Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτό το κατάλαβα, απλώς είναι εφαρμογή στοκ αυτή; Η την βάζεις από play ; Ευχαριστώ

Απο play την κατεβαζεις.

Και στο nova την ίδια διαδικασια μπορεί να δοκιμαστεί εξιςου.(αφαίρεση/πρόσθεση)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ, δεν θα τη δοκιμάσω, φοβάμαι μήπως έχει battery drain.....

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Ναι αυτό το κατάλαβα, απλώς είναι εφαρμογή στοκ αυτή; Η την βάζεις από play ; Ευχαριστώ

Ακυρο διπλό post.

Κανε επανεγκατάσταση το nova ή και το screen on and off και δοκίμασε ξανά.

Εγω πριν ενα τρίμηνο που το δοκιμαςα δούλευε κανονικα,αλλα απο τοτε με stock ειμαι(τον σούταρα τον nova)

ΥΓ: Όσο παιδιά εχουν ευρωπαϊκό 32αρι απο expansys εχουν λάβει καμία αναβαθμιση(οτιδηποτε)ή οχι μιας και ενα τρίμηνο που το εχω δεν ασχολήθηκα καν ή να συνεχίσω να κάθομαι στα αυγά μου.......

Καλημερα.Τι Χωρα προελευσης ειναι;Ασιατικο;

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Καλημερα.Τι Χωρα προελευσης ειναι;Ασιατικο;

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Ευρωπαϊκη οπως ανεφερα.

D80210a-EUR-XX

Ευρωπαϊκη οπως ανεφερα.

D80210a-EUR-XX

δεν έχει πάρει ακόμη καμία αναβάθμιση η open eur...δεν είναι και η μόνη βέβαια έτσι?

και από'δω μεριά με τα Ελληνικά,πήραμε μια τον προηγούμενο μήνα 1 και πάλι καλά να λέμε :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Mantoniou το note σου βγαλτο απέξω απ την ιστορία εκτός αν κανεις εξαγωγή όπως λέει ο φίλος απο πάνω.

Μπες στο gmail σου στον υπολογιστή και πατά επαφες. Αν βλέπεις όλες τις επαφες σου εκεί βλέπουμε τι κάνουμε. Αν δεν τις εχεις δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα μεσω gmail

καλό μεσημέρι!

τις επαφές για κάποιον λόγο δεν τις εμφανίζει στο gmail. Έκανα την εξαγωγή μεν αλλά επειδή θα έχω το Note ως καρτοκινητό με ενδιαφέρει να συγχρονίζονται οι επαφές.

δεν έχει πάρει ακόμη καμία αναβάθμιση η open eur...δεν είναι και η μόνη βέβαια έτσι?

και από'δω μεριά με τα Ελληνικά,πήραμε μια τον προηγούμενο μήνα 1 και πάλι καλά να λέμε :p

Οκ thanks,απλα μην εχω χάσει επεισόδια,αλλα lg ειναι αυτή καμία φορά το ξεχνάμαι:p

Οχι οτι εχω παράπονα και με την 4.2.2 να μείνει.(δεν θα κρατήσω και αιώνια τη συσκευη)

ΥΓ: Όσο παιδιά εχουν ευρωπαϊκό 32αρι απο expansys εχουν λάβει καμία αναβαθμιση(οτιδηποτε)ή οχι μιας και ενα τρίμηνο που το εχω δεν ασχολήθηκα καν ή να συνεχίσω να κάθομαι στα αυγά μου.......

Δεν μπορω να σου απαντησω καθως εχω παγωσει την εφαρμογη του update. Ετσι κι αλλιως δεν ειμαι απο αυτους που καιγονται για αναβαθμισεις. Περναω διαφορες custom ή και stock ROM και οποια μου κατσει καλυτερα την κραταω. Και η αληθεια ειναι οτι τα παει καλα με την open europe 10a.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

το knock on δουλευει με ολους τους launcher. το knock off λειτουργει μονο στη status bar..με nova launcher, αν εχεις κατεβασει την εφαρμογη Screen off and lock, πας στις ρυθμισεις του nova, στις χειρονομιες και οριζεις το διπλο πατημα να σου ανοιγει την εφαρμογη screen off and lock. ειναι αφοβη η εφαρμογη

καλό μεσημέρι!

τις επαφές για κάποιον λόγο δεν τις εμφανίζει στο gmail. Έκανα την εξαγωγή μεν αλλά επειδή θα έχω το Note ως καρτοκινητό με ενδιαφέρει να συγχρονίζονται οι επαφές.

πας δηλαδη στο gmail σου στον υπολογιστη σου, πατας εκει που λεει gmail κατω απο το google πανω αριστερα, επιλεγεις επαφες και δεν σου δειχνει τιποτα; τοτε δεν εχεις συγχρονισει τις επαφες σου απο το note με το gmail..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Σ'ευχαριστω πολύ gsir.

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτησω. Αν περάσω custom aosp rom, κάποια καλουδια της στοκ, όπως το quick memo ή το quick remote, μπορω να τα περάσω σε μορφή .apk ή κάπως αλλιώς ή μπα;

μονο αν τα εχουν κανει port στη ρομ που θες να βαλεις. θα το αναφερει..διαφορετικα οχι...

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

τ

πας δηλαδη στο gmail σου στον υπολογιστη σου, πατας εκει που λεει gmail κατω απο το google πανω αριστερα, επιλεγεις επαφες και δεν σου δειχνει τιποτα; τοτε δεν εχεις συγχρονισει τις επαφες σου απο το note με το gmail..

Ναι, και εν το μεταξύ έχω επιλέξει στο Note τον συγχρονισμό. Δεν βγάζω άκρη....

βγαλε απο το Note τον λογαριασμο gmail ξαναβαλε τον και θα σε ρωτησει τις θελεις να συγχρονισει..βεβαιωσου οτι εχεις τσεκαρει τις επαφες και εννοειται να εχεις τον συγχρονισμο ανοιχτο..

- Oneplus 12

Μια βοηθεια οποιος μπορει.. οταν με περνουν τηλ χτυπαει κανονικα αλλα με το που το πιασω στα χερια μου χαμηλωνει..απο που αλλαζει αυτο? Και 2ον μου δινει διαθεσιμι 1gb ram ειναι φυσιολογικο αυτο?!

Μια βοηθεια οποιος μπορει.. οταν με περνουν τηλ χτυπαει κανονικα αλλα με το που το πιασω στα χερια μου χαμηλωνει..απο που αλλαζει αυτο? Και 2ον μου δινει διαθεσιμι 1gb ram ειναι φυσιολογικο αυτο?!

Και πολυ σου δινει.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

βγαλε απο το Note τον λογαριασμο gmail ξαναβαλε τον και θα σε ρωτησει τις θελεις να συγχρονισει..βεβαιωσου οτι εχεις τσεκαρει τις επαφες και εννοειται να εχεις τον συγχρονισμο ανοιχτο..

δυστυχώς αρνείται το gmail να εμφανίσει τις επαφές..:cry:

κατι κανεις λαθος δεν εξηγειται αλλιως!για δες εδω http://www.wikihow.com/Sync-Android-Contacts-With-Gmail

http://www.android.gs/how-to-sync-contacts-on-android-with-your-gmail-account/

- Oneplus 12

Settings>General>Gestures και αποεπιλεγεις το Fade Out Ringtone.

Settings>General>Gestures και αποεπιλεγεις το Fade Out Ringtone.

Στα ελληνικά Ρυθμίσεις>Χειρονομίες>Ήχος κλήσης με εξασθένηση

το knock on δουλευει με ολους τους launcher. το knock off λειτουργει μονο στη status bar..με nova launcher, αν εχεις κατεβασει την εφαρμογη Screen off and lock, πας στις ρυθμισεις του nova, στις χειρονομιες και οριζεις το διπλο πατημα να σου ανοιγει την εφαρμογη screen off and lock. ειναι αφοβη η εφαρμογη

Ακολουθώντας τις παραπάνω ρυθμίσεις, το διπλό tap στον Nova δουλεύει μόνο για το knock off.

Το knock on δεν δουλεύει με διπλό tap.

εδώ εμένα μου δίνει 474mb ελεύθερη ram. αν είναι δυνατόν!

κατεβασε απο το play store το es task manager..κανει καλη δουλεια.. μπες και μεσα στις ρυθμησεις βρες εκει που λεει λιστα αγνοησης και δες τι σου εχει και ξε-επελεξε οποια δεν χρειαζονται να τρεχουν.. το βγαζεις σαν widget ή το βάζεις να τις κλείνει απο μόνο του

@FJ_12 & Z3et σας ευχαριστώ!!! :D

Ακολουθώντας τις παραπάνω ρυθμίσεις, το διπλό tap στον Nova δουλεύει μόνο για το knock off.

Το knock on δεν δουλεύει με διπλό tap.

nova εχω και δουλευουν ολα σωστα. μηπως εβαλες καμια custom lockscreen?

κατεβασε απο το play store το es task manager..κανει καλη δουλεια.. μπες και μεσα στις ρυθμησεις βρες εκει που λεει λιστα αγνοησης και δες τι σου εχει και ξε-επελεξε οποια δεν χρειαζονται να τρεχουν.. το βγαζεις σαν widget ή το βάζεις να τις κλείνει απο μόνο του

@FJ_12 & Z3et σας ευχαριστώ!!! :D

ακομα ρε παιδια βαζετε task killers?

- Oneplus 12