supermario Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 παιδια και εγω με το σημα εχω θεμα.... σε μερος οπου η wind δεν εχει καλο σημα το βλεπω αρκετα να χανει τελειως το σημα... δεν ξερω τι παιζει... θελω να βαλω και καρτα αλλης εταιρεις να το δοκιμασω και αν ειναι να το στειλω πισω στο expansys και να μου στειλουν καινουργιο γιατι ο ενας μηνας απο την αγορα του κλεινει 6/12 υπαρχει καποιος που το επεστρεψε πισω στο expansys να μας ενημερωσει την διαδικασια και ποσο καιρο κανει για να σου στειλει καινουργιο τηλ? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Οταν λες καλυτερευσε τι εννοεις? Εχω wind οποτε δεν εχω 4g και το εχω μονο gsm, εσυ αλλαξες κατι αλλο? Δοκιμασε να το πας στο GSM-WCDMA για λιγο διαστημα να δεις εαν στο ξανακανει τοσο εντονα.Εμενα μου το εκανε μονο την πρωτη μερα εντονα και αυτο επειδη εβλεπα σε μηνυματα αναπαντητες(επειδη το εστηνα το τηλεφωο και το χρησημοποιουσα πολυ). Χθες δεν μου το εκανε καθολου(εκτος και εαν δεν το προσεξα..0ταν ειμαι σε συνομιλια η γραμμη δεν πεφτη και συνεχιζη κανονικα. Αλλα ας μας πουνε και αλλα παιδια..Οταν το πιανουν απο πισω παρατηρουν πτωσβ σηματος ή ειμαστε οι μοναδικο: Μπορει οι υπκλοιποι να ειναι σε περιοχη με πολυ καλο σημα και να μην το παρατηρουν. Edited November 26, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Τσαμπα θα το στειλεις πισω παντως.Αν ηταν δεν θα ειχε καθολου σημα.Δοκιμασες καποια θηκη μηπως και με το χερι σου πιανεις την κεραια και του κοβεις το σημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Τσαμπα θα το στειλεις πισω παντως.Αν ηταν δεν θα ειχε καθολου σημα.Δοκιμασες καποια θηκη μηπως και με το χερι σου πιανεις την κεραια και του κοβεις το σημα; Η θηκη δεν φταιει σιγουρα....το οτι εαν το πιασης απο πισω πεφτουν οι μπαρες αυτο ισχυει και νομιζω σε ολες τις συσκευες...το οτι εαν το σημα ειναι οριακο το χανει ...αυτο φαινεται μονο σε οσους εχουν οριακο σημα και οχι στους αλλους... Το θεμα ειναι μην οντως ειναι προβληματικο το τηλεφωνο του. Εαν εχεις καποια αλλη καρτα .χ vodafone ή Cosmote δοκιμασε το πριν μπεις σε διαδικασια επιστροφης.. Επισης εχω και εγω την απορια Επειδη συμβαινει το συγκεκριμενο προβλημα.. Υπαρχη πτωση των γραμμων της μπαρας σηματος οταν το πιανεται το κινητο με το δεξι χερι ή οχι;(τυπου προβληματος iphone 4με την κεραια.) Εαν το εχουν και αλλοι σημαινει οτι ειναι γενικο και συμναξνει μονο σε οσους εχουνοριακο σημα...εαν οχι τοτε υπραχη θεμα με ορισμενες συσκευες... Edited November 26, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Για την ωρα εχω ακομα το Note 2 κι οχι το G2.Αλλα μου το κανει κι εμενα το Σαμσουνγκ αν το πιασω χαμηλα.Χανει λιγο σημα. Λογικο ομως αν η κεραια βρισκεται χαμηλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Τσαμπα θα το στειλεις πισω παντως.Αν ηταν δεν θα ειχε καθολου σημα.Δοκιμασες καποια θηκη μηπως και με το χερι σου πιανεις την κεραια και του κοβεις το σημα; Και με θηκη και χωρις το ιδιο κανει, το εχω τρεις μερες τωρα και χανω κλησεις και το θεμα ειναι τι να κανω, να το στειλω πισω στο κινεζο? βλεπω να μπλεκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το σήμα του τηλεφώνου είναι παρά πολύ καλό σε σύγκριση με το nexus 4 που είχα πριν. Εταιρία wind. Και στο gsm είναι ακόμα πιο σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 και εγω στην wind ειμαι αλλα στη δουλεια δεν εχει καθολου καλο σημα (σε παλια κινητα 1-2 γραμμες) το εχω gsm μονο και τωρα που ειμαι στη δουλεια βλεπω οτι εχει μεν σημα αλλα στις κεραιες πανω που δειχνει δεν αναβει καμια κεραια Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Η θηκη δεν φταιει σιγουρα....το οτι εαν το πιασης απο πισω πεφτουν οι μπαρες αυτο ισχυει και νομιζω σε ολες τις συσκευες...το οτι εαν το σημα ειναι οριακο το χανει ...αυτο φαινεται μονο σε οσους εχουν οριακο σημα και οχι στους αλλους... Το θεμα ειναι μην οντως ειναι προβληματικο το τηλεφωνο του. Εαν εχεις καποια αλλη καρτα .χ vodafone ή Cosmote δοκιμασε το πριν μπεις σε διαδικασια επιστροφης.. Επισης εχω και εγω την απορια Επειδη συμβαινει το συγκεκριμενο προβλημα.. Υπαρχη πτωση των γραμμων της μπαρας σηματος οταν το πιανεται το κινητο με το δεξι χερι ή οχι;(τυπου προβληματος iphone 4με την κεραια.) Εαν το εχουν και αλλοι σημαινει οτι ειναι γενικο και συμναξνει μονο σε οσους εχουνοριακο σημα...εαν οχι τοτε υπραχη θεμα με ορισμενες συσκευες... Αν εχει φουλ σημα η περιοχη που εισαι δεν εχει προβλημα και δεν καταλαβαινεις τιποτα, το θεμα ειναι σε περιοχες με λιγο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 παιδια χάσατε κλησεις μηνυματα η απλά το εικονιδιο του σηματος δεν εχει πολλές μπλε μπαρες κλπ; μηπως ειστε σε καμια σπηλιά και το χετε γυρισμένο στο lte? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 παιδια χάσατε κλησεις μηνυματα η απλά το εικονιδιο του σηματος δεν εχει πολλές μπλε μπαρες κλπ; μηπως ειστε σε καμια σπηλιά και το χετε γυρισμένο στο lte? Εγω χανω κλησεις και το σημα παιζει πανω κατω δεν ειναι σταθερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Σήμερα μου ήρθε η slim armor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Απο τη στιγμη που εχεις wind ατυχησες,δεν βγαζει επιλογη για lte...αν και βλακεια καθαρα και μονο για ψυχολογικους λογους θα ηθελα να υπηρχε :p σύμφωνο μαζι σου και εγω wind εχω και θα ηθελα να υπήρχε η επιλογή τουλάχιστον!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 σύμφωνο μαζι σου και εγω wind εχω και θα ηθελα να υπήρχε η επιλογή τουλάχιστον!!!:lol::lol: Δεν είναι θέμα g2 και στο νοτε 3 που είχα με wind Δεν έβγαζε επιλογή για lte Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν είναι θέμα g2 και στο νοτε 3 που είχα με wind Δεν έβγαζε επιλογή για lte ναι δεν διαφωνώ...και στο S4 το ίδιο γινόταν..απλά καμιά φορά ανάλογα με τη rom (custom) το εμφάνιζε σαν επιλογή :p έτσι ρε παιδί μου για να'χουμε να λέμε...ας έχω καλό 3g και το 4g έχουμε μέλλον ακόμη... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Η θηκη δεν φταιει σιγουρα....το οτι εαν το πιασης απο πισω πεφτουν οι μπαρες αυτο ισχυει και νομιζω σε ολες τις συσκευες...το οτι εαν το σημα ειναι οριακο το χανει ...αυτο φαινεται μονο σε οσους εχουν οριακο σημα και οχι στους αλλους... Το θεμα ειναι μην οντως ειναι προβληματικο το τηλεφωνο του. Εαν εχεις καποια αλλη καρτα .χ vodafone ή Cosmote δοκιμασε το πριν μπεις σε διαδικασια επιστροφης.. Επισης εχω και εγω την απορια Επειδη συμβαινει το συγκεκριμενο προβλημα.. Υπαρχη πτωση των γραμμων της μπαρας σηματος οταν το πιανεται το κινητο με το δεξι χερι ή οχι;(τυπου προβληματος iphone 4με την κεραια.) Εαν το εχουν και αλλοι σημαινει οτι ειναι γενικο και συμναξνει μονο σε οσους εχουνοριακο σημα...εαν οχι τοτε υπραχη θεμα με ορισμενες συσκευες... το δοκίμασα πριν λήγω και όντως το σήμα πέφτει οταν το κρατας με το δεξι χερι!!!:mad: τι να πω δεν το ειχα προσέξει μεχρι στιγμής!!! εχω wind εγω αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Σήμερα μου ήρθε η slim armor. Και εμένα ήρθε σήμερα η nillkin και περιμένω το κινητό ακομα:-P Εντυπώσεις πως είναι το μεγαλώνει αρκετά το κινητό? Τη σκεφτόμουν και εγώ επειδή σαν εταιρεία spigen η sgp όπως ήταν πιο παλιά βγάζει από τα καλύτερα αξεσουάρ για κινητά.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ναι δεν διαφωνώ...και στο S4 το ίδιο γινόταν..απλά καμιά φορά ανάλογα με τη rom (custom) το εμφάνιζε σαν επιλογή :p έτσι ρε παιδί μου για να'χουμε να λέμε...ας έχω καλό 3g και το 4g έχουμε μέλλον ακόμη... εγω εδω που ειμαι ουτε καλο 3g δεν εχω!!! να αρχίσω να παραπονιέμαι που δεν εχει η wind 4g !!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν αφήνετε το 3G και το 4G λέω εγώ να περάσετε 4.4 KitKat port απο Nexus 5??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2544074 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Και εμένα ήρθε σήμερα η nillkin και περιμένω το κινητό ακομα:-P Εντυπώσεις πως είναι το μεγαλώνει αρκετά το κινητό? Τη σκεφτόμουν και εγώ επειδή σαν εταιρεία spigen η sgp όπως ήταν πιο παλιά βγάζει από τα καλύτερα αξεσουάρ για κινητά.. Το πλαταίνει λίγο αλλά δε με πειράζει. Η θήκη είναι ποιοτική, ελαφριά και πανέμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν αφήνετε το 3G και το 4G λέω εγώ να περάσετε 4.4 KitKat port απο Nexus 5??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2544074 το πέρασες εσυ μήπως?? αν ναι πες μας της εντυπώσεις σου!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν αφήνετε το 3G και το 4G λέω εγώ να περάσετε 4.4 KitKat port απο Nexus 5??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2544074 μπορεις να βαλεις και με side load τη καμεραααα!πωω με πριζωσες τωρα!μαλλον θα το περασω Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 παίδες μου συνέβη ένα περίεργο. πέρασα το twrp και έκανα ένα backup. στη συνέχεια πάτησα reboot και μου έβγαλε μετα την ένδειξη lg ένα μύνημα να εισάγω έναν κωδικό αποκριπτογράφησης! το ξαναέκλεισα και το ξαναάνοιξα και εντάξει δεν μου το έβγαλε πάλι.... τη ήταν αυτό? επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να έχει επιλογή να bootareis σε recovery χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις εσύ τον συνδυασμό των κουμπιών (και να δουλεύει στο lg) είχα παλαιότερα το goomanager αλλά κάπου διάβασα δεν δουλεύει στο lg Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 παίδες μου συνέβη ένα περίεργο. πέρασα το twrp και έκανα ένα backup. στη συνέχεια πάτησα reboot και μου έβγαλε μετα την ένδειξη lg ένα μύνημα να εισάγω έναν κωδικό αποκριπτογράφησης! το ξαναέκλεισα και το ξαναάνοιξα και εντάξει δεν μου το έβγαλε πάλι.... τη ήταν αυτό? επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να έχει επιλογή να bootareis σε recovery χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις εσύ τον συνδυασμό των κουμπιών (και να δουλεύει στο lg) είχα παλαιότερα το goomanager αλλά κάπου διάβασα δεν δουλεύει στο lg Quick boot στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Quick boot στο play store thx δουλεύει μια χαρά. θα φλασάρω το mod της κάμερας Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts