Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ετσι!!! αυτα ειναι!!!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχει να προτείνει κανείς κάποιο αξιόλογο πενάκι;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

τριτη φορα που το κινητο μου παγωνει και δεν μπορω να λειτουργησω καθολου τιποτα.την τελευταια φορα το εκανα επαναφορα αλλα παλι τα ιδια,στο σερβισ τωρα κατευθειαν και ο θεος βοηθος.και η πλακα ειναι οτι το τηλεφωνο εναι μιας εβδομαδας.περαστικα μου

φιλε μου πριν το πας στο σέρβις εχεις δοκιμάσει μετα απο hard reset να μην βαλεις καμια εφαρμογη στο τηλεφωνο παρα μονο αυτα που εχει??μηπως καποια εφαρμογη την κανει την δουλεια??εχεις αλλάξει τον μανισιο κερνελ??αλλα αν σου κολλαει το τηλεφωνο και χωρις εγκατεστημένες εφαρμογες πας για σερβις!!!

σημερα παιδες εκανα επαναφορα της ρομ απο το usb otg που ειχα και το backup μου και δούλεψε μια χαρα !!!και η επαναφορα εγινε μεσα σε τρια λεπτα μονο 3gb ηταν το backup μου τι να πω τελεια!!!:D

Τα έχουμε ξανασυζητήσει τα περί lags, καθόλου δεν φταίει το android. Σε ένα "ταπεινό" GNexus (διπύρηνο στα 1,2 με 1GB Ram), η καθαρή 4.3 απλά ΠΕΤΑΕΙ και δεν μπορείς να το λαγκάρεις π-ο-υ-θ-ε-ν-α. Μερικά παιδιά που έχουν βάλει alpha εκδόσεις της 4.4 επίσης στο GNex λέει ότι πετάει ακόμα καλύτερα ;) Το ίδιο και στο Ν5, ή σε alpha builds (pure) για το G2, διπλό βούτυρο πάνω σε κρέμα που λένε οι αμερικάνοι...

Το πρόβλημα ΠΑΝΤΑ το κάνουν οι launchers και γενικα τα πειραγμένα UIs των κατασκευαστών. Βάλε μια καθαρή 4.3 ή μια CM σε ένα S2/S3/S4 (που έχουν τέτοια θεματάκια λόγω Touchwiz) και θα δεις πως πετάνε και αυτά...Για να μην σου πω το εξαιρετικά απλό του να βάλεις απλώς ένα Nova launcher για να δεις διαφορές μέρα με νύχτα...

Μην ξεχνάμε ότι το android κάθεται πάνω σε εκατοντάδες, ου μη και χιλιάδες, διαφορετικές υλοποιήσεις hardware, software, UI, ενώ ο κάθε κατασκευαστής κάνει -σχεδόν κυριολεκτικά- του κεφαλιού του...Και παρ'όλα αυτά τα περισσότερα κινητά πάνε πολύ καλά.

Η Apple φτιάχνει μόνη της ένα -απλοϊκότατο- λειτουργικό για ένα αυστηρά καθορισμένο hardware, ενώ ο χρήστης έχει ελάχιστη δυνατότητα παρέμβασης. Αν και αυτό το εξαιρετικά απλό δεν κατάφερνε να το κάνει lag-free, ε τότε έπρεπε να το κλείσει το μαγαζί...

Συμφωνώ στα περισσότερα.

Το Android στις κορυφαίες συσκευές δεν πάσχει απο σταθερότητα, ούτε απο smoothnes.

Άλλα πραγματα είναι αυτά που χρειάζονται αλλαγές.

Αν ήταν χτισμένο πάνω σε 4-5 συσκευες και με τους περιορισμούς και τις ελείψεις του ios θα μπορούσε να γίνει σύγκριση.

Εγώ πάντως τα τελευταία χρόνια κανω τα πάντα στην δουλειά μου με Android συσκευές. Γυρνάω σπίτι με 4 ώρες οθονη στο Tablet μου.

Δεν εχω ούτε κολλήματα ούτε lags. Τα προβληματάκια που εμφανίζονται στις android συσκευές είναι ξαφνική αδικαιολογιτη κατανάλωση, προβλήματα εφαρμογών μετά απο αναβαθμίσεις κλπ

Ακόμα κι αυτά δεν είναι άγνωστα στα φόρουμ του iPhone.

Συνεπώς για κάποιον που χρειάζεται άμεσα πράγματα που στο ios για να γίνουν χρειάζονται 15 κλικ, συν την μεγάλη οθόνη που κάνει τις εργασίες πιο άνετες το android είναι μονόδρομος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα μία απορία έχω ρε παιδια με την window case(όχι την μαμά),τα widget πώς ενεργοποιούνται και πού τα βρίσκουμε;Είμαι με ένα φιλαράκι εδώ και μισή ώρα και παιδευόμαστε να βγάλουμε άκρη...

Κωστα αν δεν κανω λαθος το παλικαρι εννοουσε τις προσθηκες που βαζουν οι εταιρειες στα κινητα τους.O launcer της LG,ο touchwiz,το sense κτλ.

Ολα αυτα τα γραφικα,τα κινουμενα σχεδια οπως ο καιρος φορτωνουν το κινητο και το κανουν να λαγκαρει.Και το G2,και το S4 που ειχα εχουν μικροlags που καποιους ενοχλουν καποιους αλλους οχι αλλα τα πιο πολλα απο αυτα διορθωνονται.

Η ρομ του G2 ειναι 2gb ενω μια 4.2.2 pure Android ειναι 200-300 mb.Φαντασου φορτωμα...

και ο touchwiz και ο launcher της lg εχουν υπερβολικα πολυ bloat και εννοειται οτι η κατασταση δεν σωζεται ουτε με titanium, greenify κλπ. ναι οκ τα εξαφανιζεις απο μπροστά σου αλλα η κατειλλημένη ραμ δεν πέφτει κατω απ το 1gb

Καλησπέρα μία απορία έχω ρε παιδια με την window case(όχι την μαμά),τα widget πώς ενεργοποιούνται και πού τα βρίσκουμε;Είμαι με ένα φιλαράκι εδώ και μισή ώρα και παιδευόμαστε να βγάλουμε άκρη...

πήγαινε ρυθμίσεις-->γενικες-->αξεσουαρ-->quickwindow.........περιπτωση(πόνεσε το ματι μου!βγάζει μάτια η ελληνική μετάφραση!)

Edited by gsir

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ρυθμίσεις -> Γενικές -> Αξεσουάρ -> QuickWindow

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

και ο touchwiz και ο launcher της lg εχουν υπερβολικα πολυ bloat και εννοειται οτι η κατασταση δεν σωζεται ουτε με titanium, greenify κλπ. ναι οκ τα εξαφανιζεις απο μπροστά σου αλλα η κατειλλημένη ραμ δεν πέφτει κατω απ το 1gb

πήγαινε ρυθμίσεις-->γενικες-->αξεσουαρ-->quickwindow.........περιπτωση(πόνεσε το ματι μου!βγάζει μάτια η ελληνική μετάφραση!)

Ευχαριστώ,να 'σαι καλά

Edited by paloukaros

Κωστα αν δεν κανω λαθος το παλικαρι εννοουσε τις προσθηκες που βαζουν οι εταιρειες στα κινητα τους.O launcer της LG,ο touchwiz,το sense κτλ.

Ολα αυτα τα γραφικα,τα κινουμενα σχεδια οπως ο καιρος φορτωνουν το κινητο και το κανουν να λαγκαρει.Και το G2,και το S4 που ειχα εχουν μικροlags που καποιους ενοχλουν καποιους αλλους οχι αλλα τα πιο πολλα απο αυτα διορθωνονται.

Η ρομ του G2 ειναι 2gb ενω μια 4.2.2 pure Android ειναι 200-300 mb.Φαντασου φορτωμα...

Παιδιά και ο launcher είναι μέρος του λειτουργικού.

Όλοι οι launchers κρατούν μεγάλες ποσότητες ram. Όσο περισσότερες λειτουργίες τόσο περισσότερη ram.

Εμας μας ενδιαφέρει η πράξη. Στις κορυφαίες συσκευές το πόση ram είναι κατειλημενη δεν μας ενδιαφέρει απο την στιγμή που δεν λαγκάρει ακόμα και οταν εχω κατειλημενα 1640 απο 1820.

Αν αλλάξει η δομή του android και γίνει οπως του ios δηλαδή καμιά εφαρμογή πλην των 5 προεπιλεγμενων ΟΕΜ δεν ανοίγει αν δεν την χρησιμοποιησεις, κλείνουν μετά απο 10 λεπτα όσες τρέχουν στο background και απλά μενουν ενεργά κάποια apis για κάποιο χρονικό διαστημα, τότε και το android δεν θα χρειάζεται τοσο μεγαλη ram.

To kitkat εχει κανει κάποια βήματα σ αυτό αλλά δεν είναι αρκετά. Παρόλα αυτά η διαφορά ειναι αισθητή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κοντευει να βγει myphone(κι οχι μονο) best smartphone για το 2013 κι ακομα δεν εχει δικο του θεμα.Επρεπε να το εβγαζε η Samsung...

θα συμφωνησω με τον απο πάνω..

- Oneplus 12

Ρε παιδια θα με τρελανει..ειχα το swype trial free δουλευε μια χαρα και τωρα ενω το ενεργοποιω δεν δουλευει...στο ενδιαμεσο μονο ενα αντιγραφο ασφαλειας πηρα...τι επαθε;

By @StarFighter:

''It doesnt boot yet. (kernel issues). We have 4.4 but we arent providing it yet''

Έλα να ''πέσει'' και η τελευταία δικαιολογία κάποιων...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

ρε παιδια κατι ασχετο ,επειδή αυριο θα παραλαβει ο αδερφος μου το τηλ από καποιον ελαφρως μεταχειρισμενο (εγω κανονισα την συναντηση από επαρχια) τι πρεπει να κοιταξει για να μην φαμε καμια πατατα? γιατι ο αδερφος μου δεν είναι και πολύ γνωστης του αντικειμενου?

Κοντευει να βγει myphone(κι οχι μονο) best smartphone για το 2013 κι ακομα δεν εχει δικο του θεμα.

Τί εννοείς δεν έχει δικό του θέμα;

Παιδιά η μπαταρία απλά δεν υπάρχει..

εμένα παλι γιατι μου φαίνεται πολύ λίγο αυτό...;

ακυρο τωρα ειδα την υπολοιπόμενη...

Edited by vagos_m

Τί εννοείς δεν έχει δικό του θέμα;

Οπως τα Samsung Galaxy S.Για την ωρα βρισκεται χυμα στα LG Androids.

ρε παιδια κατι ασχετο ,επειδή αυριο θα παραλαβει ο αδερφος μου το τηλ από καποιον ελαφρως μεταχειρισμενο (εγω κανονισα την συναντηση από επαρχια) τι πρεπει να κοιταξει για να μην φαμε καμια πατατα? γιατι ο αδερφος μου δεν είναι και πολύ γνωστης του αντικειμενου?

επισης μου ειπε πως το αγορασε από kaizer και όταν ανοιγει εχει το λογοτυπο της Vodafone. πειτε μου σας παρακαλω μηπως είναι καμια απομημιση (μαιμου) η κατι άλλο να ξερω πριν το παρω και την πατησω

Για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαιμου η' παιρνεις τηλεφωνο την LG και τους δινεις το ΙΜΕΙ η' κατεβαζεις μια εφαρμογη απο play store οπως το cpu-z και βλεπεις αν τα χαρακτηριστικα ειναι σωστα.

Ελεγξε ακουστικο,ηχειο,γρατζουνιες,οθονη και touch,βαλε μια καρτα σιμ και κανε μια κληση,ελεγξε αν κουτι και κινητο αναγραφουν το ιδιο ΙΜΕΙ και δες αν ειναι Ευρωπαικο(γραφει 3 γραμματα στο κουτι,π.χ. το Ελληνικο γραφει GR6.Της vodafone δεν εχω ιδεα τι γραφει).

Ελεγξε ολα αυτα και πιστευω θα εισαι οκ.

επισης μου ειπε πως το αγορασε από kaizer και όταν ανοιγει εχει το λογοτυπο της Vodafone. πειτε μου σας παρακαλω μηπως είναι καμια απομημιση (μαιμου) η κατι άλλο να ξερω πριν το παρω και την πατησω

Φιλε μου δεν ειναι μαιμου ειναι branded εν μερει εχει στο. boot μονο το logo και καποιες εφαρμογες της vodofone που της βγαζεις αν θες :)

Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω mobile data αλλά ενώ το έχω ενεργοποιημένο δε συνδέεται. Φαντάζομαι λείπουν οι ρυθμίσεις για το Internet. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχω Wind σύνδεση.

Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω mobile data αλλά ενώ το έχω ενεργοποιημένο δε συνδέεται. Φαντάζομαι λείπουν οι ρυθμίσεις για το Internet. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχω Wind σύνδεση.

δεν εχει καμμια ρυθμιση. κανονικα θα επρεπε να σου δουλευει.

μηπως εισαι γυρισμενος σε gsm μονο και εισαι σε χωρο με πολυ ασχημο σημα με αποτελεσμα

να μην σου βγαζει ουτε το τυπικο "Ε" ή "G" ? :confused:

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

παιδια να υποθεσω οτι δεν υπαρχει καποια επισημη ακομα απαντηση για την εγγυηση του 32gb? ρωταω γιατι υπαρχει αγγελια και λεω να το δω αλλα χωρις εγγυηση ειναι μεγαλο ρισκο για μενα....