renesis_87 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Τωρα εχασε ενα δεκαλεπτο απ'την ωρα κατα τη διαρκεια της φορτισης... Τα κανει συχνα αυτα; Σε καποιους ναι σε μενα και καμποσους αλλους οχι. Κανεις δεν ξερει που οφειλεται... Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Σε καποιους ναι σε μενα και καμποσους αλλους οχι. Κανεις δεν ξερει που οφειλεται... Δεν πιστεύω σ' αυτούς τους κάποιους που κάνει παρόμοια σκηνικά, να πέφτει και η μπαταρία αέρα σε σχέση με τους υπόλοιπους; Δεν το συσχετίζω (ή, τουλάχιστον, δεν θέλω να το κάνω), απλά επειδή ή ακούω πως πετάει από πλευράς μπαταρίας ή ότι γονατίζει σχετικά εύκολα. Εμένα πέφτει εύκολα, αλλά όποτε το έχω στα χέρια μου το σκίζω και, έτσι κι αλλιώς, είναι ακόμα αρχή για να κρίνω. Π.χ. τώρα το φόρτισα, είδα ένα βιντεάκι 1.42'' και από 100% πήγε 97%. (Και χωρίς κλήσεις όλα αυτά, μιας και δεν έχω βάλει τη micro-sim ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δεν πιστεύω σ' αυτούς τους κάποιους που κάνει παρόμοια σκηνικά, να πέφτει και η μπαταρία αέρα σε σχέση με τους υπόλοιπους; Δεν το συσχετίζω (ή, τουλάχιστον, δεν θέλω να το κάνω), απλά επειδή ή ακούω πως πετάει από πλευράς μπαταρίας ή ότι γονατίζει σχετικά εύκολα. Εμένα πέφτει εύκολα, αλλά όποτε το έχω στα χέρια μου το σκίζω και, έτσι κι αλλιώς, είναι ακόμα αρχή για να κρίνω. Π.χ. τώρα το φόρτισα, είδα ένα βιντεάκι 1.42'' και από 100% πήγε 97%. (Και χωρίς κλήσεις όλα αυτά, μιας και δεν έχω βάλει τη micro-sim ακόμα). Όταν το φορτιζεις μέχρι το 100% να το αφήνεις ακόμα 20 λεπτά. Θα στρώσει η μπαταρία σου μην αγχώνεσαι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Όταν το φορτιζεις μέχρι το 100% να το αφήνεις ακόμα 20 λεπτά. Θα στρώσει η μπαταρία σου μην αγχώνεσαι Εδώ και 3 φορτίσεις που έχω κάνει αυτό κάνω. Αν και το αφήνω κάνα μισάωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά βοηθήστε με λίγο για να καταλάβω διότι έχω μπερδευτεί λίγο με το 3G & 4g . Εγώ στο κινητό μου οταν ενεργοποιώ τα data δεν βλέπω 3G ή 4G . Βλέπω μόνο το γράμμα H όποτε και αν συνδεθώ . Τι σημαίνει αυτό ? έχει πρόβλημα η συσκευή μου ? Πάντως συνδέομαι ιντερνετ κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 και μόλις συνδέθηκα στο wifi μου ήρθε και η ειδοποίηση για τη νέα έκδοση. άντε να δούμε αν θα βγει καλή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά βοηθήστε με λίγο για να καταλάβω διότι έχω μπερδευτεί λίγο με το 3G & 4g . Εγώ στο κινητό μου οταν ενεργοποιώ τα data δεν βλέπω 3G ή 4G . Βλέπω μόνο το γράμμα H όποτε και αν συνδεθώ . Τι σημαίνει αυτό ? έχει πρόβλημα η συσκευή μου ? Πάντως συνδέομαι ιντερνετ κανονικά . To H ειναι το 3G και το LTE ειναι το 4G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το "Η" είναι από το HSPA και είναι το λεγόμενο 3g Γνωστό και ως WCDMA, όπως αναφέρεται στη συσκευή μας ..με πρόλαβε ο RENESISS :) Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το "Η" είναι από το HSPA και είναι το λεγόμενο 3g Γνωστό και ως WCDMA, όπως αναφέρεται στη συσκευή μας ..με πρόλαβε ο RENESISS :) Αααα!!!...μάλιστα , σας ευχαριστώ και τούς 2 σας για την βοήθεια , βλέπετε έρχομαι απο iphone kaı είχα συνηθίσει να βλέπω το γράμμα 3G . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 το Η δεν ειναι 3G , ειναι η ποιοτητα σηματος για τα δεδομενα. αρχιζει απο χαμηλη ποιοτητα και προχωράει. ειναι Ε - 3G - H - H+ , κατα σειρα οπου Ε ειναι η πιο χαμηλη και Η+ η πιο γρηγορη. απο κει και μετα παμε στο 4G . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 το Η δεν ειναι 3G , ειναι η ποιοτητα σηματος για τα δεδομενα. αρχιζει απο χαμηλη ποιοτητα και προχωράει. ειναι Ε - 3G - H - H+ , κατα σειρα οπου Ε ειναι η πιο χαμηλη και Η+ η πιο γρηγορη. απο κει και μετα παμε στο 4G . H+ δεν υπαρχει στο G2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 H+ δεν υπαρχει στο G2... ααααα:whistle: , δεν εχω βαλει δεδομενα απο τοτε που το πηρα το g2 , απλα στο S3 που ειχα πριν ειχε .. γιαυτο το λεω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά όσοι βάλατε την 4.4.2 είδατε βελτίωση στην κάμερα,όσων αφορά τις βραδινές λήψεις και την ταχύτητα εστίασης; Επίσης όσοι έχετε έκδοση με bootlogo της T-mobile ισχύει ότι πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμο το 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 ααααα:whistle: , δεν εχω βαλει δεδομενα απο τοτε που το πηρα το g2 , απλα στο S3 που ειχα πριν ειχε .. γιαυτο το λεω :happy: Στο s3 ειχε,στο g2 γιοκ,δεν υπαρχει απλα σαν εικονιδιο... :) @Ταχυτητα εστιασης που το δουλεψα λιγο ειχε διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 να ρωτήσω κάτι. με την αναβάθμιση σβήστηκαν τα δεδομένα του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 να ρωτήσω κάτι. με την αναβάθμιση σβήστηκαν τα δεδομένα του κινητού? οχι,σε μενα υπηρχαν ολα κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εχει αναφερθει και σε προηγουμενα μηνυματα οτι το 4g δεν δουλευει με την kit kat t-mobile και εγω αυτη ειχα και περασα την ελληνικη για να μην εχω θεμα ;) Μια χαρα δουλευει το 4G (LTE) με την T Mobile, απλα δεν γραφει LTE διπλα στις μπαρες σηματος. Οταν δεις να ειναι μονο οι μπαρες κενες, τοτε εχεις 4G (εκτος κι αν δεν εχεις καθολου data, αλλα αυτο το προβλημα το εχω λυσει εγω επειδη εχω το Onavo data saver και οταν εχω mobile data ενεργα, μου εμφανιζει ενα κλειδι πανω αριστερα επειδη χρησιμοποιω vpn για να κανει compress τα data.) Εκανα διαφορα speed tests οταν δεν εχει εικονιδιο διπλα στις μπαρες και βαραει κανονικοτατα ταχυτητες 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παίδες καλησπέρα, είχα το s4, το οποίο ζεσταινόταν πολύ κατά τη γνώμη μου και το σούταρα, βάραγε 60αρια ο επεξεργαστής και έκαιγε μετά από 10 λεπτά παίζοντας fruit ninja, στο g2 υπάρχουν παρόμοια θέματα; Γενικά έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο από το s4. Αν μπορεί κάποιος να μου που υπερτερεί γιατί είναι ένα από τα υποψήφια για αγορά τις επόμενες μέρες. Σας ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 οχι,σε μενα υπηρχαν ολα κανονικα... Σ'ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναι υπάρχει βελτίωση και γενικά η αναβάθμιση ήταν πάρα πολύ καλή. Βλέπω έχεις samsung....κι εγώ είχα πολλά και αυτό στο avatar σου. Οπότε ξέρεις τις αναβαθμίσεις της samsung....Λοιπόν καμιά σχέση!! Μια αναβάθμιση όπως θα έπρεπε να είναι και βελτίωση στα σημεία που έπρεπε. όχι δεν είναι για μένα.Είναι για τον κολλητό μου,ο οποίος όποτε θέλαμε να βγάλουμε μια νυχτερινή φωτογραφία μου έλεγε να την βγάλουμε με το note2 μου, γιατί μέχρι να εστιάσει το g2 είχε χαθεί η στιγμή. Καλό χρυσό το G2 αλλά αυτή η κάμερα του πραγματικά τραγική σε νυχτερινές λήψεις. Το κινητό το ζω καθημερινά και ξέρω πολύ καλά τι λέω.Ελπίζω όντως να υπάρξει βελτίωση με την αναβάθμιση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lxpie Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ρε παιδια την βελτιωση στη καμερα που την ειδατε? Πριν την αναβαθμιση τραβουσε πιο γρηγορα φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ρε παιδια την βελτιωση στη καμερα που την ειδατε? Πριν την αναβαθμιση τραβουσε πιο γρηγορα φωτογραφιες. μην ακούω τέτοια...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Είδες τι έκανες τώρα; Θα ανοίξει σε λίγο ένα καινούγιο thread για το αν βελτιώθηκε η κάμερα και θα γίνει του myphone και πάλι. Πάντως απορώ με σένα και τον φίλο σου. Το G2 βγάζει και νυχτερινές καλύτερες φωτογραφίες από το note2. Εκτός κι αν τα δευτερόλεπτα της εστίασης ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας. Όπως και να έχει ,αυτή τη στιγμή ,καλύτερο τηλέφωνο δεν υπάρχει. Να το πεις στο φίλο σου αυτό. Και να μην το ξεχάσω,ναι βελτιώθηκε!! Συμφωνώ μαζί σου για το καλύτερο τηλέφωνο που λες. Fanboyσμοί και λοιπά γραφικά μακριά από μένα. Πάντως και εγώ αλλά και ο φίλος μου διαφωνούμε μαζί σου στο ποιο βγάζει τις καλύτερες νυχτερινές. Και σε αυτό περιλαμβάνεται και η ευκολία που θα βγάλεις μια φωτογραφία, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα. Ε σε αυτά τα 2 από την εμπειρία μου το note2 είναι πιο μπροστά. Όσο για το τελευταίο που λες, το ότι δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο, ένα πράγμα θα σου πω. Επειδή ο φίλος είναι άσχετος (το λέω ευγενικά:lol: ) μάντεψε ποιος του πρότεινε να πάρει το G2:p και το ίδιο θα έκανα και σήμερα (το note3 το βάζω σε άλλη κατηγορία και είναι κάτι που δεν θα αγόραζε ποτέ λόγω μεγέθους). Αλλά αυτό με τις νυχτερινές φωτογραφίες για μένα είναι μεγάλο φάουλ και μακάρι να βελτιωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex336 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μια χαρα δουλευει το 4G (LTE) με την T Mobile, απλα δεν γραφει LTE διπλα στις μπαρες σηματος. Οταν δεις να ειναι μονο οι μπαρες κενες, τοτε εχεις 4G (εκτος κι αν δεν εχεις καθολου data, αλλα αυτο το προβλημα το εχω λυσει εγω επειδη εχω το Onavo data saver και οταν εχω mobile data ενεργα, μου εμφανιζει ενα κλειδι πανω αριστερα επειδη χρησιμοποιω vpn για να κανει compress τα data.) Εκανα διαφορα speed tests οταν δεν εχει εικονιδιο διπλα στις μπαρες και βαραει κανονικοτατα ταχυτητες 4G. Πόσο φτάνει η ταχύτητα στο 4g σε speed test? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μια χαρα δουλευει το 4G (LTE) με την T Mobile, απλα δεν γραφει LTE διπλα στις μπαρες σηματος. Οταν δεις να ειναι μονο οι μπαρες κενες, τοτε εχεις 4G (εκτος κι αν δεν εχεις καθολου data, αλλα αυτο το προβλημα το εχω λυσει εγω επειδη εχω το Onavo data saver και οταν εχω mobile data ενεργα, μου εμφανιζει ενα κλειδι πανω αριστερα επειδη χρησιμοποιω vpn για να κανει compress τα data.) Εκανα διαφορα speed tests οταν δεν εχει εικονιδιο διπλα στις μπαρες και βαραει κανονικοτατα ταχυτητες 4G. Πόσο φτάνει η ταχύτητα στο 4g σε speed test? Αναλόγως φίλε μου την περιοχή και την κάλυψη δικτύου. Στο mall στο Μαρούσι ας πούμε έχω δει με vodafone 40mbs, στο λαγονήσι 15mbs κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts