mariodj Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 γιατι να το πολυησεις ;;;το καλυπτει η επισημη LG δωρεαν !!! αναγνωριζει το προβλημα και το καλυπτει δωρεαν !! γι αυτο κι εγω κανα 8μηνο πριν τελειωσει η εγγυηση θα παρω την επισημη quickwindow και μετα απο 6 μηνες θα εχω καινουρια οθονη , ΔΩΡΕΑΝ !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οταν κανουμε reset , χανονται αρχεια απο το κινητο ;; πχ μουσικη , φωτογραφιες κλπ κλπ ;; γιατι αν θυμαμαι καλα , εχω κανει και δεν εχω χασει τιποτα !! ή το λετε σε περιπτωση που κατι παει εντελως στραβα ;;; Και θα δώσεις 30€ για να χαραχτεί η οθόνη, να το στείλεις στο service για αλλαγή οθόνης....??? για να έχεις ''καινούργια'' οθόνη ??? Ξέρεις τι ταλαιπωρία θα πέραση η συσκευή σου για αλλαγή οθόνης ? όποτε θα έχεις καινούργια οθόνη, και μια ανοιγμένη συσκευή......κοίτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Και θα δώσεις 30€ για να χαραχτεί η οθόνη, να το στείλεις στο service για αλλαγή οθόνης....??? για να έχεις ''καινούργια'' οθόνη ??? Ξέρεις τι ταλαιπωρία θα πέραση η συσκευή σου για αλλαγή οθόνης ? όποτε θα έχεις καινούργια οθόνη, και μια ανοιγμένη συσκευή......κοίτα δεν βλεπεις οτι γελαω ;;; σου ξεφυγε;; ........... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγω απο το μαιο που το πηρα εχω τη γνησια θυκη και δεν εχω κανενα προβλημα, το ιδιο και ο αδερφος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγω απο το μαιο που το πηρα εχω τη γνησια θυκη και δεν εχω κανενα προβλημα, το ιδιο και ο αδερφος μου Δεν αντιλέγει κάνεις, αλλά δεν πάει να πει οτι το πρόβλημα δεν υπάρχει ? άλλωστε το service της LG (προφανώς υπάρχει παγκόσμια γραμμή) δέχεται το πρόβλημα και για αυτό έχει συμπεριέλαβε την αλλαγή της οθόνης στην εγγύηση...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Λοιπον εχω cosmote ενεργοποιημενο το 4g αλλα στα δικτυα δεν εχει την επιλογη lte...το κινητο ειναι αγορασμενο απο ιντερνετ ελληνικο μαγαζι εννοειται..αν βαλω αλλη rom θα διορθωθει το θεμα?θα εχω 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Έχεις περάσει ΑΡΝ? Όταν πας δηλαδή στις ρυθμίσεις "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης" έχεις εκεί σωστές ρυθμίσεις; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) παιδιά, τελικά εμείς που έχουμε γερμανικό t-mobile με τη stock rom πάντα, μπορούμε να κάνουμε κάτι για το σηματάκι του 4G που δεν εμφανίζεται στη notification bar; όλα τα υπόλοιπα (G, H κλπ) εμφανίζονται κανονικά, αλλά του 4G με τίποτα. Βαζω και τις ρυθμισεις apn μηπως εχω κανει κανενα λαθος. Edited November 3, 2014 by JamesMoore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 παιδιά, τελικά εμείς που έχουμε γερμανικό t-mobile με τη stock rom πάντα, μπορούμε να κάνουμε κάτι για το σηματάκι του 4G που δεν εμφανίζεται στη notification bar; όλα τα υπόλοιπα (G, H κλπ) εμφανίζονται κανονικά, αλλά του 4G με τίποτα. Βαζω και τις ρυθμισεις apn μηπως εχω κανει κανενα λαθος. Αυτές της ρυθμησεις κοίτα.....!!! http://s13.postimg.org/52ii16olz/Screenshot_2014_11_03_15_05_20.png upload pic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Αυτές της ρυθμησεις κοίτα.....!!! http://s13.postimg.org/52ii16olz/Screenshot_2014_11_03_15_05_20.png upload pic έτσι είναι κι εμένα, χωρίς τσεκαρισμένη την περιαγωγή. έχω κανονικά data, απλά όταν είναι 4G δεν δείχνει κανένα εικονίδιο στη notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Εμενα δε μου εχει επιλογη για Lte ρε παιδια Edited November 3, 2014 by newbach Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εμενα δε μου εχει επιλογη για Lte ρε παιδια αν έχεις wind, η wind δεν έχει 4G από όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Cosmote εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Cosmote εχω τότε δεν έχεις ενεργοποιήσει το 4G. κάπου στέλνεις μήνυμα, το ίδιο είχα κάνει κι εγώ που έχω vodafone. βασικά στο site τους λέει αυτό. κοίτα εκεί που λέει για να ενεργοποιήσεις το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα παίδες. Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός G2 και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα... Βασικά, επειδή είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα (και) η επόμενη συσκευή μου θα αποκτήσει κάποια custom rom οι ερωτήσεις μου είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Πρώτα απ' όλα, διάβασα στο xda ότι με τη χρήση των τελευταίων εκδόσεων του TWRP custom recovery μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση μιας rom, τη λήψη και επαναφορά ενός nandroid backup κάποιο εξωτερικό στικάκι usb otg (για παράδειγμα). Πάντα παίρνω ένα backup πριν προχωρήσω σε αναβάθμιση, ενώ δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να έχω stand by και κάποιο backup μιας εναλλακτικής rom από αυτή που χρησιμοποιώ, οπότε -λόγω της απουσίας υποδοχής micro sd της συσκευής-, η συγκεκριμένη λειτουργία είναι απολύτως απαραίτητη για εμένα! Το έχετε δοκιμάσει; Υπάρχει κάποια δυσλειτουργία που πρέπει να με ανησυχεί; Επίσης, θα ήθελα να επαληθεύσω ότι το G2 δεν έχει κάποιον counter και άρα μπορώ να flashάρω custom roms χωρίς να φοβάμαι το ενδεχόμενο να χάσω την εγγύηση σε περίπτωση που αυτή μου χρειαστεί και να μπορώ να ξαναflashάρω την εργοστασιακή rom για να το πάω στο service. Ακόμα και να υπάρχει κάποιος counter, υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του (σαν το triangle away που είχε παλιότερα η Samsung για παράδειγμα); Αυτό που δε θέλω είναι μια κατάσταση μη αναστρέψιμη όπως το knox της Samsung ή το αντίστοιχο που απαιτείται για ξεκλείδωμα του bootloader από τη Sony. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 παρτο !! :D :D δεν υπαρχει counter ... και υπαρχει και προγραμμα με το οποιο περνας κατευθειαν την εργοστασιακη ρομ(flash tool) εγω εχω TWRP recovery , εχω κρατησει κανονικα back up σε φλασακι otg και εκανα restore κανονικοτατα οταν χρειαστηκε μια φορα ! οποτε κανενα προβλημα κι εκει !! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 παρτο !! :D :D δεν υπαρχει counter ... και υπαρχει και προγραμμα με το οποιο περνας κατευθειαν την εργοστασιακη ρομ(flash tool) εγω εχω TWRP recovery , εχω κρατησει κανονικα back up σε φλασακι otg και εκανα restore κανονικοτατα οταν χρειαστηκε μια φορα ! οποτε κανενα προβλημα κι εκει !! Answer13, ήσουν όνομα και πράγμα! Απάντηση και μάλιστα αμεσότατη και πληρέστατη!:D Σ' ευχαριστώ πολύ!:D Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Αυτά τα 10,37 gb ελεύθερου χώρου είναι ενιαία, ε; Υπάρχει ασφαλής τρόπος να τα χωρίσουμε σε 2 partition; Στο nandroid backup τι σώζει; Θέλω να πω ένα 100% "χρηστικό" τηλέφωνο με αρκετές εφαρμογές κλπ πόσο μεγάλο backup βγάζει; Κάνα 4άρι ας πούμε...; Περιμένω να φέρει ένα κατάστημα 32άρι, ειδάλλως θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για 16άρι... Μια micro sd να είχε και να ήταν και splash proof, θα ήταν για εμένα το απόλυτο και δε θα είχα κανέναν προβληματισμό... Όχι ότι τώρα δε θα προχωρήσω στην αγορά, απλά διατηρώ μια πολύ μικρή επιφύλαξη....:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 τότε δεν έχεις ενεργοποιήσει το 4G. κάπου στέλνεις μήνυμα, το ίδιο είχα κάνει κι εγώ που έχω vodafone. βασικά στο site τους λέει αυτό. κοίτα εκεί που λέει για να ενεργοποιήσεις το 4G. Εχω γραψει και πιο πισω οτι η κοσμοτε το ενεργοποιει αυτοματα το lte αρκει να το υποστηριζει η συσκευη Ο φιλος δεν εχει καν την παρακατω επιλογη παιζει να ειναι κλωνος; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εμενα δε μου εχει επιλογη για Lte ρε παιδια tΤην περιαγωγη βγαλτετη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ρε παιδια καλησπερα... εχω ενα lg g2 d802 ελληνικο...! λοιπον οταν κανω update στο firmware απο το lg pc suite οταν μπαινω στο download mode μου δειχνει rooted... οταν κανω εγκατασταση της stock firmware μεσω του flashtool 2014 με δειχνει unrooted, μετα οταν κανω upadate μεσω του OTA με δειχνει παλι unroot απο το hidden menu της lg αλλα δεν μπορω να μπω στο download mode ουτε σε recovery mode...! τι συμβαινει??? Υ.Γ. σε recovery mode δε μπορω να μπω ουτε οταν ειμαι unroot σε stock rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadow Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 γεια σας παιδια ,νεος κατοχος του g2 εχω να ρωτησω για την μπαταρια ,το φορτιζω απο το πρωι και μεχρι το απογευμα η φορτιση ειναι στο 80% ειναι φυσιολογικο να κανει τοση ωρα ? ειναι η πρωτη φορτιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 να περασω άλλη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 να περασω άλλη rom? http://m.youtube.com/watch?v=bSrtUw8D9_w Ακολούθησε πιστα το βιντεάκι.Είναι πολύ απλο,Μην ανησυχείς. Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Answer13, ήσουν όνομα και πράγμα! Απάντηση και μάλιστα αμεσότατη και πληρέστατη!:D Σ' ευχαριστώ πολύ!:D Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Αυτά τα 10,37 gb ελεύθερου χώρου είναι ενιαία, ε; Υπάρχει ασφαλής τρόπος να τα χωρίσουμε σε 2 partition; Στο nandroid backup τι σώζει; Θέλω να πω ένα 100% "χρηστικό" τηλέφωνο με αρκετές εφαρμογές κλπ πόσο μεγάλο backup βγάζει; Κάνα 4άρι ας πούμε...; Περιμένω να φέρει ένα κατάστημα 32άρι, ειδάλλως θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για 16άρι... Μια micro sd να είχε και να ήταν και splash proof, θα ήταν για εμένα το απόλυτο και δε θα είχα κανέναν προβληματισμό... Όχι ότι τώρα δε θα προχωρήσω στην αγορά, απλά διατηρώ μια πολύ μικρή επιφύλαξη....:shifty: το ενα που εχω κρατησει ειναι 3gb και το αλλο 4gb ! οταν κανεις restore θα εχεις το τηλ σου ακριβως οπως ηταν την στιγμη που εκανες backup !!! πραγματικα τελειο ! :D τα 10.7 ειναι ενιαια και δεν ξερω αν μπορεις να τα χωρισεις ..επισης δεν ξερω γιατι να το κανεις αυτο ! οταν περνας καινουρια custom rom σβηνεις το λειτουργικο αλλα δεν πειραζεις το internal storage ... δεν χρειαζεται δηλαδη εμενα τα 16 ειναι υπεραρκετα .. αν το εχω γεμισει με φωτογραφιες , videos κλπ τα περναω ευκολα στο pc οταν το φορτιζω στο pc ξερω γω ... το κορεατικο G2 εχει και removable battery και micro sd :mad: Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ρε παιδια καλησπερα... εχω ενα lg g2 d802 ελληνικο...! λοιπον οταν κανω update στο firmware απο το lg pc suite οταν μπαινω στο download mode μου δειχνει rooted... οταν κανω εγκατασταση της stock firmware μεσω του flashtool 2014 με δειχνει unrooted, μετα οταν κανω upadate μεσω του OTA με δειχνει παλι unroot απο το hidden menu της lg αλλα δεν μπορω να μπω στο download mode ουτε σε recovery mode...! τι συμβαινει??? Υ.Γ. σε recovery mode δε μπορω να μπω ουτε οταν ειμαι unroot σε stock rom... Έτσι όπως τα λες είναι. Η LG μάλλον κάτι δεν έχει υλοποιήσει σωστά και δεν το διόρθωσε με την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 το κορεατικο G2 εχει και removable battery και micro sd :mad: Το ξέρω! :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts