TOM-F Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Αξίζει. Βαλε cloudy g2 3.3 και xceed...Αααααλλη φαση το κινητο Υπάρχει κανένα link οδηγιών κλπ; Ευχαριστώ. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Υπάρχει κανένα link οδηγιών κλπ; Ευχαριστώ. Εδω εισαι φιλε μου βαλτην ειναι πολυ καλη την ειχα για καιρο !! Καλο ειναι να την βαλεις με clean install για να εισαι σιγουρος !! ;) http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Καλή χρονιά φίλοι μου. 2 χρόνια με το g2 και θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου: το κινητό έχει πολλά θετικά οπως τρομερή μπαταρία, γρήγορο, πολύ καλή καμερα. το λάθος με το κινητό αυτό ήταν δικό μου που δεν το πήγα ποτέ για service και τώρα είναι πια αργά. Το κινητό είναι από τις πρώτες παρτίδες. Δυστυχώς συνολικά ήταν το χειρότερο κινητό που είχα γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να κάνω το βασικό: να μιλαω. Άθλιο σήμα το δικό μου. Όπου το σήμα είναι δύσκολο απλά δεν δουλεύει. Επίσης χάλια σήμα και το GPS. Επίσης κιτρινιλα στην οθόνη δεξιά μετά το χρόνο. Επίσης δεν ακουγομουν οταν μιλαγα ξαπλωτος. Πήρα το moto x 2014 και σωθηκα. Εκεί που δεν είχα σήμα να μιλήσω τώρα εχω 4g με wind. Δεν ξέρω αν έλειπε καποια μπάντα από το lg. Μιλάω με ακουνε πλέον . Καλό gps το moto και amoled οθόνη και Android 6 μαμά. Το αλλαξα το lg και επιβεβαιωθηκε πόσο χάλια σήμα είχα και ταλαιπωριομουν χωρίς λογο. Τώρα το έχω για δευτερο. Αυτά Edited December 31, 2015 by samis2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Καλή χρονιά φίλοι μου. 2 χρόνια με το g2 και θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου: το κινητό έχει πολλά θετικά οπως τρομερή μπαταρία, γρήγορο, πολύ καλή καμερα. το λάθος με το κινητό αυτό ήταν δικό μου που δεν το πήγα ποτέ για service και τώρα είναι πια αργά. Το κινητό είναι από τις πρώτες παρτίδες. Δυστυχώς συνολικά ήταν το χειρότερο κινητό που είχα γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να κάνω το βασικό: να μιλαω. Άθλιο σήμα το δικό μου. Όπου το σήμα είναι δύσκολο απλά δεν δουλεύει. Επίσης χάλια σήμα και το GPS. Επίσης κιτρινιλα στην οθόνη δεξιά μετά το χρόνο. Επίσης δεν ακουγομουν οταν μιλαγα ξαπλωτος. Πήρα το moto x 2014 και σωθηκα. Εκεί που δεν είχα σήμα να μιλήσω τώρα εχω 4g με wind. Δεν ξέρω αν έλειπε καποια μπάντα από το lg. Μιλάω με ακουνε πλέον . Καλό gps το moto και amoled οθόνη και Android 6 μαμά. Το αλλαξα το lg και επιβεβαιωθηκε πόσο χάλια σήμα είχα και ταλαιπωριομουν χωρίς λογο. Τώρα το έχω για δευτερο. Αυτά Κ εγώ είχα πρόβλημα με το σήμα του g2......από την αρχή που το πήρα. Ίσως το μόνο μου προβλγμα που είχα μέχρι πρσφατα!! Προχθες άλλαξα κινητό και πήγα στο g4! Στα σημεία λοιπόν που με το g2 στο σπιτι ήμουν με μόνο κλήσεις sos Τώρα πιάνω 4 γραμμές σήμα. Κ εγώ το g2 το είχα 2 χρόνια και κάτι. Το άλλαξα γιατί είχε αρχίσει τα προβλήματα και είναι λογικο με την φουλ χρήση που του έκανα τόσα χρονια Edited December 31, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλή χρονιά φίλοι μου. 2 χρόνια με το g2 και θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου: το κινητό έχει πολλά θετικά οπως τρομερή μπαταρία, γρήγορο, πολύ καλή καμερα. το λάθος με το κινητό αυτό ήταν δικό μου που δεν το πήγα ποτέ για service και τώρα είναι πια αργά. Το κινητό είναι από τις πρώτες παρτίδες. Δυστυχώς συνολικά ήταν το χειρότερο κινητό που είχα γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να κάνω το βασικό: να μιλαω. Άθλιο σήμα το δικό μου. Όπου το σήμα είναι δύσκολο απλά δεν δουλεύει. Επίσης χάλια σήμα και το GPS. Επίσης κιτρινιλα στην οθόνη δεξιά μετά το χρόνο. Επίσης δεν ακουγομουν οταν μιλαγα ξαπλωτος. Πήρα το moto x 2014 και σωθηκα. Εκεί που δεν είχα σήμα να μιλήσω τώρα εχω 4g με wind. Δεν ξέρω αν έλειπε καποια μπάντα από το lg. Μιλάω με ακουνε πλέον . Καλό gps το moto και amoled οθόνη και Android 6 μαμά. Το αλλαξα το lg και επιβεβαιωθηκε πόσο χάλια σήμα είχα και ταλαιπωριομουν χωρίς λογο. Τώρα το έχω για δευτερο. Αυτά Καλη χρονια αγαπητε συνφορουμιτη εγω παλι πιστευω ότι καποιοι πεσατε σε βλαμενες συσκευες εγω το εχω 20 μηνακια και τπτ απο ολα αυτα δεν εχω το σημα πολλες φορες δεν περναγε τις 2 γραμμες αλλα παραδοξως δεν αντιμετωπισα πρόβλημα επικοινωνιας εκτος ελαχιστων εξαιρεσαιων λογω δικτύου η περιοχης κυριως και ειμαι σιγουρος οτι είναι απο τα καλύτερα ακομα και σημερα απο τα καλυτερα κινητα.Καλη χρονια να έχουμε Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Συμφωνώ με komias2.Από τα καλύτερα κινητά ever...μπορεί να μην είχε τόσο καλό σήμα αλλά το κινητό αυτό έχει αφήσει εποχή._ Καλή χρονιά σε όλους κ όλες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Συμφωνώ με komias2.Από τα καλύτερα κινητά ever...μπορεί να μην είχε τόσο καλό σήμα αλλά το κινητό αυτό έχει αφήσει εποχή._ Καλή χρονιά σε όλους κ όλες. Αυτό ακριβώς !!!!!!!!!!! Κορυφή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια, στο g2 μου έχω βάλει την έκδοση 5.0.2 , μετά από αρκετό καιρό χρήσεις έχω παρατηρήσει το κινητό να κολαει αρκετά , σχετικά με την μπαταρία δεν θα πω απλα τίποτα φεύγει νερό, μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να γυρίσω στην αρχική έκδοση; (εργοστασιακή του κινητού) Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια, στο g2 μου έχω βάλει την έκδοση 5.0.2 , μετά από αρκετό καιρό χρήσεις έχω παρατηρήσει το κινητό να κολαει αρκετά , σχετικά με την μπαταρία δεν θα πω απλα τίποτα φεύγει νερό, μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να γυρίσω στην αρχική έκδοση; (εργοστασιακή του κινητού) Καλή χρονιά σε όλους! Καλη χρονια με υγεια !! Τι εννοεις εργοστασιακη ?? εισαι με ρουτ και εχει βαλει αλλη ρομ ?? Οπως και να εχει αν σου κολλαει οπως λες ειτε απο σκουπιδια εφαρμογων η απο περιεργα apps (εβαλες καποιο περιεργο τωρα τελευταια?) κλπ κανε ενα backup τα σημαντικα δεδομενα σου επαφες βιντεο φωτο μουσικη κλπ και μετα κανε μια επαναφορα εργοστασιακων μεσα απο το μενου και θα στρωσει πιστευω αλλα προσοσχη γιατι θα σου σβηστουν τα παντα και θα πρεπει να τα ξαναβαλεις ολα απο την αρχη !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια, στο g2 μου έχω βάλει την έκδοση 5.0.2 , μετά από αρκετό καιρό χρήσεις έχω παρατηρήσει το κινητό να κολαει αρκετά , σχετικά με την μπαταρία δεν θα πω απλα τίποτα φεύγει νερό, μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να γυρίσω στην αρχική έκδοση; (εργοστασιακή του κινητού) Καλή χρονιά σε όλους! Καλή χρονιά σε όλους παιδιά και ένα ευτυχισμένο 2016!! Μπορείς σε πρώτη φάση να δοκιμάσεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πιστεύω να διορθώσει την κατάσταση! Ρυθμίσεις- Γενικές- Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας & επαναφορά- Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Πάρε όμως τα απαραίτητα backup, γιατί θα σβηστούν τα πάντα! Θα παραμείνει όμως στην ίδια έκδοση android. Αν θες κάτι πιο ριζικό, θα πρέπει να περάσεις εκ νέου το firmware της επιλογή σου, είτε jellybean (4.2.2), είτε kit kat (4.4.2), είτε lollipop (5.0.2) με το flash tool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Τι προτείνετε να βάλω καλύτερα στο κινητό; κάποια συγκεκριμένη έκδοση; τώρα έχω 5.0 (Όχι custom Rom) Διάβασα για cloudy g2 3.3 δεν ξέρω είναι καλή; προτείνετε κάτι; Edited January 1, 2016 by Makka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τι προτείνετε να βάλω καλύτερα στο κινητό; κάποια συγκεκριμένη έκδοση; τώρα έχω 5.0 (Όχι custom Rom) Διάβασα για cloudy g2 3.3 δεν ξέρω είναι καλή; προτείνετε κάτι; Είναι αρκετά καλή η cloudy! Έχει στοιχεία του ui του G4 και είναι πολύ σταθερή, αν και λίγο "βαρούτσικη". Μια επίσης πολύ καλή stock based είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-srkg2-1-00-20150516-t3109906 Για περισσότερα όμως και γνώμες πολλών παιδιών που ασχολούνται με το "άθλημα" έλα καλύτερα στο νήμα των Τροποποιήσεων!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Είναι αρκετά καλή η cloudy! Έχει στοιχεία του ui του G4 και είναι πολύ σταθερή, αν και λίγο "βαρούτσικη". Μια επίσης πολύ καλή stock based είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-srkg2-1-00-20150516-t3109906 Για περισσότερα όμως και γνώμες πολλών παιδιών που ασχολούνται με το "άθλημα" έλα καλύτερα στο νήμα των Τροποποιήσεων!! ;) Ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σου , να είσαι καλά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλή χρονιά σε όλους κι από εμένα! έχω μια εφαρμογή που όταν βγάζει ειδοποίηση, δεν ανάβει το LED. Πήγα Ρυθμίσεις > Προβολή > Led ειδοποιήσεων μήπως μπορώ να την περάσω χειροκίνητα αλλά δεν έχει κάτι. Το "Περισσότερες εφαρμογές" που λέει, το ξετσεκάρω κ όταν το τσεκάρω πάλι μου λέει "δεν μπορεί να γίνει προεπισκόπηση των ληφθέντων εφαρμογών" (what?). Μπορώ να κάνω κάτι; (με στοκ 5.0.2 xceed 15 είμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Θα ξεμείνουμε με την 5.0.2 τελικά; Δεν γίνεται αναβάθμιση με εύκολο τροπο; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά.. Έχω παρατηρήσει ότι το σήμα δεν έχει πάνω από 2-3 γραμμές όπου και να είμαι και όταν καλώ κάποιον ξαφνικά φουλαρει και μιλάω κανονικά χωρίς να αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.. Ετσι λειτουργεί το κινητο η έχει κάποια ανωμαλία το δικό μου;;Ωστόσο πρέπει να πω οτι 4-5 φορές εκεί που πάω να πάρω κάποιον ξαφνικά μηδενιζεται το σήμα και απορρίπτει την κλήση μέχρι να ξαναβρει .. Βέβαια αυτό το έχει κάνει λίγες φορές και δεν έχω δώσει και πολύ σημασία.. Λέτε να παω από procordia η συμβαίνει σε όλους;; Edited January 3, 2016 by tasosmtm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Κλασσική περίπτωση g2. Έτσι είναι ;) ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην ανησυχείς! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Οκ, όποτε όλα καλά!! Δεν θα τραβιεμαι και μέχρι εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Βάλε gsm δοκιμαστικα να δεις θα γεμίσει φουλ σήμα...και μετά επιστρέφεις στην επιλογή δικτύου GSM/WCDMA ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλή χρονιά σε όλους κι από εμένα! έχω μια εφαρμογή που όταν βγάζει ειδοποίηση, δεν ανάβει το LED. Πήγα Ρυθμίσεις > Προβολή > Led ειδοποιήσεων μήπως μπορώ να την περάσω χειροκίνητα αλλά δεν έχει κάτι. Το "Περισσότερες εφαρμογές" που λέει, το ξετσεκάρω κ όταν το τσεκάρω πάλι μου λέει "δεν μπορεί να γίνει προεπισκόπηση των ληφθέντων εφαρμογών" (what?). Μπορώ να κάνω κάτι; (με στοκ 5.0.2 xceed 15 είμαι) Έτσι λέει σε ολους! Μπες στην συγκεκριμένη εφαρμογή που σε ενδιαφέρει και δες στις ρυθμίσεις αν έχει να επιλέξεις για το λεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Επιστροφη στο G2 υστερα απο 10 ημερες με το G3! Ειδαμε το φως το αληθινο!!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Επιστροφη στο G2 υστερα απο 10 ημερες με το G3! Ειδαμε το φως το αληθινο!!! :):):) Σκεφτομουν να κανω το ιδιο.Τελικα το ανταλλαξα με το doogee turbo 2 της γυναικας μου και με την πρωτη ευκαιρια το πουλαω , βαζω κανα 50αρικο και επιστρεφω στο 2αρι και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σκεφτομουν να κανω το ιδιο.Τελικα το ανταλλαξα με το doogee turbo 2 της γυναικας μου και με την πρωτη ευκαιρια το πουλαω , βαζω κανα 50αρικο και επιστρεφω στο 2αρι και εγω. Γιατί η επιστροφή ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Επιστροφη στο G2 υστερα απο 10 ημερες με το G3! Ειδαμε το φως το αληθινο!!! :):):) Σκεφτομουν να κανω το ιδιο.Τελικα το ανταλλαξα με το doogee turbo 2 της γυναικας μου και με την πρωτη ευκαιρια το πουλαω , βαζω κανα 50αρικο και επιστρεφω στο 2αρι και εγω. Γιατι ... ?? Για τους λογους προφανως που επεστρεψα και εγω απο το g4 παρολλο που ειχα βαλει 6.0 ..!!! Χαλια μπαταρια και αυτονομια.. Συν το μεγεθος.. Ηταν πολυ σμουθ αλλα.... Και δεν νομιζω να μου πειτε οτι το g3 ειναι καλυτερο απο το g4 ... Απλα δεν ... G2 ο καλυτερος συνδυασμος ever !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Εγώ από το g2 πήγα στο g4 εδώ και λίγες μέρες και δεν το μετανιώνω !!!!!! Με καλύπτει απολυτα! Όχι ότι το g2 δεν είναι ωραιο!! Αλλά μου έβγαζε προβλήματα Τελευταία και είναι λογικο μετά από 2 χρόνια φουλ χρησης! Τα είδε όλα..... Τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπανω! Δεν είχε περάσει ποτέ καλύτερο κινητό από τα χέρια μου μέχρι τωρα! Τώρα θεωρώ το g4 καλυτερο Edited January 3, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts