Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και από μένα παιδιά. Πως παίρνουμε screenshoot από το τηλέφωνο ??

Πατώντας ταυτόχρονα bower και volume down .

Γίνεται και με το QuickMemo

Samsung galaxy s21+

καλημερα φιλοι μου,το εβαλα τερμα το ακουστικο αρκετες φορες για να τσεκαρω,αλλα δεν ακουσα να τριζει στο αυτι μου,μονο νιωθεις την τερμα ενταση στην πλατη του κινητου,το μονο που σαν να καταλαβα αλλα οχι συνεχεια,οταν μιλαω μερικες φορες κανει σαν ενα τικ στην ομιλια,βεβαια μπορει να φταιει κ το δικτυο,το γυρισα στην διπλη αυτοματη λειτουργει 2g-3g κ πιστευω οτι εχω καλυτερη ποιοτητα ηχου στο ακουστικο.καποιος που να γνωριζει?

Πατώντας ταυτόχρονα bower και volume down .

Γίνεται και με το QuickMemo

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

υποτιθεται οτι η cosmote εχει καλυτερη ποιοτητα ηχου με το 3g. το ειχε βγαλει και σε διαφημιση και μου ειπε και ενας φιλος που δουλευει στη cosmote... λογω συνηθειας το εχω παντα 2g και το αλλαζω μονο οταν θελω data οποτε δεν μπορω να το επιβεβαιωσω...

Υποστηρίζει hd voice η συσκευή;

Edit

Υποστηρίζει απ'ότι είδα. Οπότε, δύο από εσάς που έχετε Cosmote, βάλτε το δίκτυο σε 3g/4g και τηλεφωνηθείτε μεταξύ σας, για να δείτε την ποιότητα του ακουστικού. Πρέπει και οι δύο συσκευές να υποστηρίζουν hd voice, γι'αυτό λέω να τηλεφωνηθείτε μεταξύ σας.

Edited by stefan_city

Edit

Υποστηρίζει απ'ότι είδα. Οπότε, δύο από εσάς που έχετε Cosmote, βάλτε το δίκτυο σε 3g/4g και τηλεφωνηθείτε μεταξύ σας, για να δείτε την ποιότητα του ακουστικού. Πρέπει και οι δύο συσκευές να υποστηρίζουν hd voice, γι'αυτό λέω να τηλεφωνηθείτε μεταξύ σας.

Ναι

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_HD_Voice

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Edit

Αν το εχουν και οι δυο πλευρες στο 3G η διαφορα ειναι αισθητη. Ειδικα οταν και οι δυο υποστηριζουν το HD Voice. Το 4G ειναι μονο για data οποτε δεν προσφερει κατι επιπλεον στην ποιοτητα της κλησης, ασε που γονατιζει και την μπαταρια.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

και εμενα νομιζω οτι ειναι η ιδεα μου οτι τριζει, χθες πηρα ποσες φορες την κοσμοτε για να ακουω τα αυτοματα μηνυματα :lol::lol::lol: απλα καταλαβαινα οτι ηταν δυνατα και επρεπε να κανω ενα τσακ κατω την ενταση.

το 3g τρωει αρκετα πιο πολυ μπαταρια απο το 2g, για κλειστα δεδομενα μιλαω.. ανεξαρτητα αν ο αλλος εχει hd voice η οχι, οταν το εχεις σε 3g εχει καλυτερη ποιοτητα ηχου η δε παιζει ρολο;

Edited by some1

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Κατεβάζεις την 11.1.185.81 (για Android) και εγκαθιστάς κανονικά το apk αρχείο...

Έγινε, άψογα, ολοκληρώθηκα

Εγινα ρουτ περασα recovery και πηρα backup ολη τη ρομ.Μολις κανω reboot με βαζει σε ενα πλαισιο για PIN το οποιο το βαζω και ειναι συνεχεια λαθος.Στην προηγουμενη συσκευη δεν ειχα Pin ,και εδω θυμαμαι να εβαλα την καρτα χωρις να μου ζητησει κατι.Μετα απο ποσες φορες σε παει σε PUK?

edit:Εκανα επανεκκινηση και μπηκε κανονικα στο μενου.Κουλο ε?

edit 2:Τελικα ηταν η κρυπτογραφηση

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Και εμένα μου είχε κάνει κάτι αντίστοιχο μετά από εγκατάσταση custom.Ούτε καν pin μου είχε ζητήσει ενώ έχω,και με έβγαλε σε ένα πλαίσιο με κωδικο ασφαλειας που δεν είχα ορίσει ΠΟΤΕ.Αφού τα έχασα για λίγο έκανα ένα reboot και άνοιξε κανονικά στην οθόνη του πιν κοντέ.

Και εμένα μου είχε κάνει κάτι αντίστοιχο μετά από εγκατάσταση custom.Ούτε καν pin μου είχε ζητήσει ενώ έχω,και με έβγαλε σε ένα πλαίσιο με κωδικο ασφαλειας που δεν είχα ορίσει ΠΟΤΕ.Αφού τα έχασα για λίγο έκανα ένα reboot και άνοιξε κανονικά στην οθόνη του πιν κοντέ.

Τωρα που γυριζει !να βαλω sotmax κατευθειαν ή cloudystock?:lol: ο σοτμαξ ηθελε να περασω μεσα απο otg αλλα δν εχω ακομα

Δημήτρης

Φιλαράκι καταρχήν είσαι σε λάθος νήμα ποστάρε στις τροποποιήσεις χαχαχαχαχαχαχα.Ε άμα δεν έχεις otg βάλε cloudy γιατί του Σωτήρη είναι full wipe και θέλει και σβήσιμο internal.

Φιλαράκι καταρχήν είσαι σε λάθος νήμα ποστάρε στις τροποποιήσεις χαχαχαχαχαχαχα.Ε άμα δεν έχεις otg βάλε cloudy γιατί του Σωτήρη είναι full wipe και θέλει και σβήσιμο internal.

οοο καλα που μου το πες για του Σωτηρη γαιτι θα την πεταγα στην μνημη! :lol: Με συγχωρειτε παω στο αλλο θεμα χαχα

Δημήτρης

Παιδια καλησπερα. Ξαφνικα το g2 μου κανει τα εξης 2 κουλα!! Θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω γιατι μουρχετε να το σπασω!! :mad:

1)Εκανα ενα απλο restart τιποτα παραπανω και στην αρχικη οθονη σε ολες της σελιδες μου βγαζει στην πανω μερια μια ενδειξη σαν widget αλλα δεν ειναι το οποιο εχει μικροφωνο-google search-και ενα + για να βαλω καποιο widget αν θελω.Το θεμα ειναι οτι αυτην την βλακεια δεν μπορω να την βγαλω με τιποτα και αν βαλω ποιο πανω π.χ to widget καιρου φενονται και τα 2 μαζι πολυ ασχημα...

2)μετα το restart δεν βλεπω πουθενα την ενδειξη themes μου βγαζει μονο το ρυθμισεις αρχικης-κλειδωματος-συστηματος... :wacko: επισης εχω αλλαξει theme με ενα αλλο και οπως βλεπετε και στης φωτο το εικονιδιο που λεει εφαρμογες τωρα εχει πολλες τελειες το μαμα δηλαδη ενο πριν ηταν ενας κυκλος στην θεση του και ξαφνικα μου εβαλε αυτο παρολλο που το θεμα ειναι αλλο....

Τι κοκομπλοκο επαθε ξαφνικα το κινητο ρε παιδια με ενα απλο restart μηπως φταιει το θεμα που εβαλα αλλα και η μπαρα που μου δειχνει επανω τι σοι ειναι αυτο να σβησω το θεμα και να του κανω ρεσταρτ τι λετε η παω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων??? :wacko:

Επισης μολις παρατηρησα οτι η μνημη ram απο 1150 περιπου που καταναλωνε παντα τωρα ειναι στο 897 αλλο κουλο κιαυτο... :wacko:

Τελικα του εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων και ολα ηρθαν στα ισια τους !!! Δεν ξερω τι μπορει να πηγε στραβα!!!

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Tελικα ποια εκδοση εχεις οταν το ανοιξες?ησουν ρουτ?ειχες περασει recovery?

Δεν του πέρασα τίποτα. Απλά το έβγαλα απο το usb, το έκλεισα και όταν το άνοιξα ήταν όπως και πριν. Φυσικά εννοείται οτι έχει ακόμα την 4.2.2 .

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα...Είμαι κάτοχος samsung s3 mini και λέω να αλλάξω κινητό.Πήγα σε ένα κατάστημα κι είδα διάφορα.Μάλλον έχω καταλήξει στο lg g2...Κυκλοφορεί αρκετό καιρό οπότε ο,τι προβλήματα υπάρχουν είναι πλέον γνωστά στους χρήστες του...Διάβασα διάφορα στο blog κάτι για τρίξιμο ηχείου τρίξιμο στο πίσο καπάκι κάπου διάβασα πως χάνει την ώρα αν κλείσεις το κινητό;Γενικά τι άλλο παρουσιάζει σαν προβλήματα;Είναι αποτρεπτικά για να το αγοράσει κανείς;Ενοχλούν στη χρήση;Αυτά τα προβλήματα αφορούν τις πρώτες παρτίδες ή όλες; Κι κάτι τελευταίο.Λέω να το αγοράσω απο skroutzομάγαζο.η τιμή του είναι στα 345euro.Να κάνω την κίνηση απο κεί;Συγγνώμη αν σας κούρασα...Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας:)

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα...Είμαι κάτοχος samsung s3 mini και λέω να αλλάξω κινητό.Πήγα σε ένα κατάστημα κι είδα διάφορα.Μάλλον έχω καταλήξει στο lg g2...Κυκλοφορεί αρκετό καιρό οπότε ο,τι προβλήματα υπάρχουν είναι πλέον γνωστά στους χρήστες του...Διάβασα διάφορα στο blog κάτι για τρίξιμο ηχείου τρίξιμο στο πίσο καπάκι κάπου διάβασα πως χάνει την ώρα αν κλείσεις το κινητό;Γενικά τι άλλο παρουσιάζει σαν προβλήματα;Είναι αποτρεπτικά για να το αγοράσει κανείς;Ενοχλούν στη χρήση;Αυτά τα προβλήματα αφορούν τις πρώτες παρτίδες ή όλες; Κι κάτι τελευταίο.Λέω να το αγοράσω απο skroutzομάγαζο.η τιμή του είναι στα 345euro.Να κάνω την κίνηση απο κεί;Συγγνώμη αν σας κούρασα...Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας:)

Λοιπον. Το κινητο ειναι τουμπανο και ομορφο. Απο παρτιδα σε παρτιδα οντως παιζουν διαφορες. Ας πουμε σε καποιους αν πιεσεις το καπακι κατω απο τα κουμπια κανει ενα τσικ. Παλι σε καποιους τριζει το ηχειο οταν ειναι στο τερμα. Για το χασιμο της ωρας το εχουν αναφερει καποια παιδια αλλα δεν το βρησκω συμαντικο για καποιον που δεν κλινει το κινητο του. Επισης το σημα του GPS ειναι πιο ασθενες απο αλλα κινητα με αποτελεσμα παλι καποιοι να εχουν σε μεγαλες διαδρομες αποσυνδεσεις για λιγα δευτερολεπτα. Τελος η αυτοματη φωτεινοτητα ειναι χαλια αλλα με καποια εφαρμογη διορθωνεται.

Τα καλα τα οποια ειναι πολλαπλασια και κανουν ολα τα παραπανω να τα αγνοεις (ακομα και αν εισαι ατυχος και τα εχεις ολα) δεν τα αναφερω γιατι ειναι γνωστα και ο κοσμος θελει να μαθει τα προβληματακια.

Εν κατακλειδι το κινητο αυτο, το οποιο για μενα και πολλα τεχνολογικα sites ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη, ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη συνυπολογιζοντας και την τιμη του που ειναι χωμα.

Οι πιο πολλοι απο εδω μεσα το πηραν απο σκρουτζομαγαζα. Αν θες εγγυση απο την LG Hellas θα πρεπει να παρεις το 16άρι(10,7GB για την ακριβεια) και να προσεξεις να προοριζεται για ευρωπαϊκη χωρα. Αυτο το μαθαινεις απο το IMEI του.

Τελος να προτιμησεις τις τελευταιες παρτιδες (401, 402) γιατι οπως μαλλον φαινεται ειναι πιο προσεγμενες. Αυτο το βλεπεις απο το S/N.

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω ένα προβληματάκι, που μου το έχει κάνει 2 φορές μέσα σε 15 μέρες που έχω την συσκευή στην κατοχή μου. Την στιγμή που είχα εισερχόμενη κλήση το κινητό χτύπησε κανονικά , το λεντάκι πάνω αριστερά άναψε πράσινο κανονικά αλλά η οθόνη δεν άνοιξε αυτόματα , πάτησα το power button της πλάτης για να ανοίξει η οθόνη και να δω ποιος με καλεί . Πληροφοριακά το κινητό το είχα μέσα στο τσαντάκι της μέσης σε κατάσταση stanby .

:mad:

Παιδιά έχω ένα προβληματάκι, που μου το έχει κάνει 2 φορές μέσα σε 15 μέρες που έχω την συσκευή στην κατοχή μου. Την στιγμή που είχα εισερχόμενη κλήση το κινητό χτύπησε κανονικά , το λεντάκι πάνω αριστερά άναψε πράσινο κανονικά αλλά η οθόνη δεν άνοιξε αυτόματα , πάτησα το power button της πλάτης για να ανοίξει η οθόνη και να δω ποιος με καλεί . Πληροφοριακά το κινητό το είχα μέσα στο τσαντάκι της μέσης σε κατάσταση stanby .

:mad:

Μηπως εχεις κανα mod απο xposed και κανει παρεμβολες;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ανταλλαξα σημερα λιγο κινητο με ενα φιλο να δει αν ακουγεται καπως το ακουστικο, μου ειπε οτι αν δε του ελεγα δε θα καταλαβαινε τιποτα και πως δεν του φανηκε να ακουγεται και απλα μου ειπε οτι στο τερμα η ενταση ακουγεται πολυ δυνατα ο αλλος. εν τω μεταξυ το δικο του το s3, ο ηχος απο το ακουστικο πολυ βουβος. καταληγω στο οτι ειναι ιδεα μου :p

Οι πιο πολλοι απο εδω μεσα το πηραν απο σκρουτζομαγαζα. Αν θες εγγυση απο την LG Hellas θα πρεπει να παρεις το 16άρι(10,7GB για την ακριβεια) και να προσεξεις να προοριζεται για ευρωπαϊκη χωρα. Αυτο το μαθαινεις απο το IMEI του.

Τελος να προτιμησεις τις τελευταιες παρτιδες (401, 402) γιατι οπως μαλλον φαινεται ειναι πιο προσεγμενες. Αυτο το βλεπεις απο το S/N.

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

Σε ευχαριστώ για την απάντιση.Ναι για το 16αρι κοιτάω.Το IMEI το γράφει στην συσκευασία πριν το ανοίξω;Κι το είδα.Πως θα καταλάβω πως είναι απο ευρωπαική χώρα;Το S/N κι αυτό υπάρχει στη συσκευασία πριν το ανοίξω; Θα πρέπει να ξεκινάει ο κωδικός του S/N με 401 ή 402;