Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαι 100-200 mb περισσότερη ελεύθερη ram.

αυτο ειναι πιο βασικο απο τα προηγουμενα νομιζω, ετσι ισως κραταει ακομα παραπανω κ η μπαταρια

Καλημερα σε ολους σας ...Νεος κατοχος του κινητου.Μια μικρη βοηθεια...Ξερεις κανεις γτ δεν δουλευει το double tap μου στο ανοιγμα οθονης;Στι κλεισιμο δουλευει κανονικα..Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση;
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Καλημερα σε ολους σας ...Νεος κατοχος του κινητου.Μια μικρη βοηθεια...Ξερεις κανεις γτ δεν δουλευει το double tap μου στο ανοιγμα οθονης;Στι κλεισιμο δουλευει κανονικα..Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση;

ετσι είναι όλα φιλε μου πρεπει να βρεις τον τροπο, ποση πιεση θελει κλπ, δεν θελει καποια άλλη ρυθμιση.

δοκιμασε να το ξυπνας χτυπώντας το πανω απο το σημα της LG ;)

Μου εχει σπασει τα νευραααααα.Εχω γεμισει την οθονη δαχτυλιες και τπτ...

Γεια σας παιδια.Απο σημερα ατοχος και εγω του LG G2.Δεν μπορω να πω πολλα γιατι δεν εχω παιξει καθολου μαζι του.Πανω απο ολα ομως ειναι πανεμορφο

IMHO, το μόνο που δεν είναι :p ...Κατά τ'άλλα σκίζει το κινητό. Με βλέπω να μην ξαναζητάω πίσω το One μου από την LG Hellas...

Θα μου λέιψoυν τα παρακάτω από το One:

- Ποιότητα κατασκευής/εμφάνιση

- Ήχος

- Τρελές γωνίες θέασης (από μπροστά όμως η οθόνη του G2 είναι πιο εντυπωσιακή)

- Το πανέμορφο Sense που δεν έχει καμία σχέση με την κιτσαρία skin της LG

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί στο Youtube App τα βίντεο χάνουν frames... Δεν δικαιολογείται για το Hardware του κινητού. Μάλλον κάποιο software bug θα είναι.

Και που να δείτε την 4.4....και η μπετα ακόμα ειναι πολύ καλή.Το μόνο κουλό ειναι ότι μου βγάζει χειρότερο σκορ στις μετρήσεις,ενώ το κινητο σε κανονική χρήση ειναι πιο σφερατο..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Και που να δείτε την 4.4....και η μπετα ακόμα ειναι πολύ καλή.Το μόνο κουλό ειναι ότι μου βγάζει χειρότερο σκορ στις μετρήσεις,ενώ το κινητο σε κανονική χρήση ειναι πιο σφερατο..

Οταν βγει η επίσημη θα έχει και τις βελτιστοποιήσεις για τα τεστ που κάνουν όλοι οι κατασκευαστές.:p

.

ενταξει η πρωτη σαφως είναι ποιο φωτεινη και καθαρη!!!

Φιλε κανε το εξης. Σε ψιλοχαμηλο φωτισμο βγαλε μια με το S3 και μια με το G2 σε προσωπο. κανε ζουμ και στις 2. οταν φτανεις σε λεπτομερειες το G2 μου τις κανει blur. Στο S3 φαινοταν ΤΕΛΕΙΑ και με πιο ζωντανα χρωματα. πως το εξηγεις?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδιά έχω ένα dead pixel έχει περάσει το Doa θα μου το αλλάξει η LG.;βέβαια δεν με ενοχλεί δεν φένετε καθόλου..... Edited by aris_volos
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Μου εχει σπασει τα νευραααααα.Εχω γεμισει την οθονη δαχτυλιες και τπτ...

Μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή σου;

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

IMHO, το μόνο που δεν είναι :p ...Κατά τ'άλλα σκίζει το κινητό. Με βλέπω να μην ξαναζητάω πίσω το One μου από την LG Hellas...

Θα μου λέιψoυν τα παρακάτω από το One:

- Ποιότητα κατασκευής/εμφάνιση

- Ήχος

- Τρελές γωνίες θέασης (από μπροστά όμως η οθόνη του G2 είναι πιο εντυπωσιακή)

- Το πανέμορφο Sense που δεν έχει καμία σχέση με την κιτσαρία skin της LG

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί στο Youtube App τα βίντεο χάνουν frames... Δεν δικαιολογείται για το Hardware του κινητού. Μάλλον κάποιο software bug θα είναι.

Τάσο τελικά μένεις? Φυσάει. Λόγο δουλειάς δεν εβαλα τίποτα ακόμα μέσα και δεν το εχω ευχαριστηθεί

Θοδωρής

Μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή σου;

Και γιατι να δουλευει στο κλεισιμο και οχι στο ανοιγμα;

Παιδιά στο xda είδα κατι posts που λένε ότι το προβλημα με το touchscreen στην οριζοντια η κάθετη θέση διορθώνεται με την αναβάθμιση στο καινούργιο firmware 10e επειδή έχω δώσει το δικό μου για service αν κάποιος απο εδώ που έχει το ίδιο προβλημα μπορεί να το επιβεβαιώσει. Ευχαριστω

P.S Το προβλημα φαίνεται σε αυτό το βίντεο

LG G2 D-802

Rom:RSK team supercharged Eos rom

HTC Desire(retired): RSK supersense Rom

Halaros2:Member of RSK team!!!

Παιδία μια ερώτηση για mlt test, πάω με 3845#*802# στο κρυφό μενού, πάω στο mlt test και η επιλογή είναι disable (mlt will not run after booting) ατσεκάριστο. Είμαι οκ? το ρωτάω γιατί έχω κάνει hard reset και το high temperature off είχε επιστρέψει στο default, ενώ το mlt test μάλλον είχε παραμείνει όως το είχα διορθώσει;

Και γιατι να δουλευει στο κλεισιμο και οχι στο ανοιγμα;

navouxodonosora κι αλλο παιδί το ανέφερε σε προηγουμενες σελίδες. αν η συσκευή ειναι καινουργια ζητα αντικατάσταση

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδια βλεπω εδω εχουν βαλει την Ελληνικη 10e για το 16αρι! Τωρα την κατεβαζω! Αν την φλασαρω πανω στην European σε 32αρι G2 με root και TWRP με το Flashtool πρεπει να κανω σιγουρα hard reset; Θα εχω αραγε προβλημα αν δεν κανω;

Κατεβασα το benchmark antutu. Πως εναι δυνατον το κινητο μου (Lg G2) να ειναι καλυτερο απο το LG G2;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Κατεβασα το benchmark antutu. Πως εναι δυνατον το κινητο μου (Lg G2) να ειναι καλυτερο απο το LG G2;

Γιατι υπαρχει ποτε περιπτωση να βγει το ιδιο;

Ετσι κι αλλιως τα τεστ διαφερουν αναλογα με το ποσο μπαταρια εχεις, ποτε εκανες reboot, ποια ειναι η θερμοκρασια....

Πόσο μαλλον οταν μιλαμε και για διαφορετικες συσκευες.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια βλεπω εδω εχουν βαλει την Ελληνικη 10e για το 16αρι! Τωρα την κατεβαζω! Αν την φλασαρω πανω στην European σε 32αρι G2 με root και TWRP με το Flashtool πρεπει να κανω σιγουρα hard reset; Θα εχω αραγε προβλημα αν δεν κανω;

εκανα και σε προηγουμενο ποστ την ερωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα...

για οσους εχουν αγορασει απο expasnys που ειναι europe open...

το εχετε αναβαθμισει (εχει βγει καποια αναβαθμιση?) γιατι δεν μου βγαζει τιποτα οταν παταω ελεγχο....

εκανα και σε προηγουμενο ποστ την ερωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα...

για οσους εχουν αγορασει απο expasnys που ειναι europe open...

το εχετε αναβαθμισει (εχει βγει καποια αναβαθμιση?) γιατι δεν μου βγαζει τιποτα οταν παταω ελεγχο....

Δεν εχει βγει

technoholic maniac reviewer

Και πώς γίνεται κάποιοι που φοράμε open europe να έχουμε πάρει την αναβάθμιση εδώ και 6 μέρες και κάποιοι όχι; Ποιός το καθορίζει, το κατάστημα; :worry:

Εγώ με open europe δεν έχω αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω την 6GR/GREECE_OPEN_16G V10E σε 32άρι. Όποιος το έκανε ας ενημερώσει.