kostasrodos29 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665985 μια χαρά δουλεύει το ρουτ,το xposed δεν δουλεύει Εγώ που την πέρασα δεν είχε η αφή σωστή απόκριση και αναγκαστικά την έβγαλα και έβαλα αρουτάριστη και δουλεύει κανονικά . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight77 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 καλημερα.ρε παιδια οσοι εχετε vodafone γερμανιας στις επιλογες δικτυων εχετε επιλογη για 4G? Ναι κανονικά, LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 παντως εγω μετα από τρεις μερες δεν βλεπω καμια διαφορα, ειδικα το focus στο βιντεο σε χαμηλο φωτισμο τα ιδια και χειροτερα!!! Και την περιμεναμε με τοση αγωνια την 4.4 και καλα θα αλλαζε το τηλ!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight77 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 παντως εγω μετα από τρεις μερες δεν βλεπω καμια διαφορα, ειδικα το focus στο βιντεο σε χαμηλο φωτισμο τα ιδια και χειροτερα!!! Και την περιμεναμε με τοση αγωνια την 4.4 και καλα θα αλλαζε το τηλ!!!!!!!!!!!! Σε μένα και σε πολλούς πάει σφαίρα. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κάνε restore σε factory defaults Αν θα ήθελα κάτι παραπάνω αυτό θα ήταν πιο γρήγορη απόκριση του home key Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddion40 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μία απορία: Έχω καρτοκινητό Wind και, παρόλο που έχω απενεργοποιήσει τα δεδομένα στο μενού που ανοίγει με σύρσιμο πάνω δεξιά (από ό,τι έχω καταλάβει, όταν είναι λευκό είναι αποενεργοποιημένα και όταν είναι πρασινοχαλάζιο είναι ενεργοποιημένα), μου έρχεται κάθε μέρα τελευταία μύνημα ότι χρεώθηκα ιντερνετ. Φυσικά και το κουμπί στις ρυθμίσεις>Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι κλειστό. Βέβαια πήρα σήμερα τηλέφωνο να μου τα απενεργοποήσουν κεντρικά, αλλά μου κάνει εντύπωση πώς έγινε. Μήπως να βάλω κάποιο εχτρα πρόγραμμα, όπως είχα στο παλιό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μετα απο restart παιδια..Μα μου φανηκε πολυ περιεργο.[ATTACH]41890[/ATTACH] Αυτό είναι το φυσιολογικό. Μου φάνηκε πολύ παράξενο να ξεκινά με 600mb. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Παιδια καλημερα. Μετα απο samsung galaxy που ειχα εδω + 2 μερες ειμαι + εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος lg g2. Εχω καποιες ερωτησεις !! 1) Μιας και δεν με επερνε για καινουργιο το πηρα μεταχειρο (310 €) 5 μηνων με αποδειξη πλαισιου παρτιδα 309 και πανω στο κουτι γραφει 6GR αρα μαλλον ειναι ελληνικο unbranded σωστα ?? Πως να το δω δεν ξερω ??!!! 2) Φοραει την 4.2.2 D80210E αυτη ποια ειναι ειναι η τελευταια πως το βλεπω?? Υπαρχει καποιο site στο internet αντιστοιχο σαν του sammobile που να βλεπουμε τα τελευταια update που βγαινουν για της χωρες και τα μοντελα ωστε να τσεκαρουμε και το δικο μας τι εχει+να μπορουμε να τα κατεβαζουμε και χειροκινητα ?? Επισης κατι αναλογο του odin πουνα κανει την ιδια δουλεια στα lg υπαρχει ?? 3) Η πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες αν και ακομα το μαθαινω!! Αρκετα γρηγορο ιντερνετ κλπ δοκιμασα και το gps του εβαλα το sygic που ειχα και αν και το δοκιμασα μονο 2-3 φορες βλεπω οτι δουλευει μια χαρα και αν αργησει να βρει σημα οχι παντα καποια δευτερα μετα το κραταει σταθερο!!! Εχω βαλει καμια 10αρια πολυ βασικες εφαρμογες που θελω εβαλα και το LG PC suite αλλα λεω να μην το στησω ολο ετσι οπως θελω και λεω να κανω υπομονη μιας και βλεπω οτι ερχετε σιγα σιγα η 4.4 kit kat να την περασω σωστα (hard reset πριν και μετα) και μετα να βαλω οτι θελω !! Τι λετε και εσεις να περιμενω να βγει η θα αργησει πολυ εχετε ακουσει για το ποτε θα την παρουμε εμεις εδω την ελληνικη?? Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο βασικο να φτιαξω καμια ρυθμιση με την καμερα κατι αλλο η καποιο mod κλπ η πρωτα να μπει η 4.4 και μετα?? Edited March 3, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttakis1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι κανονικά, LTE εμενα τιποτα τετοιο.μηπως παιζει που εχω wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 εμενα τιποτα τετοιο.μηπως παιζει που εχω wind? Ναι, η wind δεν έχει ακόμα 4g. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 καλημερα κ καλη σαρακοστη παιδια,χρεισιμοποιει κανεις viber να τον ρωτησω κατι σχετικα με την ειδοποιηση?δεν ακουγεται καθολου δυνατα οταν εχω μνμ.ενω τα mail και τα sms μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλημερα. Μετα απο samsung galaxy που ειχα εδω + 2 μερες ειμαι + εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος lg g2. Εχω καποιες ερωτησεις !! 1) Μιας και δεν με επερνε για καινουργιο το πηρα μεταχειρο (310 €) 5 μηνων με αποδειξη πλαισιου παρτιδα 309 και πανω στο κουτι γραφει 6GR αρα μαλλον ειναι ελληνικο unbranded σωστα ?? Πως να το δω δεν ξερω ??!!! 2) Φοραει την 4.2.2 D80210E αυτη ποια ειναι ειναι η τελευταια πως το βλεπω?? Υπαρχει καποιο site στο internet αντιστοιχο σαν του sammobile που να βλεπουμε τα τελευταια update που βγαινουν για της χωρες και τα μοντελα ωστε να τσεκαρουμε και το δικο μας τι εχει+να μπορουμε να τα κατεβαζουμε και χειροκινητα ?? Επισης κατι αναλογο του odin πουνα κανει την ιδια δουλεια στα lg υπαρχει ?? 3) Η πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες αν και ακομα το μαθαινω!! Αρκετα γρηγορο ιντερνετ κλπ δοκιμασα και το gps του εβαλα το sygic που ειχα και αν και το δοκιμασα μονο 2-3 φορες βλεπω οτι δουλευει μια χαρα και αν αργησει να βρει σημα οχι παντα καποια δευτερα μετα το κραταει σταθερο!!! Εχω βαλει καμια 10αρια πολυ βασικες εφαρμογες που θελω εβαλα και το LG PC suite αλλα λεω να μην το στησω ολο ετσι οπως θελω και λεω να κανω υπομονη μιας και βλεπω οτι ερχετε σιγα σιγα η 4.4 kit kat να την περασω σωστα (hard reset πριν και μετα) και μετα να βαλω οτι θελω !! Τι λετε και εσεις να περιμενω να βγει η θα αργησει πολυ εχετε ακουσει για το ποτε θα την παρουμε εμεις εδω την ελληνικη?? Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο βασικο να φτιαξω καμια ρυθμιση με την καμερα κατι αλλο η καποιο mod κλπ η πρωτα να μπει η 4.4 και μετα?? 1.Ναι Ελληνικο unbranded ειναι 2.Η τελευταια επισημη ειναι για την ωρα 3.Αυτο εσυ θα το κρινεις.Λογικα δεν θα αργησει η κιτ κατ αλλα ακριβη χρονο κανεις δεν ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μετά από δύο μέρες χρήσης, μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος. Σίγουρα το περίμενα καλύτερο. Σε σχέση με το optimus g που είναι το προηγούμενο κινητό μου, υστερεί σίγουρα σε απόκριση οθόνης. Το optimus g ήταν βούτυρο πραγματικά. Ο ήχος από το ηχείο του πολύ κατώτερος σε ποιότητα και ένταση. Η οθόνη σίγουρα έχει πιο ζωηρά χρώματα, αλλά η φωτεινότητα και το λευκό του g ήταν το κάτι άλλο. Επίσης το σήμα του GPS ήταν πιο δυνατό στο g. Αυτά και σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής του g και τα 32GB μνήμης, με κάνουν να πιστεύω ότι δεν άξιζε η μετάβαση. Σκέφτομαι να το δώσω. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. :blink::blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Να είσαι καλά!!! Αν και πρώτη μέρα της Σαρακοστής και η περίοδος που θα διανύσουμε είναι περισυλλογής και νυστείας το ποστ σου με έκανε και ευθύμησα πολύ!!! Ειδικά εκεί με τον ήχο και τα χρώματα ήσουν μοναδικός!! Τα χρώματα είναι πιο ζωηρά στο G2, αλλά η φωτεινότητα και το λευκό του g είναι καλύτερα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Επίσης ο ήχος είναι καλύτερος στο g και πιο δυνατός. Σίγουρα το G2 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και αυτό φαίνεται. Το είχες το g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 το μονο που μπορώ να πω με σιγουριά ειναι οτι το g ήταν πιο smooth απο το g2..επισης καλυτερο gps..για τα υπολοιπα ηχο κλπ δεν γνωρίζω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 το μονο που μπορώ να πω με σιγουριά ειναι οτι το g ήταν πιο smooth απο το g2..επισης καλυτερο gps..για τα υπολοιπα ηχο κλπ δεν γνωρίζω.. Πες τα φίλε μου που θα με βγάλουν τρελό. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, άλλωστε λεφτά χάνω. Και ήχος πιο αδύναμος και με χαμηλότερη ποιότητα, δίπλα δίπλα τα έχω και τα δύο και κρίνω. Σίγουρα η μπαταρία και ο επεξεργαστής είναι πολύ καλύτερα στο G2 πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σκέφτομαι να το δώσω. Δώστου λίγο χρόνο. Πάντα όταν παίρνουμε μια καινούρια συσκευή μέχρι να την γνωρίσουμε καλά και να την οικιοποιηθούμε μπορεί και να ''ξενερώσουμε''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πες τα φίλε μου που θα με βγάλουν τρελό. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, άλλωστε λεφτά χάνω. Και ήχος πιο αδύναμος και με χαμηλότερη ποιότητα, δίπλα δίπλα τα έχω και τα δύο και κρίνω. Σίγουρα η μπαταρία και ο επεξεργαστής είναι πολύ καλύτερα στο G2 πάντως. το γνωριζω το g ημουν ετοιμος να το παρω πριν καταληξω στο g2..ο μονος λογος που δεν το πηρα ηταν η απουσια otg και η πολυ καλυτερη καμερα και μπαταρια του G2. κατα τα αλλα και κατασκευαστικα προτιμω το G και θεωρω πισογυρισμα το πλαστικο του g2.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) το γνωριζω το g ημουν ετοιμος να το παρω πριν καταληξω στο g2..ο μονος λογος που δεν το πηρα ηταν η απουσια otg και η πολυ καλυτερη καμερα και μπαταρια του G2. κατα τα αλλα και κατασκευαστικα προτιμω το G και θεωρω πισογυρισμα το πλαστικο του g2.. Άλλο το θέμα κατασκευής κ άλλο τα χαρακτηριστικά του. Κ μένα σαφώς μου αρέσει το nexus 4 που είναι με τζάμι στη πλάτη αλλά κ η κουρμπα που κάνει η στην οθόνη στα πλάγια. Είναι πανέμορφο,τι να το κάνω όμως που την πλάτη κ την οθόνη τα έχω μόνιμα σε προστασίες και δεν τα χαρηκα ποτέ, και το εσπασα μιας κ είναι εύθραυστο. Οποτε πλαστικό κ έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Edited March 3, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Κατοχος galaxy s3. s4. Note3..το οποιο κορυφαίο αλλα καπου με δυσκόλευε στην καθημερινότητα, έκανα την μετάβαση στο lg G2 και πραγματικά μετα απο δύο μήνες το εχω καταχαρει το τηλέφωνο, πηρα και την θηκη της lg την οποία ξαναεβαλα στο κουτάκι της αφου η αίσθηση της συσκευής είναι μοναδική, προσωπικες μου εκτιμήσεις πάντα, καλή Σαρακοστή:) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εγώ πάντως θεωρώ ότι είναι πανέμορφο τηλέφωνο και ειδικά το λευκό :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πραγματικά το λευκό ειναι πανέμορφο.... Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Κατοχος galaxy s3. s4. Note3..το οποιο κορυφαίο αλλα καπου με δυσκόλευε στην καθημερινότητα, έκανα την μετάβαση στο lg G2 και πραγματικά μετα απο δύο μήνες το εχω καταχαρει το τηλέφωνο, πηρα και την θηκη της lg την οποία ξαναεβαλα στο κουτάκι της αφου η αίσθηση της συσκευής είναι μοναδική, προσωπικες μου εκτιμήσεις πάντα, καλή Σαρακοστή:) Φιλε ετσι ειναι συμφωνω και εγω με αυτα που λες μετα απο 3 κινητα s3 που περασαν απο τα χερια μου και 2 κινητα s4 ενα oritzinal και ενα clone για note 3 δεν ξερω και με μολις 2 μερες χρησης σημερα εμαθα σχεδον ολες της εξτρα λειτουργειες του κινητου σιγουρα το lg g2 ειναι ανωτερο!! Εκτος απο οθονη χρωματα επεξεργαστη μπαταρια κλπ που ειναι τουμπανο, αυτα που θελω να επισημανω ειναι οι αρκετα περισσοτερες λειτουργιες και πραγματα που κανει οπως π.χ knok on - themes - εικονιδια μπαρας χρωματιστα- q slide και αρκετα αλλα πολλα που το κινητο τα κανει - εχει απο μαμα!! Ενω στα αλλα κινητα android για να γινουν και οχι ολα θα πρεπει το κινητο να γινει ρουτ και να προστεθουν ενα καρο εφαρμογες ενω στο G2 τα εχει ετοιμα!! Που να γινει και ρουτ και να μπουν και καποια mod φανταζομαι το κινητο θα πεταει πραγματικα !! Μπραβο στην Lg και παλι μπραβο !!! Μακαρι να μην αργησει να ερθει και η ελληνικη 4.4.2 να γουσταρουμε !! ;) :p ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Έχω εδώ και 2 εβδομάδες το nexus 5 και το lg g2. Οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: 1)Από άποψη ταχύτητας αλλά και αίσθησης-ανταπόκρισης αφής το nexus 5 βρίσκεται....μίλια μπροστά! Απίστευτη ταχύτητα και απόκριση (ήμουν χρόνια κάτοχος iphone). 2)Από άποψη οθόνης το g2 είναι καλύτερο αλλά μόνο με φωτεινότητα 90-100%. Με μικρότερη φωτεινότητα η οθόνη φαίνεται αρκετά σκοτεινή, πιο μουντή απ το nexus 5.Επίσης η οθόνη του nexus 5 είναι πιο κιτρινωπή και λίγο πιο ξεθωριασμένη. Όταν όμως βλέπεις ένα βίντεο, στο nexus 5 φαίνεται πολύ πιο ωραία, πιο κινηματογραφικά απ το g2. 3) Το nexus 5 έχει ακουστικό "καμπάνα". Απίστευτη καθαρότητα ήχου και ένταση. Του g2 τρίζει όταν είναι στο τέρμα και δεν είναι τόσο καθαρό όσο του nexus 5. Για να πω την αλήθεια μόνο και μόνο για την αστραπιαία ταχύτητα και την αίσθηση αφής θα προτιμήσω το nexus 5. Το g2 μου φαίνεται αργό αρκετά. Παράξενο αλλά ισχύει 1000%. Edited March 3, 2014 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Έχω εδώ και 2 εβδομάδες το nexus 5 και το lg g2. Οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: 1)Από άποψη ταχύτητας αλλά και αίσθησης-ανταπόκρισης αφής το nexus 5 βρίσκεται....μίλια μπροστά! Απίστευτη ταχύτητα και απόκριση (ήμουν χρόνια κάτοχος iphone). 2)Από άποψη οθόνης το g2 είναι καλύτερο αλλά μόνο με φωτεινότητα 90-100%. Με μικρότερη φωτεινότητα η οθόνη φαίνεται αρκετά σκοτεινή, πιο μουντή απ το nexus 5. Όταν όμως βλέπεις ένα βίντεο, στο nexus 5 φαίνεται πολύ πιο ωραία, πιο κινηματογραφικά απ το g2. Για να πω την αλήθεια μόνο και μόνο για την αστραπιαία ταχύτητα και την αίσθηση αφής θα προτιμήσω το nexus 5. Το g2 μου φαίνεται αργό αρκετά. Παράξενο αλλά ισχύει 1000%. Μά είναι λογικό αυτό που λες, και τα δυο τηλέφωνα έχουν τον ίδιο επεξεργαστή αλλά το nexus έχει πιο ελαφρύ framework. Edited March 3, 2014 by gkas1973 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εμενα παλι το μεγαλο μειον που βρισκω σε αυτο το τηλεφωνο περα απο τα μικροπροβληματα που εχουν παρουσιαστει εδω και εκει πχ gps, ειναι η μη αποσπωμενη μπαταρια και η μη υπαρξη sd καρτας.Δεδομενου οτι στην εποχη που ζουμε και που δεν ξερουμε που θα βρισκομαστε σε δυο χρονια απο τωρα, η αντικατασταση του τηλεφωνου με καποιο καλυτερο, καθε φορα θα γινεται και δυσκολοτερη για τους περισοτερους.Ηδη εκει που αλλαζαμε συσκευη καθε χρονο εχει γινει δυο χρονια και αν συνεχισει το ιδιο βολι θα παμε στα 3 +...Ετσι αν καποιος θελει να κρατησει ζωντανη τη συσκευη ειναι επιβεβλημενη νομιζω η αντικατασταση της μπαταριας,αφου οι περισσοτερες βγαζουν περιπου δυο χρονια.Αν το κοστος για την αλλαγη της ειναι πχ τα 80 με 100 ευρω ενω μια νεα συσκευη θα στοιχιζει 300 και με καλυτερα χαρακτηριστικα (2 χρονια μετα θα πετανε τα κινητα σε επιδοσεις) δεν βλεπω το λογο γιατι καποιος να μην μπορει να φρεσκαρει τη συσκευη χωρις αυτη να πρεπει να γινει 100 κομματια και χωρις να θες τοσα λεφτα για την αντικατασταση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts