jimmy_jump24 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 λοιπον,επανερχομαι στο θεμα με το ελβετικο που πηρα απο το kaiser(γ σεπτεβριου 35).το voice mate μου ηρθε σε ενημερωση απο μονο του τελικα,αν δεν κανω λαθος ηρθε μαζι με κατι ενημερωσεις της google!ακολουθησα τις συμβουλες σας(ddr2,the ace,gsir ευχαριστω!)και τελικα το τηλεφωνο δεν ειναι ρουτ.τωρα ως προς το γιατι να τα δινουν στο καιζερ χωρις να ειναι σφραγισμενα,πιθανοτατα να τα εχουν βγαλει για να τα δοκιμασουν αν ενεργοποιουνται απο πριν(το κανουν και μπροστα σου πριν το παρεις),ετσι ωστε να ελαχιστοποιησουν τυχον την πωληση ελλατωματικων προιοντων,και να εχουν και το τομαρι τους καλυμενο αν τους πεις για doa.γιατι σε περιπτωση που το πας για αντικατασταση αν κατι ανακαλυψεις στην πορεια,θα σου πουν οτι το ανοιξαν μπροστα σου πριν το παρεις,οποτε αποποιουνται των ευθυνων τους.λιγο υπουλο μεν,τουλαχιστον θα ξερεις οτι η συσκευη σου ανοιγει πριν πας σπιτι για την ιερα εξεταση!κατι τελευταιο,με το που πληρωσα μου κανει πως ο,τι και αν παθει η συσκευη,σε καλυπτει εγγυηση απο την lg,δεν αναφερθηκε σε doa,οποτε μαλλον επαληθευονται οι σκεψεις που ανεφερα πιο πανω:mad:μακρυα απο ολους βεβαια ευχομαι:D Θα πάω από εκεί για πλάκα και θα τους πω ότι επειδή πρώτη φορά θα πάρω android αν έχουν την καλή διάθεση να κάτσουμε εκεί να με μάθουν κιόλας πως κάνουν και root και παράλληλα να δούμε αν λειτουργεί το κινητό νορμάλ....να "γυρίσουμε" και καμιά ταινία μικρού μήκους Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 έχω άλλα καλώδια από samsung και htc, κάνουν αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Θα πάω από εκεί για πλάκα και θα τους πω ότι επειδή πρώτη φορά θα πάρω android αν έχουν την καλή διάθεση να κάτσουμε εκεί να με μάθουν κιόλας πως κάνουν και root και παράλληλα να δούμε αν λειτουργεί το κινητό νορμάλ....να "γυρίσουμε" και καμιά ταινία μικρού μήκους πες μου μονο ποτε για να φερω την καμερα:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 έχω άλλα καλώδια από samsung και htc, κάνουν αυτά? Δεν γνωρίζω γι' αυτο ακριβός! Παντός χθες που βρέθηκα με τον κολλητό μου στο αερόδρομιο(ερχόταν απο εξω) είχε μαζι του ένα OTG καλώδιο που το είχε παρει για το galaxy s2 και του έδειχνα το G2 μου έδειχνε πως λειτουργει το OTG στο δικό μου. πες μου μονο ποτε για να φερω την καμερα:lol::lol::lol: Εγινε, να περιμένεις pm!! Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio2008 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ρε παιδιά εγώ αυτή την περιβόητη αναβάθμιση δεν την έχω πάρει (έχω T-mobile) την πήρατε όλοι ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Σιγά τη περιβόητη αναβάθμιση! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Όταν έχεις κάνει root αλλά όχι αλλαγή recovery αναβαθμίζεις ota Χωρίς φόβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Όταν έχεις κάνει root αλλά όχι αλλαγή recovery αναβαθμίζεις ota Χωρίς φόβο; Ναι, απλά θα χάσεις το root με την αναβάθμιση, το ξαναρουταρεις στην συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 με το ota upgrade υποθετω δε χανεις τα data σου, σωστα? με lgmobile support tool? υποθετω το ιδιο γινεται και στο tablet lg g pad που εχω ομως εκει εχω αλλαξει recovery, τι κανω? το ρωταω εδω γιατι υποθετω τα ιδια πραγματα κανουμε και στα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 με το ota upgrade υποθετω δε χανεις τα data σου, σωστα? με lgmobile support tool? υποθετω το ιδιο γινεται και στο tablet lg g pad που εχω ομως εκει εχω αλλαξει recovery, τι κανω? το ρωταω εδω γιατι υποθετω τα ιδια πραγματα κανουμε και στα 2 Δε τα χανεις τα data με ota. Τι εγινε το G4; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 το μαυρο g4 πηγε στη κινα για επισκευη, εκανε διαρκως reboot και με στοκ ρομ ειτε θα επιστραφει ειτε θα γινει refund εχω ενα ασπρο g4 πλεον για εφεδρικη συσκευη και φυσικα το υπερτατο lg g2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Μόλις έκανα εγκατάσταση ενημέρωση λογισμικού 65mb βελτιώση εφαρμογές.... Υ. Γ μόλις δοκίμασα και το navigon δουλεύει άψογα χωρίς αποσυνδέσεις.... Edited December 20, 2013 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagalbill Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 'Εκανα factory reset, κλειστό wifi για να μη γίνει καμία ενημέρωση, ούτε νούμερα περνάω και βλέπω. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη. Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν. Reboot το κινητό δεν μου έκανε το πρωί και ούτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οπότε προχωράω σε όλα τα updates των apps που υπάρχουν στο κινητό από τη μάνα χωρίς να κατεβάσω κάτι. Το μόνο περίεργο που συνέβη πριν από λίγο (μου το έκανε και μία φορά και πριν το factory reset) είναι ότι έχασα σήμα με την cosmote. Αποφασίζω να ψάξω τα δίκτυα, τη βρίσκει και πατάω να συνδεθώ. Μετά από καμιά 15αριά δευτερόλεπτα μου βγάζει "Voice service is blocked" και "Data service is blocked". Πάω και κάνω την ίδια διαδικασία, βρίσκω τα δίκτυα GSM και WCDMA αλλά δεν συνδεόταν με κανένα. Τέλος πάντων, αποφασίζω να κάνω ένα manual restart και έφτιαξε. Είχε κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; Edited December 20, 2013 by tsagalbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Όταν έχεις κάνει root αλλά όχι αλλαγή recovery αναβαθμίζεις ota Χωρίς φόβο; Άμα έχεις παγωμένες-πειραγμενες εφαρμογές συστήματος ota μάλλον δεν έρχεται καν. Με open Europe δεν μου έχει έρθει τίποτα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις ήρθε και σε μένα!!Κατεβάζω!! Μόλις έκανα εγκατάσταση ενημέρωση λογισμικού 65mb βελτιώση εφαρμογές.... Υ. Γ μόλις δοκίμασα και το navigon δουλεύει άψογα χωρίς αποσυνδέσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλημερα.Καλο ειναι οταν λετε μολις μου ηρθε update να αναφερεται προελευση συσκευης.Γιατι τρεχουμε σαν τρελοι και ψαχνοιυμε την συσκευη μας αν εχει update.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Υπάρχει κανένας που είχε θέμα με το GPS και μετά το update του έστρωσε; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisarhos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 καλημερα παιδια εγω εχω την ασιατικη ρομ ,και το εχω root.και του εχω κανει την αλλαγη για την αυξηση εντασηs.ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙ:ΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Καλημερες. Ηρθε σε μενα το update αλλα ειμει ρουταρισμενος κ εφαγα μουτζα! http://img.tapatalk.com/d/13/12/20/vege6yqa.jpg Edited December 20, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εμένα δεν με μουτζωνει καν, αδιαφορεί :lol: τι τροποποιήσεις έχεις κάνει; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) ωραια πραγματα.... μονο το root πως το βγαζουμε? μη μου πειτε με το unroot guide... μονο το root θελω να βγαλω για να μπει το ota αν και οταν ερθει απαντω εγω με το kingo root http://www.kingoapp.com/ δε κανει και unroot? κανει γιατι θα πρεπει να κανουμε ολο το κατεβατο του unroot guide? Edited December 20, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τωρα πηγα και εγω στην ενημερωση λογισμικου και μου εβγαλε το update V10e-DEC-03-2013, εχω ελληνικο. Οσοι το εχετε περασει ειδατε καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ωραια πραγματα.... μονο το root πως το βγαζουμε? μη μου πειτε με το unroot guide... μονο το root θελω να βγαλω για να μπει το ota αν και οταν ερθει απαντω εγω με το kingo root http://www.kingoapp.com/ δε κανει και unroot? κανει γιατι θα πρεπει να κανουμε ολο το κατεβατο του unroot guide? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι βάλατε Custom Recovery (TWRP/CWM), ΜΗΝ κάνετε OTA update... θα κολλήσει η συσκευή Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ρε παιδια εκανα την αναβαθμιση και μου ζηταει ΡΙΝ/ κωδικο προσβασης για αποκρυπτογραφιση. Τι ειναι αυτο, το ΡΙΝ τησ ΣΙΜ δεν ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts