gup_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σε σημερινή επικοινωνία με την Procordia μου απάντησαν ότι υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες οθόνες. Μίλησα και με την LG. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω τι μου είπαν, αλλά η αντιμέτωπιση ήταν τραγική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σημερα περιμενω (ακομα) να περασει καποιος να παει το κιν για οθονη... Δεκα με μια ειχα αναφερει αλλα λογω καιρου λογικο ειναι να παει πισω το παραθυρο παραδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Eστειλα mail στη procordiα και περιμενω απαντηση, μολις την εχω θα ποσταρω εδω. Οριστε αντικατασταση μπαταρίας 27 ευρώ, για καπάκι μπαταρίας 29,96 ευρώ, τζαμάκι κάμερας 45 ευρώ. Τιμες μαζι με εργασια φυσικα. Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν 2 εβδομάδες για αντικατάσταση μπαταρίας και μου είπαν 27 ευρώ η μπαταρία, συν 10 ευρώ εργατικά και να το στείλω με έξοδα δικά τους. Και επειδή της είπα ότι δε θέλω να πειράξουν τίποτα από μέσα, μου είπε να βάλω μέσα ένα χαρτι και να γράψω ότι δε θέλω να πειράξουν τίποτα και ότι αποδέχομαι τη χρέωση των 37 ευρώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Του ειπα να συμπεριλαβουν στις τιμες και την εργασια....Δεν ξερω για τα 37 που λες τι ισχυει.Δηλαδη το τζαμακι της καμερας κανει 45 και επιπλεον εργατικα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Με την αναβάθμιση του κινητού από κιτκατ σε λολιποπ, χάθηκαν και μερικές εφαρμογες και λειτουργίες που είχε πριν. Ψάχνω λοιπόν την εφαρμογή που είχε από τη μάνα του το κινητό στην κιτκατ και λεγόταν life square (το γράφω σωστά νομιζω). Ξέρετε που και αν μπορώ να την βρω να την βάλω από πουθενα;;;; Θα ρωταγα στο νήμα με τις εφαρμογές Αλλά την εφαρμογή αυτή την είχε μόνο το g2 από ότι ξέρω κ Έτσι θα Ρωτούσα άδικα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πω πω φτηνά την γλίτωσα σήμερα. Έβγαλα το κινητό στην δουλεια να δω κάποια πράγματα που ήθελα και έσταξε από το ταβάνι μια στάλα νερό κατευθείαν μέσα στο ακουσ5ικο.φυσικα δεν δουλευε σωστά και δεν άκουγα καλά. Το φυσηξα με αέρα και άμεσος έστρωσε.... Ευτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Πω πω φτηνά την γλίτωσα σήμερα. Έβγαλα το κινητό στην δουλεια να δω κάποια πράγματα που ήθελα και έσταξε από το ταβάνι μια στάλα νερό κατευθείαν μέσα στο ακουσ5ικο.φυσικα δεν δουλευε σωστά και δεν άκουγα καλά. Το φυσηξα με αέρα και άμεσος έστρωσε.... Ευτυχώς. Δεν έχει πρόβλημα με τόσο λίγο. Πάντα σε τέτοια περίπτωση απενεργοποιω αμέσως την συσκευή για να μην στέλνει ρεύμα και μετά στεγνώνω την συσκευή με ότι βρω. Σε περίπτωση μεγάλης ποσότητας νερού ίσως χρειαστεί να ανοίξει και η συσκευή να καθαρίσει εσωτερικά γιατί αφήνει άλατα τα οποία μπορεί να κάνουν επαφή σε δυο σημεία και να έχουμε βραχύ κύκλωμα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν 2 εβδομάδες για αντικατάσταση μπαταρίας και μου είπαν 27 ευρώ η μπαταρία, συν 10 ευρώ εργατικά και να το στείλω με έξοδα δικά τους. Και επειδή της είπα ότι δε θέλω να πειράξουν τίποτα από μέσα, μου είπε να βάλω μέσα ένα χαρτι και να γράψω ότι δε θέλω να πειράξουν τίποτα και ότι αποδέχομαι τη χρέωση των 37 ευρώ!!! Δηλαδη σαν τι να πειραξουν και γιατι δεν καταλαβα μονο μπαταρια θα βγει θα μπει εχουν λογο να πειραξουν κατι αλλο;; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Άλλαξα σήμερα την οθόνη στην Procordia για 2η φορά, εντός εγγύησης με ανανέωση για ακόμα 2 χρόνια. Από ότι μου είπαν το θέμα δεν έχει λυθεί, άρα το πιο πιθανό είναι να χαλάσει ξανά η οθόνη. Επειδή το πρόβλημα παρουσιάστηκε με την αναβάθμιση σε Lollipop είμαι σκέφτομαι να γυρίσω σε Kit-Kat για να ξεμπερδεύω. Η Lollipop μου αρέσει σχεδιαστικά περισσότερο αλλιώς δεν βρίσκω μεγάλες διαφορες από την Kit Kat Edited October 23, 2015 by gup_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Δηλαδη σαν τι να πειραξουν και γιατι δεν καταλαβα μονο μπαταρια θα βγει θα μπει εχουν λογο να πειραξουν κατι αλλο;; Απλά εγώ έχω custom rom, custom recovery και το τηλέφωνο φορτωμένο με 22gb πράγματα!! Που λέει και η παροιμία, φυλάω τα ρούχα μου για να έχω τα μισα! Δε έχω καμμία όρεξη να το βάλουν σε κανένα flash tool και το κάνουν "μαμά", ξέρω 'γω πως θα τους έρθει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και θα στείλεις το τηλέφωνο με τα αρχεία σου μέσα?:blink: Εγώ πάντως ούτε τη φωτογραφία μου δεν τους δείχνω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγω το στειλα , τυπικα στημενο χτες.Ετσι για να φανει απειραχτο :lol: . Μολις γυρισει παω τρεχοντας να μου περασουν προστασια οθονης και φυσικα σε λογισμικο θα κατσω με την καστομ 4.4 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και θα στείλεις το τηλέφωνο με τα αρχεία σου μέσα?:blink: Εγώ πάντως ούτε τη φωτογραφία μου δεν τους δείχνω... :lol: Ναι, αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα!! Ξέρεις πόσο το σκέφτομαι και 'γω! Μπορεί τελικα, αν το στείλω, να το αδειάσω! Όχι για τις δικές μου φώτο, αλλά τουλάχιστον των παιδιών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ναι, αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα!! Ξέρεις πόσο το σκέφτομαι και 'γω! Μπορεί τελικα, αν το στείλω, να το αδειάσω! Όχι για τις δικές μου φώτο, αλλά τουλάχιστον των παιδιών! ναι γιατι αν θελουν δεν μπορουν να παρουν ΟΛΑ τα αρχεια απο την συσκευη και ας τα εχεις διαγραψει... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ναι γιατι αν θελουν δεν μπορουν να παρουν ΟΛΑ τα αρχεια απο την συσκευη και ας τα εχεις διαγραψει... :lol::lol: Ε γ@μ....σετο, δεν αλλάζω μπαταρία! :p Μια χαρά είναι ακόμη! :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ναι γιατι αν θελουν δεν μπορουν να παρουν ΟΛΑ τα αρχεια απο την συσκευη και ας τα εχεις διαγραψει... :lol::lol: Επειδη λιγο ασχολουμαι με επισκευες να πω οτι εχουν περασει απο τα χερια μου υπολογιστες κινητα σκληροι δισκοι και διαφορα δεδομενα δεν ξερω ισως σημαντικα ασημαντα. Παντα εβλεπα να κανω σωστα την δουλεια μου να παρω το ποσον που αναλογουσε και να μεινει ευχαριστημενος ο φιλος-γνωστος-πελατης Δεν νομιζω να εχει καποιος στο μυαλο του να μπει στην συσκευη να δει τι εχει ο καθενας. Οι υπαληλλοι εκει κοιτανε να κανουν την δουλεια τους οσο πιο σωστα. Στον ιδιωτικο τομεα σαν να δινεις καθε μερα εξετασεις ειναι. Μια αμυχη να γινει μπορει να χασεις πχ και την δουλεια σου απο την εταιρεια. Παρ ολα αυτα καλο ειναι παντα να στελνουμε την συσκευη με την σκεψη οτι δεν εχουμε κατι τοσο σημαντικο. Αν υπαρχει κατι το παιρνεις σ ενα usb η cloud και πιο καλα κανουμε μια επαναφορα αλλα να κανεις επαναφορα για αλλαγη οθονης δεν αξιζει τον κοπο μετα ξανα το στησιμο. Οσο για το αν μπορεις να επαναφερεις αρχεια μετα απο επαναφορα ναι μπορεις αλλα αν σκεφτεσαι ετσι τοτε καλυτερα να παρεις την οθονη να την περασεις ο ιδιος και επισης να μην ξανα μπεις στο ιντερνετ απο πουθενα στην ζωη σου γιατι εκει να δεις κλεψιμο δεδομενων που πεφτει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ναι, αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα!! Ξέρεις πόσο το σκέφτομαι και 'γω! Μπορεί τελικα, αν το στείλω, να το αδειάσω! Όχι για τις δικές μου φώτο, αλλά τουλάχιστον των παιδιών! Mη το συζητάς φίλε... nandroid και άδειασμα σε ένα otg και πήγαινέ το. Αφού δεν έχεις εγγύηση μην πειράξεις τη ρομ και τη recovery και άστους να κάνουν ότι πρέπει... ;) ναι γιατι αν θελουν δεν μπορουν να παρουν ΟΛΑ τα αρχεια απο την συσκευη και ας τα εχεις διαγραψει... :lol::lol: Τι τετράγωνη λογική είναι αυτή?:blink:http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1809.gif Επειδή μπορούν να μου διαρρήξουν το σπίτι δηλαδή ας τους αφήσω ανοιχτή την πόρτα να τα πάρουν πιό εύκολα? Έλεος?http://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1261.gifhttp://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1261.gifhttp://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1261.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ρε φιλαρακι δεν ειπα να το παει ετσι χωρις επαναφορα... απλα το ανεφερα οτι γινεται επαναφορα ακομη και μετα απο διαγραφη... μονο στην περιπτωση που κανεις κρυπτογραφηση.:shifty: ειναι δυσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Δεν σχολιάσαμε κακό προαιρετα απλά για συμβουλή και στο μέλλον κάποιοι που σκέφτονται να στείλουν την συσκευή για επισκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Απλά εγώ έχω custom rom, custom recovery και το τηλέφωνο φορτωμένο με 22gb πράγματα!! Που λέει και η παροιμία, φυλάω τα ρούχα μου για να έχω τα μισα! Δε έχω καμμία όρεξη να το βάλουν σε κανένα flash tool και το κάνουν "μαμά", ξέρω 'γω πως θα τους έρθει!! Και έχεις εμπιστοσύνη να τους δώσεις το κινητό σου με όλα σου τα προσωπικά στοιχεία και αρχεία μέσα? Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Άντε και πες ότι γράφεις χαρτί που να λέει να μην το ανοίξουν. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι σαν να τους λες ανοίξτε το να δείτε τι έχω μέσα από περιεργεια? Ότι θες κανείς βέβαια, αλλά κουβέντα να γινεται μιας και το ανέφερες. Edit: sorry αν έκανα παράθεση σε λάθος άτομο παιδιά αλλά μπερδεύτηκα λίγο με τα ποστ. Edited October 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 :offtopic: μήπως να παραμέναμε εντός θέματος; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγώ προσωπικά μιας και θα πάω και θα περιμένω κανα τέταρτο να το πάρω θα το δώσω κλειστό έτσι και αλλιώς οι τεχνικοί θα ανοίξουν καπάκι θα λύσουν 6;7; βιδακια θα βγάλουν την παλιά θα φυτέψουν την νέα ποιος ο λόγος να ψάξουν τα αρχεία μου και τις επαφές μου τι θα καταλάβουν άσε που πνίγονται στη δουλειά θα κάτσουν να ασχοληθούν με τα αρχεία του καθενός μας; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σε περιπτωση που πάρω LG BACK UP και γυρίσω από Lolopop σε Kit Kat θα μπορεσει να γίνει σωστά η εγκατασταση των εφαρμογών και όλων των data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σε περιπτωση που πάρω LG BACK UP και γυρίσω από Lolopop σε Kit Kat θα μπορεσει να γίνει σωστά η εγκατασταση των εφαρμογών και όλων των data? Εμένα πάντως με το ανάποδο δεν μου δούλεψαν 2-3 εφαρμογές LG Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εμένα πάντως με το ανάποδο δεν μου δούλεψαν 2-3 εφαρμογές LG Αν είναι να μην δουλέψουν ελπίζω να είναι μονο 2-3. Ευχαριστώ. * αν και ακόμα το σκεφτομαι να γυρίσω ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts