mpacardi Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εβγαλα μερικες και θα δω αν συνεχιση θα κανω μια επαναφορα θα το δουλεψω για λιγες μερες και θα δω αν το ξανακανει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 http://www.phonearena.com/news/LG-G2-to-get-Android-4.4-update-in-Canada-near-the-end-of-next-years-first-quarter_id49829 Έρχεται σιγά σιγά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλο Πασχα !!! απαραδεκτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Δέν με χαλάει η σχετική αργοπορία εφόσον η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα με την παρούσα έκδοση. Εάν η υλοποίηση είναι εφάμιλλη της 4.2 η LG θα με κρατήσει και θα είμαι υποψήφιος αγοραστής και για το G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Κοιτα τα δεις....Η 4.3 εχει το trim support βασικο στοιχειο για την sd και η 4.4 εχει γινει πολυ καλη δουλεια στην αυτονομια την συσκευης...αρα οσο πιο κοντα τοσο πιο καλα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αυτο το κακο με τις αναβαθμισεις να μην ειχε η lg και ολα θα ηταν μια χαρα.απαραδεκτη παλι για μια ακομα φορα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλο Πασχα !!! απαραδεκτο ! Παιδιά μιλάει για Καναδά και συσκευές παροχων Υποθέτω ότι οι ευρωπαϊκές unbranded θα το έχουν πιο σύντομα. ...ελπιζω Δέν με χαλάει η σχετική αργοπορία εφόσον η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα με την παρούσα έκδοση. Εάν η υλοποίηση είναι εφάμιλλη της 4.2 η LG θα με κρατήσει και θα είμαι υποψήφιος αγοραστής και για το G3. Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αυτο το κακο με τις αναβαθμισεις να μην ειχε η lg και ολα θα ηταν μια χαρα.απαραδεκτη παλι για μια ακομα φορα Στοίχημα ότι θα πέσουν όλοι να σε φάνε.Και δικαιολογημένα.Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.Ένα μήνα έχει που κυκλοφόρησε η 4.4 και τα nexus ακόμα παίρνουν OTA.αν η LG κάνει MONO ένα τρίμηνο για να προσαρμόσει και το ui της και να δώσει και update τότε δεν είναι καθόλου απαράδεκτη φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ηδη αρχιζουν και την κραζουν ασχημα σε forums που παρακολουθω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Πάλι τα ίδια θ αρχίσουμε με τις αναβαθμίσεις; όποιος θέλει πάει σε nexus 5 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 συμφωνω μαζι σου αν οντως την δωσει την αναβαθμιση. μπορει να μας την δωσει και πιο μπροστα και να μας κανει ευχαριστη εκπληξη.παντως το lg optimus g που ειχα πιο μπροστα ακομα με την 4.1.2 ειναι και δεν το βλεπω να παιρνει γρηγορα αναβαθμιση. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ηδη αρχιζουν και την κραζουν ασχημα σε forums που παρακολουθω :lol: Μπορεις να μου στειλεις link σε pm? Ευχαριστω! :) Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 και σε εμενα Μπορεις να μου στειλεις το link σε pm Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ψάχνω για θήκη soft ultra slim, έχει κάποιος να προτείνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Εδώ και δύο μέρες έχει κολλήσει αυτό που γράφει αποθηκευτικός χώρος ημερολογίου..Πριν δεν υπήρχε https://imageshack.us/a/img197/2966/ul8f.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ρε παιδιά γιατί καιγεστε τόσο πολύ για την αναβάθμιση δεν μπορώ να σας καταλάβω. Η συσκευή όπως είναι τώρα είναι μακράν η καλύτερη της αγοράς και το καλύτερο Android που έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής. Μπαίνω στην τρίτη μέρα μπαταρίας με full χρήση και αυτή δε θέλει να τελειώσει με τίποτα. Έχει καρφωθεί κοντά στο 40%. Πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε συσκευή. Ποιος μας εγγυάται ύστερα από την αναβάθμιση πως θα δουλεύει και πάλι έτσι άψογα; Μακάρι να δουλέψει και καλύτερα με την 4.4 και αν είναι να είναι εφάμιλλη με την τωρινή ας καθυστερήσει και λιγάκι δεν χάλασε ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αν και δεν ειναι εδω θεματα για αξεσουαρ κυτα εδω http://warp.gr/index.php/thikes/thikes-lg/tpu-gel-lg-g2-black.html Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ρε παιδιά γιατί καιγεστε τόσο πολύ για την αναβάθμιση δεν μπορώ να σας καταλάβω. Η συσκευή όπως είναι τώρα είναι μακράν η καλύτερη της αγοράς και το καλύτερο Android που έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής. Μπαίνω στην τρίτη μέρα μπαταρίας με full χρήση και αυτή δε θέλει να τελειώσει με τίποτα. Έχει καρφωθεί κοντά στο 40%. Πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε συσκευή. Ποιος μας εγγυάται ύστερα από την αναβάθμιση πως θα δουλεύει και πάλι έτσι άψογα; Μακάρι να δουλέψει και καλύτερα με την 4.4 και αν είναι να είναι εφάμιλλη με την τωρινή ας καθυστερήσει και λιγάκι δεν χάλασε ο κόσμος. 3 μερες και 40% μπαταρια δεν ειναι χρηση smartphone αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) 3 μερες και 40% μπαταρια δεν ειναι χρηση smartphone αυτη... Δεν είπα 3 μέρες είπα πως μπαίνω στην τρίτη στην ουσία αύριο το πρωί. Έχω 34 ώρες χρήσης με 4 ώρες οθόνη και ανοιχτά πάντα συγχρονισμοι wifi και 3g.Ο καθένας προσωπικά ξέρει αν το χρησιμοποιεί σαν smartphone η όχι. Επειδή έχουν περάσει όλες οι συσκευές από τα χέρια μου και πραγματικά τις λιώνω σαν την αυτονομία αυτής δεν είχε καμία. Ακόμη και το note 3 ήταν κατώτερο. Edited November 28, 2013 by vagelis83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) αν και δεν ειναι εδω θεματα για αξεσουαρ κυτα εδω http://warp.gr/index.php/thikes/thikes-lg/tpu-gel-lg-g2-black.html μπορεις να μου βρεις μια ιδια αλλα διαφανη και λεπτή οπως αυτή-->http://www.ebay.com/itm/181264921410?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 :p την πηρα αυτή την διαφανη αλλα με 1,5Ε δεν περιμένω και πολλά:D Edited November 28, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ειναι πολυ καλη την πηρα και εγω εφαρμοζει τελεια στο τηλεφωνο.απλως πηρα την μαυρη για να ειναι ιδιο χρωμα με το τηλεφωνο Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Στοίχημα ότι θα πέσουν όλοι να σε φάνε.Και δικαιολογημένα.Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.Ένα μήνα έχει που κυκλοφόρησε η 4.4 και τα nexus ακόμα παίρνουν OTA.αν η LG κάνει MONO ένα τρίμηνο για να προσαρμόσει και το ui της και να δώσει και update τότε δεν είναι καθόλου απαράδεκτη φίλε μου. Πολυ σωστο.Ποιος θα σε φαει; ;-) 3 μερες και 40% μπαταρια δεν ειναι χρηση smartphone αυτη... Και πρεπει να ειναι συνεχεια με το κινητο στο χερι; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Δεν είπα 3 μέρες είπα πως μπαίνω στην τρίτη στην ουσία αύριο το πρωί. Έχω 34 ώρες χρήσης με 4 ώρες οθόνη και ανοιχτά πάντα συγχρονισμοι wifi και 3g.Ο καθένας προσωπικά ξέρει αν το χρησιμοποιεί σαν smartphone η όχι. Επειδή έχουν περάσει όλες οι συσκευές από τα χέρια μου και πραγματικά τις λιώνω σαν την αυτονομία αυτής δεν είχε καμία. Ακόμη και το note 3 ήταν κατώτερο. Για βαλε ενα screnshot.Δεν ειναι οτι δεν σε πιστευω αλλα οσο να ναι εχω note 2 κι ειμαι περιεργος.Και την χρηση της οθονης βαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Λοιπόν το πρώτο είναι τωρινό την τελευταία μισή ώρα που μιλάμε τα έχω όλα ανοιχτά και έπαιξα και ένα 10 λεπτο παιχνιδάκι οπότε την κατάφερα να πέσει κάτω από 30 και σου βάζω αλλά 3 screen shot ύστερα από πλήρη φόρτιση που είχα τραβήξει και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εγώ όταν το λιώνω το κινητό (το έλιωνα στην αρχή) με έβγαζε μία μέρα και το έβαζα στη φόρτιση αργά το βράδυ.) με μέτρια χρήση με βγάζει 2 μέρες ολόκληρες αλλά κυρίως με browsing και συγχρονισμούς ανοιχτούς. αλλά παίζουν μεγάλο ρόλο και η ένταση φωτεινότητας. φυσικά αν παίζεις παιχνίδια με γραφικά θα σου ρουφήξει τη μπαταρία θες δε θες. το εντυπωσιακό (για μένα) είναι ότι στην αναμονή ρουφάει περίπου 1% περίπου κάθε 3 ώρες! δηλαδή τίποτα. είναι μεγάλο κατόρθωμα το γεγονός ότι ευχαριστιέσαι το τηλέφωνο και σου βγάζει και 2 μέρες. κακά τα ψέμματα δεν υπάρχει άτομο εδώ που να αγόρασε αυτό το τηλέφωνο και να μην το λειτουργεί τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα (on screen time). πλέον αν θέλω να το λιώσω δεν κάθομαι να μοιρολογήσω τη μπαταρία ούτος η άλλος έχει ταχυφορτιση. (και τώρα θυμήθηκα το παλιό μου htc one και το πόσες ώρες ήθελε να φορτίσει και γελάω.....) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts