ernesto1983 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Όχι, δεν έχω κάνει factory reset, αλλά δεν έκανα σε μια ακόμα προηγούμενη αναβάθμιση και δεν είχα πρόβλημα, έπρεπε να κάνω; Επίσης δεν βρίσκω στο μενού εφαρμογών το touch uiz! Η διαδρομή που ακολουθώ είναι: “ρυθμίσεις -> γενικές -> εφαρμογές -> όλα”, αλλά δεν βρήκα το αρχείο που μου λες @lek88 Θα το κοιτάξω κι αυτό ;) Παντα χρειαζεται factory reset μετα απο μια αναβαθμιση ειδικα οταν ειναι 208 mb!!!το update που εκανες την εχει περασε απο πανω την αναβαθμιση και η cache εχει διπλες εφαρμογες..δεν ξερει τι να πρωτο εκτελεση!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 τι δε λεγατε τοσο καιρο για το expansys ? θα περναμε με 300 ευρω το 32αρι :( , παλι την πατησαμε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Προφανως ειχε τη δυνατοτητα ο φιλος να το παρει γλιτωνοντας το φπα, στο expansys υπαρχει αυτη η δυνατοτητα! Συγνωμη αλλα εγω δε βλεπω να γλυτωνει κανενα φπα η τιμη ειναι 369.99 +13 μεταφορικα παει στα 383 ευρο περιπου. Εχει απλα μια αμυδρη σημειωση οτι κοστιζει 300 ευρω χωρις φπα,οχι οτι θα το παρει τοσο.:O:( ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και να σας πω επισης οτι ειναι προτιμοτερο να προτιμας ελληνικο σκρουτζομαγαζο γιατι 99% εχει φυσικο καταστημα και αν τυχει οτιδηποτε πας και κανεις την δουλεια σου η πατας ενα καυγα.Τωρα μεσω ιντερνετ στο εξωτερικο, παρελαβε σου βγηκε βλαμενο ξανα τρεχα απεστειλε, πισω μετα ξαναπεριμενε να σου στειλη αλλο κλπ κλπ δεν ξερω για να γλυτωσωσω ενα χ ποσο να τρεχω... Αποψη μου και να με συγχωρειται.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ούτε 312 ευρώ δεν θα κοστίσει. και από την στιγμή που υποστηρίζει πλέον η LG τα 32giga θα έχω να κάνω κατευθείαν με αυτούς. δεν ξέρεις τι εστί αρβάτο για αυτό μιλάς. εντελώς φιλικά πάντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ούτε 312 ευρώ δεν θα κοστίσει. και από την στιγμή που υποστηρίζει πλέον η LG τα 32giga θα έχω να κάνω κατευθείαν με αυτούς. δεν ξέρεις τι εστί αρβάτο για αυτό μιλάς. εντελώς φιλικά πάντα :) θελει επαγγελματικο αφμ, που θα το βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 θελει επαγγελματικο αφμ, που θα το βρουμε? δεν έχεις κάποιο φίλο-γνωστό με κατάστημα που να έχει επαγγελματικό αφμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ούτε 312 ευρώ δεν θα κοστίσει. και από την στιγμή που υποστηρίζει πλέον η LG τα 32giga θα έχω να κάνω κατευθείαν με αυτούς. δεν ξέρεις τι εστί αρβάτο για αυτό μιλάς. εντελώς φιλικά πάντα :) Ξερω πολυ καλα την αρβατο αλλα δεν εχει σχεση,οσο για το φπα δεν ειναι φυσικου προσωπου ,ποσοι εχουμε αυτη τη δυνατοτητα?και θα ειναι ευρωπαικο σιγουρα ?ΑΝ ΕΤΣΙ μπραβο τοτε πολυ καλα κανεις.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ξερω πολυ καλα την αρβατο αλλα δεν εχει σχεση,οσο για το φπα δεν ειναι φυσικου προσωπου ,ποσοι εχουμε αυτη τη δυνατοτητα?και θα ειναι ευρωπαικο σιγουρα ?ΑΝ ΕΤΣΙ μπραβο τοτε πολυ καλα κανεις.:) τετάρτη-πέμπτη θα ξέρουμε τι πουλιά πιάσαμε.:lol::D τώρα για το φπα τι να κάνω? εγώ φταίω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 τετάρτη-πέμπτη θα ξέρουμε τι πουλιά πιάσαμε.:lol::D τώρα για το φπα τι να κάνω? εγώ φταίω? :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 το θέμα είναι να ευχαριστηθώ το κινητό. :)Πρώτη φορά αγοράζω LG, τουλάχιστον το Μ7 το καταχάρηκα. Βρήκα και αυτό το σετάκι http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=3616&page=1 http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=3571&page=1 αν αξίζει θα δείξει στην πορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Θα το ευχαριστηθεις απο τα καλυτερα κινητα ανεξαρτητως κατηγοριας. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ... http://www.aliexpress.com/item/Original-LG-G2-F320-D802-Unlocked-Mobile-Phone-Quad-Core-Android-4-2-13MP-5-2/1705659785.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ... http://www.aliexpress.com/item/Original-LG-G2-F320-D802-Unlocked-Mobile-Phone-Quad-Core-Android-4-2-13MP-5-2/1705659785.html ανακατασκευασμένο? μήπως να μην το ακουμπήσεις καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ανακατασκευασμένο? μήπως να μην το ακουμπήσεις καθόλου? Εγώ έχω G2 απλά μου έκανε εντύπωση η τιμή...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 LG isai LGL22 είναι μια ιαπωνική αδιάβροχη παραλλαγή G2 Φίλε Georgema μια χαρά ρωτάς....!!! αν κάποιος δεν ξέρει δεν άπαντα η βοηθά...!!! κοίτα και ΕΔΩ αν ενδιαφέρεσαι για LG G2 για πολύ καλή τιμή;) Έκτος και αν θες το συγκεκριμένο LG isai LGL22...!!! που προφανώς δεν θα έχεις Cervice στην Ελλάδα. Με της ευλογίες της Ευχαριστώ πολύ φίλε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 LG isai LGL22 είναι μια ιαπωνική αδιάβροχη παραλλαγή G2 Φίλε Georgema μια χαρά ρωτάς....!!! αν κάποιος δεν ξέρει δεν άπαντα η βοηθά...!!! κοίτα και ΕΔΩ αν ενδιαφέρεσαι για LG G2 για πολύ καλή τιμή;) Έκτος και αν θες το συγκεκριμένο LG isai LGL22...!!! που προφανώς δεν θα έχεις Cervice στην Ελλάδα. Μariodj σταματα να εισαι ετσι εριστικος σε ολα τα θεματα του G2 γιατι και εσυ κανεις αυτα που κοροιδευεις.("αν κάποιος δεν ξέρει δεν άπαντα ") Ας το σταματησουμε εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδια καλησπερα ειχα παει να αγορασω στον Κωτσοβολο τπ G3 μαζι με κατι φιλους αλλα οταν το συγκρινα με το G2 διαπιστοσαμε πως η οθονη του G2 εχει πιο ζωηρα χρωματα απο του G3 κανουμε λαθος ; Τωρα μαλλων θα αγορασω το G2. Εσεις τι λετε για την οθονη των δυο κινητων; Μήπως ήταν ρυθμισμένο τέρμα κάτω το g3 + μην μπερδεύεις ζωντανά-φυσικα χρώματα με ψεύτικα ζωηρα τεσπα όπως και να το κάνουμε η οθόνη του G3 έχει καλύτερα χαρακτηρηστικα. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά, πέρασα χτες την ελληνική 20d γιατί στο γνωστό site κολλάει μετά το skip ad και δεν κατεβαίνει η 20g και είχα κάπου στο pc μου την 20d. Όταν ελέγχω για ενημέρωση λογισμικού λέει ότι έχω την τελευταία. Μπορώ να κάνω κάτι για να την βρει; anyone? εξακολουθεί να μην κατεβαίνει από το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sure Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημέρα Το LG G2 16 GB του φίλου μου έχει περισσότερες δυνατότητες ρύθμισης απ’ ότι το δικό μου. Συγκεκριμένα στο δικό μου έχω Στο: Ρυθμίσεις κλειδώματος οθόνης Κλειδωμα οθόνης Εχω κλειδωμα οθόνης Κινούμενη εικόνα καιρού Φόντο Στοιχεία κατόχου Ενώ ο φίλος μου εχει επισης τα εξής παραπάνω: Εφέ οθόνης Συντομεύσεις. Εχουμε και οι δυο Εκδοση Android 4.4.2. Εκδοση βασικής μορφής Μ8974Α Εκδοση Κernel 3.4.0 Αριθμός κατασκευής του φίλου μου KOT49I.D80220C Τοu δικού μου ΚΟΤ49Ι.D80220g Εκδοση λογισμικού του φίλου μου D80220C-262-01 Εκδοση λογισμικού του δικού μου D80220g-EUR-XX Τι μπορώ να κάνω ώστε να έχω και εγώ τις ίδιες δυνατότητες στις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 anyone? εξακολουθεί να μην κατεβαίνει από το site. Έχουν ένα πρόβλημα με τη σελίδα τους, πρέπει να αντικαταστήσεις το %2F στο τελικό url με / Για την ελληνική 20G το σωστό λινκ είναι αυτό: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW697806432109876543213/D80220G_00.kdz Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έχουν ένα πρόβλημα με τη σελίδα τους, πρέπει να αντικαταστήσεις το %2F στο τελικό url με / Για την ελληνική 20G το σωστό λινκ είναι αυτό: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW697806432109876543213/D80220G_00.kdz ευχαριστώ πάρα πολύ! άλλος τρόπος να δει το ΟΤΑ δεν υπάρχει ε; γιατί το έχω ξεσκίσει λίγο στα flashαρίσματα τελευταία το κινητό και θέλω να το αφήσω λίγο να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Υπάρχει πλάνο αναβάθμισης σε lollipop? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια αν κανω root χανω τιποτα απο ota update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια αν κανω root χανω τιποτα απο ota update? οχι , απλα οταν θα κανεις ota update , μπορει να χασεις το root ! αν βαλεις recovery(TWRP, philz klp klp) , μην διανοηθεις να κανεις ota update ... Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Παιδιά ρώτησα και εχθές αλλά θέλω ακόμα μια τουλάχιστον θετική απάντηση όσοι έχετε πάρει την τελευταία αναβάθμιση D80220G μπορέσατε να κάνετε root το κινητό με το ioroot;;;; Και κάτι ακόμα αν θέλω να περάσω το τελευταίο update του supersu που είναι η version 2.04 (δεν υπάρχει διαθέσιμη ακομα η version 2.04 στο playstore) πώς θα το περάσω χωρίς να εχω custom recovery ;;; Υπάρχει κάποιος τρόπος η πρέπει αναγκαστικά να έχω κάποια custom recovery ;;; Edited October 21, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts