Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παντως εχω να πω πως το βιντεο στην.καλυτερη. του αναλυση.....πικαρη άσχημα 2014 εχουμε και μπουκωνει το ηχειο......χαλιαααααα βιντεο σε ποιοτητα ήχου.. ....

Έτσι έτσι παιδιά να σχολιάζουμε και τα αρνητικά του τηλεφώνου χωρίς παρεξήγηση γιατί όταν τα έλεγα και εγώ τα βάλανε με εμένα και καλά πώς προωθούσα την Samsung αλλά καμία σχέση. Πρέπει να τα συζητάμε όλα και να βρίσκουμε λύσεις.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έτσι έτσι παιδιά να σχολιάζουμε και τα αρνητικά του τηλεφώνου χωρίς παρεξήγηση γιατί όταν τα έλεγα και εγώ τα βάλανε με εμένα και καλά πώς προωθούσα την Samsung αλλά καμία σχέση. Πρέπει να τα συζητάμε όλα και να βρίσκουμε λύσεις.

φιλε τι να πουμε? η καμερα ειναι για τα μπαζα! s3 βγαζει 10 χρονια φωτογραφια μπροστα. δοκιμασμενο με ψιλοχαμηλο φωτισμο...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

φιλε τι να πουμε? η καμερα ειναι για τα μπαζα! s3 βγαζει 10 χρονια φωτογραφια μπροστα. δοκιμασμενο με ψιλοχαμηλο φωτισμο...

ε εντάξει όχι και έτσι, στην φωτογραφία τουλάχιστον νομίζω είναι καλύτερο από το s3. και επι της ευκαιρίας, αν έχει κάποιος μαζί με το g2 και κάποιο άλλο τηλ πχ s3, s4, s4 mini κλπ επειδή εγώ δεν έχω τώρα μπορεί να βγάλει ταυτόχρονα ίδιες φώτο και να τις ανεβάσει να δούμε όλοι διαφορές και να το συζητήσουμε.

Edited by k30taas

ε εντάξει όχι και έτσι, στην φωτογραφία τουλάχιστον νομίζω είναι καλύτερο από το s3. και επι της ευκαιρίας, αν έχει κάποιος μαζί με το g2 και κάποιο άλλο τηλ πχ s3, s4, s4 mini κλπ επειδή εγώ δεν έχω τώρα μπορεί να βγάλει ταυτόχρονα ίδιες φώτο και να τις ανεβάσει να δούμε όλοι διαφορές και να το συζητήσουμε.

Aκριβως απο την ιδια θεση τραβηγμενες με default ρυθμισεις ... photos απο S3 και G2

ποια ειναι ποια δεν λεω επιτηδες και πες μου ποια ειναι καλυτερη...

http://i.imgur.com/I0EvKA8.jpg

http://i.imgur.com/huT0aAa.jpg

edit ξανα εβγαλα με φλας για καλύτερη σύγκριση...

Edited by Minotavrs

Σε πολύ χαμηλό φωτισμό αν κάνεις manual focus και το πλάνο είναι εντελώς στατικό, το G2 λογο του ois βγάζει περισσότερο ευκρινείς φώτο ακόμα και απο το S4 I9500.

Όμως θέλει περισσότερη προσπάθεια λόγο focus. Μου είχε κάνει κακή εντύπωση ότι σε τέτοιες συνθήκες ενω ήταν στο αυτόματο η οθόνη έκανε λες και τραβούσες με ρύθμιση νυχτερινής. Δηλαδή θολούρα και slow motion.

Σε ημερήσιες και σε εσωτερικά με καλο φωτισμο τα θεωρώ ισάξια. Εκεί που με απογοήτευσε το G2 είναι στην βιντεοσκοπιση. Χρειάζεται πολυ αργη κινηση της συσκευής γιατί αν το στρέφεις γρήγορα χάνει το focus. Επίσης πρέπει να αποφεύγεις τις έντονες αλλαγές πχ φωτοσκιάσεις γιατι επίσης χάνει το focus.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα παιδιά. Εχω παρατηρήσει κατι στο g2 μου. Πισω στο κέντρο. Στο καπακι οταν το πιεζω κανει ενα κλικ σαν να εχει κενο απο μεσα. Έχετε. Παρατηρήσει Κάτι?
Θοδωρής

αυτό έκανα μόλις,μέχρι στιγμής όλα οκ,αφού τελείωσε το φλασαρισμα όταν ξεκίνησε το τηλέφωνο όλα ήταν όπως τα άφησα με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις

Το φλασαρες με το Flashtool; Οπως φλασαρουμε οποιαδηποτε rom; Καταλαβες καθολου βελτιωσεις; Εγω παντως εχω το ιδιο "προβλημα" που εχουν αναφερει και αλλα παιδια με το gps (αποσυνδεσεις δορυφορου) και θελω να ρωτησω αν διορθωνει την κατασταση η 10e :confused:

Edited by Titarasaudi

Καλησπέρα, λεω να δώσω το s4 για ένα lg g2 αξίζει η όχι?

Ρώτα έναν φίλο που έδωσε το G2 για το S4!

Aκριβως απο την ιδια θεση τραβηγμενες με default ρυθμισεις ... photos απο S3 και G2

Η πρώτη εννοείται!

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Καλησπέρα παιδιά. Εχω παρατηρήσει κατι στο g2 μου. Πισω στο κέντρο. Στο καπακι οταν το πιεζω κανει ενα κλικ σαν να εχει κενο απο μεσα. Έχετε. Παρατηρήσει Κάτι?

Έχει ξανά ειπωθεί και δεν θυμάμαι αν ήταν από εσένα;;; Δεν νομίζω να είναι εργοστασιακό λάθος, το κάνει και σε εμένα!

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Μα εχει. Ειναι γνωστο οτι κατω απο τα κουμπια υπαρχει κενο. Απλως σε καποιους ακουγεται κλικ και σε αλλους οχι.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα. <<η καμερα ειναι για τα μπαζα!>> Μονο και μονο απο αυτη την προταση καταλαβαινουμε ποσο αντικειμενικος εισαι.Το κινητο το εχεις στα χερια σου η απλα γραφεις ετσι να ειχαμε να λεγαμε;Λοιπον οι ποιο πολλοι σε αυτο το νημα ειχαμε S4 και Note 3 πριν κανουμε την κινηση να παρουμε το G2 ενας απο αυτους ειμαι και εγω (S2,S3,S3 LTE και S4).Λες να ειμαστε τυχαια με το LG G2 στα χερια μας;:mad:

Edited by Rospy7

εγω αυτο που καταλαβαινω οτι οτι καποιοι samsungakhdes εχουν λυσαξει που:

1) εχουν μικροτερη μπαταρια

2) εχουν μικροτερη οθονη στο ιδιο μεγεθος συσκευης

3) εχουν παλιοτερο επεξεργαστη

4) δεν εχουν οπτικη σταθεροποιηση στη καμερα τους ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ!

Υπομονη βρε παιδια, το g2 ειναι πιο προσφατο απο το s4

το s5 θα ειναι το ιδιο καλο η και καλυτερο

οσο για το note 3 το μεγεθος του ειναι εκτος οριων και συγκρισης

η lg με το g2 αλλα και το g pad 8.3 (κατοχος και των 2) την εφερε πισοπλατα στο s4 και στο nexus 7 2013 ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ

Edited by akaloith

δε μπορω να ρυθμισω τον player οταν παιζω mp3 ωστε με παρατεταμενο πατημα των κουμπιων εντασης των ακουστικων να πηγαινει στο προηγουμενο επομενο κομματι

τι κανω?

ok με το μεσαιο κλικ διπλο πατημα παει στο επομενο αλλα ειχα συνιθισει με εφαρμογες να χρησιμοποιω τα πληκτρα της εντασης

Edited by akaloith

Σε πολύ χαμηλό φωτισμό αν κάνεις manual focus και το πλάνο είναι εντελώς στατικό, το G2 λογο του ois βγάζει περισσότερο ευκρινείς φώτο ακόμα και απο το S4 I9500.

Όμως θέλει περισσότερη προσπάθεια λόγο focus. Μου είχε κάνει κακή εντύπωση ότι σε τέτοιες συνθήκες ενω ήταν στο αυτόματο η οθόνη έκανε λες και τραβούσες με ρύθμιση νυχτερινής. Δηλαδή θολούρα και slow motion.

Σε ημερήσιες και σε εσωτερικά με καλο φωτισμο τα θεωρώ ισάξια. Εκεί που με απογοήτευσε το G2 είναι στην βιντεοσκοπιση. Χρειάζεται πολυ αργη κινηση της συσκευής γιατί αν το στρέφεις γρήγορα χάνει το focus. Επίσης πρέπει να αποφεύγεις τις έντονες αλλαγές πχ φωτοσκιάσεις γιατι επίσης χάνει το focus.

Καλήμερα κωστα,με την 4.4 (beta) που εχω στο δικο μου απο εχτες,δεν βλεπω πια το πρόβλημα με το breathing που έκανε με το βιντεο.Αν και δεν βγήκα ακόμα εξω για περισσότερες δόκιμες εσωτερικά που το τσέκαρα φαίνεται οκ.Γενικα η κάμερα εχει βελτιώσεις στην 4.4 (και ακούω ότι στην 4.4.2 ειναι καλύτερη)

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Έχει ξανά ειπωθεί και δεν θυμάμαι αν ήταν από εσένα;;; Δεν νομίζω να είναι εργοστασιακό λάθος, το κάνει και σε εμένα!

Μα εχει. Ειναι γνωστο οτι κατω απο τα κουμπια υπαρχει κενο. Απλως σε καποιους ακουγεται κλικ και σε αλλους οχι.

Δεν το εχω πει εγώ παιδιά. Καλημέρες και σας ευχαριστώ πολύ

Θοδωρής

εγω αυτο που καταλαβαινω οτι οτι καποιοι samsungakhdes εχουν λυσαξει που:

1) εχουν μικροτερη μπαταρια

2) εχουν μικροτερη οθονη στο ιδιο μεγεθος συσκευης

3) εχουν παλιοτερο επεξεργαστη

4) δεν εχουν οπτικη σταθεροποιηση στη καμερα τους ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ!

Υπομονη βρε παιδια, το g2 ειναι πιο προσφατο απο το s4

το s5 θα ειναι το ιδιο καλο η και καλυτερο

οσο για το note 3 το μεγεθος του ειναι εκτος οριων και συγκρισης

η lg με το g2 αλλα και το g pad 8.3 (κατοχος και των 2) την εφερε πισοπλατα στο s4 και στο nexus 7 2013 ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ

Ακριβως ετσι είναι τα πραγματα, απορω που καποιοι ακομα και σημερα συγκρινουν το s4 με το g2. Το δευτερο είναι κατά πολύ ανωτερο, στους περισσοτερους τομεις...

@tpal

Δεν εχει κανενα πρόβλημα η συσκευη σου, σκουπίδια πλαστικα εχουν επιλεγει, εξ'ου και το bending του backplate....

ενταξει η πρωτη σαφως είναι ποιο φωτεινη και καθαρη!!!

Το φλασαρες με το Flashtool; Οπως φλασαρουμε οποιαδηποτε rom; Καταλαβες καθολου βελτιωσεις; Εγω παντως εχω το ιδιο "προβλημα" που εχουν αναφερει και αλλα παιδια με το gps (αποσυνδεσεις δορυφορου) και θελω να ρωτησω αν διορθωνει την κατασταση η 10e :confused:

ναι με Flashtool,μεχρι τώρα όχι,για το gps δεν το έχω δοκιμάσει για πολύ ώρα ούτε πριν ούτε τώρα,αυτό που δοκίμασα με το gps είναι οι εφαρμογές micoach και nike running που χρησιμοποιούν το gps και η απόκλιση είναι τεράστια στα 1300 μέτρα έχουν καταγράψει μόνο 1000 και οι δυο ενώ στο lumia 925 που έχω η απόκλιση στο micoach είναι μόλις 10 μέτρα

Ρώτα έναν φίλο που έδωσε το G2 για το S4!

Η πρώτη εννοείται!

ενταξει η πρωτη σαφως είναι ποιο φωτεινη και καθαρη!!!

Η πρώτη φίλοι μου ειναι του G2 ...:cool: Κατα τα αλλα το s3 εχει καλυτερη κάμερα... :X:X:p

Εγω παντως εχω το ιδιο "προβλημα" που εχουν αναφερει και αλλα παιδια με το gps (αποσυνδεσεις δορυφορου) και θελω να ρωτησω αν διορθωνει την κατασταση η 10e :confused:
Το GPS δεν ειχε προβλημα ποτε (σε εμενα) και με την παλια και με την e... Eχθες το δοκιμασα και με το τελευταιο sygic (καλα μιλάμε η τεχνολογια HUD όλα τα λεφτά) και δεν ειχε και παλι κανενα προβλημα.....

Δεν το εχω πει εγώ παιδιά. Καλημέρες και σας ευχαριστώ πολύ

Καλή σας ημέρα.

Πήρα G2 με το πρόγραμμα ανταλλαγής της LG. Το τηλέφωνο που μου έδωσαν είχε αυτό το πράγμα που αναφέρετε. Δηλαδή το πίσω καπάκι πιεζόταν, στο σημείο κάτω από το volume down, έτριζε ολόκληρο σε βαθμό εκνευριστικό. Λέω δεν μπορεί!!! Δεν είναι αυτή η συσκευή που είχε πιάσει στα χέρια μου πριν το πάρω και είχα ενθουσιαστεί με το πόσο στιβαρή κατασκευή ήταν! Με τα πολλά ενημερώνω με email το τμήμα εξυπηρέτησης της LG που ασχολείται αποκλειστικά με αυτούς που κέρδισαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής, καλή ώρα σαν του λόγου μου και με ενημέρωσαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου την επόμενη ημέρα. Όπως και έγινε και κλείστηκε ξανά ραντεβού στο σπίτι μου όπου ήρθε άνθρωπος της LG και μου το αντικατέστησε με ολοκαίνουρια συσκευή, στο κουτί της. Ακόμη και στο πρόγραμμα ανταλλαγής λοιπόν υπάρχει DOA :lol:

Ανακεφαλαιώνω: Η συσκευή σας δεν πρέπει να τρίζει ή να ζουλιέται πουθενά. Ειδάλλως δικαιούστε αντικατάσταση. Τουλάχιστον όσοι είστε σε περίοδο DOA μην το αμελήσετε!!!

Αυτοι που κανανε την αναβαθμιση απο 802a σε 802e ειδαν καμια διαφορα;Κυριως στην καμερα;

Το χω ρουτ,εχω twrp κτλ. μη καθομαι τσαμπα να το ξαναστηνω αν δεν υπαρχουν αισθητες διαφορες.Πωπω και βαριεμαι...

Σε εμενα δεν είναι τόσο εκνευριστικό. Ακούγεται μόνο οταν το πιεζω. Επίσης με την θηκουλα δεν θα ακούγεται καθόλου. Το κατάστημα. Δεν λεει καπου για doa αρα μενω εδω. Πάντως. Το τηλέφωνο. Τα σπάει. Εχω το μαυρο και απο μπροστά τουλάχιστον δίνει μια πολυ ωραία. Εμφάνιση. Πρώτο. Lg τηλέφωνο. Και ελπιζω να βγει. Καλο
Θοδωρής

Στην 802 10e εγώ παρατήρησα:

-καλύτερο σήμα(υπόψιν πως το έχω πάντα στο LTE)

-βελτιωμένη απόκριση του touch στο pinch to zoom στον ενσωματωμένο browser.

Στην 802 10e εγώ παρατήρησα:

-καλύτερο σήμα(υπόψιν πως το έχω πάντα στο LTE)

-βελτιωμένη απόκριση του touch στο pinch to zoom στον ενσωματωμένο browser.

Α οκ.Αν ειναι μονο αυτο καθομαι οπως εχει.