leo06 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά σε σχέση με το Ζ που είχα είναι η νύχτα με την μερα μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό κινητό το οποιο με εντυπωσίασε και δεν το περίμενα τόσο καλό ... και τα email μου δουλεύουν μια χαρα και πρόβλημα δεν έχω με το GPS (λοκάρει μέσω ίντερνετ ). Τωρα αν έχει κάποιο άλλο bug το οποίο να μην το κατάλαβα δεν ξέρω και θα το δείξει ο χρόνος καθώς το έχω μόνο δύο ημέρεςτο εχω ξετινάξει πραγματικά και κάτι τελευταίο η μπαταρία απλά τα σπάει δεν έχω ξαναδεί τέτοια μπαταρία σε κινητό.... και την οθόνη ξέχασες σε σχέση με το Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εχε στο νού σου ομως οτι δεν έχει εγγύηση στην Ελλάδα το 32άρι Αυτο δεν 100% σιγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Φιλοι μου, εχει βρει κανεις λύση με την διαταξη των εικονιδιων και των widgets της κυριας οθονης που είναι τα μεν εικονιδια ψειρες και τα δε widgets δεν καταλαμβανουν ολο τον διαθεσιμο χωρο αλλα αφηνουν ενα κενο παντα στα αριστερα της οθονης... εν ολιγεις παιζει να αλλαξουμε αναλυση ή να κανουμε τα widgets μεγαλυτερα σε μεγεθος.. ? Η αλλαγη του μεγεθους των fonts απο τις ρυθμισεις δεν παιζει στην home screen αλλα μονο μεσα στα apps και στο κειμενο γενικοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Το είδα απο κοντά σε φιλο μου και επαθα πλάκα. Αξίζει να δώσω το nexus 5 για το g2. Με προβληματίζει η μπαταρία στο. N5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Eδω και το προβλημα που αναφερω με τα widgets (4x1 αντι για 5χ1) σε screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Πως το κάνω αυτό? :-/ Αν και δεν ξέρω γιατί στο nexus4 έχω την ίδια.. Google is your friend.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδιά βοήθεια! Πριν λίγο πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Play store και ξαφνηκά το play store έκλεισε, πήγα να το ξανανοιξω αλλά άνοιγε και έκλεινε διαρκώς. Μετά εμφανίστηκε στην οθόνη μήνυμα <<Λυπούμαστε το Google play store έχει σταματήσει. com.googlw.process.gapps εχει σταματατησει>> Το τηλέφωνό έχει κολλήσει. Να αναφέρω ότι πριν 3 μέρες του έβαλα τη europe open έκδοση του λογισμικού ακι μέχρι σήμερα δούλευε άψογα, ενώ από το google play store καντεβασα από το πρωι άλλες 2-3 εφαρμογές χωρίς προβλήματα. Οποια συμβουλή ευπρόσδεκτη! υγ. Να σημειώσω ότι η εφαρμογή που πήγα να ακτεβάσω είναι το Box app. Δοκιμασε να κανεις ενα soft reset (νομιζω αν πατησεις για λιγα δευτερολεπτα το κουμπι εκκινησης θα κανει επανεκκινηση μονο του.Επισης αν εχει υπερθερμανθει βαλ'το στο ψυγειο για λιγα δευτερολεπτα και θα ξεκολλησει (ναι το εχω κανει στο g2 και ξεκολλησε).Αν δεν κανει τιποτα βαλ'το στην πριζα μηπως και ξεκολλησει ή στον υπολογιστη.Αν δεν ξεκολλησει με τιποτα παει να πει πως εχει προβλημα η συσκευη! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Eδω και το προβλημα που αναφερω με τα widgets (4x1 αντι για 5χ1) σε screenshot Δεν μπορεις να αλλαξεις μεγεθος του widget? Εγω με nova launcher δεν εχω τετοιο προβλημα Ποιο προγραμμα καιρου εχεις που δειχνει στο,statusbar πληροφοριες? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ετοίμασα το post για το θέμα με τα προβλήματα του G2 που είχε στην αρχική του myphone άλλα δε το βρίσκω οπότε τα παραθέτω εδώ μια και τα έγραψα.... Λοιπον παιδιά στην αρχή και εμένα μου φάνηκε κάπως το άρθρο αλλά διαβάζοντας το αλλαξα γνώμη. Σίγουρα το G2 είναι από τα πιο απροβληματιστα τηλέφωνα που είχα αλλά είχε και αυτό Θεματάκια. Και δε μιλάω για τα γνωστά, όπως τα 10 μόνο ελεύθερα απ τα 16giga storage που αναγκάζουν τους περισσότερους να παίρνουν το 32αρι απ έξω χωρίς τοπική εγγύηση κ διάφορα άλλα τέτοια. Εδώ θα πω τα (ελάχιστα ομολογουμένος) θεματάκια που είχα εγώ με το δικό μου 32αρι άσπρο από expansys. Το βασικο ήταν ότι είχα θέμα στο πως με ακουν. Εκανε βυθισματα η φωνή μου και με ξενερωσε ασχημα αυτό. Δε το είχαν αναφέρει άλλοι εδω στο φόρουμ νομίζω και όταν το έδωσα έκανα 1 τεστ με το παιδί που του το πουλησα(εδω στο myphone) και που δεν είχε παραπονεθεί για το σήμα. Όταν του είπα να κρατησει το τηλέφωνο υπό γωνία όμως όπως καλούμε όταν είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι η στο καναπέ και μιλάμε τοτε του το έκανε και αυτουνου. Αυτός με ακουγε κανονικά, εγώ αυτόν όμως όχι!! Για να πειστει έκανα ηχογράφηση πως ακουγόταν όταν κρατούσε το τηλέφωνο υπό γωνία, του έστειλα το αρχείο,και τότε το κατάλαβε και αυτός. Το ίδιο ακριβώς έκανε και 1 άλλο G2 γνωστού όπως δυστυχώς και το νεο nexus5 πάλι απ την LG. Τα παιδιά είναι απ το εδώ φόρουμ. Για μένα ήταν λόγους να το δώσω καθώς όταν μιλαω σπίτι πάνω από ορισμένη ώρα τότε ξαπλώνω στο καναπέ συνήθως και τα τηλεφωνα παίρνουν τη γωνία που δυστυχώς κάνει το πρόβλημα στο G2. Άλλοι ίσως να μη το καταλάβουν ποτέ με αλλο στυλ ομιλίας η να νομίζουν ότι είναι θέμα σήματος απλά. Για μένα που θέλω να είναι πάνω απ όλα τηλέφωνο είναι deal break. Το άλλο ήταν με τη κάμερα στα εσωτερικά. Πρέπει να κανεις ταμα για να κάνει focus πολλές φορές, ειδικά αν έχει το θέμα κάποια κίνηση. Όταν τα καταφέρεις είναι όλα ok. Ίσως επειδή είχα και το Nokia 1020 εκείνη την εποχή και μου είχε φανεί χαώδης η διαφορά τους. Το τρίτο είναι πταίσμα και είναι το knock on. Δε πιάνει πάντα ειδικά αν βιαζεσαι εξω στο δρόμο, αλλα ούτε στα Nokia πιάνει και εδώ είναι και πιο καλό. Όσο για μπαταρία και δυνατότητες είναι απλα κορυφή, σαφώς πάνω απ το S4 και επιπεδου note ισως και καλυτερο. Εγώ προσωπικά τώρα έχω note 3 αλλά για όσους δε τη παλεύουν με το μέγεθος του και δε τους νοιάζει η micro SD, τους προτείνω το G2 καθώς πιστεύω πως πρέπει να στηρίζουμε τετοιες καλές προσπάθειες και πέρα απ τη Samsung και μπράβο στην LG. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το LG G2 φίλε μου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα από την ευαισθησία του GPS. Τώρα επειδή σε Χ χρήστες έβγαλε κάποια προβλήματα όπως βγαίνουν και απο άλλες εταιρίες προβλήματα σε ναυαρχίδες δεν είναι λόγος να χαντακώνουμε με τέτοια post την συσκευή. Τι να πει και η Samsung με τις μπαταρίες του S4 και τις εκρήξεις δλδ. Αυτό το post καλά έκανε και διαγράφτηκε από την διαχείριση. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ετοίμασα το post για το θέμα με τα προβλήματα του G2 που είχε στην αρχική του myphone άλλα δε το βρίσκω οπότε τα παραθέτω εδώ μια και τα έγραψα.... Λοιπον παιδιά στην αρχή και εμένα μου φάνηκε κάπως το άρθρο αλλά διαβάζοντας το αλλαξα γνώμη. Σίγουρα το G2 είναι από τα πιο απροβληματιστα τηλέφωνα που είχα αλλά είχε και αυτό Θεματάκια. Και δε μιλάω για τα γνωστά, όπως τα 10 μόνο ελεύθερα απ τα 16giga storage που αναγκάζουν τους περισσότερους να παίρνουν το 32αρι απ έξω χωρίς τοπική εγγύηση κ διάφορα άλλα τέτοια. Εδώ θα πω τα (ελάχιστα ομολογουμένος) θεματάκια που είχα εγώ με το δικό μου 32αρι άσπρο από expansys. Το βασικο ήταν ότι είχα θέμα στο πως με ακουν. Εκανε βυθισματα η φωνή μου και με ξενερωσε ασχημα αυτό. Δε το είχαν αναφέρει άλλοι εδω στο φόρουμ νομίζω και όταν το έδωσα έκανα 1 τεστ με το παιδί που του το πουλησα(εδω στο myphone) και που δεν είχε παραπονεθεί για το σήμα. Όταν του είπα να κρατησει το τηλέφωνο υπό γωνία όμως όπως καλούμε όταν είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι η στο καναπέ και μιλάμε τοτε του το έκανε και αυτουνου. Αυτός με ακουγε κανονικά, εγώ αυτόν όμως όχι!! Για να πειστει έκανα ηχογράφηση πως ακουγόταν όταν κρατούσε το τηλέφωνο υπό γωνία, του έστειλα το αρχείο,και τότε το κατάλαβε και αυτός. Το ίδιο ακριβώς έκανε και 1 άλλο G2 γνωστού όπως δυστυχώς και το νεο nexus5 πάλι απ την LG. Τα παιδιά είναι απ το εδώ φόρουμ. Για μένα ήταν λόγους να το δώσω καθώς όταν μιλαω σπίτι πάνω από ορισμένη ώρα τότε ξαπλώνω στο καναπέ συνήθως και τα τηλεφωνα παίρνουν τη γωνία που δυστυχώς κάνει το πρόβλημα στο G2. Άλλοι ίσως να μη το καταλάβουν ποτέ με αλλο στυλ ομιλίας η να νομίζουν ότι είναι θέμα σήματος απλά. Για μένα που θέλω να είναι πάνω απ όλα τηλέφωνο είναι deal break. Το άλλο ήταν με τη κάμερα στα εσωτερικά. Πρέπει να κανεις ταμα για να κάνει focus πολλές φορές, ειδικά αν έχει το θέμα κάποια κίνηση. Όταν τα καταφέρεις είναι όλα ok. Ίσως επειδή είχα και το Nokia 1020 εκείνη την εποχή και μου είχε φανεί χαώδης η διαφορά τους. Το τρίτο είναι πταίσμα και είναι το knock on. Δε πιάνει πάντα ειδικά αν βιαζεσαι εξω στο δρόμο, αλλα ούτε στα Nokia πιάνει και εδώ είναι και πιο καλό. Όσο για μπαταρία και δυνατότητες είναι απλα κορυφή, σαφώς πάνω απ το S4 και επιπεδου note ισως και καλυτερο. Εγώ προσωπικά τώρα έχω note 3 αλλά για όσους δε τη παλεύουν με το μέγεθος του και δε τους νοιάζει η micro SD, τους προτείνω το G2 καθώς πιστεύω πως πρέπει να στηρίζουμε τετοιες καλές προσπάθειες και πέρα απ τη Samsung και μπράβο στην LG. Για την καμερα υπαρχει mod.Το knock on δεν με ενοχλει παρ'οτι δεν λειτουργει παντα.Υπαρχει διαφορα τιμης 100€ μεταξυ των δυο κινητων.Επιπλεον υπαρχουν και usb otg,meenova για εξωτερικο χωρο αποθηκευσης.Επισης ,οπως ανεφερες το Note 3 ειναι πιο ογκωδες απο το G2 και ισως να ηταν αδυνατο να το χρησιμοποιησουν με το ενα χερι.Εγω προσωπικα επελεξα το G2 λογω μεγεθους κυριως , αλλα και λογω χρηματων ! Υ.Γ. Τοτε η διαφορα των δυο ηταν περι τα 150€. Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Δεν μπορεις να αλλαξεις μεγεθος του widget? Εγω με nova launcher δεν εχω τετοιο προβλημα Ποιο προγραμμα καιρου εχεις που δειχνει στο,statusbar πληροφοριες? Με τον μανησιο δεν βρηκα τροπο να το αλλαξω και μου φαίνεται περιεργο.. BTW το widget το εχω κλεψει απο το μανησιο weather up της MIUI ;) Αν θες πες μου να στο ανεβασω στο box να το παρεις Οσο για την ευαισθησια του GPS παιδια απο Ραφηνα εως Γλυφαδα με εφερε με το iGO μια χαρα ουτε σημα ειδα να εχασε ουτε προβληματα ειχα... Edited December 8, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Ετοίμασα το post για το θέμα με τα προβλήματα του G2 που είχε στην αρχική του myphone άλλα δε το βρίσκω οπότε τα παραθέτω εδώ μια και τα έγραψα.... Λοιπον παιδιά στην αρχή και εμένα μου φάνηκε κάπως το άρθρο αλλά διαβάζοντας το αλλαξα γνώμη. Σίγουρα το G2 είναι από τα πιο απροβληματιστα τηλέφωνα που είχα αλλά είχε και αυτό Θεματάκια. Και δε μιλάω για τα γνωστά, όπως τα 10 μόνο ελεύθερα απ τα 16giga storage που αναγκάζουν τους περισσότερους να παίρνουν το 32αρι απ έξω χωρίς τοπική εγγύηση κ διάφορα άλλα τέτοια. Εδώ θα πω τα (ελάχιστα ομολογουμένος) θεματάκια που είχα εγώ με το δικό μου 32αρι άσπρο από expansys. Το βασικο ήταν ότι είχα θέμα στο πως με ακουν. Εκανε βυθισματα η φωνή μου και με ξενερωσε ασχημα αυτό. Δε το είχαν αναφέρει άλλοι εδω στο φόρουμ νομίζω και όταν το έδωσα έκανα 1 τεστ με το παιδί που του το πουλησα(εδω στο myphone) και που δεν είχε παραπονεθεί για το σήμα. Όταν του είπα να κρατησει το τηλέφωνο υπό γωνία όμως όπως καλούμε όταν είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι η στο καναπέ και μιλάμε τοτε του το έκανε και αυτουνου. Αυτός με ακουγε κανονικά, εγώ αυτόν όμως όχι!! Για να πειστει έκανα ηχογράφηση πως ακουγόταν όταν κρατούσε το τηλέφωνο υπό γωνία, του έστειλα το αρχείο,και τότε το κατάλαβε και αυτός. Το ίδιο ακριβώς έκανε και 1 άλλο G2 γνωστού όπως δυστυχώς και το νεο nexus5 πάλι απ την LG. Τα παιδιά είναι απ το εδώ φόρουμ. Για μένα ήταν λόγους να το δώσω καθώς όταν μιλαω σπίτι πάνω από ορισμένη ώρα τότε ξαπλώνω στο καναπέ συνήθως και τα τηλεφωνα παίρνουν τη γωνία που δυστυχώς κάνει το πρόβλημα στο G2. Άλλοι ίσως να μη το καταλάβουν ποτέ με αλλο στυλ ομιλίας η να νομίζουν ότι είναι θέμα σήματος απλά. Για μένα που θέλω να είναι πάνω απ όλα τηλέφωνο είναι deal break. Το άλλο ήταν με τη κάμερα στα εσωτερικά. Πρέπει να κανεις ταμα για να κάνει focus πολλές φορές, ειδικά αν έχει το θέμα κάποια κίνηση. Όταν τα καταφέρεις είναι όλα ok. Ίσως επειδή είχα και το Nokia 1020 εκείνη την εποχή και μου είχε φανεί χαώδης η διαφορά τους. Το τρίτο είναι πταίσμα και είναι το knock on. Δε πιάνει πάντα ειδικά αν βιαζεσαι εξω στο δρόμο, αλλα ούτε στα Nokia πιάνει και εδώ είναι και πιο καλό. Όσο για μπαταρία και δυνατότητες είναι απλα κορυφή, σαφώς πάνω απ το S4 και επιπεδου note ισως και καλυτερο. Εγώ προσωπικά τώρα έχω note 3 αλλά για όσους δε τη παλεύουν με το μέγεθος του και δε τους νοιάζει η micro SD, τους προτείνω το G2 καθώς πιστεύω πως πρέπει να στηρίζουμε τετοιες καλές προσπάθειες και πέρα απ τη Samsung και μπράβο στην LG. Μάνο το δοκιμασα αυτο που λες με τη φωνη στο δικο μου 32αρι αλλα δεν παρατηρώ κάτι διαφορετικό..με τη κάμερα εχεις δικιο οτι σε πιο χαμηλο φωτισμό αργεί κάπως να εστιάσει αλλά δεν με ενοχλεί προσωπικά παρόλο που εχω και το one που εχει πολύ γρηγορη λήψη..το δικό μου μειον δεν ειναι τιποτα απο αυτά που εχουν αναφερθεί..το δικό μου προσωπικό μειον και επειδη ειμαι ψείρας μ αυτά ειναι κάποια χαζολαγκαρισματα σε καποια σημεια σε σχεση με το One. αλλοι δεν τα θεωρουν καν lag αλλα ηταν το πρωτο που παρατηρησα στη συσκευη.. Το ποστ στην αρχικη που ανεφερε θεματα του g2 αφαιρεθηκε και πολύ καλα εκανε...δεν υπάρχει συσκευή που να ειναι απροβληματιστη παρολα αυτά εγινε ολοκληρο θεμα για το συγκεκριμενο κινητο..μπορει να αφαιρεθηκε απο την αρχικη αλλα στο fb υπάρχει ακομα σαν ειδηση. για το one, S4,z,n3 γιατι δεν εγιναν τετοια ξεχωριστά θεματα; Edited December 8, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αυτό με το knock on ήθελα να το πω και εγώ ότι δεν μου λειτουργεί πάντα...αλλα δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 τελειως ακυρο αρθρο, καλα καναν και το σβησαν, μυριζε samsung απο μακρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ενα σχολιο για το knock on.Δεν εχω το g2 αλλα το g pad.Απο χθες που το πηρα παρατηρησα οτι ποτε επιανε και ποτε οχι.Αφου ειδα πιο προσεκτικα τις οδηγιες παρατηρησα οτι σε αντιθεση με το off στο on προτεινει double tap μονο στο κεντρο της οθονης.Απο εκεινη τη στιγμη που το εκανα κεντρο εχει πιασει ολες τις φορες και αμεσως.Μηπως απο βιασυνη κανετε double tap οχι στο κεντρο αλλα σε αλλο σημειο της οθονης γι αυτο δεν σας πιανει παντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Με τον μανησιο δεν βρηκα τροπο να το αλλαξω και μου φαίνεται περιεργο.. BTW το widget το εχω κλεψει απο το μανησιο weather up της MIUI ;) Αν θες πες μου να στο ανεβασω στο box να το παρεις Οσο για την ευαισθησια του GPS παιδια απο Ραφηνα εως Γλυφαδα με εφερε με το iGO μια χαρα ουτε σημα ειδα να εχασε ουτε προβληματα ειχα... ναι αν μπορείς ανέβασέ το να το πάρω Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Eδω και το προβλημα που αναφερω με τα widgets (4x1 αντι για 5χ1) σε screenshot Αυτο μου το εκανε και μενα οταν πηγα να βαλω το Beautiful widgets κι οσο κι αν το παλεψα δεν εβγαλα ακρη. Αναγκαστηκα και το εβγαλα γιατι δεν εδειχνε ωραιο. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 ναι αν μπορείς ανέβασέ το να το πάρω Δικό σου εδώ MIUI WEATHER APK προσοχη για να το κανεις transparency πας μεσα στα options και του επιλεγεις τον τυπο του widget (4x2 v5) που θελεις να γινει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Eδω και το προβλημα που αναφερω με τα widgets (4x1 αντι για 5χ1) σε screenshot Πατα παρατεταμενα πανω στο widget και μετα αστο. Βγηκε ενα μπλε πλαισιο. Πιαστο απο τη γωνια και αλλαξε του το μεγεθος. Οσο για το post που διαγραφικε, νομιζω κακως. Για το σημα ο φιλος εχει δικιο. Εχω ξενερωσει. Ειναι δυνατον να φτιαχνεις κινητο και να χανεις σημα επειδη το πιανεις για να μιλησεις σαν κινητο;;;!! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το LG G2 φίλε μου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα από την ευαισθησία του GPS. Τώρα επειδή σε Χ χρήστες έβγαλε κάποια προβλήματα όπως βγαίνουν και απο άλλες εταιρίες προβλήματα σε ναυαρχίδες δεν είναι λόγος να χαντακώνουμε με τέτοια post την συσκευή. Τι να πει και η Samsung με τις μπαταρίες του S4 και τις εκρήξεις δλδ. Αυτό το post καλά έκανε και διαγράφτηκε από την διαχείριση. Συμφωνώ κατ αρχήν ότι καλά έκανε και διαγράφηκε αλλά αυτά που λέω δε είναι της φαντασίας μου. Τα παιδιά, τουλάχιστον τα 2 απ τα 3 είναι του παρόντος φόρουμ και μαζί είδαμε αυτά που είπα, που ούτε αυτοί το είχαν καταλάβει. Το κάνει σε ειδικές συνθήκες αλλά δυστυχώς είναι οι συνθήκες που όταν έχω κέφι να μιλήσω πολύ, αράζω και χαλαρώνω στο καναπέ ή στο κρεβάτι και εκεί το κινητό δεν είναι κοντά στο στόμα αλλά πιο κάθετη γωνία και εκεί έκανε το θέμα. Τα παιδιά ξαναλέω είναι εδώ στο φόρουμ και δε το είχαν καταλάβει αν δε κάναμε μαζί το τεστ όπως τους υπόδειξα και μετά τους έστειλα το ηχογραφημένο αρχείο της ομιλίας μας! Κατά τα άλλα το κινητό είναι super, κορυφή και απλά χαίρομαι που η Samsung έχει τέτοιο ανταγωνισμό φέτος απ την LG. Ps Αν θέλουν τα παιδιά που κάναμε το τεστ μαζί ας το πουν να με επιβεβαιώσουν αλλιώς όποιος δε με πιστεύει μιλάμε με pm :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εχει περασει κανενας το mod για την camera; Τι διαδικασία χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ενα σχολιο για το knock on.Δεν εχω το g2 αλλα το g pad.Απο χθες που το πηρα παρατηρησα οτι ποτε επιανε και ποτε οχι.Αφου ειδα πιο προσεκτικα τις οδηγιες παρατηρησα οτι σε αντιθεση με το off στο on προτεινει double tap μονο στο κεντρο της οθονης.Απο εκεινη τη στιγμη που το εκανα κεντρο εχει πιασει ολες τις φορες και αμεσως.Μηπως απο βιασυνη κανετε double tap οχι στο κεντρο αλλα σε αλλο σημειο της οθονης γι αυτο δεν σας πιανει παντα; Παιζει να ειναι ετσι οπως τα λες,το δοκιμασα αρκετες φορες στο κεντρο για να ξυπνησει η συσκευη και επιασε με την μια.:) Αν και θελει γενικα μαλακο χτυπημα και κοφτο,οχι πολυ δυνατα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 το knock on παντως παιζει να εχει και σχεση με τον proximity sensor. εχω παρατηρησει πως οταν εχεις το κινητο καθετα δουλευει παντα το knock on αλλα οταν η συσκευη ειναι καπου ακουμπισμένη και πας να την ανοιξεις χωρις να την σηκωσεις τοτε μπορει και να μην ακουσει. το ιδιο αν τη κρατας και αναποδα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 θα ήθελα να ρωτήσω μιας και πρόσφατα πήρα το g2 ποια είναι καλή εφαρμογή για να βλέπω γενέθλια ραντεβού κτλ (ενδεχομένος και να κάνει synch για συμβάντα γενέθλια και με facebook) κάτι απλό που να σου βγάζει λίστα... πχ στο samsung s3 είχε στο widget του καιρού μία τούρτα... την πάταγα και έβλεπα τα παραπάνω. θέλω μία εφαρμογή που απλά να παίρνει τα δεδομένα και να τα βλέπω όμορφα! περιμένω προτάσεις σας! το γράφω εδώ μήπως λόγο οθόνης παίζζουν συγκεκριμένες εφαρμογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts