Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια εκανα την αναβαθμιση και μου ζηταει ΡΙΝ/ κωδικο προσβασης για αποκρυπτογραφιση. Τι ειναι αυτο, το ΡΙΝ τησ ΣΙΜ δεν ειναι...

Μήπως είχες κάνει αποκρυπτογράφηση απο πριν απο το μενου ασφάλεια;

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας.

το τηλ. το εχω αγορασει απο πλαισιο.

τωρα τελευταια διαπιστωνω οτι οταν βαζω ενα wallpaper για φοντο στην αρχικη οθονη μετα απο λιγη ωρα αυτο εχει αλλαξει με ενα αλλο απο την συλλογη .

επισης στην ρυθμιση ταπετσαριας -> πολλαπλες φωτογραφιες οταν το θετω σε λειτουργια βγαζει μαυρη οθονη με εναν μικρο κυκλο στην μεση αλλα ολα τα εικονιδια υπαρχουν(οι αρχικες οθονες λειτουργουν κανονικα).

υπαρχει προβλημα; η εχω πειραξει καποια ρυθμιση;

Εμένα δεν με μουτζωνει καν, αδιαφορεί :lol: τι τροποποιήσεις έχεις κάνει;

Τπτ ρε συ. Ρουταρισμενος στοκ ρομ.ναθινγκ ελς. Τεσπα ας το περασει καποιος να μας πει διαφορες γιατι βαριεμαι τωρα να ξερουταρω κ να ξαναρουταρω...

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ουτε καν παγωμένες εφαρμογές με τιτανιουμ;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας.

το τηλ. το εχω αγορασει απο πλαισιο.

τωρα τελευταια διαπιστωνω οτι οταν βαζω ενα wallpaper για φοντο στην αρχικη οθονη μετα απο λιγη ωρα αυτο εχει αλλαξει με ενα αλλο απο την συλλογη .

επισης στην ρυθμιση ταπετσαριας -> πολλαπλες φωτογραφιες οταν το θετω σε λειτουργια βγαζει μαυρη οθονη με εναν μικρο κυκλο στην μεση αλλα ολα τα εικονιδια υπαρχουν(οι αρχικες οθονες λειτουργουν κανονικα).

υπαρχει προβλημα; η εχω πειραξει καποια ρυθμιση;

μολις κοιταξα και ειδα οτι εχω ενημερωση λογισμικου, ας ελπισουμε οτι θα το διορθωση.

Καλησπερα.Ρε παιδια ποιος ειναι ο ποιος γρηγορος τροπος μεταφορας αρχειων στην συσκευη;Η επιλογη MTP;

ο πιο γρήγορος τρόπος ειναι αυτος http://www.meenova.com/st/p/m3r.html :D. διαφορετικα βαζεις το καλωδιο και επιλεγεις mtp. αμεσως μετα αν δεν θες καλωδιο κατεβασε το airdroid

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλησπερα.Ρε παιδια ποιος ειναι ο ποιος γρηγορος τροπος μεταφορας αρχειων στην συσκευη;Η επιλογη MTP;

ο πιο γρήγορος τρόπος ειναι αυτος http://www.meenova.com/st/p/m3r.html :D. διαφορετικα βαζεις το καλωδιο και επιλεγεις mtp. αμεσως μετα αν δεν θες καλωδιο κατεβασε το airdroid

Airdroid τι ετσι;Μεταφορα αρχειων μεσω wifi;

Ναι. Κατέβασε το για δοκιμή

- Oneplus 12

Airdroid τι ετσι;Μεταφορα αρχειων μεσω wifi;

Ναι. Κατέβασε το για δοκιμή

Ευχαριστω.Θα το επειχηρησω.:)

Υπάρχει ενσωματωμένο απο την LG Ασύρματος αποθηκευτικός χώρος στις Ειδοποιήσεις επάνω.πολλοί γκρινιάζουν για τη φορτωμένη ρομ αλλά έχει και πολύ Χρήσιμα πραγματα

Υπάρχει ενσωματωμένο απο την LG Ασύρματος αποθηκευτικός χώρος στις Ειδοποιήσεις επάνω.πολλοί γκρινιάζουν για τη φορτωμένη ρομ αλλά έχει και πολύ Χρήσιμα πραγματα

Όντως αφού έχει απο μόνο του πρόγραμμα για μεταφορα αρχειων μεσω wifi

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Εγω δεν προχωράω σε οτα γιατι δεν βλεπω καμια σοβαρη αναφορα αλλαγης... ουτος η αλλος εχω twrp και βαριεμαι να περασω ολη.τη.διαδικασια με φλασαρισματα. Θα περιμενω kitkat και μετα... πιθανος με.custom rom καποιου απο το.xda. ενα φλασαρισμα και.τελος...
technoholic maniac reviewer

Ναι κανεις τη δουλειά σου με το ενσωματωμένο αλλά εχει καποιες ωραίες λειτουργίες το airdroid που το προτιμώ. Πχ αν χρειαστεί να στείλω πολλά μηνυματα το συνδεω με το airdroid και Στέλνω απο κει αλλά για μεταφορά δεδομένων μια χαρά κανει το ενσωματωμένο

- Oneplus 12

Στο 34:10 λεει οτι η συσκευη εχει 3 μικροφωνα και οτι το ενα ειναι κοντα στην καμερα! εμενα δεν εχει τρυπα κοντα στην καμερα....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ωραια πραγματα....

μονο το root πως το βγαζουμε? μη μου πειτε με το unroot guide...

μονο το root θελω να βγαλω για να μπει το ota αν και οταν ερθει

απαντω εγω

με το kingo root

http://www.kingoapp.com/

δε κανει και unroot? κανει

γιατι θα πρεπει να κανουμε ολο το κατεβατο του unroot guide?

Δουλέυει στο κινητό μας? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Στο 34:10 λεει οτι η συσκευη εχει 3 μικροφωνα και οτι το ενα ειναι κοντα στην καμερα! εμενα δεν εχει τρυπα κοντα στην καμερα....

τα ευρωπαικα δεν εχουν. το αμερικανικο at&t εχει

- Oneplus 12

Γεια σας παιδια.Απο σημερα ατοχος και εγω του LG G2.Δεν μπορω να πω πολλα γιατι δεν εχω παιξει καθολου μαζι του.Πανω απο ολα ομως ειναι πανεμορφο
Θοδωρής

Ναι ειδικα αν παιζεις με linux πετάει...

Μια αλλαγή που παρατήρησα μετα την ενημέρωση είναι πως απελευθέρωσε περιπου 200 mb ram.
Sent from my Ulefone Power