supermario Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δυστυχως εξ' αρχης (και νομιζω ακομη αυτο ισχυει) η LG Ελλαδος δηλωνει οτι δεν καλυπτει το 32 αρι, για το λογο οτι δεν εισαγεται επισημα...:confused: Αν θελεις εγγυηση θα πας σε 16 αρι, εκτος και αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με τις "εξυπναδες" της LG και το κυνηγησεις..... και αν δικαιωθεις ομως! Εγω παντως εδω και σχεδον 9 μηνες εχω 32 αρι ασιατικο το οποιο πηρα εν γνωση μου οτι ενδεχομενος δεν θα μου το καλυψουν αν χρειαστει. Ευτυχως ομως δε χρειστηκε (ακομη) :p. Παντως δε μετανοιωσα καθολου που πηρα αυτο γιατι η περισσοτερη μνημη δεν εβλαψε ποτε κανεναν (δε γουσταρω καθολου να εχω στικακια καρφωμενα στο κινητο μου ή καλωδια να κρεμονται). Το θέμα μου είναι αν το συγκεκριμένο που αναφέρω είναι Ευρωπαϊκό ή όχι για να μπορέσω να τους κυνηγήσω. .. Γιατί αν δεν είναι δεν θα μπορώ να κάνω κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο sandeep.info βγάζει: General information Made in: Korea Made for: United Arab Emirates Date of manufacture: 02/26/2014 Age: 5 months Serial Number: Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το θέμα μου είναι αν το συγκεκριμένο που αναφέρω είναι Ευρωπαϊκό ή όχι για να μπορέσω να τους κυνηγήσω. .. Γιατί αν δεν είναι δεν θα μπορώ να κάνω κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο sandeep.info βγάζει: General information Made in: Korea Made for: United Arab Emirates Date of manufacture: 02/26/2014 Age: 5 months Serial Number: Τα εκτος Ευρωπης 32αρια σιγουρα δεν τα καλυπτει... Το θεμα ειναι τι κανει αραγε με τα Ευρωπαικα; Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα νομιζω ουτε αυτα καλυπτει! Ας μας απαντησει καποιο παιδι που πηρε ευρωπαικο 32αρι και το εψαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τα εκτος Ευρωπης 32αρια σιγουρα δεν τα καλυπτει... Το θεμα ειναι τι κανει αραγε με τα Ευρωπαικα; Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα νομιζω ουτε αυτα καλυπτει! Ας μας απαντησει καποιο παιδι που πηρε ευρωπαικο 32αρι και το εψαξε... Κατι πηρε το αυτί μου ότι, μετά από πρόσφατη καταγγελία της προστασίας καταναλωτή, η LG αποφάσισε να καλύπτει όλες τις ευρωπαϊκές συσκευές ανεξάρτητος χρώματος ή έκδοσης. Άρα καλο είναι τη Δευτέρα να κάνετε ένα τηλ στην LG. Για εισαγωγές συσκευών εκτός ευρωπαϊκης ένωσης δε το συζητάμε καν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axen Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλημέρα παιδιά (1ο ποστ και χαιρετώ), είμαι υποψήφιος αγοραστής του G2, αλλά πρώτα θέλω να διευκρινίσω τα συγκεκριμένα motion chips που φοράει (κατασκευαστής, μοντέλο, etc.). Ο λόγος είναι ότι αλλάζω κινητό επειδή αναπτύσσω μια augmented reality εφαρμογή και χρειάζομαι κάποιο τηλέφωνο με τελευταίας γενιάς αισθητήρες κίνησης. Οι πληροφορίες που υπάρχουν στο δίκτυο είναι μηδαμινές για τέτοιου είδους πράγματα γιαυτό θέλω να μου κάνει κάποιος μια χάρη και να τρέξει μια εφαρμογή όπως η Ζ-Device η οποία σου δείχνει τις λεπτομέρειες του hardware της συσκευής. Έχει κάποιος την καλοσύνη. Και κάτι τελευταίο, είδα στις πίσω σελίδες κάτι παράπονα για το gps. Επειδή και αυτός ο αισθητήρας είναι σημαντικός για μένα, τα θέματα που είχατε ήταν μεμονωμένα και διορθώθηκαν απότι κατάλαβα; Να σημειώσω ότι έχω κάνει test με το Nexus 5 και έχω μείνει ικανοποιημένος από τους αισθητήρες του (InvenSense MPU-6515 six-axis). Αν υπάρχει συγγένεια σε αυτό τον τομέα με το G2 τότε πάω με κλειστά μάτια. Ευχαριστώ όλους. Ποιές πληροφορίες/οθόνες θέλεις ακριβώς; [ATTACH]47826[/ATTACH][ATTACH]47826[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το έβαλα στο sandeep.info το imei του κινητού κ πράγματι βγάζει αραβικά Εμιράτα Παιδιά αυτό τη σημασία έχει;ότι δεν καλύπτει εγγύηση ; Το θέμα μου είναι αν το συγκεκριμένο που αναφέρω είναι Ευρωπαϊκό ή όχι για να μπορέσω να τους κυνηγήσω. .. Γιατί αν δεν είναι δεν θα μπορώ να κάνω κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο sandeep.info βγάζει: General information Made in: Korea Made for: United Arab Emirates Date of manufacture: 02/26/2014 Age: 5 months Serial Number: 290 έχει κανούριο το 16αρι.... Γιατί να δώσεις 280 για μεταχειρισμένο! Είναι πεταμένα λεφτά όταν μπορείς να το έχεις κανούριο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το Google plus τρώει πολύ μπαταρία. Τσέκαρε μήπως τρέχει από πίσω και σε τρώει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 290 έχει κανούριο το 16αρι.... Γιατί να δώσεις 280 για μεταχειρισμένο! Είναι πεταμένα λεφτά όταν μπορείς να το έχεις κανούριο. +1 Αν έχεις επίσης λίγη υπομονή και χρόνο να ψάξεις σε αγγελίες μπορείς να το βρεις από κάποιον που το πήρε με επιδότηση και το πουλάει σφραγισμένο στα 280 (όπως βρήκα εγώ ένα μαύρο 16gb πριν λίγες μέρες) η ακόμα και 270 (χθες πουλήθηκε ένα άσπρο 16gb)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Να κάνω μια ερώτηση ; στα WiFi settings για προχωρημένους Ποια επιλογή είναι καλύτερη να βάλω; ναι, όχι ή Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο; αν βάλω όχι όταν μπαίνει σε κατάσταση ύπνου θα δουλεύουν τα δεδομένα της κινητής; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 +1 Αν έχεις επίσης λίγη υπομονή και χρόνο να ψάξεις σε αγγελίες μπορείς να το βρεις από κάποιον που το πήρε με επιδότηση και το πουλάει σφραγισμένο στα 280 (όπως βρήκα εγώ ένα μαύρο 16gb πριν λίγες μέρες) η ακόμα και 270 (χθες πουλήθηκε ένα άσπρο 16gb)! Παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω πώς την παλεύεται με16 ελεύθερα που στην πράξη είναι 10 κ κάτι ψιλά. Εγώ προσωπικά χρειάζομαι χώρο, οπότε η πάω 32αρι η g3 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 ΕΓΩ πηρα το 32αρι και ειχα διαβασει εδω οτι δεν καλυπτεται ομως λεω ομως ειπα αν τυχει καμμια στραβη θα παω στο καταστημα που το πηρα και θα με καλυψει ετσι και αλλιως.Γιατι 16 γκιγκα ειναι λιγα οχι βεβαια οτι γεμιιζω και ευκολα τα κντ που παιρνω αλλα για ψυχολογικους λογους θελω μνημη.το κουτι απο κατω γραφει ΜΕΖ65237601 [1.2]ΒL. Aπο που ειναι?:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω πώς την παλεύεται με16 ελεύθερα που στην πράξη είναι 10 κ κάτι ψιλά. Εγώ προσωπικά χρειάζομαι χώρο, οπότε η πάω 32αρι η g3 Κοίτα, έχουν περάσει από τα χέρια μου κινητά με 16gb (πολλά), 32gb (lumia 1020) και 8gb (κάνα 2). Πλέον στα android και windows phone δεν είναι πρόβλημα ούτε τα 8gb γιατί αν έχεις εξωτερική κάρτα αποθηκεύεις τα πάντα. Τα 16gb με 10 ελεύθερα σου δίνουν μεγάλη άνεση. Τα 32gb απλά εγώ δε θα τα γέμιζα ποτέ. Όμως εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Πχ. Δεν βάζω ούτε ένα τραγούδι στο κινητό γιατί μουσική ακούω μόνο από spotify τις ελάχιστες φορές που το κάνω. Ταινίες θα βάλω σπάνια και αν το κάνω θα είναι κάνα 2 που πιάνουν γύρω στα 3gb, θα τις δω και θα τις σβήσω μετά, οπότε κομπλέ. Παιχνίδια και 5 να κατεβάσω λίγο μεγαλύτερα από 1gb δεν υπάρχει πρόβλημα! (εγώ κατεβάζω συνήθως 2 μεγάλα, asphalt 7 γιατί το 8 είναι αποτυχία και καμιά φορά το modern combat 4). Τέλος, φωτογραφίες δεν πρόκειται να βγάλω χιλιάδες (χιλιάδες λέω γιατί δε βγάζει το g2 φωτογραφίες .dng όπως το lumia 1020 που είναι γύρω στα 40mb), (ούτε ψώνιο είμαι αλλά έχω και ψηφιακή καλή οπότε...):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Φίλε μου άσε καθέναν να παίρνει το κινητό και να δίνει τα λεφτάκια του για αυτό που χρειάζεται ο ίδιος και όχι για αυτά που χρειάζονται οι υπόλοιποι. Εμένα μου χρειάζεται το σκαιπ πάρα πολύ και δεν το θέλω για εφέ μόνο να λέω κοίτα έχω και σκαιπ και για αυτό αγόρασα καινούριο κινητό... Όποιος το θεωρεί βλακεία με γεια του με χαρά του, αλλά δεν θα μου υποδείξει αν χρειάζομαι κάτι ή όχι. Σωστός. ..αν ταξίδευε όπως εγώ τότε θα τα ξαναλεγαμε. ... Είναι απαράδεκτοι όταν ΑΥΤΟΙ φταίνε που μια εφαρμογή σταμάτησε να δουλεύει. Μια εφαρμογή που δουλεύει άψογα σε άλλες φθηνότερες συσκευές. ΑΥΤΟΙ το χάλασαν και έχουν υποχρέωση να το φτιάξουν. Από 30 Απριλίου που πήραμε την τελευταία αναβάθμιση έχω πληρώσει πολλά λεφτά και φταίει αυτό. Από 30 Μάιου και μετά κουβαλάω και δεύτερη συσκευή και φταίει αυτό. Ευτυχώς υπάρχουν και οι δικηγόροι και ψάχνουν για θεματάκια. ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Είναι ακριβώς όπως τα λες τα πράγματα : Αν έχεις εξωτερική όλα καλά ΜΕ 10Gb για 4-5 παιχνίδια Όπως ακριβώς τα είπες και ένα GPS sygic καθαρισες πάει o χώρος Τεσπα.ο καθένας παίρνει ένα κινητό για τούς δικούς του λόγους. Ο μόνος λόγος που δεν πάω samsung μεριά είναι ότι το s4 Είναι μάπα σε θέμα μπαταρίας και το s5 πανάκριβο όπως φυσικά το.g3 Άσε που υπάρχει και ο κνοξ Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Είναι ακριβώς όπως τα λες τα πράγματα : Αν έχεις εξωτερική όλα καλά ΜΕ 10Gb για 4-5 παιχνίδια Όπως ακριβώς τα είπες και ένα GPS sygic καθαρισες πάει o χώρος Τεσπα.ο καθένας παίρνει ένα κινητό για τούς δικούς του λόγους. Ο μόνος λόγος που δεν πάω samsung μεριά είναι ότι το s4 Είναι μάπα σε θέμα μπαταρίας και το s5 πανάκριβο όπως φυσικά το.g3 Άσε που υπάρχει και ο κνοξ Προφανώς και ο λόγος του καθενός είναι διαφορετικός! Εγώ ήμουν υπέρμαχος της μεγάλης εσωτερικής και της sd μέχρι θανάτου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με ένα 32ari dual otg κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και με το παραπάνω! Και σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τα σχεδόν 100 παραπάνω ή στα ίδια χρήματα αλλά το ένα πακέτο και το άλλο δεύτερο χέρι. Τώρα από εκεί και πέρα είναι η χρήση του καθενός. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδες πως κραταμε στιγμιοτυπο οθονης θα μπορουσατε να με βοηθησετε?:( Βαλε τον αντίχειρα στο σημα της lg χαμηλα κα συρε προς τα πανω, θα σου βγαλει 2 επιλογες...αριστερα ειναι η google και δεξια στιγμιοτυπο οθονης μς δυνατοτητα σημειωσης.βεβαια και με τα πληκτρα που σου απαντησε ο φίλος παραπάνω. ...αλλα νομιζω οτι ειναι αβολο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Βαλε τον αντίχειρα στο σημα της lg χαμηλα κα συρε προς τα πανω, θα σου βγαλει 2 επιλογες...αριστερα ειναι η google και δεξια στιγμιοτυπο οθονης μς δυνατοτητα σημειωσης.βεβαια και με τα πληκτρα που σου απαντησε ο φίλος παραπάνω. ...αλλα νομιζω οτι ειναι αβολο!!! α ΩΡΑΙΑ ευχαριστω και τους δυο.Καλημερα:O Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tataros87 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εχω προβλημα με το viber και το skype. 1ον κωλαει και κλεινουν οι εφαρμογες και 2ον κανει αντιλαλο και πρεπει να κατεβασω αρκετα την ενταση του ακουστικου. Ξερει καποιος κατι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εχω προβλημα με το viber και το skype. 1ον κωλαει και κλεινουν οι εφαρμογες και 2ον κανει αντιλαλο και πρεπει να κατεβασω αρκετα την ενταση του ακουστικου. Ξερει καποιος κατι? Ευχαριστω Ποιά έκδοση έχεις? Firmware? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tataros87 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Firmware : D80220d-EUR-XX Εκδοση : 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Firmware : D80220d-EUR-XX Εκδοση : 4.4.2 Τα γνωστά προβλήματα. Πρέπει να περιμένεις την 20f αν δεν θέλεις κάτι outside LG (αν έχεις ελληνικό) . Τσέκαρε και με την LG να δεις αν έχουν κάτι νεώτερο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εχω προβλημα με το viber και το skype. 1ον κωλαει και κλεινουν οι εφαρμογες και 2ον κανει αντιλαλο και πρεπει να κατεβασω αρκετα την ενταση του ακουστικου. Ξερει καποιος κατι? Ευχαριστω Εγώ που είχα προβλήματα και με τα δύο αυτά προγράμματα, (στο skype είχα πρόβλημα ακόμη και στο iPhone) τα αντικατέστησα με το imo, το οποίο δεν κολλάει, έχει άμεση ανταπόκριση, και ενσωματώνει θα μπορούσα να πω το skype και το viber, σε ένα. Φυσικά αυτά είναι γούστα. Πάντως αυτό που χάρηκα με το imo, είναι ότι κρατάει το ιστορικό κινήσεων, και δεν διαγράφει τίποτα, αν το χρησιμοποιείς από δύο διαφορετικές συσκευές εναλλάξ, δηλαδή πότε από το iPhone και πότε από το LG G2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Το δοκιμάζω ΤΩΡΑ Δεν ενσωματώνει όμως τον λογαριασμό Skype σωστά ; Απλά είναι ένα άλλο πρόγραμμα Edited July 27, 2014 by Grgasteus Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tataros87 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εννοεις να αλλαξω την Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εννοεις να αλλαξω την Rom? Αυτό εννοεί. Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στις προηγούμενες σελίδες του θέματος (ή κάνεις μια γρήγορη αναζήτηση) θα δεις ότι είναι τεκμηριωμένο το πρόβλημα του G2 με προγράμματα VoIP στην έκδοση 20d. Οι μέχρι τώρα αναφορές από την 20f είναι ενθαρρυντικές. Το αστείο είναι ότι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις δοκιμές στην 20d μέχρι που πραγματικά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το Skype :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αυτό εννοεί. Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στις προηγούμενες σελίδες του θέματος (ή κάνεις μια γρήγορη αναζήτηση) θα δεις ότι είναι τεκμηριωμένο το πρόβλημα του G2 με προγράμματα VoIP στην έκδοση 20d. Οι μέχρι τώρα αναφορές από την 20f είναι ενθαρρυντικές. Το αστείο είναι ότι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις δοκιμές στην 20d μέχρι που πραγματικά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το Skype :). Welcome to the club :D Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts