johnx2 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Να πω και εγω με την σειρα μου οτι εχω ακριβως τα ιδια θεματα με το G2 16GB το οποιο ειναι ολοκαινουργιο 6 ημερων . 1) Η καμερα σε χαμηλο φωτισμο αργει πολυυυυυυ να εστιασει. 2) Μερικες φορες το κινητο δεν υπακουει στο δυπλο χτυπημα στην οθονη για να ανοιξει... 3) Εαν κρατας το κινητο υπο κληση ο συνομιλητης σου δεν σε ακουει. Ολα τα παραπανω θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα software, και με την ερχομενη αναβαθμιση θα επιλυθουν. Οσον αφορα το 3..... Εαν πας Ρυθμισεις-->Βελτίωση Φωνής Λεει οτι.... Βελτιώνει την καθαρότητα φωνής σε περιβάλλον με θόρυβο, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσεται καθαρα... Ισως, λεω ισως... επηρεάζει αυτη η επιλογη την ευαισθησια του μικροφωνου. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Να πω και εγω με την σειρα μου οτι εχω ακριβως τα ιδια θεματα με το G2 16GB το οποιο ειναι ολοκαινουργιο 6 ημερων . 1) Η καμερα σε χαμηλο φωτισμο αργει πολυυυυυυ να εστιασει. 2) Μερικες φορες το κινητο δεν υπακουει στο δυπλο χτυπημα στην οθονη για να ανοιξει... 3) Εαν κρατας το κινητο υπο κληση ο συνομιλητης σου δεν σε ακουει. Ολα τα παραπανω θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα software, και με την ερχομενη αναβαθμιση θα επιλυθουν. Οσον αφορα το 3..... Εαν πας Ρυθμισεις-->Βελτίωση Φωνής Λεει οτι.... Βελτιώνει την καθαρότητα φωνής σε περιβάλλον με θόρυβο, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσεται καθαρα... Ισως, λεω ισως... επηρεάζει αυτη η επιλογη την ευαισθησια του μικροφωνου. 1)Το πρόβλημα είναι γνωστό. Υπάρχουν ήδη κάποια mods που διορθώνουν το θέμα και αναμένεται και επίσημα βελτίωση με την αναβάθμιση σε kit Kat. 2)Μετά από λίγες μέρες θα το συνηθίσεις και θα βρεις τον τρόπο να πιάνει σχεδόν πάντα. Είναι λογικό να το έχουν κάνει λιγότερο ευαίσθητο για να μην υπάρχουν κατά λάθος ξυπνηματα της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 New firmware D80210C: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2561604 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 New firmware D80210C: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2561604 Ηλία μήπως είναι λίγο παλιό? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 New firmware D80210C: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2561604 Ηλια, ξερουμε changelist? Εγω δεν βρηκα κατι. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ηλία μήπως είναι λίγο παλιό? Λες;;;;Νορβηγικό;;;; Τι να σου πω, δε γνωρίζω...Αν είναι παλιό είναι branded μιας και η open europe είναι 802a. Κατεβάζουμε κι ελέγχουμε καλού κακού...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Λες;;;;Νορβηγικό;;;; Τι να σου πω, δε γνωρίζω...Αν είναι παλιό είναι branded μιας και η open europe είναι 802a. Κατεβάζουμε κι ελέγχουμε καλού κακού...:) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46454521&postcount=25 Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν υπάρχει open Νορβηγικό .Asia μεριά πρέπει να είναι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Το δικο μου G2 αναγραφει οτι εχει εκδοση Firmware D80210a-EUR-XX. Δεν εχω πειραξει τιποτα στο τηλεφωνο, ολα ειναι μαμα. Για να γινει η εγκατασταση της εκδοσης Firmware D80210C πρεπει να κανω το τηλεφωνο ROOT ? Αυτη η εκδοση λειτουργικη ειναι απο την LG, απλως δεν εχει δωθει επισημα ? Η ειναι φτιαγμενη custom απο διαφορους χρηστες ? Μπορει να φαινονται χαζες αυτες μου οι ερωτησεις σε καποιους παιδια, αλλα εαν δεν γνωριζεις ρωτας. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Το δικο μου G2 αναγραφει οτι εχει εκδοση Firmware D80210a-EUR-XX. Δεν εχω πειραξει τιποτα στο τηλεφωνο, ολα ειναι μαμα. Για να γινει η εγκατασταση της εκδοσης Firmware D80210C πρεπει να κανω το τηλεφωνο ROOT ? Αυτη η εκδοση λειτουργικη ειναι απο την LG, απλως δεν εχει δωθει επισημα ? Η ειναι φτιαγμενη custom απο διαφορους χρηστες ? Μπορει να φαινονται χαζες αυτες μου οι ερωτησεις σε καποιους παιδια, αλλα εαν δεν γνωριζεις ρωτας. Μάλλον είναι false alert, αλλά περίμενε να το δούμε. Δε postάρουμε εδω custom rom, μόνο επίσημα firmware, άρα δε χρειάζεται κανένα root για να το περάσεις. Όταν και αν είναι διαθέσιμο και δε σου έχει έρθει OTA το περνάς χειροκίνητα. Όταν βγαίνει ένα επίσημο firmware δε δίνεται κατευθείαν OTA άρα καθυστερεί να έρθει στη συσκευή μας κι έτσι το περνάμε με το flash tools της LG. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Elthis σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και το χρονο σου φιλε μου. Οπωτε λογικα θα εχει κυκλοφοριει και η "D80210b" εκδοση του Firmware. Η οποια θα βελτιωνει λογικα καποια θεματα της "D80210a" εκδοσης που εχω τωρα στο G2 μου. Υπαρχει καποιος οδηγος για χειροκινητη εγκατασταση αυτης ? Με την "D80210b" υπαρχει αισθητη βελτιωση στο κινητο ? Edited December 9, 2013 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλημερα , για να αλλαξουμε firmware πρεπει να ειναι ξερουταρισμενο το τηλεφωνο η μπορουμε κι ετσι οπως ειναι root να του περασουμε απο πανω το καινουργιο firmware ? Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλημερα , για να αλλαξουμε firmware πρεπει να ειναι ξερουταρισμενο το τηλεφωνο η μπορουμε κι ετσι οπως ειναι root να του περασουμε απο πανω το καινουργιο firmware ? Το περνας απο επανω και ξαναρουταρεις. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Η έκδοση b υπάρχει στις ασιατικές ρομ ήδη εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά όσον αφορά την c έχω την εντύπωση πως είναι για κάποιο μοντέλο παροχου στην Αμερική Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Η έκδοση b υπάρχει στις ασιατικές ρομ ήδη εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά όσον αφορά την c έχω την εντύπωση πως είναι για κάποιο μοντέλο παροχου στην Αμερική Η συγκεκριμενη που ποσταραν στο xda ειναι CIS,δεν μπορει να ειναι για Αμερικη γιατι ειναι 802,φανταζομαι Commonwealth of Independent States http:// http://en.m.wikipedia.org/wiki/Commonwealth_of_Independent_States Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Να την φλασαρουμε η οχι τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Τώρα είδα ότι c έχει η νορβηγική branded στην telenor Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Η συγκεκριμενη που ποσταραν στο xda ειναι CIS,δεν μπορει να ειναι για Αμερικη γιατι ειναι 802,φανταζομαι Commonwealth of Independent States http://en.m.wikipedia.org/wiki/Commonwealth_of_Independent_States Απο το XDA ποια ειναι τα must have νηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 η 4.3.1 αξιζει να την περασω; ξερει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 η 4.3.1 αξιζει να την περασω; ξερει καποιος; Χαχαχαχαχαχαχ η Σάμσουνγκ τους φόβισε όλους με τις αναβαθμίσεις τις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 η 4.3.1 αξιζει να την περασω; ξερει καποιος; η μαμα δηλαδη δε σε καλυπτει..;σε μπελά να βρισκομαστε ειμαστε οι περισσότεροι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Χαχαχαχαχαχαχ η Σάμσουνγκ τους φόβισε όλους με τις αναβαθμίσεις τις... αυτο το παιρνω σαν οχι! :) δλδ η 4.3.1 ειναι μονο τις σαμσουνγκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 η μαμα δηλαδη δε σε καλυπτει..;σε μπελά να βρισκομαστε ειμαστε οι περισσότεροι.. εμενα μπορει να με καλυπτει και η 3.x.x τι παει να πει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 vago αν θελεις να παιξεις με custom rom παιξε. 4.3 δεν εχει βγει επισημα για το κινητο. απο κει και περα να ξερεις οτι στο 99% των περιπτωσεων καμια custom δεν ειναι τοσο απροβληματιστη οσο η μαμα. αν θες σταθεροτητα μενεις με μαμα. Δεν υπάρχει custom κατα ενα μεγαλο ποσοστο που να μην εχει bugs οτι και να λεμε! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) ουτε εναν μηνα δεν εχω που πηγα σε android. ρωταω μεχρι να μαθω. Σε μερικους φαινονται αστειες οι ερωτησεις απο εμας που ειμαστε ακομα ασχετοι, αλλα νομιζω οτι ολοι περασαν απο αυτο το σταδιο. Edited December 9, 2013 by vagos_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 σε κανεναν δε φαινονται αστειες. θεωρησα οτι θελεις να πειραματιστεις με custom rom εν γνωση σου γι αυτο σου ειπα τα παραπάνω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts