Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω και εγω με την σειρα μου οτι εχω ακριβως τα ιδια θεματα με το G2 16GB το οποιο ειναι ολοκαινουργιο 6 ημερων .

1) Η καμερα σε χαμηλο φωτισμο αργει πολυυυυυυ να εστιασει.

2) Μερικες φορες το κινητο δεν υπακουει στο δυπλο χτυπημα στην οθονη για να ανοιξει...

3) Εαν κρατας το κινητο υπο κληση ο συνομιλητης σου δεν σε ακουει.

Ολα τα παραπανω θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα software, και με την ερχομενη αναβαθμιση θα επιλυθουν.

Οσον αφορα το 3.....

Εαν πας Ρυθμισεις-->Βελτίωση Φωνής

Λεει οτι.... Βελτιώνει την καθαρότητα φωνής σε περιβάλλον με θόρυβο, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσεται καθαρα...

Ισως, λεω ισως... επηρεάζει αυτη η επιλογη την ευαισθησια του μικροφωνου.

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να πω και εγω με την σειρα μου οτι εχω ακριβως τα ιδια θεματα με το G2 16GB το οποιο ειναι ολοκαινουργιο 6 ημερων .

1) Η καμερα σε χαμηλο φωτισμο αργει πολυυυυυυ να εστιασει.

2) Μερικες φορες το κινητο δεν υπακουει στο δυπλο χτυπημα στην οθονη για να ανοιξει...

3) Εαν κρατας το κινητο υπο κληση ο συνομιλητης σου δεν σε ακουει.

Ολα τα παραπανω θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα software, και με την ερχομενη αναβαθμιση θα επιλυθουν.

Οσον αφορα το 3.....

Εαν πας Ρυθμισεις-->Βελτίωση Φωνής

Λεει οτι.... Βελτιώνει την καθαρότητα φωνής σε περιβάλλον με θόρυβο, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσεται καθαρα...

Ισως, λεω ισως... επηρεάζει αυτη η επιλογη την ευαισθησια του μικροφωνου.

1)Το πρόβλημα είναι γνωστό. Υπάρχουν ήδη κάποια mods που διορθώνουν το θέμα και αναμένεται και επίσημα βελτίωση με την αναβάθμιση σε kit Kat.

2)Μετά από λίγες μέρες θα το συνηθίσεις και θα βρεις τον τρόπο να πιάνει σχεδόν πάντα. Είναι λογικό να το έχουν κάνει λιγότερο ευαίσθητο για να μην υπάρχουν κατά λάθος ξυπνηματα της οθόνης.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ηλία μήπως είναι λίγο παλιό?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ηλία μήπως είναι λίγο παλιό?

Λες;;;;Νορβηγικό;;;;

Τι να σου πω, δε γνωρίζω...Αν είναι παλιό είναι branded μιας και η open europe είναι 802a.

Κατεβάζουμε κι ελέγχουμε καλού κακού...:)

Follow me on XDA

Λες;;;;Νορβηγικό;;;;

Τι να σου πω, δε γνωρίζω...Αν είναι παλιό είναι branded μιας και η open europe είναι 802a.

Κατεβάζουμε κι ελέγχουμε καλού κακού...:)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46454521&postcount=25

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν υπάρχει open Νορβηγικό .Asia μεριά πρέπει να είναι

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το δικο μου G2 αναγραφει οτι εχει εκδοση Firmware D80210a-EUR-XX. Δεν εχω πειραξει τιποτα στο τηλεφωνο, ολα ειναι μαμα.

Για να γινει η εγκατασταση της εκδοσης Firmware D80210C πρεπει να κανω το τηλεφωνο ROOT ?

Αυτη η εκδοση λειτουργικη ειναι απο την LG, απλως δεν εχει δωθει επισημα ? Η ειναι φτιαγμενη custom απο διαφορους χρηστες ?

Μπορει να φαινονται χαζες αυτες μου οι ερωτησεις σε καποιους παιδια, αλλα εαν δεν γνωριζεις ρωτας.

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Το δικο μου G2 αναγραφει οτι εχει εκδοση Firmware D80210a-EUR-XX. Δεν εχω πειραξει τιποτα στο τηλεφωνο, ολα ειναι μαμα.

Για να γινει η εγκατασταση της εκδοσης Firmware D80210C πρεπει να κανω το τηλεφωνο ROOT ?

Αυτη η εκδοση λειτουργικη ειναι απο την LG, απλως δεν εχει δωθει επισημα ? Η ειναι φτιαγμενη custom απο διαφορους χρηστες ?

Μπορει να φαινονται χαζες αυτες μου οι ερωτησεις σε καποιους παιδια, αλλα εαν δεν γνωριζεις ρωτας.

Μάλλον είναι false alert, αλλά περίμενε να το δούμε.

Δε postάρουμε εδω custom rom, μόνο επίσημα firmware, άρα δε χρειάζεται κανένα root για να το περάσεις.

Όταν και αν είναι διαθέσιμο και δε σου έχει έρθει OTA το περνάς χειροκίνητα.

Όταν βγαίνει ένα επίσημο firmware δε δίνεται κατευθείαν OTA άρα καθυστερεί να έρθει στη συσκευή μας κι έτσι το περνάμε με το flash tools της LG.

Follow me on XDA

Elthis σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και το χρονο σου φιλε μου.

Οπωτε λογικα θα εχει κυκλοφοριει και η "D80210b" εκδοση του Firmware.

Η οποια θα βελτιωνει λογικα καποια θεματα της "D80210a" εκδοσης που εχω τωρα στο G2 μου.

Υπαρχει καποιος οδηγος για χειροκινητη εγκατασταση αυτης ?

Με την "D80210b" υπαρχει αισθητη βελτιωση στο κινητο ?

Edited by johnx2

Καλημερα , για να αλλαξουμε firmware πρεπει να ειναι ξερουταρισμενο το τηλεφωνο η μπορουμε κι ετσι οπως ειναι root να του περασουμε απο πανω το καινουργιο firmware ?
ΓΙΑΝΝΗΣ

Καλημερα , για να αλλαξουμε firmware πρεπει να ειναι ξερουταρισμενο το τηλεφωνο η μπορουμε κι ετσι οπως ειναι root να του περασουμε απο πανω το καινουργιο firmware ?

Το περνας απο επανω και ξαναρουταρεις.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Η έκδοση b υπάρχει στις ασιατικές ρομ ήδη εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά όσον αφορά την c έχω την εντύπωση πως είναι για κάποιο μοντέλο παροχου στην Αμερική
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Η έκδοση b υπάρχει στις ασιατικές ρομ ήδη εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά όσον αφορά την c έχω την εντύπωση πως είναι για κάποιο μοντέλο παροχου στην Αμερική

Η συγκεκριμενη που ποσταραν στο xda ειναι CIS,δεν μπορει να ειναι για Αμερικη γιατι ειναι 802,φανταζομαι Commonwealth of Independent States

http:// http://en.m.wikipedia.org/wiki/Commonwealth_of_Independent_States

Η συγκεκριμενη που ποσταραν στο xda ειναι CIS,δεν μπορει να ειναι για Αμερικη γιατι ειναι 802,φανταζομαι Commonwealth of Independent States

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Commonwealth_of_Independent_States

Απο το XDA ποια ειναι τα must have νηματα..

η 4.3.1 αξιζει να την περασω; ξερει καποιος;

Χαχαχαχαχαχαχ η Σάμσουνγκ τους φόβισε όλους με τις αναβαθμίσεις τις...

η 4.3.1 αξιζει να την περασω; ξερει καποιος;

η μαμα δηλαδη δε σε καλυπτει..;σε μπελά να βρισκομαστε ειμαστε οι περισσότεροι..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Χαχαχαχαχαχαχ η Σάμσουνγκ τους φόβισε όλους με τις αναβαθμίσεις τις...

αυτο το παιρνω σαν οχι! :)

δλδ η 4.3.1 ειναι μονο τις σαμσουνγκ;

η μαμα δηλαδη δε σε καλυπτει..;σε μπελά να βρισκομαστε ειμαστε οι περισσότεροι..

εμενα μπορει να με καλυπτει και η 3.x.x

τι παει να πει αυτο;

vago αν θελεις να παιξεις με custom rom παιξε. 4.3 δεν εχει βγει επισημα για το κινητο. απο κει και περα να ξερεις οτι στο 99% των περιπτωσεων καμια custom δεν ειναι τοσο απροβληματιστη οσο η μαμα. αν θες σταθεροτητα μενεις με μαμα. Δεν υπάρχει custom κατα ενα μεγαλο ποσοστο που να μην εχει bugs οτι και να λεμε!

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ουτε εναν μηνα δεν εχω που πηγα σε android. ρωταω μεχρι να μαθω. Σε μερικους φαινονται αστειες οι ερωτησεις απο εμας που ειμαστε ακομα ασχετοι, αλλα νομιζω οτι ολοι περασαν απο αυτο το σταδιο. Edited by vagos_m

σε κανεναν δε φαινονται αστειες. θεωρησα οτι θελεις να πειραματιστεις με custom rom εν γνωση σου γι αυτο σου ειπα τα παραπάνω..

- Oneplus 12