EGANI Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση του κινητού με το hands free (nokia BH-118). Είμαι συνδεδεμένος με Bluetooth και μετα από λίγο χρονικό διάστημα ξεσυνδέεται. Τι ρύθμιση θα κάνω όταν θα βρίσκονται κοντά (κινητό hands free) να συνδέετε αυτόματα; Επίσης πως θα το ρυθμίσω όταν σηκώνω το ακουστικό από το μαγνητάκι του hands free να απαντώ αμέσως σε μια κλήση και να μην πατώ το κουμπάκι που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Θα πω κατι ασχετο ισως αλλα σχετικο με το g2 εχω αλλαξει ποοοοοολα τηλεφωνα. Εχω και το τζι4 απο τα καλυτερα τηλεφωνα αλλα η καλυτερη αγορα της ζωης μου ειναι το g2 . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Είπαμε. ..The best of the best ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Παιδια το ηχειο του κινητου σε αρκετα τραγουδια "τριζει" . Απο τον πιο προηγουμενο αυγουστο που το ειχα αγορασει. Λετε να εχει καποιο προβληματακι το δικο μου ή ειναι γενικο θεματακι;Γενικα και χωρις να "μπουσταρω" το ηχείο γινοταν αυτο. Του αδερφου μου το κινητο(νοdafone smart ultra 6) παιζει τα τραγουδια χωρις "τριξιματα" . Edited January 21, 2016 by toubano44 Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Γνωστό θέμα σε πολλά g2. Μην σε απασχολεί ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Γνωστό θέμα σε πολλά g2. Μην σε απασχολεί ;) Ωραια! Τουλαχιστον τωρα ξερω. ;) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous1908 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδια μια ερωτηση το εχει ενας φιλος μου και ειχε σπασει η οθονη εβαλε μια κινεζικη απο εβαυ και δεν του την περασαν καλα εκει που το πηγε ...περα απο αυτο τρωει κατι σκαλοματα και πρεπει να το κλιδωσεις και να το ανοιξεις παλι για να δουλεψει....τι λετε να φτεει; σορι για την ορθογραφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδια μια ερωτηση το εχει ενας φιλος μου και ειχε σπασει η οθονη εβαλε μια κινεζικη απο εβαυ και δεν του την περασαν καλα εκει που το πηγε ...περα απο αυτο τρωει κατι σκαλοματα και πρεπει να το κλιδωσεις και να το ανοιξεις παλι για να δουλεψει....τι λετε να φτεει; σορι για την ορθογραφια Η οθόνη έσπασε από πέσιμο να φανταστω! Οπότε μπορεί κάτι να έχει πειραχτεί και εσωτερικά γι αυτό του κάνει τα σκαλωματα που λες. Τι σκαλωματα του κάνει όμως? Δεν ανταποκρίνεται η οθόνη ας πούμε η κάτι άλλο? Που πήγε και του περασανε την καινούρια οθόνη? Λογικά με την αλλαγή του δωσανε και κάποια εγγύηση για το ανταλλακτικό εκεί όπου την αλλαξε ! Αν πάει εκεί που του την βάλανε την οθόνη μαζί με την αποδειξη-εγγυηση, νομίζω ότι θα βρει ακρη! Μπορεί να το δουν και να την επανατοποθετησουν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδια μια ερωτηση το εχει ενας φιλος μου και ειχε σπασει η οθονη εβαλε μια κινεζικη απο εβαυ και δεν του την περασαν καλα εκει που το πηγε ...περα απο αυτο τρωει κατι σκαλοματα και πρεπει να το κλιδωσεις και να το ανοιξεις παλι για να δουλεψει....τι λετε να φτεει; σορι για την ορθογραφια αυτα ειναι αμα δε το πηγαινεις στη μανουλα ελτζι τραβιεσαι ατιμο κοστος τι κανεις....... Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά μετά από αρκετό κάψιμο ανέβασα έναν οδηγό στο νήμα μας: Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης της συσκευής Ευχαριστώ και τον συμφορουμίτη TUPAC_RIP για την βοήθεια. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Παιδιά, εχω πρόβλημα με την οθόνη του τηλεφώνου. Εδώ κ 3 μέρες πανω δεξιά εκει που ειναι το σύμβολο της μπαταρίας καποια pixels ειναι μαύρα. Μοιάζει με μαύρη μουτζούρα. Παρεμφερή σημάδι εμφανίζει ακριβώς κάθετα στην δεξιά κατω γωνία. Επίσης δεν μένει ιδιο το "σημάδι" κατα λάθος οπως κοιμόμουν το πάτησα στο σημείο αυτο λιγο με το χέρι μου και ελαττωθηκε αλλα γενικά παραμένει. Τι μπορώ να κανω? Αγορασμένο Δεκέμβρη 2013 είναι το τηλέφωνο. Ευχαριστω Edited January 26, 2016 by eptanisioz Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Να το πας στο σερβις Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδιά, εχω πρόβλημα με την οθόνη του τηλεφώνου. Εδώ κ 3 μέρες πανω δεξιά εκει που ειναι το σύμβολο της μπαταρίας καποια pixels ειναι μαύρα. Μοιάζει με μαύρη μουτζούρα. Παρεμφερή σημάδι εμφανίζει ακριβώς κάθετα στην δεξιά κατω γωνία. Επίσης δεν μένει ιδιο το "σημάδι" κατα λάθος οπως κοιμόμουν το πάτησα στο σημείο αυτο λιγο με το χέρι μου και ελαττωθηκε αλλα γενικά παραμένει. Τι μπορώ να κανω? Αγορασμένο Δεκέμβρη 2013 είναι το τηλέφωνο. Ευχαριστω Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Πήγαινε το στο σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Να έχεις μαζί σου και 140 τουλάχιστον:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 αν ειναι ετσι...κρατα το οπως ειναι και περιμενε να πεθανει εντελως...Πριν λιγο βρηκα G2 με 130€ και θα το παρω αν δωσω το Doogee turbo 2 που εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το "G2 με 130€ " όμως μπορεί να πεθάνει το επόμενο λεπτό... Έχε το υπόψιν σου αυτό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Πεθαινει ωρε το τζι2; αν ειναι δυνατον τι του κανετε;:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEIQ Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδια το ηχειο του κινητου σε αρκετα τραγουδια "τριζει" . Απο τον πιο προηγουμενο αυγουστο που το ειχα αγορασει. Λετε να εχει καποιο προβληματακι το δικο μου ή ειναι γενικο θεματακι;Γενικα και χωρις να "μπουσταρω" το ηχείο γινοταν αυτο. Του αδερφου μου το κινητο(νοdafone smart ultra 6) παιζει τα τραγουδια χωρις "τριξιματα" . Φίλε από εχθές άρχησε να τριζει και το ηχείο από το δικό μου. Σκέφτομαι να πάω στην εγγύηση.... Εσύ το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αθάνατο το κινητό .... Και το καμαρωνα!!! Μέχρι που σήμερα μου το κλεψανε!! Πήγα με το s/n και το imei στην αστυνομία (μου τα ζητησαν) και τα έβαλαν εκεί σε έναν υπολογιστή και το δήλωσαν ως κλεμμενο και σε μια ώρα μου είπαν ότι θα αχρηστευτει η συσκευη! Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορέσω να βάλω το imei και να δω αν το δείχνει σαν κλεμμένο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αθάνατο το κινητό .... Και το καμαρωνα!!! Μέχρι που σήμερα μου το κλεψανε!! Πήγα με το s/n και το imei στην αστυνομία (μου τα ζητησαν) και τα έβαλαν εκεί σε έναν υπολογιστή και το δήλωσαν ως κλεμμενο και σε μια ώρα μου είπαν ότι θα αχρηστευτει η συσκευη! Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορέσω να βάλω το imei και να δω αν το δείχνει σαν κλεμμένο ? Ωχχχχ λυπάμαι πολυ...... Για δες από το store την εφαρμογή "lg phone from". Νομίζω κάνει αυτό που λες. Μμμμμμ..... Βλακεία μου. Θέλεις ιστοσελίδα. Για αυτό που λέω πρέπει να έχεις το κινητό..... Σορρυ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αθάνατο το κινητό .... Και το καμαρωνα!!! Μέχρι που σήμερα μου το κλεψανε!! Πήγα με το s/n και το imei στην αστυνομία (μου τα ζητησαν) και τα έβαλαν εκεί σε έναν υπολογιστή και το δήλωσαν ως κλεμμενο και σε μια ώρα μου είπαν ότι θα αχρηστευτει η συσκευη! Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορέσω να βάλω το imei και να δω αν το δείχνει σαν κλεμμένο ? Για κοίτα εδώ... http://www.imei.info/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ωχχχχ λυπάμαι πολυ...... Για δες από το store την εφαρμογή "lg phone from". Νομίζω κάνει αυτό που λες. Μμμμμμ..... Βλακεία μου. Θέλεις ιστοσελίδα. Για αυτό που λέω πρέπει να έχεις το κινητό..... Σορρυ Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα ! Δεν χριαζεται να έχω το κινητό γι αυτο! Γίνεται αυτό που λες! Κατέβασα την εφαρμογή που λες στο g4 που έχω τώρα, έσβησα το imei που βρήκε και έβαλα το imei του g2!! Αλλά δεν το βγάζει κλεμμένο. Γράφει original ok ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για κοίτα εδώ... http://www.imei.info/ Κοίταξα και δεν λέει κάτι. Γράφει μόνο πληροφορίες συσκευής. Οθονη, επεξεργαστή και τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κοίταξα και δεν λέει κάτι. Γράφει μόνο πληροφορίες συσκευής. Οθονη, επεξεργαστή και τέτοια Δοκίμασε αν θες και εδώ: http://sndeep.info/en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δυστυχώς το να δηλώσεις το IMEI δεν είναι πια τόσο αποτελεσματικό όσο παλιά, είναι αρκετά εύκολο να φλασαριστεί ένα νέο ΙΜΕΙ. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δυστυχώς το να δηλώσεις το IMEI δεν είναι πια τόσο αποτελεσματικό όσο παλιά, είναι αρκετά εύκολο να φλασαριστεί ένα νέο ΙΜΕΙ. Η αστυνομία δήλωσε το imei κάπου στο σύστημα της. Δεν ξέρω που. Τώρα δεν νομίζω οι κλέφτες να κάτσουν να μπουν στην διαδικασία να ρουταρουν ένα κινητό για να το πουλήσουν. Απλά θα το πετάξουν και την άλλη στιγμή θα βρουν αλλά 10 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts