Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσένα σε έχω συμπαθησει μέρες τώρα

Και που να ήξερες ότι τα iPhone δεν τα αλλάζω με τίποτα

Τώρα το G2 που έχω ειναι ασπρο και με νευριάζει αλλιώς μπορεί και να έδινα το iPhone και να μείνω με το G2

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και που να ήξερες ότι τα iPhone δεν τα αλλάζω με τίποτα

Τώρα το G2 που έχω ειναι ασπρο και με νευριάζει αλλιώς μπορεί και να έδινα το iPhone και να μείνω με το G2

Αφού σου αρέσει το ιφον κράτα το, τουλάχιστον εσύ ξέρεις γιατί το κρατάς, έχεις άποψη τι σημαίνει αντροιντ και επιλέγεις.

Εγώ να σου πω την πικρή μου αλήθεια ιφον δεν κραταγα στα χέρια μου και να μου το χαριζαν. Μου ζήτησε η κοπέλα μου να της κάνω κάτι στο δικό της και μου έσπασε τα νεύρα.

Oneplus A6013

Αφού σου αρέσει το ιφον κράτα το, τουλάχιστον εσύ ξέρεις γιατί το κρατάς, έχεις άποψη τι σημαίνει αντροιντ και επιλέγεις.

Εγώ να σου πω την πικρή μου αλήθεια ιφον δεν κραταγα στα χέρια μου και να μου το χαριζαν. Μου ζήτησε η κοπέλα μου να της κάνω κάτι στο δικό της και μου έσπασε τα νεύρα.

Δυστυχώς έχεις μάθει αλλιώς γι αυτό.

Στην ουσία είναι πιο εύκολο σε έναν χρήστη που πιάνει πρώτη φορά smartphone.

Κάνεις 5-10 πράγματα πολύ καλά.

Και με ποιοτική συσκευή.

Βέβαια το Android έχει φτάσει σε επίπεδα πολύ υψηλά. Όμως οι εταιρίες παρατάνε γρήγορα το παλιό για να πουλήσουν νεο. Χωρίς υποστήριξη.

Το G2 με την 5.0.2 stock δεν το λες και ότι σκοτώνει

Nokia 8800 Scirocco

Και με ποιοτική συσκευή.

Βέβαια το Android έχει φτάσει σε επίπεδα πολύ υψηλά. Όμως οι εταιρίες παρατάνε γρήγορα το παλιό για να πουλήσουν νεο. Χωρίς υποστήριξη.

Είναι όντως ποιοτική συσκευή το ιφον και εύκολο για έναν νέο , αλλά οι περιορισμοί που σου δίνει με ενοχλούν. Όπως λες αν έχεις μάθει στο αντροιντ που το λυνεις και δενεις το υπεροπτικο ios σε ενοχλεί (εμένα δηλαδή)

Oneplus A6013

Είναι όντως ποιοτική συσκευή το ιφον και εύκολο για έναν νέο , αλλά οι περιορισμοί που σου δίνει με ενοχλούν. Όπως λες αν έχεις μάθει στο αντροιντ που το λυνεις και δενεις το υπεροπτικο ios σε ενοχλεί (εμένα δηλαδή)

Έτσι είναι. Ή διάφορα η μεγάλη είναι σε αυτό. Θέλεις να το πειράζεις; Παίρνεις Android.

Αν θέλεις να βάλεις 5 εφαρμογές και να κάνεις 6-7 απλά πράγματα πας σε iPhone απλά εγώ επειδή θέλω και τα δύο πήρα το g2 που ειναι εύκολο σε πείραγμα και έχει καλή υποστήριξη

Nokia 8800 Scirocco

Και με ποιοτική συσκευή.

Γιατι τα αη φον εχουν υποστηριξη και αναβαθμισεις εσαει;Παρε το v10 λοιπον και ξεχνα το αηφον.χαχαχαχα

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μπες στο iphonehellas να δεις τι υποστήριξη έχουν τα iphone...

Μη λέμε χαζά πρωί πρωί...:D

Ας μην το κάνουμε vs το νήμα.

Η LG πονηρά δεν έδωσε ενημέρωση στο G2. Είδε τις δυνατότητες της συσκευής. Δεν θα πουλούσε νέες συσκευές αλλιώς

Nokia 8800 Scirocco

Σίγουρα δεν θα το κάνουμε vs (δεν έχει και νόημα άλλωστε) ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει...:cool:

Αστειευομαι φιλε μου νασαι καλα καλημερα

Καλησπερα

Εμενα ρε παιδια τωρα τελευταια οταν πληκτρολογεις για τηλεφωνο ή μηνυμα ή κομπιουτερακι παρουσιαζει μια χρονοκαθυστερηση και μετα τα εμφανιζει ολα μαζι αυτα που πληκτρολογουσες .... ξερει κανεις γιατι εχει αυτο το delay ?

Ξερει κανεις ?

Επισης πως γινεται να κανεις format και μετα να ξαναπερασεις εφαρμογες - παιχνιδια - ημερολογιο - σημειωσεις ?

Ας μην το κάνουμε vs το νήμα.

Η LG πονηρά δεν έδωσε ενημέρωση στο G2. Είδε τις δυνατότητες της συσκευής. Δεν θα πουλούσε νέες συσκευές αλλιώς

Αυτό ακριβώς

Oneplus A6013

Ξερει κανεις ?

Επισης πως γινεται να κανεις format και μετα να ξαναπερασεις εφαρμογες - παιχνιδια - ημερολογιο - σημειωσεις ?

Για την αριθμομηχανη που λες δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση στο κινητό κ αν δεν φτιάξει δοκίμασε να κάνεις αυτό με τα βήματα που σου δείχνω και δες αν φτιάξει.

http://s24.postimg.org/3xyvmy32d/Quick_Memo_2016_02_27_21_36_55.png

Όσο για το format (εργοστασιακες ρυθμίσεις) που λες μπορείς να κάνεις αλλά μετά πρέπει να τα ξαναπερασεις όλα χειροκίνητα μόνος σου γιατί δεν θα μείνει τίποτα μέσα. Και τις σημειώσεις και τις εφαρμογές και τα πάντα πρέπει να τα ξαναβάλει από την αρχή. Εκτός κ αν είναι εις τις σημειώσεις σε κάποια εφαρμογή όπως το Evernote που βάζεις το mail σου και σου τις κρατάει!!!!!!

Για την αριθμομηχανη που λες δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση στο κινητό κ αν δεν φτιάξει δοκίμασε να κάνεις αυτό με τα βήματα που σου δείχνω και δες αν φτιάξει.

Όσο για το format (εργοστασιακες ρυθμίσεις) που λες μπορείς να κάνεις αλλά μετά πρέπει να τα ξαναπερασεις όλα χειροκίνητα μόνος σου γιατί δεν θα μείνει τίποτα μέσα. Και τις σημειώσεις και τις εφαρμογές και τα πάντα πρέπει να τα ξαναβάλει από την αρχή. Εκτός κ αν είναι εις τις σημειώσεις σε κάποια εφαρμογή όπως το Evernote που βάζεις το mail σου και σου τις κρατάει!!!!!!

δεν γινετει μονο στο κομπιουτερακι αλλα γενικα και σε οτι πληκτρολογεις και στο πληκτρολογιο ειτε ειναι μηνυμα ειτε ειναι καταχωρηση ....... γενικα υπαρχει μια υστερηση στην πληκτρολογηση

δεν γινετει μονο στο κομπιουτερακι αλλα γενικα και σε οτι πληκτρολογεις και στο πληκτρολογιο ειτε ειναι μηνυμα ειτε ειναι καταχωρηση ....... γενικα υπαρχει μια υστερηση στην πληκτρολογηση

Το έχεις παρατηρήσει μετά από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που εγκατέστησες?? Έχεις κάνει ποτέ επαναφορά?

Το έχεις παρατηρήσει μετά από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που εγκατέστησες?? Έχεις κάνει ποτέ επαναφορά?

Εχω κανει format μετα απο κολλημα τον Αυγουστο (οπου μετα τα περασα ολα απο την αρχη .. γιαυτο και ρωτησα πριν αν υπαρχει τροπος για επαναφορα).

Εχω κανει format μετα απο κολλημα τον Αυγουστο (οπου μετα τα περασα ολα απο την αρχη .. γιαυτο και ρωτησα πριν αν υπαρχει τροπος για επαναφορα).

κανε clear cache , dalvic cache απο recovery και ξανα δες

Oneplus A6013

παιδια εχω το κινητο εδω και σχεδον 1,5 χρονο με κιτ-κατ χωρις να του εχω κανει καποιο φορματ!

χρειαζεται?

με το επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειμαι καλυμενος?

η χρειαζεται κατι παραπανω?

παιδια εχω το κινητο εδω και σχεδον 1,5 χρονο με κιτ-κατ χωρις να του εχω κανει καποιο φορματ!

χρειαζεται?

Αν δεν εχεις πρόβλημα δεν χρειάζεται τίποτα μην το πειράζεις.

Δεν χρειάζεται κάτι παραπανω. Επαναφορά κάνει αυτό που αναφέρεις. Θα γίνει όπως όταν το πήρες.

Αν όμως είσαι εντάξει μην το πειράζεις

Nokia 8800 Scirocco

χρειαζεται?

Όσο καιρό κ αν το έχεις Δεν χρειάζεται να του κάνεις επαναφορά εργοστασιακων από τη στιγμή που δεν σου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα ή κόλλημα το κινητό!

Κ επίσης δεν χρειάζεται να του κάνεις γιατί δεν του έχεις βάλει νέα έκδοση λογισμικού! Αφού είσαι με την κιτκατ από την αρχή!!

Φορματ=εργοστασιακες ρυθμίσεις!!!

Το ίδιο ακριβώς είναι! Απλά στους υπολογιστές το λέμε φορματ και στα κινητά εργοστασιακες!!!!!!!

χρειαζεται?

Γιατι να κανεις το οτιδηποτε εγω το εχω επισης με κιτ κατ 2 χρονια και δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα δουλευει οπως στην αρχη μην πειραζεις τιποτα.

κανε clear cache , dalvic cache απο recovery και ξανα δες

Τελικά το βρήκα που ηταν το θεμα , παρουσιαζόταν μια υστέρηση γιατι έχω ενεργοποιήση την "μεγέθυνση αφής" οπότε υπάρχει αυτή η υστέρηση για να ξεχωρήσει αν προκειτε για πληκτρολογηση η εντολή μεγέθυνσης η οποία γίνεται με τριπλό πατημα οθόνης .

Αν το απενεργοποιήσω πάει σφεντόνα .

Πάντως μετά απο δύο χρόνια σκληρής δουλειάς το κινητό πεταει .......... πιστέυω ενα απο τα καλύτερα κινητά για επαγγελματική χρήση (GPS - σημειώσεις - υπενθυμησεις ημερολογιου - ατελείωτες κλησεις - φωτογραφείες - βίντεο - τράπεζες - ιντερνετ - παρακολούθηση CCTV - φακός - τηλεχειριστήριο quick remote και ολίγο παιχνίδια απο τα πιτσιρίκια ..... γιατι ολα τα υπόλοιπα στο φουλ )

Καλημέρα....! ενώ έχω χώρο, οταν παω να παρω Backup με το Titanium, σταματά και γράφει ''ανεπαρκή χώρος αποθήκευσης'' γιατί????

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μου το έκανε και μένα αυτό το Titanium μετά από αλλαγή ROM. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του SuperSU και άλλαξε την επιλογή "Mount namespace separation" κάνε reboot και λογικά θα δουλέψει κανονικά το Titanium μετά.

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-