MechaNick Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Έχω μιλήσει με άτομο υψηλόβαθμο στην LG hellas και μ είχε πει πως πολύ δύσκολα θα δοθεί η 6.0 στο G2 γτ θα είναι σαν να θάβουν παράλληλα το G3...και έχει δίκιο σκεψου πόσοι κάτοχοι G3 θα περιμένουν σαν ανάσταση την νέα έκδοση android μήπως και λυθούν τα πολλά ομολογουμένως προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Η λογική με βάση του τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια είναι να μην πάρει την 6 το g2. Από την άλλη είναι μια συσκευή ορόσημο για την εταιρία, η οποία πουλάει ακόμα(2 χρόνια μετά το λανσάρισμά της :!:), συνεπώς δεν το βλέπω παράλογο να γίνει η ''υπέρβαση'' και να δωθεί και η 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 (edited) Επειδη δεν εχω το G3 πανω απο εβδομαδα , δεν μπορω να ξερω σε ποια προβληματα αναφερεσαι , και να σου πω την αληθεια στο δικο του θεμα δεν διαβασα καποια αναφορα κατ'επαναληψη.Οπως και να εχει ηδη και το 2 και το 3 δανειζονται συστατικα του 4 οποτε δεν ειναι απιθανο , οταν κυκλοφορησει η 6 για το 4 , να παρουν και παλι το 2 και το 3 κατι απο εκει. Επισης προσωπικα , δε θα εδινα τοσο μεγαλη βαρυτητα σε στελεχη του ελληνικου παραρτηματος.Δεν ειναι αναγκη να βγει εκδοση λογισμικου GR οπως στις παρουσες εκδοσεις , μια euro Η Uk θα κανει σε ολους :D Edited November 7, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MechaNick Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Δεν είμαι κάτοχος του G3 αλλα από διάβασμα σαν προβλήματα αναφέρομαι στην υπερθερμανση και την τραγική διαχείριση μπαταρίας...οχι οτι η 6.0 θα τα απαλείψει αλλά μπορεί να τα ρεγουλάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Δεν είμαι κάτοχος του G3 αλλα από διάβασμα σαν προβλήματα αναφέρομαι στην υπερθερμανση και την τραγική διαχείριση μπαταρίας...οχι οτι η 6.0 θα τα απαλείψει αλλά μπορεί να τα ρεγουλάρειΔιαχειριση μπαταριας με οθονη 2Κ ποτε δε γινει καλυτερη. Κατα τα αλλα μετα το ρουτ χαμηλωσα τη μεγιστη συχνοτητα του επεξεργαστη στα 2,2 απο 2,5 και απο Interactive εβαλα ondemand.Το αναφερω εδω γιατι και στο 2 το ιδιο εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MechaNick Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Τοτε δεν εχω παρα να περιμενω εντυπωσεις απο αυτο που δοκιμασες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Δύσκολο να σταματήσεις τις αγορές αν έχεις το ''μικρόβιο'' του gadgetάκια...:D Και εγώ το έχω και προσπαθώ να ''κάνω κράτει'' όσο μπορώ :) Δικιο εχεις τοχω το μικροβιο παναθεματο και δυσκολα πολεμιεται χαχαχα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Οπως και στο 2 , με κιτκατ , τουλαχιστον , δεν εχω νιωσει ζεστη κλπ , διαβαζα παραπονα περι φωτεινοτητας απο πριν το παρω αλλα με την φωτεινοτητα οχι πανω απο 30% , τα περασα στο ντουκου αυτα.Η αυτονομια του ειναι αισθητα χειροτερη απο το 2αρι αλλα για αυτο υπεθυνη ειναι η οθονη και οσο πιο φωτεινη , τοσο πιο υπευθυνη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Έχω μιλήσει με άτομο υψηλόβαθμο στην LG hellas και μ είχε πει πως πολύ δύσκολα θα δοθεί η 6.0 στο G2 γτ θα είναι σαν να θάβουν παράλληλα το G3...και έχει δίκιο σκεψου πόσοι κάτοχοι G3 θα περιμένουν σαν ανάσταση την νέα έκδοση android μήπως και λυθούν τα πολλά ομολογουμένως προβλήματα Αυτό και μόνο μου δίνει ελπίδες.... Απο την μικρή μου εμπειρία (από το 1993 που έχω κινητό) ξέρω ότι ΠΟΤΈ δεν θα μπορούσα να πάρω σοβαρα κανένα μικρό ή μεγάλο στέλεχος αντιπροσωπείας ... Πάντα ότι άκουγα ήταν ή λάθος από άγνοια ή εσκεμμένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Αν σκεφτείς ότι δεν μπορείς να αφήσεις την συσκευή τα χέρια της εταιρίας η οποία μπορεί και επίτηδες να το έκανε ίσως και αγοράσεις το καινούργιο της G4 τότε η κατεβαίνεις 4.4.2 η βάλε μια cloudy 3.3 και μια χαρά θα είσαι. Συν ότι μπορεί να μην πάρει άλλη επίσημη αναβάθμιση η συσκευή όποτε θα μείνεις με τα προβλήματα; Εσύ διαλέγεις. Η διαδικασία πάντως για root και custom recovery είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται ούτε υπολογιστή. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου Τάσο, απλά δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, αυτό γράφω. Επίσης, αν το G4 είχε καλύτερη αυτονομία θα ήταν ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να φύγει από το G2, όμως δεν θα επιβράβευα την LG με μια πιθανή αγορά αν τελικά μας αφήσει με την προβληματική 5.0.2 στο G2. Δυστυχώς εκτός από την αδιαφορία των μεγάλων εταιρειών για την διάρκεια της μπαταρίας τα τελευταία χρόνια (βλέπε Samsung, LG, Apple), θεωρώ ότι iOS και Android βρίσκονται σε μια μόνιμη beta κατάσταση λόγω της βιασύνης των εταιρειών να βγάλουν νέες εκδόσεις για λόγους κυρίως Marketing (για windows phone δεν έχω άποψη μιας και δεν εχω χρησιμοποιήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Συμφωνώ σε όλα μαζί σου Τάσο, απλά δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, αυτό γράφω. Επίσης, αν το G4 είχε καλύτερη αυτονομία θα ήταν ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να φύγει από το G2, όμως δεν θα επιβράβευα την LG με μια πιθανή αγορά αν τελικά μας αφήσει με την προβληματική 5.0.2 στο G2. Δυστυχώς εκτός από την αδιαφορία των μεγάλων εταιρειών για την διάρκεια της μπαταρίας τα τελευταία χρόνια (βλέπε Samsung, LG, Apple), θεωρώ ότι iOS και Android βρίσκονται σε μια μόνιμη beta κατάσταση λόγω της βιασύνης των εταιρειών να βγάλουν νέες εκδόσεις για λόγους κυρίως Marketing (για windows phone δεν έχω άποψη μιας και δεν εχω χρησιμοποιήσει). Εγώ δεν νομίζω ότι δεν μπορούν αλλά πιστεύω ότι δεν θέλουν. Σε κάνουν συνέχεια να θέλεις την νέα αναβάθμιση που θα προσφέρει κάτι νέο και θα διορθώσει προβλήματα όμως στην ουσία σε κάνουν να πάρεις άλλη καινούργια συσκευή αφού με τον καιρό γίνεται η συσκευή πιο αργή και χαλάει η ομαλότητα Βραχυβιοτητα των συσκευών θέλουν και φαίνεται. Όλες οι εταιρίες. Είναι το συμφέρον τους. Πάντως το nexus 5 ενός φίλου έγινε πολύ καλύτερο με android 6 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά,να κάνω μια ερώτηση.θελω να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε Samsung a5 και lg g2!!!περα από την μπαταρία που έχω διαβάσει ότι ειναι τρομερή του g2 εσείς ποιο από τα 2 θα μου προτινατε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εννοειται το τζι 2. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά,να κάνω μια ερώτηση.θελω να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε Samsung a5 και lg g2!!!περα από την μπαταρία που έχω διαβάσει ότι ειναι τρομερή του g2 εσείς ποιο από τα 2 θα μου προτινατε;;; Στο νημα του g2 που στελνεις...... Όλοι το g2 θα σου πουμε!!! Αν κ εμένα προσωπικά μου αρέσει και το sam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Στο νημα του g2 που στελνεις...... Όλοι το g2 θα σου πουμε!!! Αν κ εμένα προσωπικά μου αρέσει και το sam Αυτό που λες ισχύει & για να είναι σίγουρος ο φιλος ότι παίρνει αντικειμενικες γνώμες, καλύτερα να ανοίξει ένα νέο topic στην κατηγορία της επιλογής συσκευής. (Όπως και να χει πάντως το g2 ως σύνολο θεωρώ ότι είναι πιο μπροστά από το Α5.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλημερα παιδια,ευχαριστω αρχικα για τις απαντησεις σας!!!Η αληθεια ειναι οτι προς το g2 κλεινω...Δεν ανοιξα καποιο θεμα στην επιλογη κινητου γιατι ως συνηθως θα ερχοντουσαν σε αντιπαραθεση αρκετα ατομα και αντι για συμβουλεσ θα παιζανε "ξυλο" μεσα στο φορουμ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ποσο δικιο εχεις .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μπα δεν νομίζω ...αν ήταν για το g4 η το v10 Πολύ πιθανόν να είχαμε γούστα Αλλά για το g2 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα έχω το g3 και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος πήρα στο παιδί μου το g2 καινούριο αλλά έχει ένα πρόβλημα. Όταν το μικρόφωνο είναι κοντά στα χείλη ο άλλος με ακούει κανονικά , όταν απομακρυνθεί το κινητό λίγο από τα χείλη δεν ακούει τίποτα. Σκέπτομαι να το στείλω για αλλαγή μικροφώνου η υπάρχει καμία ρύθμιση να το κάνω.Το θέμα είναι ότι με ανοιχτή ακρόαση ο συνομιλητής με ακούει κανονικά με μακριά το τηλέφωνο από τα χείλη Edited November 9, 2015 by EGANI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω το g3 και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος πήρα στο παιδί μου το g2 καινούριο αλλά έχει ένα πρόβλημα. Όταν το μικρόφωνο είναι κοντά στα χείλη ο άλλος με ακούει κανονικά , όταν απομακρυνθεί το κινητό λίγο από τα χείλη δεν ακούει τίποτα. Σκέπτομαι να το στείλω για αλλαγή μικροφώνου η υπάρχει καμία ρύθμιση να το κάνω. Δοκίμασε ρυθμίσεις, ρυθμίσεις κλήσεων και επέλεξε εκεί που λέει βελτίωση φωνής να δεις αν αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μολις το πηρα παιδια αλλα να ρωτησω λολιποπ δεν υπαρχει στο g2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μολις το πηρα παιδια αλλα να ρωτησω λολιποπ δεν υπαρχει στο g2??? Έχει πάρει την λολιποπ! Την βάζεις μέσω pc cuite!! Δεν έρχεται η αναβάθμιση στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω το g3 και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος πήρα στο παιδί μου το g2 καινούριο αλλά έχει ένα πρόβλημα. Όταν το μικρόφωνο είναι κοντά στα χείλη ο άλλος με ακούει κανονικά , όταν απομακρυνθεί το κινητό λίγο από τα χείλη δεν ακούει τίποτα. Σκέπτομαι να το στείλω για αλλαγή μικροφώνου η υπάρχει καμία ρύθμιση να το κάνω.Το θέμα είναι ότι με ανοιχτή ακρόαση ο συνομιλητής με ακούει κανονικά με μακριά το τηλέφωνο από τα χείλη Φίλε από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται; Το σκέφτομαι κι εγώ! Το πήρες branded ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Δοκίμασε ρυθμίσεις, ρυθμίσεις κλήσεων και επέλεξε εκεί που λέει βελτίωση φωνής να δεις αν αλλάξει κάτι. Φίλε έχω ενεργοποιημένη την βελτίωση φωνής το απενεργοποίησα και το ενεργοποίησα πάλι αλλά τα ιδιά αύριο θα πάρω την lg να δω τι θα κάνω το κινητό είναι καινούριο δυο εβδομάδες το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μολις το πηρα παιδια αλλα να ρωτησω λολιποπ δεν υπαρχει στο g2??? Υπαρχει αλλα καλυτερα να το αφησεις στην κιτ κατ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts