renesis_87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Την έκανα την διαδικασία με το ΙΜΕΙ, δεν νομίζω ότι αχρηστεύεται η συσκευή, απλά δε δουλεύει ως κινητό τηλέφωνο στο Ελληνικό δίκτυο. Ναι όντως αυτό ήθελα να πω. :O Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Άρα κουράζει. Ξέρετε γιατί ρώτησα, διότι παλιότερα είχα LG κινητό και το έδωσα γιαυτό το λόγο Κούραζε αρκετά, μην την πατήσω ξανά!!! Καλα θα αστειευεσαι ebook διαβαζεις και εισαι συνεχεια σε λευκο φοντο?Ολα τα αλλα παιχνιδια φορουμ κλπ δεν εχουν λευκο,,ε αν εχεις πια τοσο θεμα χαμηλωνε τη φωτεινοτητα αυτη σε κουραζει.:) Οχι φιλε, η οθονη του G2 ΔΕΝ κουραζει. Ο φιλος μιλησε για ψυχρα και θερμα χρωματα και αν η οθονη του G2 κουραζει και το συγκρινε με το galaxy s4 γι' αυτο και του απαντησα οτι δεν θα τον κουρασει γιατι το G2 εχει μια απο τις καλυτερες οθονες με καλη αναλυση και φυσικα χρωματα. Το ασπρο εννοειται οτι κουραζει πιο πολυ απο το μαυρο αλλα αυτο συμβαινει σε ολα τα κινητα. Οχι οτι εχει προβλημα η οθονη του G2. Για να μην ψάχνεστε και χαλάτε τα μάτια σας....:lol: ΕΔΩ οτι πρέπει να ξέρουμε για της οθόνες..! Edited November 10, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Είχε κάποιος θέμα με το δίκτυο 3g η 4g η θέμα με την σιμ,να χάνει το σήμα και να το ξανάβρίσκει,με το g2?και αν ναι τι έκανε? Τις περισσότερες φορές φταίει η συνεχής μετάβαση από 2G σε 3G/4G. Μια λύση είναι να μπεις στο κρυφό μενού και να επιλέξεις ένα σαν προτιμώμενο δίκτυο. Προσωπικά το έχω μόνιμα σε 2G, εκτός όταν ανοίγω τα δεδομένα. Σε εμένα (αλλά και άλλους που έχω διαβάσει) μια φορά κάθε 2 μήνες τραβάει ένα ζόρι και αποσυνδέεται από το δίκτυο, ενώ έχει σήμα (θυμάμαι να δείχνει και το κυκλάκι της αναζήτησης δικτύου) Χρειάζεται airplane mode on/off ή reboot για να συνδεθεί επιτυχώς. Δεν ξέρω εάν αλλάξει κάτι με official 20g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 εγώ έχω θέμα με vodafone 3G/4G. στο άσχετο χάνεται το σήμα και επιστρέφει. να πω την αλήθεια δεν έχω κάνει κάτι. απλά βλέπω το κινητό να πέρνει το δρόμο για τα αποδυτήρια :) και ποιος σας ειπε οτι φταιει η συσκευη τι ειναι αυτα που λετε/ως γνωστον η βοντα και γουιντ τωρα πια εχουν ενωσει τα δικτυα τους αλλα τα σηματα τους ειναι ελεεινα γιαυτο μια το ενα μια το αλλο,η τριτη που ειναι πιο σταθερη σε καποιες περιοχες εχει και αυτη εναλλαγες απο 3g se 4g και ουτε καθεξης,το G2 ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ παυλα δουλευει αψογα,μην ημαστε υπερβολικοι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 και ποιος σας ειπε οτι φταιει η συσκευη τι ειναι αυτα που λετε/ως γνωστον η βοντα και γουιντ τωρα πια εχουν ενωσει τα δικτυα τους αλλα τα σηματα τους ειναι ελεεινα γιαυτο μια το ενα μια το αλλο,η τριτη που ειναι πιο σταθερη σε καποιες περιοχες εχει και αυτη εναλλαγες απο 3g se 4g και ουτε καθεξης,το G2 ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ παυλα δουλευει αψογα,μην ημαστε υπερβολικοι.:) Δεν εχει ενωσει κανεις τιποτα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν εχει ενωσει κανεις τιποτα.:rolleyes: Γιααα κοιτα καλυτερα...:lol: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CDcQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.kathimerini.gr%2F755440%2Farticle%2Foikonomia%2Fepixeirhseis%2Fsysta8hke-h-koinh--etaireia-vodafone---wind&ei=PEFhVOyOMMGraZCXgZgG&usg=AFQjCNE1xCzJQECvSotGluOE6BWaKJZVHQ https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.tovima.gr%2Ffinance%2Farticle%2F%3Faid%3D570849&ei=PEFhVOyOMMGraZCXgZgG&usg=AFQjCNEw8k4SMjvX5qfg-yawx6pm9tJ4ug Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδια για να ρυθμισω το yahoo emai τι βαζω;Δηλαδη pop.. imap κτλ. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδια για να ρυθμισω το yahoo emai τι βαζω;Δηλαδη pop.. imap κτλ. Αν έχεις yahoo e-mail βάζεις το e-mail και των κωδικό, και έχεις το ίδιο στο pc και στο κινητό. Αν πάλη δεν έχεις, φτιάξε ενα λογαριασμό στο pc είναι ποιο εύκολο...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Αν έχεις yahoo e-mail βάζεις το e-mail και των κωδικό, και έχεις το ίδιο στο pc και στο κινητό. Αν πάλη δεν έχεις, φτιάξε ενα λογαριασμό στο pc είναι ποιο εύκολο...!!!;) Οχι φιλε μου ενοω στις ρυθμισεις στην συσκευη.Εχω βαλει hotmail k gmail αλλα του yahoo.gr μου ζηταει pop3 η imap4...διακομιστη κτλ:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γιααα κοιτα καλυτερα...:lol: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CDcQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.kathimerini.gr%2F755440%2Farticle%2Foikonomia%2Fepixeirhseis%2Fsysta8hke-h-koinh--etaireia-vodafone---wind&ei=PEFhVOyOMMGraZCXgZgG&usg=AFQjCNE1xCzJQECvSotGluOE6BWaKJZVHQ https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.tovima.gr%2Ffinance%2Farticle%2F%3Faid%3D570849&ei=PEFhVOyOMMGraZCXgZgG&usg=AFQjCNEw8k4SMjvX5qfg-yawx6pm9tJ4ug και? με το Μ7 γιατί δεν είχα ποτέ θέμα? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδια καλησπέρα ποσο σκορ εχει βγαλει το τηλεφωνό (G2)σας στο antutu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Το λέω στην υπογραφή...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 34802 το δικό μου, με CloudyG3 και στοκ κέρνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδια καλησπέρα ποσο σκορ εχει βγαλει το τηλεφωνό (G2)σας στο antutu? 41156 καπου εκει απο οτι θυμάμαι με couldy g3 v2 και dorimanx Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Παιδια καλησπέρα ποσο σκορ εχει βγαλει το τηλεφωνό (G2)σας στο antutu? Εμενα ~36000 αλλα δεν εχει καμια, μα καμια, σημασια. Edited November 11, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδια καλησπέρα ποσο σκορ εχει βγαλει το τηλεφωνό (G2)σας στο antutu? Εμενα 38600 αλλα δεν παιζει ρολο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 παιδια καλησπερα μου εδωσε ενα παιδι ενα κοκκινο lg g2 και ειχε θεμα με το σημα καταρχην ηταν μονιμα στο full ενω κανονικα θα επρεπε να ανεβωκατεβαινει αναλογα με το μερος που ειμαι,καποιες φορες εχανε το σημα και μετα το ξανα εβρισκε,το πηγα στην proordia και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη πλακετας και οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση διοτι λεει το τηλεφωνο προερχεται απο κινα, ενω ο φιλος μου το εκανε αγορα απο εναν στην αγγλια ο οποιος δεν του εστειλε χαρτι εγγυησης.τωρα αν αλλαξω ρομ και το ροοταρω το τηλεφωνο λετε μηπως αλλαξει κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έσβησα έναν φάκελο με φωτογραφίες από την μνήμη του κινητού γίνεται να τις επαναφέρω?δεν έχει γίνει κανένα backup του κινητού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έσβησα έναν φάκελο με φωτογραφίες από την μνήμη του κινητού γίνεται να τις επαναφέρω?δεν έχει γίνει κανένα backup του κινητού . Υπαρχει στο play store μια εφαρμογη που λεγεται " DiskDigger undelete". Ειναι free, αλλα για να εχεις ολες τις δυνατοτητες θελει λεφτα. Τωρα πόσο δουλεια κανει.... δεν ξερω, δεν χρειαστηκε (ευτυχως) ακομη να τη δοκιμασω. Συχνο back up στο υπολογιστη...... μονο ετσι γλυτωνεις τις περιπετειες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 παιδια καλησπερα μου εδωσε ενα παιδι ενα κοκκινο lg g2 και ειχε θεμα με το σημα καταρχην ηταν μονιμα στο full ενω κανονικα θα επρεπε να ανεβωκατεβαινει αναλογα με το μερος που ειμαι,καποιες φορες εχανε το σημα και μετα το ξανα εβρισκε,το πηγα στην proordia και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη πλακετας και οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση διοτι λεει το τηλεφωνο προερχεται απο κινα, ενω ο φιλος μου το εκανε αγορα απο εναν στην αγγλια ο οποιος δεν του εστειλε χαρτι εγγυησης.τωρα αν αλλαξω ρομ και το ροοταρω το τηλεφωνο λετε μηπως αλλαξει κατι??? Απο την στιγμη που εισαι εκτος εγγυησης τι το ψαχνεις... αρχισε τους πειραματισμους... full στην καστομια λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έσβησα έναν φάκελο με φωτογραφίες από την μνήμη του κινητού γίνεται να τις επαναφέρω?δεν έχει γίνει κανένα backup του κινητού . Εμένα με έσωσε....... DiskDigger Pro (root) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπερα παιδια.. Σε λιγο παω να παραλαβω το lg g2 απο καταστημα βονταφον. Τι προτεινετε να κανω με τη συσκευη; Να μεινω με stock firmware ή να αρχισω τις αναζητησεις στο xda για custom; Λογικα χανει και εγγυηση με custom, οποτε αν η stock δεν ειναι πολυ χαλια ισως να λεει να μεινω για καποιο καιρο εκει. Τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια.. Σε λιγο παω να παραλαβω το lg g2 απο καταστημα βονταφον. Τι προτεινετε να κανω με τη συσκευη; Να μεινω με stock firmware ή να αρχισω τις αναζητησεις στο xda για custom; Λογικα χανει και εγγυηση με custom, οποτε αν η stock δεν ειναι πολυ χαλια ισως να λεει να μεινω για καποιο καιρο εκει. Τι λετε; Καλη παραλαβη φιλε και καλοριζικο. Μια χαρα ειναι και σε stock κατασταση. Και να ρουταρεις ή και custom ROM να περασεις, η εγγυηση θα επανελθει αν μετα περασεις μια επισημη ROM. Δεν υπαρχει εδω knox οπως στα samsung. Το root ομως διευκολινει τη ζωη μας και μπορεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα στην καμερα του G2. Με το u8800pro πώς εισαι; Εχεις κανει root; Εχεις περασει καμια custom ROM; Παντως να ξερεις οτι εγω δεν ειχα με το G2 τοσο πολυ την αναγκη να βαλω custom ROM οπως με το u8800pro οπου η stock δεν παλευόταν. Edited November 12, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Απο την στιγμη που εισαι εκτος εγγυησης τι το ψαχνεις... αρχισε τους πειραματισμους... full στην καστομια λοιπον... τωρα θελω να περασω την cloudy την τελευταια,να περασω και kernel η να αφισω τον μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 τωρα θελω να περασω την cloudy την τελευταια,να περασω και kernel η να αφισω τον μαμα? Ο kernel ειναι πονεμένη ιστορια... προσωπικα τεσταρω συνεχεια τον Dorimanx 8.8 LG G2 ειμαι στην beta 2 και μπορω να πω οτι αρχιζει και στρωνει απο προβληματα απο cloudy βαλε την CloudyG3 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts