aris_volos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Συνχεια διαβαζω διαφορετικες αποψεις για το gps τελικα ειναι αξιοπιστο ; Ειναι σημαντικο για μενα αν μπορει καποιος να μου απαντησει.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 χαχα οκ...νομιζα ότι απλα αλλαζε η χωρα κατασκευης....να ρτησω και 2 τελευταια.... 1ο . Εχω πατησει στην καμερα όταν ανοιγω τις φωτο να ανοιγουν με το ''φωτογραφιες'' (αυτό της google) πως μπορω να το απενεργοποιησω και να ανοιγουν κανοινικα..το ψαχνω παντου... 2ο. Πως μπορω να εχω flashplayer? Ευχαριστω! Θα πας στις ρυθμίσεις της συσκευής και θα βρεις το εικονίδιο που λες και θα πατήσεις εκκαθάριση προεπιλογων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 χαχα οκ...νομιζα ότι απλα αλλαζε η χωρα κατασκευης....να ρτησω και 2 τελευταια.... 1ο . Εχω πατησει στην καμερα όταν ανοιγω τις φωτο να ανοιγουν με το ''φωτογραφιες'' (αυτό της google) πως μπορω να το απενεργοποιησω και να ανοιγουν κανοινικα..το ψαχνω παντου... 2ο. Πως μπορω να εχω flashplayer? Ευχαριστω http:// https://www.dropbox.com/s/v7ra1e8f58prpxw/Flash%20Player%20for%20Android%204.0.apk Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Δοκιμασε boat browser και θα δεις διαφορα.Εχω ασχοληθει πολυ και με αρεκτους browsers επειδη κυριως για browsing χρησιμοποιω το κινητο και μεχρι τωρα ο boat ειναι ο καλυτερος με διαφορα καθως ειναι ταχυτατος και δεν κρασαρει.btw ποσες φορες εχεις φορτισει τη συσκευη?Με Wi-Fi κυριως ή με 3g/4g ηταν η χρηση που του εκανες ? Εμενα μου εχει βγαλει 2 φορες που το τεσταρα 6 ωρες και 10 λεπτα και 6.30 ωρες οθονης αντιστοιχα με 1 ωρα 3g ,αλλο τοσο μουσικη(poweramp-youtube) και τις υπολοιπες 4+ browsing μεσω wi-fi. με firefox browser (δοκιμαστικα). αν και πάλι θα γυρίσω boat. πιο πολύ browsing κάνω και παίζω κάνα παιχνιδάκι. αλλα 90% ίντερνετ. επίσης nova launcher με μερικά widgets. έχω απενεργοποιήσει αρκετά system processeses αλλά βλέπω κάποια περίεργα wakelocks όπως το wake widget Που βλέπω στο batterystats και αυτό της Google Που έγραψα πιο παλιά.Μπορεί ο nova να τραβάει πιο πολύ μπαταρια από τον default launcher. Δεν ξερω Μονο wifi δουλευω. Πρεπει να.το.εχω φορτίσει καπου.5-6 φορες Edited November 30, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 μερικα δικα μου στατιστικα μπαταρίας απο 100% σε 90% Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Λοιπόν παιδιά όσον αφορά την εγγύηση των G2 32gb που προορίζονται για χώρες της Ευρώπης, δεν υπάρχει πρόβλημα όπως φαίνεται απο απάντηση της Samsung Hellas σε συμφορουμιτη για ανάλογη περίπτωση. Συγκεκριμένα ο συμφορουμιτης αγόρασε το Note 8 LTE που κυκλοφορεί μεν στην Ευρώπη αλλά όχι στην Ελλάδα. Αφού εξέτασαν το IMEI τον ειδοποίησαν οτι η συσκευή έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλαδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Γιατι βρε Κωστα στην Samsung θα το πανε για σερβις αν χρειαστει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 +1 απο 'μενα για boat browser. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Γιατι βρε Κωστα στην Samsung θα το πανε για σερβις αν χρειαστει; Αυτά ισχύουν για όλους. Δεν κάνει κάθε εταιρεία ότι θέλει. Μόνο η Apple από δική μας ανοχή συνεχίζει τα δικά της. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Αυτά ισχύουν για όλους. Δεν κάνει κάθε εταιρεία ότι θέλει. Μόνο η Apple από δική μας ανοχή συνεχίζει τα δικά της. Φιλε Κωστα. Εχω το LG G2 32GB αγορασμενι απο expansys το οποιο ειναι η ευρωπαικη εκδοση και δεν εχει καμια μα καμια διαφορα(και το τονιζω αυτο...περασα απο το Πλαισιο και το Public που εχουν αυτο της Ελληνικης αντιπροσωπειας και ειναι ιδιο σε ολα του τα software-ικα )σε λογισμικο απο το Ελληνικο 16αρι.Η μοναδικη διαφορα στην κυριολεξια ειναι τα 16 με τα 32GB Σε επικοινωνια μου με την LG και δινοντας τον αριθμο ΙΜΕΙ της συσκευης με ενημερωσανε οτι εφοσον δεν εχει γινει εισαγωγη του μοντελου 32GB στην Ελλαδα δεν μπορουν να το καλυψουν λογο ασυμβατοτητας των 16 με 32GB και κολοκυθια τουμπανα.... Σε ερωτηση μου για της αλλες συσκευες 16GB εφοσον ειναι ευρωπαικες και εφοσον εχουν την αποδειξη τους καλυπτοντσι κανονικα. Εαν και μονο εαν κανουνε εισαγωγη λεει το 32αρι στην Ελλαδα ΜΟΝΟ τοτε αυτοματα θα καλυφθει η εγγυηση. Επειδη ακολουθησαν μια ακομη σειρα ερωτησεων σχετικα με την Ευρωπαικη καλυψη κ.τ.λ αυτο που καταλαβα ειναι οτι εαν συμβει κατι και τους πιεσης ειναι υποχρεωμενοι να το παρουν και εαν δεν μπορουν να το επισκευασουν να το στειλουν στην LG ή οπου στον κορακα θελουν να το φτιαξουν και να το επιστρεψουν.Ισως σε καλυψη εγγυησης το μονο που μπορει να χρεωθεις ειναι τα μεταφορικα που θα το στειλουν. Ο υπαλληλος παντως απαντουσε οτι του κατεβαινε...οτι το 32αρι εχει αλλα υλικα κστσκευης,οτι δεν τα εχουν διαθεσημα εαν δεν γινει επισημη εισαγωγη και τετοια... Σε ερωτηση...αν εγω ειμαι σε ταξιδι και το αγορασα απο Αγγλια και ηρθα Ελλαδα δεν με καλυπτη η εγγυηση η περιφημη Πανευρωπαικη; Ναι αλλα ναι και θα δουμε και δεν ξερω και τετοια... Με αλλα λογια; Δεν ξερουν και αυτοι.... Edited November 30, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εγω τα λεω...Μονο η Samsung κανει τετοια. Βεβαια ακομα δεν εχει παει καποιος με 32αρι Ευρωπαικο στην LG να μας πει τι εγινε.Kι η Procordia που πηρα τηλεφωνο απεφυγε να μου απαντησει και μου ειπε να μιλησω με την LG Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) +1 απο 'μενα για boat browser. Παιδιά ο boat ήταν ο αγαπημένος μού browser αλλά στο g2 δεν κάθεται και τόσο καλά(το σκρολ του δεν ειναι καλό και το ζοομ που κανει στα κείμενα!!!) το να πω??σε εσάς δουλεύει καλά??πάντως είχα πει για τον όπερα ότι είναι πολύ καλός!!!και τώρα δοκιμάζω τον maxthon browser και είναι παρά πολύ γρήγορος!! Edited November 30, 2013 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 μερικα δικα μου στατιστικα μπαταρίας απο 100% σε 90% Εχω αρχισει να ανησυχώ... μηπως φταιει ο nova η το. Batterystats widget? Η το live wallpaper Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Με τον μανισιο browser Τι θέμα έχετε;ταχυτατος ειναι Εχω αρχισει να ανησυχώ... μηπως φταιει ο nova η το. Batterystats widget? Η το live wallpaper Live wallpaper;;;στειλτα όλα αυτά που αναφέρεις πλην του nova Edited November 30, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Φιλε Κωστα. Εχω το LG G2 32GB αγορασμενι απο expansys το οποιο ειναι η ευρωπαικη εκδοση και δεν εχει καμια μα καμια διαφορα(και το τονιζω αυτο...περασα απο το Πλαισιο και το Public που εχουν αυτο της Ελληνικης αντιπροσωπειας και ειναι ιδιο σε ολα του τα software-ικα )σε λογισμικο απο το Ελληνικο 16αρι.Η μοναδικη διαφορα στην κυριολεξια ειναι τα 16 με τα 32GB Σε επικοινωνια μου με την LG και δινοντας τον αριθμο ΙΜΕΙ της συσκευης με ενημερωσανε οτι εφοσον δεν εχει γινει εισαγωγη του μοντελου 32GB στην Ελλαδα δεν μπορουν να το καλυψουν λογο ασυμβατοτητας των 16 με 32GB και κολοκυθια τουμπανα.... Σε ερωτηση μου για της αλλες συσκευες 16GB εφοσον ειναι ευρωπαικες και εφοσον εχουν την αποδειξη τους καλυπτοντσι κανονικα. Εαν και μονο εαν κανουνε εισαγωγη λεει το 32αρι στην Ελλαδα ΜΟΝΟ τοτε αυτοματα θα καλυφθει η εγγυηση. Επειδη ακολουθησαν μια ακομη σειρα ερωτησεων σχετικα με την Ευρωπαικη καλυψη κ.τ.λ αυτο που καταλαβα ειναι οτι εαν συμβει κατι και τους πιεσης ειναι υποχρεωμενοι να το παρουν και εαν δεν μπορουν να το επισκευασουν να το στειλουν στην LG ή οπου στον κορακα θελουν να το φτιαξουν και να το επιστρεψουν.Ισως σε καλυψη εγγυησης το μονο που μπορει να χρεωθεις ειναι τα μεταφορικα που θα το στειλουν. Ο υπαλληλος παντως απαντουσε οτι του κατεβαινε...οτι το 32αρι εχει αλλα υλικα κστσκευης,οτι δεν τα εχουν διαθεσημα εαν δεν γινει επισημη εισαγωγη και τετοια... Σε ερωτηση...αν εγω ειμαι σε ταξιδι και το αγορασα απο Αγγλια και ηρθα Ελλαδα δεν με καλυπτη η εγγυηση η περιφημη Πανευρωπαικη; Ναι αλλα ναι και θα δουμε και δεν ξερω και τετοια... Με αλλα λογια; Δεν ξερουν και αυτοι.... Ακριβώς αν είσαι ταξίδι επαγγελματικο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα τι θα πουν δεν το φτιάχνουμε; Ακόμα και αν το εξάρτημα είναι διαφορετικό στο άλλο μοντέλο εχουν την υποχρέωση να το παραγγείλουν. Τα λένε αυτά γιατί είναι ανεπίσημες δηλώσεις που μπορούν να τις αφαιρέσουν με αιτιολογικο οτι δεν κατάλαβανν καλά. Έτσι καταφέρνουν τον κόσμο να αγοράζει τα δικά τους φοβούμενος το θέμα εγγύησης. Αν παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάποιον και πιέσει ζητώντας γραπτώς την άρνηση θα δεις για πότε θα αλλάξουν τροπάρι. Για μένα θα πρέπει να επικοινωνησεις με τα κεντρικά της LG και να θέσεις το ζήτημα απαιτώντας επίσημη απάντηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εχω αρχισει να ανησυχώ... μηπως φταιει ο nova η το. Batterystats widget? Η το live wallpaper γιατί φιλε μου ανησυχείς!! μια χαρα εισαι και εγω ειμαι στο 92% με 41 λεπτα οθονης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Με τον μανισιο browser Τι θέμα έχετε;ταχυτατος ειναι Live wallpaper;;;στειλτα όλα αυτά που αναφέρεις πλην του nova εσυ εισαι καλυμμένος με τον μανισιο browser?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ναι μια χαρά με καλύπτει. Τι έχουν οι άλλοι browser που δεν έχει ο μανισιος; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 ΚΙ εμενα με καλυπτει αν και μου κανει καλυτερα ο nova.Αλλα εχω καραβολευτει το knock on και off και δεν παιζει να τον αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) με firefox browser (δοκιμαστικα). αν και πάλι θα γυρίσω boat. πιο πολύ browsing κάνω και παίζω κάνα παιχνιδάκι. αλλα 90% ίντερνετ. επίσης nova launcher με μερικά widgets. έχω απενεργοποιήσει αρκετά system processeses αλλά βλέπω κάποια περίεργα wakelocks όπως το wake widget Που βλέπω στο batterystats και αυτό της Google Που έγραψα πιο παλιά.Μπορεί ο nova να τραβάει πιο πολύ μπαταρια από τον default launcher. Δεν ξερω Μονο wifi δουλευω. Πρεπει να.το.εχω φορτίσει καπου.5-6 φορες Ισως να θελει λιγο ακομα να φορτισεις για να συνελθει η μπαταρια. Αν και εφοσον παιζεις κανα παιχνιδακι μου φαινονται πιο λογικα τα νουμερα τωρα. Παρακατω βλεπεις τα δικα μου με μεικτη χρηση wifi-3g, παντα sync on κλπ. Απο τις 49 ωρες οι 18 ηταν σε wifi αλλες 20 ειχα περιπου με 3g και οι υπολοιπες 11 ηταν υπνος :p (εκει κλεινω wifi και 3g) Επισης εχω απαρδεκτο σημα, το βλεπεις και στο ss 65% ημουν εκτος πραγμα που σημαινει πως το κινητο εψαχνε για σημα. Οθονη 5ωρες και 40' , 50' κλησεις, πολυ browsing και fb. Κανενα παιχνιδι ομως ανοιχτο. Φωτεινοτητα 50% auto. Με wifi καπου εχω ανεβασει και ss με 7ωρες.. Γι αυτο και καπου σκαλωσα με τα δικα σου στατς. Edited November 30, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Το προβλημα είναι ότι δεν έχω δει ακόμα 6 ωρες on screen time ακομα και αν δεν. Παιξω κανενα game και δουλευω μονο wifi και μονο browsing. Και με φωτεινοτητα κατω απο 50%. Το να πιασω 7 ωρες on screen μου φαίνετε απιαστο. Αλλα Θα κλεισω δοκιμαστικα ολα τα widgets live wallpapers και.θα.το εχω στεγνο την αλλη φορα που.θα.το.φορτισω για δοκιμη. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Κατω απο 5 δεν πεφτω ποτε. Να σημειωσω οτι φωτεινοτητα εχω 50% στο auto. Widget εχω ενα μονο του elixir. Live wall ουτε για αστειο. Παρε και το ss με τις 7 ωρες :) (Καπου εχει παρει το ματι μου και 8 κοντα. Θα τσεκαρω να το βρω, μαλλον xda μερια.) Edited November 30, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Θα δω στο επομενο τεστ μου. Αν δεν πιασω 6ωρο με ολα κλειστα τοτε παω για φλασαρισμα κερνελ Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Θα δω στο επομενο τεστ μου. Αν δεν πιασω 6ωρο με ολα κλειστα τοτε παω για φλασαρισμα κερνελ Πριν που είδα τα στατιστικά σου, έχεις πολύ ψηλά το Σύστημα android.ψάξε το λίγο, κάτι σου τρώει την μπαταρία, κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 νομιζω σε ολους μας ειναι ετσι. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts