Jump to content

spyrosavlo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spyrosavlo

  • Ημ. Γέννησης 22/12/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

spyrosavlo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μαλαισια ειναι.. και το δικο μου απο εκει ειναι απο το mobile14 32αρι λευκο..
  2. γιατί όχι?? μια δουλεία την κάνουν
  3. κατεβασε απο το play store το es task manager..κανει καλη δουλεια.. μπες και μεσα στις ρυθμησεις βρες εκει που λεει λιστα αγνοησης και δες τι σου εχει και ξε-επελεξε οποια δεν χρειαζονται να τρεχουν.. το βγαζεις σαν widget ή το βάζεις να τις κλείνει απο μόνο του @FJ_12 & Z3et σας ευχαριστώ!!! :D
  4. Μια βοηθεια οποιος μπορει.. οταν με περνουν τηλ χτυπαει κανονικα αλλα με το που το πιασω στα χερια μου χαμηλωνει..απο που αλλαζει αυτο? Και 2ον μου δινει διαθεσιμι 1gb ram ειναι φυσιολογικο αυτο?!
  5. δοκιμασε αλλη εκδοση..και εγω sygic εχω αλλα δουλευει κομπλε
  6. ΟΟΟΟ ειναι ενος μηνων!! χαχαχα thnxx
  7. Καλησπέρα σε ολους το πρωι πηρα στα χερια μου το g2 32gb white!!! :D :D :D :D εχω διαβασει τα πιο πολλα posts εδω μεσα οποτε ειδα οτι γραφει MAL=MALAISYA (στο κουτι) εψαξα με το ιμει εδω http://sndeep.info/en αλλα μου δειχνει μονο: TAC, SERIAL NUMBER,Сheck digit αυτα..μηπως εκανα τιποτα λαθος?επισης το gps που το χρησιμοποιησα ηταν μια χαρα χωρις θορυβο ή κατι παρομοιο..τι αλλο πρεπει να ελεγξω πρωτη μερα?!
  8. Οκ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!
  9. Απο εκει θα το επαιρνα ετσι και αλλιως!! ;) ενας φιλος τεχνικος μου ειπε οτι με το που πιασει ελληνικό δικτυο θα παρει μονο οτι αναβαθμήσεις δωσει η ελληνική lg για αυτο και ρωταω αλλα είδα οτι καποιοι εδώ έχουν το 32αρι χωρίς να έχουν αναφέρει καποιο update προβλημα!! απο το site που ανέφερα μπορεί να γινει λογικα ομως..
  10. Καλησπέρα σε όλους και παρακαλώ για την βοήθεια σας.. ενδιαφέρομαι να αγοράσω το G2 32GB από Ευρώπη αναγκαστικά, το ερωτημα μου ειναι το εξης..καπου διαβασα οτι εχει παρει λιγοτερες αναβαθμίσεις λογισμικου απο το 16αρι.. υστερα απο επικοινωνια μου με την LG Hellas μου απαντησαν οτι απο την στιγμη που δεν το φερνουν αυτοι δεν υποστηριζεται ουτε το τεχνικο κομματι ουτε απο θεμα updates!!! υπαρχει τετοια περιπτωση ή για ακομα μια φορα ειναι ασχετοι?? επισης μεσα απο εδώ http://www.lg.com/in/support-mobile/lg-G2-D802-32GB δεν μπορει να γίνει update?? (συγνωμη αν εχει ξανα αναφερθει ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες) ευχαριστώ εκ των προτερων
×
×
  • Create New...