Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβγαλα μερικες και θα δω αν συνεχιση θα κανω μια επαναφορα θα το δουλεψω για λιγες μερες και θα δω αν το ξανακανει
salonika city :thanks:

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δέν με χαλάει η σχετική αργοπορία εφόσον η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα με την παρούσα έκδοση. Εάν η υλοποίηση είναι εφάμιλλη της 4.2 η LG θα με κρατήσει και θα είμαι υποψήφιος αγοραστής και για το G3.

Κοιτα τα δεις....Η 4.3 εχει το trim support βασικο στοιχειο για την sd και η 4.4 εχει γινει πολυ καλη δουλεια στην αυτονομια την συσκευης...αρα οσο πιο κοντα τοσο πιο καλα :happy:

αυτο το κακο με τις αναβαθμισεις να μην ειχε η lg και ολα θα ηταν μια χαρα.απαραδεκτη παλι για μια ακομα φορα

Καλο Πασχα !!! απαραδεκτο !

Παιδιά μιλάει για Καναδά και συσκευές παροχων Υποθέτω ότι οι ευρωπαϊκές unbranded θα το έχουν πιο σύντομα. ...ελπιζω

Δέν με χαλάει η σχετική αργοπορία εφόσον η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα με την παρούσα έκδοση. Εάν η υλοποίηση είναι εφάμιλλη της 4.2 η LG θα με κρατήσει και θα είμαι υποψήφιος αγοραστής και για το G3.
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

αυτο το κακο με τις αναβαθμισεις να μην ειχε η lg και ολα θα ηταν μια χαρα.απαραδεκτη παλι για μια ακομα φορα

Στοίχημα ότι θα πέσουν όλοι να σε φάνε.Και δικαιολογημένα.Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.Ένα μήνα έχει που κυκλοφόρησε η 4.4 και τα nexus ακόμα παίρνουν OTA.αν η LG κάνει MONO ένα τρίμηνο για να προσαρμόσει και το ui της και να δώσει και update τότε δεν είναι καθόλου απαράδεκτη φίλε μου.

Ηδη αρχιζουν και την κραζουν ασχημα σε forums που παρακολουθω :lol:

Πάλι τα ίδια θ αρχίσουμε με τις αναβαθμίσεις; όποιος θέλει πάει σε nexus 5

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

συμφωνω μαζι σου αν οντως την δωσει την αναβαθμιση. μπορει να μας την δωσει και πιο μπροστα και να μας κανει ευχαριστη εκπληξη.παντως το lg optimus g που ειχα πιο μπροστα ακομα με την 4.1.2 ειναι και δεν το βλεπω να παιρνει γρηγορα αναβαθμιση.

Ηδη αρχιζουν και την κραζουν ασχημα σε forums που παρακολουθω :lol:

Μπορεις να μου στειλεις link σε pm?

Ευχαριστω! :)

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Εδώ και δύο μέρες έχει κολλήσει αυτό που γράφει αποθηκευτικός χώρος ημερολογίου..Πριν δεν υπήρχε

https://imageshack.us/a/img197/2966/ul8f.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά γιατί καιγεστε τόσο πολύ για την αναβάθμιση δεν μπορώ να σας καταλάβω. Η συσκευή όπως είναι τώρα είναι μακράν η καλύτερη της αγοράς και το καλύτερο Android που έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής. Μπαίνω στην τρίτη μέρα μπαταρίας με full χρήση και αυτή δε θέλει να τελειώσει με τίποτα. Έχει καρφωθεί κοντά στο 40%. Πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε συσκευή. Ποιος μας εγγυάται ύστερα από την αναβάθμιση πως θα δουλεύει και πάλι έτσι άψογα; Μακάρι να δουλέψει και καλύτερα με την 4.4 και αν είναι να είναι εφάμιλλη με την τωρινή ας καθυστερήσει και λιγάκι δεν χάλασε ο κόσμος.

αν και δεν ειναι εδω θεματα για αξεσουαρ κυτα εδω http://warp.gr/index.php/thikes/thikes-lg/tpu-gel-lg-g2-black.html

Ρε παιδιά γιατί καιγεστε τόσο πολύ για την αναβάθμιση δεν μπορώ να σας καταλάβω. Η συσκευή όπως είναι τώρα είναι μακράν η καλύτερη της αγοράς και το καλύτερο Android που έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής. Μπαίνω στην τρίτη μέρα μπαταρίας με full χρήση και αυτή δε θέλει να τελειώσει με τίποτα. Έχει καρφωθεί κοντά στο 40%. Πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε συσκευή. Ποιος μας εγγυάται ύστερα από την αναβάθμιση πως θα δουλεύει και πάλι έτσι άψογα; Μακάρι να δουλέψει και καλύτερα με την 4.4 και αν είναι να είναι εφάμιλλη με την τωρινή ας καθυστερήσει και λιγάκι δεν χάλασε ο κόσμος.

3 μερες και 40% μπαταρια δεν ειναι χρηση smartphone αυτη...

Δεν είπα 3 μέρες είπα πως μπαίνω στην τρίτη στην ουσία αύριο το πρωί. Έχω 34 ώρες χρήσης με 4 ώρες οθόνη και ανοιχτά πάντα συγχρονισμοι wifi και 3g.Ο καθένας προσωπικά ξέρει αν το χρησιμοποιεί σαν smartphone η όχι. Επειδή έχουν περάσει όλες οι συσκευές από τα χέρια μου και πραγματικά τις λιώνω σαν την αυτονομία αυτής δεν είχε καμία. Ακόμη και το note 3 ήταν κατώτερο.

Edited by vagelis83

αν και δεν ειναι εδω θεματα για αξεσουαρ κυτα εδω http://warp.gr/index.php/thikes/thikes-lg/tpu-gel-lg-g2-black.html

μπορεις να μου βρεις μια ιδια αλλα διαφανη και λεπτή οπως αυτή-->http://www.ebay.com/itm/181264921410?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 :p την πηρα αυτή την διαφανη αλλα με 1,5Ε δεν περιμένω και πολλά:D

Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ειναι πολυ καλη την πηρα και εγω εφαρμοζει τελεια στο τηλεφωνο.απλως πηρα την μαυρη για να ειναι ιδιο χρωμα με το τηλεφωνο

Στοίχημα ότι θα πέσουν όλοι να σε φάνε.Και δικαιολογημένα.Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.Ένα μήνα έχει που κυκλοφόρησε η 4.4 και τα nexus ακόμα παίρνουν OTA.αν η LG κάνει MONO ένα τρίμηνο για να προσαρμόσει και το ui της και να δώσει και update τότε δεν είναι καθόλου απαράδεκτη φίλε μου.

Πολυ σωστο.Ποιος θα σε φαει; ;-)

Και πρεπει να ειναι συνεχεια με το κινητο στο χερι;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν είπα 3 μέρες είπα πως μπαίνω στην τρίτη στην ουσία αύριο το πρωί. Έχω 34 ώρες χρήσης με 4 ώρες οθόνη και ανοιχτά πάντα συγχρονισμοι wifi και 3g.Ο καθένας προσωπικά ξέρει αν το χρησιμοποιεί σαν smartphone η όχι. Επειδή έχουν περάσει όλες οι συσκευές από τα χέρια μου και πραγματικά τις λιώνω σαν την αυτονομία αυτής δεν είχε καμία. Ακόμη και το note 3 ήταν κατώτερο.

Για βαλε ενα screnshot.Δεν ειναι οτι δεν σε πιστευω αλλα οσο να ναι εχω note 2 κι ειμαι περιεργος.Και την χρηση της οθονης βαλε.

Λοιπόν το πρώτο είναι τωρινό την τελευταία μισή ώρα που μιλάμε τα έχω όλα ανοιχτά και έπαιξα και ένα 10 λεπτο παιχνιδάκι οπότε την κατάφερα να πέσει κάτω από 30 και σου βάζω αλλά 3 screen shot ύστερα από πλήρη φόρτιση που είχα τραβήξει και βγάλε τα συμπεράσματα σου.

εγώ όταν το λιώνω το κινητό (το έλιωνα στην αρχή) με έβγαζε μία μέρα και το έβαζα στη φόρτιση αργά το βράδυ.) με μέτρια χρήση με βγάζει 2 μέρες ολόκληρες αλλά κυρίως με browsing και συγχρονισμούς ανοιχτούς. αλλά παίζουν μεγάλο ρόλο και η ένταση φωτεινότητας. φυσικά αν παίζεις παιχνίδια με γραφικά θα σου ρουφήξει τη μπαταρία θες δε θες.

το εντυπωσιακό (για μένα) είναι ότι στην αναμονή ρουφάει περίπου 1% περίπου κάθε 3 ώρες! δηλαδή τίποτα. είναι μεγάλο κατόρθωμα το γεγονός ότι ευχαριστιέσαι το τηλέφωνο και σου βγάζει και 2 μέρες. κακά τα ψέμματα δεν υπάρχει άτομο εδώ που να αγόρασε αυτό το τηλέφωνο και να μην το λειτουργεί τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα (on screen time). πλέον αν θέλω να το λιώσω δεν κάθομαι να μοιρολογήσω τη μπαταρία ούτος η άλλος έχει ταχυφορτιση. (και τώρα θυμήθηκα το παλιό μου htc one και το πόσες ώρες ήθελε να φορτίσει και γελάω.....)

technoholic maniac reviewer