hackfree Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρε φιλε ασχετα με την ποιοτητα των φωτογραφιων των 2 κινητων πραγματικα ζηλευω την θεα που εχεις. Στην Αθηνα το πιο ομορφο που μπορω να τραβηξω ειναι προσωπα κι οχι τοπια... Που να ερχοσουν στα γυρω βουνα της βεροιας.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Επι της ευκαιρίας άνοιξα ένα σχετικό τοπικιον έτσι ωστε να μην γεμίζουμε εδω το νήμα με photos κλπ... είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο και στα μέρη του xperia Z όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει photos εκει όπου μπορούμε και να συζητησουμε σχετικά... Όσοι λοιπον έχετε ανεβάσει εδω ή θέλετε να ανεβασετε photos του G2 είτε μεμονομένα είτε για λόγους σύγκρισης δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το παρακάτω σύνδεσμο... G2 Photos, relaxation, συγκρίσεις, αντιπαραθέσεις Την αρχη την εχω κανει ήδη εγω οπου ανεβασα το xθεσινό σχετικό vs με το S3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Παιδια καλησπερα. Μολις μου ηρθε μυνημα για αναβαθμιση λογισμικου...... λετε να εφτασε η 4.4 ??????? Το G2 μου ειναι Ελληνικο, το εχω παρει με το προγραμμα ανταλλαγης της LG. Η εκδοση λογισμικου που εχει τωρα η συσκευη μου ειναι η D80210a-EUR-XX http://i41.tinypic.com/2el9sok.jpg Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Παιδια καλησπερα. Μολις μου ηρθε μυνημα για αναβαθμιση λογισμικου...... λετε να εφτασε η 4.4 ??????? Το G2 μου ειναι Ελληνικο, το εχω παρει με το προγραμμα ανταλλαγης της LG. Η εκδοση λογισμικου που εχει τωρα η συσκευη μου ειναι η D80210a-EUR-XX http://i41.tinypic.com/2el9sok.jpg Οχι δεν ειναι το kit kat. 56 6GR/GREECE_OPEN_16G V10E LGD802 1.92 GiB 13 Online New Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Οχι,δεν ειναι 4.4,κατι εφαρμογες αναβαθμιζει σε D80210e-EUR-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλημερα! Εμενα η καμερα μου φαινεται παρα πολυ καλη, λιγη συνηθεια θελει στον τροπο που εστιαζει και μετα βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες.την εχω λιωσει ενω και στο βιντεο εχει πολυ πλακα το live εφε.Επισης οι διαφοροι τροποι λειτουργιας κανουν πραγματικη διαφορα δεν ειναι gimmicks! Knock on μου δουλευει 95% με την 1η ανεξαρτητως κλισης που το κραταω.Μηπως ειναι θεμα αισθητηρα; το μονο κακο ειναι οτι το συνηθισα σε g2 και pad και κοπαναω το ray και το ipad της δουλειας:lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliotsamon Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Εμείς με τα T-MOBILE θα πάρουμε update ποτέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Εμείς με τα T-MOBILE θα πάρουμε update ποτέ? Ποια πρεπει να βαλουμε στα γερμανικα t-mobile για να παιρνουμε γρηγορα αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathetos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Φιλοι μου καλοι μολις παρελαβα απο τον γνωστο κινεζο στο e-bay...Ολα καλα δειχνουν μεχρι τωρα μου βρηκε και αναβαθμιση αλλα τις HKG version απο 10a σε 10c...Το κινητο τα σπαει και antutu μετα απο δυο ωρες χρησης και πολλες εγκαταστασεις προγραμματων 34850....Αντε γεια...Το σπαω λιγες μερες και ξαναποσταρω...Καλημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagalbill Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Tελικά τα random restarts μου συνεχίζονται και απ' ότι έχω δει είναι σχεδόν ανά 24-30 ώρες λειτουργίας. Ωραία... Ερώτηση: Θέλω να περάσω κάποια Ευρωπαική ROM για να πιάνω 4G και μήπως λυθεί και το πρόβλημα με τα reboots. Μπορώ να κατεβάσω τη stock rom της open europe εγώ που έχω ασιάτικο μοντέλο 32gb; Το update που βγήκε θα μου έρθει; Ή να κατεβάσω από lg-phone-firmware το V10E της γερμανίας ή ελλάδας; Edited December 23, 2013 by tsagalbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τελικά αξιώθηκα να το δοκιμάσω κι εγώ το cosmote, παρότι βάζει και τον ελληνικό χάρτη στον ίδιο φάκελο μαζί με τους γερμανικούς, αυστριακούς κλπ, τελικά βλέπει μόνο τον ελληνικό και για πλοήγηση ζητάει αγορά οπότε όντως τζίφος. Άμεσα διαγραφή καθώς τρώει 1GB από τον πολύτιμο χώρο μας. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλημερα μπορει καποιοςφιλος να μου πει πως παιρναω επισημο firmware;Θελω να δω αν περασω καποια αλλη αν θα εχω ακομα προβλημα με το knock on... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλημερα μπορει καποιοςφιλος να μου πει πως παιρναω επισημο firmware;Θελω να δω αν περασω καποια αλλη αν θα εχω ακομα προβλημα με το knock on... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4954802 http://osarena.net/android/lg-g2-d802-ola-osa-prepi-na-xerete-ke-ta-must-have-tis-epomenis-imeras-how-to.html Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ρε παιδια τι ειναι η open europe? Η εκδοση D80210a- 232-01τι ειναι; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Κάτι ασχέτο ρε παιδιά με την εξέλιξη που έχει παρει το θέμα.....txt αρχεία πως τα διαβάζετε; Για αρχεία word, pdf, xcel και λοιπα έχω τον "μαμα" που ειχε polaris και περιμενα να μου ανοιγει και txt. Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Κάτι ασχέτο ρε παιδιά με την εξέλιξη που έχει παρει το θέμα.....txt αρχεία πως τα διαβάζετε; Για αρχεία word, pdf, xcel και λοιπα έχω τον "μαμα" που ειχε polaris και περιμενα να μου ανοιγει και txt. Eχω δωσει σχετικο link πισω για το office suite pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Είναι ανάλογα και με τις σελίδες, το πως είναι δομημένες. Δοκίμασε να παίξεις και με τα προεπιλεγμένα ζουμ και το μέγεθος κειμένου. λοιπον μερικές φωτο στα γρήγορα. εδώ με το g2 ολες στο αυτοματο. οι 2 τελευταιες ειναι τραβηγμενες 5μιση η ωρα με λιγο φως. στη μια εκ των 2 εχω κανει φοκους στο πιο σκουρο σημειο γι αυτο και βγηκε πιο φωτεινη απο την αλλην. εδω μερικές με το One οι τελευταιες 3 κι αυτες τραβηγμένες 5μιση Πάντως και το one βγάζει πολύ καλές φώτο..... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliotsamon Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδιά σε T-mobile έκδοση μπορώ να φλασάρω την Ελληνική V10E ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagalbill Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδιά σε T-mobile έκδοση μπορώ να φλασάρω την Ελληνική V10E ε? Αυτό θέλω να μάθω και εγώ αλλά για ασιάτικο κινητό. Firmware=ROM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Eχω δωσει σχετικο link πισω για το office suite pro... Το βρήκα....δηλαδή θα βάλω ένα mail μου και θα το εχω μόνιμα δεν θα είναι trial; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδιά καλησπέρα και παλι. Θέλω την βοήθεια σας και συγχωρέστε ίσως γίνω λίγο κουραστικος. Μου αρέσει πολύ το lg σαν συσκευή και έχω καταλήξει οτι τον θέλω. Ήμουν πρωην κάτοχος ενος s4 και τώρα ενος lumia 920. Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα φωτο και βίντεο, και το GPS. Εννοείται και όλα τα υπολοιπα αλλά κυρίως αυτά. Το s4 έβγαζε πολύ καλες φωτο την μέρα, στο βίντεο ηταν καλό όχι καλύτερο απο το 920. Στις φωτο το αντίθετο. Κοιτάζω το lg λόγω ois πράγμα το οποίο υστερούσε το s4. Οι ερωτήσεις μου είναι λοιπον οι εξης. 1) έχω βρει ενα μεταχειρισμένο απο πλαίσιο. Είναι σίγουρο οτι θα είναι για Ελλάδα; (ρωταω γιατί έχουν προαναφερθεί προβληματακια με το GPS σε κάποια g2 που ηταν για αλλες χώρες ακομα και εντος Ευρώπης. 2) το κινητό που πιστεύετε οτι υστερεί; Θα χαρώ να μπω σύντομα στην παρέα σας και συγγνώμη αν σας κουρασα αλλά θα στερηθω αρκετά για να το απόκτησω και θέλω να είμαι σίγουρος για την αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 LG G2 mini Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 demon κανε σε παρακαλω πολυ τον κοπο να διαβασεις μονο τις 10 σελιδουλες πισω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 demon κανε σε παρακαλω πολυ τον κοπο να διαβασεις μονο τις 10 σελιδουλες πισω. Απο την 280 έως την 290 λες; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GS4 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλσησπέρες παιδιά, παρατήρησα σήμερα έναν ήχο που έκανε το κινητό όταν το κουνούσα, μάλλον στα πίσω κουμπιά θα έλεγα,κάτι σαν μπιλίτσα! Έχει παρατηρήσει κανένας τίποτα τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts