Da_rudakos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Δοκίμασε κανείς το καινούριο firmware V10E ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Συνεχιζοντας για την V10E Υπαρχει update της Open Europe V10a? Eδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 εχει βγαλει για Γερμανια, Ρουμανια, Πολωνια,Πορτογαλια και Κινα...αλλα οχι για Eυρωπη Αν υπαρχει που θα τη βρουμε ...εχετε δει καμια διαφορα? Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλησπέρα. Βρήκα μια ευκαιρία lg g2 καινουριο ελληνικό 16gb θα πάω να το πάρω τώρα. Πως καταλαβαίνω από το κουτί ότι είναι ελληνικό; μην μου δώσουν παρεισαγωγής...και τρέχω. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλησπέρα. Βρήκα μια ευκαιρία lg g2 καινουριο ελληνικό 16gb θα πάω να το πάρω τώρα. Πως καταλαβαίνω από το κουτί ότι είναι ελληνικό; μην μου δώσουν παρεισαγωγής...και τρέχω. θα πρεπει στο ενα απο τα 2 πλαϊνά να γραφει 6GR (δεξια απο το ΙΜΕΙ και πανω απο το χρωμα της συσκευης) καπως ετσι 6GR WHITE WHITE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 θα πρεπει στο ενα απο τα 2 πλαϊνά να γραφει 6GR (δεξια απο το ΙΜΕΙ και πανω απο το χρωμα της συσκευης) καπως ετσι 6GR WHITE WHITE Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Τρεχωωωω να το πάρω και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Τρεχωωωω να το πάρω και θα σας ενημερώσω. αντε καλοριζικο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Συνεχιζοντας για την V10E Υπαρχει update της Open Europe V10a? Eδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 εχει βγαλει για Γερμανια, Ρουμανια, Πολωνια,Πορτογαλια και Κινα...αλλα οχι για Eυρωπη Αν υπαρχει που θα τη βρουμε ...εχετε δει καμια διαφορα? Και στο δικό μου που έχει (ξανα)γυρίσει σε SEA (με την Β), δεν μου έχει έρθει ακόμα update (ούτε ΟΤΑ ούτε στο Update Tool), ούτε την βλέπω πουθενά διαθέσιμη για κατέβασμα....:worry: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Ναι κι εγώ πρόσεξα αυτό τον φάκελo στο δικό μου (κι εμένα T-Mobile) καθώς ήταν ο μεγαλύτερος που είχε το κινητό πριν βάλω δικά μου data μέσα. Ήθελα να ψάξω αν είναι η full εφαρμογή αλλά το ξέχασα :p Όταν βρω λίγο χρόνο αργότερα σήμερα θα το ψάξω περισσότερο. Δεν θα με χάλαγε να είχα τζάμπα Navigon... Edit: Λοιπόν έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο Google και να τι βρήκα: Από εδώ: Who can use NAVIGON select? Answer: Currently NAVIGON select is available for the following customers: • Telekom Deutschland customers using an Android device from HTC (incl. the T-Mobile G1 and G2), Samsung, Sony, Sony Ericsson, LG, Huawei or Motorola. The device must have a valid SIM card from Telekom Deutschland inserted. To Navigon Select είναι αυτό εδώ, αλλά προφανώς αν δεν έχουμε SIM γερμανική ατυχήσαμε. Edited December 18, 2013 by ferengi Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathetos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/12/17 21:49:36 2013-12-14 13:46, Receive Item From Customer, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/12/17 21:50:50 2013-12-15 14:22, Handover to Airline 2013-12-14 23:19, Acknowledged at Transit Centre 2013-12-14 18:55, Processing at Air Transit Center 2013-12-14 14:30, Processing at Sorting Centre 2013-12-11 18:30, Shipment ready Καλησπεριζω ολη την παρεα μιας και ειμαι και γω πλεον ενας απο τοθς υποψηφιους που περιμενουν με ανυπομονεσια το φανταστικο αυτο κινητο...Ερωτηση τωρα...Εχει κανεις ιδεα ποτε μπορει να ειναι στα χερια μου?Αυτα τα παραπανω μου εμφανιζει το tracking system...Το τσιμπησα απο δω....http://www.ebay.com/itm/SA...item3385a533e8 αλλα η παραγγελεια καταχωρηθηκε στις 5/12. Ευχαριστω.... Κανείς βοήθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλυτερα να ρωτουσες στην διαθεσιμότητα της συσκευής..απο dwi το πήρες;το κινητο απ ότι βλέπω ταξιδεύει..τώρα μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε για το ποτε θα ειναι εδω.τσεκαρε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 να εχεις μια ιδεα τι γινεται Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ναι για χομπιτ χαχα ;) Παιδια το space δεν εκανε τπτ, οποτε κατεβασα το handcent sms. Με τον περιορισμό των 160 που έχω πάντα σε όοοοολα τα κινητα -Ε Λ Ε Ο Ο Ο Ο Ο Σ- τι γίνεται, υπάρχει λύση ή αλλάζουμε sms app??:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Με τον περιορισμό των 160 που έχω πάντα σε όοοοολα τα κινητα -Ε Λ Ε Ο Ο Ο Ο Ο Σ- τι γίνεται, υπάρχει λύση ή αλλάζουμε sms app??:mad: αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας δεν παιζει κατι τετοιο... κανονικα τα στελνει τα 160... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Με τον περιορισμό των 160 που έχω πάντα σε όοοοολα τα κινητα -Ε Λ Ε Ο Ο Ο Ο Ο Σ- τι γίνεται, υπάρχει λύση ή αλλάζουμε sms app??:mad: Xposed Framework + GravityBox -> Τηλέφωνο -> Αφαίρεση Unicode :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Xposed Framework + GravityBox -> Τηλέφωνο -> Αφαίρεση Unicode :cool: Ούτε καν αυτό.εφαρμογή μηνυμάτων, ρυθμίσεις, μήνυμα κειμένου, κωδικοποίηση χαρακτήρων, προεπιλεγμένη αλφαβητος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Πέραν αυτού το κινητό στέλνει από default 160 με την Ευρωπαϊκή ρομ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathetos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλυτερα να ρωτουσες στην διαθεσιμότητα της συσκευής..απο dwi το πήρες;το κινητο απ ότι βλέπω ταξιδεύει..τώρα μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε για το ποτε θα ειναι εδω.τσεκαρε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 να εχεις μια ιδεα τι γινεται Γιατι ρωτησες αν το πηρα απο dwi?Μαπα ο τυπος?Τι φαση?Το ειδα καλη τιμη με πολυ καλα reviews (αρνητικα μολις 5-6 αναμεσα σε χιλαδες παραγγελειες του dwi) και το τσιμπησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 επειδη προβληματιζεται πολύ κόσμος ... μηπως πρεπει να λεμε και περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την συσκευη... πχ fw χωρα προελευσης κλπ... πχ το δικο μου που επιβεβαιωνω οτι δεν εχει προβλημα το gps... (ekleisa data κλπ ) ειναι ελληνικης αντιπροσωπείας (6GR) και φοραει επάνω την D80210A Ακριβώς τα ίδια και εγω, ούτε μια απώλεια σήματος με igo,Sygic,maps,GPS test:) MInotavrs χαίρομαι που σε ξανά βρίσκω μετα απο εποχές windows mobile:cool: Ευχαριστω για την μέχρι τωρα βοήθεια! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ναι κι εγώ πρόσεξα αυτό τον φάκελo στο δικό μου (κι εμένα T-Mobile) καθώς ήταν ο μεγαλύτερος που είχε το κινητό πριν βάλω δικά μου data μέσα. Ήθελα να ψάξω αν είναι η full εφαρμογή αλλά το ξέχασα :p Όταν βρω λίγο χρόνο αργότερα σήμερα θα το ψάξω περισσότερο. Δεν θα με χάλαγε να είχα τζάμπα Navigon... Edit: Λοιπόν έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο Google και να τι βρήκα: Από εδώ: Who can use NAVIGON select? Answer: Currently NAVIGON select is available for the following customers: • Telekom Deutschland customers using an Android device from HTC (incl. the T-Mobile G1 and G2), Samsung, Sony, Sony Ericsson, LG, Huawei or Motorola. The device must have a valid SIM card from Telekom Deutschland inserted. To Navigon Select είναι αυτό εδώ, αλλά προφανώς αν δεν έχουμε SIM γερμανική ατυχήσαμε. αρκεί να έχεις cosmote https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_select_tmo_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Γιατι ρωτησες αν το πηρα απο dwi?Μαπα ο τυπος?Τι φαση?Το ειδα καλη τιμη με πολυ καλα reviews (αρνητικα μολις 5-6 αναμεσα σε χιλαδες παραγγελειες του dwi) και το τσιμπησα. γιατί βιάζεσαι; χωρια οτι δεν διαβασες καθολου το νημα με την διαθεσιμοτητα της συσκευης. εκει θα εβλεπες οτι πηραμε πολλα ατομα απο dwi και μειναμε ολοι ευχαριστημενοι συν του οτι δεν αντιμετωπισαμε προβλημα στο τελωνειο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το είδα κι αυτό, στην αρχή σκέφτηκα ότι δεν θα μου δουλέψει γιατί είμαι σε Vodafone. Τελικά το κατέβασα να δω τι θα κάνει. Η εγκατάσταση προχώρησε χωρίς πρόβλημα, αλλά κόλλησε στο σημείο της διαθέσιμης μνήμης καθώς μου λέει ότι δεν φτάνει ο αποθηκευτικός χώρος (καταραμένο 16άρι :rolleyes: ). Όταν πάω σπίτι θα μεταφέρω μερικά αρχεία στο pc και θα ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ακριβώς τα ίδια και εγω, ούτε μια απώλεια σήματος με igo,Sygic,maps,GPS test:) MInotavrs χαίρομαι που σε ξανά βρίσκω μετα απο εποχές windows mobile:cool: Ευχαριστω για την μέχρι τωρα βοήθεια! Α ρε Χρηστάρα μεγαλώσαμε αλλά μυαλό δεν βάλαμε... :):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Πέραν αυτού το κινητό στέλνει από default 160 με την Ευρωπαϊκή ρομ 160 στέλνει και με την T-Mobile rom. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά μια βοήθεια ξαφνικά δεν μου κάνει εγκαταστήση τις εφαρμογές από το play καμιά ιδέα; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά μια βοήθεια ξαφνικά δεν μου κάνει εγκαταστήση τις εφαρμογές από το play καμιά ιδέα; Δεν ειναι και πολυ καλο αυτο ξερεις... οπως και να εχει για δοκιμασε αυτο... Settings → Applications → All , επιλέγεις "Google Play Store", και πατας το "Uninstall updates". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά μια βοήθεια ξαφνικά δεν μου κάνει εγκαταστήση τις εφαρμογές από το play καμιά ιδέα; Δοκιμασε να κανεις remove το google account σου και να το ξαναβαλεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts