makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) sorry παιδιά αν κάνω πολλές ερωτήσεις αλλά μέσα στη βδομάδα λέω να το πάρω οπότε είστε η μοναδική πηγή πληροφοριών εφόσον δεν τον έχει κανένας γνωστός μου. το http://www.expansys.com.gr/lg-g2-16gb-black-256823/ expansys βλέπω το έχει σε καλή τιμή το 32άρι και με μία θήκη δώρο. θα έχω κάποιο πρόβλημα με τελωνείο? Καταρχην δεν ειναι το 32αρι αλλα το 16αρι αυτο (δες διπλα στην θηκη λεει με ψιλα γραμματα μεσα σε παρενθεση 16GB)και κατα δευτερον δεν υπαρχη τελωνειο σε χωρες της ευρωπαικης ενωσης. Edited January 10, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 ναι σωστά. 16άρι είναι. κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παιδιά ξέρουμε κανένα πρόγραμμα παρόμοιο του halo για notifications; Μου έλειψε γιατί το είχα σε nexus 4 και paranoid! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ρε παιδιά στα ασύρματα δίκτυα πως μπορώ να επιλέξω κάποιο και να το καταργήσω από την μνήμη του κινητού να μην συνδέεται πια σε αυτό; γιατί δεν θέλω μέσα στο σπίτι μου πχ να συνδέεται και με το δικό μου και με του γείτονα ώρες ώρες. Το Samsung είχε επιλογή κατάργηση δικτύου και την επόμενη φορά που θα άνοιγες τα ασύρματα δεν συνδεόταν αυτόματα. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ρε παιδιά στα ασύρματα δίκτυα πως μπορώ να επιλέξω κάποιο και να το καταργήσω από την μνήμη του κινητού να μην συνδέεται πια σε αυτό; γιατί δεν θέλω μέσα στο σπίτι μου πχ να συνδέεται και με το δικό μου και με του γείτονα ώρες ώρες. Το Samsung είχε επιλογή κατάργηση δικτύου και την επόμενη φορά που θα άνοιγες τα ασύρματα δεν συνδεόταν αυτόματα. Νομιζω πατας παρατεταμενα στο δικτυο που δεν θες σου εμφανιζει δυο επιλογες και πατας την "παραβλεψη δικτυου" Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ρε παιδιά στα ασύρματα δίκτυα πως μπορώ να επιλέξω κάποιο και να το καταργήσω από την μνήμη του κινητού να μην συνδέεται πια σε αυτό; γιατί δεν θέλω μέσα στο σπίτι μου πχ να συνδέεται και με το δικό μου και με του γείτονα ώρες ώρες. Το Samsung είχε επιλογή κατάργηση δικτύου και την επόμενη φορά που θα άνοιγες τα ασύρματα δεν συνδεόταν αυτόματα. Παρατεταμενα ή μονο κλικ πανω σε αυτο που θες και μετα επιλεγεις forget network. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παρατεταμενα ή μονο κλικ πανω σε αυτο που θες και μετα επιλεγεις forget network. Παιδιά δεν δουλεύει έτσι εμένα έχει πρόβλημα έχει κολλήσει κάτι τέτοιο....Και εγώ αύριο φωτιστικά που λέτε ότι θα έπρεπε να έχει από τα προηγούμενα μου κινητά. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Μόνο αυτό μου βγάζει σε δίκτυα καμιά άλλη επιλογή αυτό είναι το δικό μου το δίκτυο στο σπίτι. Πήγα στις Εφαρμογές και έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν έστρωσε γιατί πείτε καμιά συμβουλή; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Μόνο αυτό μου βγάζει σε δίκτυα καμιά άλλη επιλογή αυτό είναι το δικό μου το δίκτυο στο σπίτι. Πήγα στις Εφαρμογές και έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν έστρωσε γιατί πείτε καμιά συμβουλή; για κάνε κάνα restart... αλλά πάντως περίεργο που δεν στο βγάζει...τώρα μπήκα στο Wifi και όταν πατάω παρατεταμένα πάνω στο δίκτυο μου (ενώ είμαι συνδεδεμένη μου βγάζει) "παράβλεψη δικτύου" και "μετατροπή" Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 για κάνε κάνα restart... αλλά πάντως περίεργο που δεν στο βγάζει...τώρα μπήκα στο Wifi και όταν πατάω παρατεταμένα πάνω στο δίκτυο μου (ενώ είμαι συνδεδεμένη μου βγάζει) "παράβλεψη δικτύου" και "μετατροπή" Έχω κάνει τα πάντα και restart και εκκαθάριση δεδομένων στα δίκτυα και όλα τα βασικά. αν δεις είμαι συνδεδεμένος και δεν γράφει στο δίκτυο από κάτω"σε σύνδεση" αλλά γράφει ασφαλισμένο κτλ ποτέ δεν μου γράφει στα δίκτυα σε πιο είμαι συνδεδεμένος μετά όταν βγαίνω έξω στις ρυθμίσεις φαίνεται στην επιλογή στο ασύρματο από κατ'πιο δίκτυο είμαι συνδεδεμένος. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 παειιιιιιιιιι το έδωσα....... τρέχω για lg g2 πάλι.... Το προγραμμα ανταλλαγης τελειωσε? Αν εχεις την αποδειξη απο το S4 μπορεις να μπεις στο προγραμμα ανταλλαγης εαν δεν τελειωσε και να ξαναεχεις το LG G2 και Ελληνικο και να εισαι και κερδισμενος με την χρηματικη διαφορα στην τσεπη :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Δες παράδειγμα στο κινητό της γυναίκας μου πως φαίνεται ότι είμαι στο δίκτυο ενώ στο g2 δεν φαίνεται τίποτα. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Μόνο αυτό μου βγάζει σε δίκτυα καμιά άλλη επιλογή αυτό είναι το δικό μου το δίκτυο στο σπίτι. Πήγα στις Εφαρμογές και έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν έστρωσε γιατί πείτε καμιά συμβουλή; φίλε μου δε είσαι συνδεδεμενος για αυτό και δεν έχεις τις επιλογές "παράβλεψη δικτύου" και "μετατροπή" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Χτες που μπήκα από το κινητό να δω μια σειρά που βλέπω online μου πέταξε μια από αυτές τις σελίδες με τσο...ς. Και την εκλεισα αμέσως. Μετά όμως που είδα το επεισόδιο μου εμφάνισε μια σελίδα στον browser που έγραφε ότι το LG έχει προσβληθεί από to trojan horse και ότι κινδυνεύουν οι λογαριασμοί μου του Facebook κτλ. Τι να κάνω? Να δώσω σημασία η όχι? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Χτες που μπήκα από το κινητό να δω μια σειρά που βλέπω online μου πέταξε μια από αυτές τις σελίδες με τσο...ς. Και την εκλεισα αμέσως. Μετά όμως που είδα το επεισόδιο μου εμφάνισε μια σελίδα στον browser που έγραφε ότι το LG έχει προσβληθεί από to trojan horse και ότι κινδυνεύουν οι λογαριασμοί μου του Facebook κτλ. Τι να κάνω? Να δώσω σημασία η όχι? Αυτο το μηνυμα πιος το εβγαζε ο broswer; Συνηθως ειναι μηνυματα για να αγορασης antivirus. Και σε μενα χωρις να εχω ανοιξει κατι γραφει οτι προσβληθηκα απο 3 ιους και οτι πρεπει να κανω scan με το ταδε προγραμμα για να τα καθαρισω. Και εχω και antivirus αγορασμενο να φανταστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Χτες που μπήκα από το κινητό να δω μια σειρά που βλέπω online μου πέταξε μια από αυτές τις σελίδες με τσο...ς. Και την εκλεισα αμέσως. Μετά όμως που είδα το επεισόδιο μου εμφάνισε μια σελίδα στον browser που έγραφε ότι το LG έχει προσβληθεί από to trojan horse και ότι κινδυνεύουν οι λογαριασμοί μου του Facebook κτλ. Τι να κάνω? Να δώσω σημασία η όχι? Κάποια διαφήμιση είναι ,αν θελεις να είσαι σίγουρος τρέξε το Malwarebytes Anti-Malware . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Αυτο το μηνυμα πιος το εβγαζε ο broswer; Συνηθως ειναι μηνυματα για να αγορασης antivirus. Και σε μενα χωρις να εχω ανοιξει κατι γραφει οτι προσβληθηκα απο 3 ιους και οτι πρεπει να κανω scan με το ταδε προγραμμα για να τα καθαρισω. Και εχω και antivirus αγορασμενο να φανταστης. Μου το εμφάνισε σαν καινούργια σελίδα ο browser ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποια διαφήμιση είναι ,αν θελεις να είσαι σίγουρος τρέξε το Malwarebytes Anti-Malware . Φίλε μου τώρα έτρεξα το πρόγραμμα και λέει ότι δεν βρήκε κατι Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Χτες που μπήκα από το κινητό να δω μια σειρά που βλέπω online μου πέταξε μια από αυτές τις σελίδες με τσο...ς. Και την εκλεισα αμέσως. Μετά όμως που είδα το επεισόδιο μου εμφάνισε μια σελίδα στον browser που έγραφε ότι το LG έχει προσβληθεί από to trojan horse και ότι κινδυνεύουν οι λογαριασμοί μου του Facebook κτλ. Τι να κάνω? Να δώσω σημασία η όχι? Μην ασχολείσαι καν.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 φίλε μου δε είσαι συνδεδεμενος για αυτό και δεν έχεις τις επιλογές "παράβλεψη δικτύου" και "μετατροπή" Πόσο πιο ξεκάθαρα να στο γράψω....Παιδιά δεν είμαι κανένας άσχετος ασχολούμαι με τα κινητά χρόνια τα βασικά τουλάχιστον τα κατέχω. Κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν βρίσκω άλλον δρόμο. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Πόσο πιο ξεκάθαρα να στο γράψω....Παιδιά δεν είμαι κανένας άσχετος ασχολούμαι με τα κινητά χρόνια τα βασικά τουλάχιστον τα κατέχω. Κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν βρίσκω άλλον δρόμο. Λοιπον....στις φωτογραφιες που παραθετης φαινεται στην πρωτη οτι εισαι συνδεμενος στο δικτυο Thomson ενω στην δευτερη φωτο φαινεται οτι εισαι συνδεμενος σε καποιο αλλο ασυρματο δικτυο (οχι ομως στο Thomson..θα ηταν λογικα πρωτο και θα εγραφε απο κατω συνδεμενο) αλλα δεν φαινεται σε πιο εισαι συνδεμενος..ενω στην επιλογη σου οταν το πατας σου δειχνει μονο την επιλογη να συνδεθεις με το Thomson. Αν ειχες ξανασυνδεθει ομως λογικα επρεπε να υπηρχε στην μνημη του τηλεφωνου και να σου εμφανιζε επειδη το ειχε στη μνημη και την επιλογη για παραβλεψη. Εαν δεν επανελθει με απλη επανεκιννηση λογικα η επαναφορα εργαστασιακων ρυθμησεων ειναι μονοδρομος....ΕΚΤΟΣ και αν εγκατεστησες καποιο προγραμμα με wifi hot spot ή παρεμφερει και επειρεασε και μπερδευτικε το wifi σου... ;) Edited January 11, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 από χθες είμαι κάτοχος... ωραίο!!! Άσπρο έτσι για τη δημοσκόπηση Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για να αποφυγης ομως το γενικο rest και το επαναστησημο της συσκευης μπες πρωτα εαν δεν γινεται τιποτα στις ρυθμισης>εφαρμογες>ολες και οπου δεις σχετικο wifi κανε μια εκαθαριση cashe μηπως συνελθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για να αποφυγης ομως το γενικο rest και το επαναστησημο της συσκευης μπες πρωτα εαν δεν γινεται τιποτα στις ρυθμισης>εφαρμογες>ολες και οπου δεις σχετικο wifi κανε μια εκαθαριση cashe μηπως συνελθει. τα εχω κανει ολα αυτα φιλε παω για επαναφορα...το πανω το δικτυο ειναι το hol του σπιτιου μου δεν μπορω να μπω το εχει αποθηκευμενο βαζω παλι κωδικο και δεν μπαινει ασε μπερδεμενει κατασταση:cry: Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 τα εχω κανει ολα αυτα φιλε παω για επαναφορα...το πανω το δικτυο ειναι το hol του σπιτιου μου δεν μπορω να μπω το εχει αποθηκευμενο βαζω παλι κωδικο και δεν μπαινει ασε μπερδεμενει κατασταση:cry: να σου πω... καμιά φορά φταίει και το ρούτερ...κάνε ένα restart στο ρούτερ και δοκίμασε πάλι... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospor Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Μπορούμε να περάσουμε κάποια παιχνίδια πού είναι αρκετά bytes στη εξωτερική κάρτα μέσω OTG για να μην πιάνει χώρο από το τηλέφωνο και να τρέχουμε απο εκεί?Εάν ναι ποιος είναι ο τρόπος?Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? Παράθεση Letv Le1 Pro X800. When The smoke is going down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts