Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Δεν βρήκα θέμα με αξεσουάρ οπότε θέτω την ερώτηση εδώ. Έχει κανείς κάποια από τις παρακάτω θήκες? Από την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει σε αυτές:

http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/lg-smartphone-cases/lg-g2-cases/lg-g2-cases-sprint-tmobile/dualpro-case-for-lg-g2-sprint-tmobile.html

http://www.case-mate.com/lg-g2-cases/case-mate-lg-g2-tough-cases.asp

http://www.rearthusa.com/LG-G2-SLIM-Case_p_406.html

και βέβαια μετά από την πτώση τιμής της μαμάς LG quickwindow σκέφτομαι και αυτή, αν και με προβληματίζει ότι το πορτάκι της ανοιγοκλείνει ελεύθερα.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι είναι πολύ απλά τα πράγματα. G2 για την απόλυτη μπαταρία σε πιο αξιοπρεπεστατη συσκευή... N5 για τη απόλυτη Android εμπειρία χωρίς τα άχρηστα μπιχλιμπίδια που φοράει η κάθε εταιρεία. Προσωπικα έχω παραγγείλει n5 και λόγω χρημάτων. Αλλά αν είχα στα χέρια μου το g2 σίγουρα θα επερνε aokp ρομ για να απόδοση ότι καλύτερο μπορεί. Και οι 2 συσκευές πετάνε.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Εν μερη ισως δεν το διατυπωσα σωστα. Ξαναλεω οτι ειναι η πρωτη μερα με 3g και εχω ακομα φρεσκιες μνημες με το s4. Με φοβησε ο τροποςπου κατεβαινε και σε σχεση με το sot που ειχαμε wifi, που ηταν απλα απο αλλοπλανητη.

Να εισαι σιγουρος οτι θα αναιρεσω πρωτος αν ειναι με το που δω τα final stats λιγο πριν μπω για φορτιση.

Να σημειώσω ότι δεν έχω την συσκευή οπότε δεν υπερασπίζομαι την "αγορά" μου που μπορεί κάποιος να υποθέσει. Αλλά διαβάζω πολύ και επίσης είμαι gadget freak για αυτό και η ένσταση μου στα γραφόμενα σου. 60% ακόμα μπαταρία με τόση χρήση του 3g απλά δεν υπάρχει.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με το που έκανα έλεγχο διαθέσιμης αναβάθμισης μέσω Suite, μου είπε ότι υπάρχει η Β έκδοση, την οποία και κατεβάζει με πολύυυυυυυυ αργόοοοοοοο ρυθμόοοοοοοοοοο....καμιά ιδέα τι είναι αυτή και αν φτιάχνει ή χαλάει κάτι ?

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Με το που έκανα έλεγχο διαθέσιμης αναβάθμισης μέσω Suite, μου είπε ότι υπάρχει η Β έκδοση, την οποία και κατεβάζει με πολύυυυυυυυ αργόοοοοοοο ρυθμόοοοοοοοοοο....καμιά ιδέα τι είναι αυτή και αν φτιάχνει ή χαλάει κάτι ?

Μολις την κατεβασα δεν ειδα καμια διαφορα και εμενα αργησε παρα πολυ να κατεβει!

μια απορια παιδια..οσοι ειμαστε ρουτ χωρις custom recovery το ota δουλευει κανονικα, ετσι δεν ειναι;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί.

Το κινητό είναι Vodafone branded,αλλά ποια έκδοση φοράει συγκεκριμένα;

Δεν βλέπω κάπου το eur-xxx

Θέλω να κάνω ρουτ,και σε περίπτωση στραβής να ξέρω τι θα βάλω

Edited by hlias77

παιδια ψαχνω να αγορασω ενα G2 αλλα επειδη τα λεφτα δε τρεχουν και απο τα μπατζακια μπορω να δωσω μεχρι 400 ευρο για μεταχειρισμενο.Ειναι κανεις που να σκεφτεται να το πουλησει? Ξερω ειναι offtopic αλλα ελπιζω στο να το παρακολουθουν το φορουμ και ατομα που σκεφτονται να το δωσουν!

παιδια ψαχνω να αγορασω ενα G2 αλλα επειδη τα λεφτα δε τρεχουν και απο τα μπατζακια μπορω να δωσω μεχρι 400 ευρο για μεταχειρισμενο.Ειναι κανεις που να σκεφτεται να το πουλησει? Ξερω ειναι offtopic αλλα ελπιζω στο να το παρακολουθουν το φορουμ και ατομα που σκεφτονται να το δωσουν!

Με 400 ευρώ το παίρνεις καινούριο από τον κινέζο, αλλά μπορεί να παίξει τελωνείο...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Με 400 ευρώ το παίρνεις καινούριο από τον κινέζο, αλλά μπορεί να παίξει τελωνείο...

Αν βάλει παράδοση με απλό ταχυδρομειο δεν θα παίξει κανένα τελωνείο απλά θα το έχει σε 20-25 ημέρες. Επίσης υπάρχει UK στα 400 αν έχεις κανέναν να στο φέρει.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Στο S4 που είχα το ημερολόγιο του (s-planer) συγχόνιζε με το Facebook..Στο G2 δεν γίνεται;

Κανείςδεν έχει δοκιμάσει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βάλει παράδοση με απλό ταχυδρομειο δεν θα παίξει κανένα τελωνείο απλά θα το έχει σε 20-25 ημέρες. Επίσης υπάρχει UK στα 400 αν έχεις κανέναν να στο φέρει.

Kαι παλι παιζει.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

για δωσε ενα λινκ αν μπορεις! εχω φιλο στην αγγλια οπως και σε γερμανια! μαζι με τα μεταφορικα ποσο θα βγει ομως?

για δωσε ενα λινκ αν μπορεις! εχω φιλο στην αγγλια οπως και σε γερμανια! μαζι με τα μεταφορικα ποσο θα βγει ομως?

http://www.eglobaldigitalstore.co.uk/lg-g2-d802-4g-lte-32gb-unlocked-mobile-phones.html

Πρεπει ομως να το παραγγειλει ο φιλος σου απ'οτι μας ειπε ο The Ace που επικοινωνησε μαζι τους. Δηλαδη με δικο του λογαριασμο.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηρα τελικα την procordia και μολις της εκανα την 1η ερωτηση μου ειπε να παρω την LG hellas.Μου λεει οτι πει αυτη ισχυει...

Πολυ θολο το τοπιο παντως για τα μη Ελληνικα 16 αρια κι ακομα θολοτερα για τα 32αρια...

Κι ειναι αρκετα λεφτα τα 400 ευρω για να τα δωσει καποιος ετσι.

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί.

Το κινητό είναι Vodafone branded,αλλά ποια έκδοση φοράει συγκεκριμένα;

Δεν βλέπω κάπου το eur-xxx

Θέλω να κάνω ρουτ,και σε περίπτωση στραβής να ξέρω τι θα βάλω

Καλημερα,καποιος?

συγνωμη για την βιασυνη αλλα καιγομαι :)

Καλημέρα.

Εγώ το αγόρασα πριν από 20 ημέρες από αυτόν : http://telefone.gr/default.aspx?Index=0&Id=1&LangId=1

420€ ελληνικής αντιπροσωπείας.

Μου είχε πει ότι το κάνει για διαφήμιση και ότι είχε πολύ λίγα κομμάτια. Δεν ξέρω αν έχει άλλα, ωστόσο αξίζει τον κόπο να κάνεις μια απόπειρα

Καλημερα,καποιος?

συγνωμη για την βιασυνη αλλα καιγομαι :)

Είναι το firmware του Vodafone de

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Είναι το firmware του Vodafone de

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.

τι σημαινει τωρα αυτο?καλο η κακο?μπορω να περασω την ευρωπαικη χωρις προβλημα?

Όταν βρίσκει 4G βλέπετε κάποια αλλαγή στο εικονίδιο του δικτύου ? Εγώ το ενεργοποίησα (μέσα σε δευτερόλεπτα κιόλας, δεν πρόλαβα να στείλω το μύνημα και μου ήρθε απάντηση, εύγε Voda γι'αυτό), κατεβάζοντας κάποια updates από Store έβλεπα κάτι 2,5ΜΒ/sec, αλλά καμία αλλαγή στο εικονίδιο, πάντα το γράμμα Η....:worry:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Όταν βρίσκει 4G βλέπετε κάποια αλλαγή στο εικονίδιο του δικτύου ? Εγώ το ενεργοποίησα (μέσα σε δευτερόλεπτα κιόλας, δεν πρόλαβα να στείλω το μύνημα και μου ήρθε απάντηση, εύγε Voda γι'αυτό), κατεβάζοντας κάποια updates από Store έβλεπα κάτι 2,5ΜΒ/sec, αλλά καμία αλλαγή στο εικονίδιο, πάντα το γράμμα Η....:worry:

Ναι γραφει 4g κανονικα.

Πηρα τελικα την procordia και μολις της εκανα την 1η ερωτηση μου ειπε να παρω την LG hellas.Μου λεει οτι πει αυτη ισχυει...

Πολυ θολο το τοπιο παντως για τα μη Ελληνικα 16 αρια κι ακομα θολοτερα για τα 32αρια...

Κι ειναι αρκετα λεφτα τα 400 ευρω για να τα δωσει καποιος ετσι.

Πάνο θα σου πω τι πραγματικά ισχύει. Είναι πληροφορίες που μου είχε δώσει ο υπεύθυνος του service της Samsung Hellas, με αφορμή μία δική μου περίπτωση.

Το 2010 είχα ένα Samsung Nexus S αγορασμένο απο Αγγλικό e shop.

Ήταν η έκδοση με amoled η οποία δεν εισαγονταν στην Ελλάδα.

Όμως στο βιβλιαράκι της εγγύησης ανέφερε την Samsung Hellas για την Ελλάδα.

Μου είχε χαλάσει ο sim reader και το πήγα στην smartek.

Αρνήθηκαν και με παρεπεμψαν στην Samsung.

Εκεί μου είπαν το εξής:

Εφόσον η συσκευή είναι ευρωπαϊκή, δεν είναι branded ακόμα και αν δε εισάγεται, ακριβώς το ίδιο μοντέλο, έχουν την υποχρέωση να τα επισκευάσουν.

Αν το πρόβλημα βρίσκεται σε κοινό ανταλλακτικό η επισκευή γίνεται άμεσα. Αν πχ αφορά τη οθόνη που είναι διαφορετική, θα την παραγγείλουν και θα την αλλάξουν όταν έλθει.

Αν δεν εισάγεται καθόλου στην Ευρώπη, η προέρχεται από χώρα εκτός ΕΕ, αν είναι αγορασμένο από πάροχο ακόμα και χώρας που ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση δεν έχουν καμία υποχρέωση να το επισκευάσουν.

Όλα αυτά μου τα εξήγησε γνωρίζοντας ότι θα γραφτούν στο φόρουμ αφού του είχα πει ότι είμαι moderator (ήμουν τότε ) και θέλω να ξεκαθαριστεί τι ισχύει και τι όχι.

Αυτά ισχύουν γενικώς για όλες τις συσκευές και δε έχουν να κάνουν με την Samsung μόνο.

Στην προκειμένη περίπτωση για το G2 ισχύουν τα εξης:

16αρια και 32αρια που έχουν εισαχθεί επισήμως στην ΕΕ, είναι υποχρεωμένοι να τα επισκευάσουν. Ρίξτε μια ματιά στο βιβλιαράκι εγγύησης. Κανονικά οι συσκευές που είναι αγορασμένες πχ από expansys αν γράφουν διευθύνσεις service για κάθε ευρωπαϊκή χώρα, θα πρέπει να αναφέρουν και την ελληνική αντιπροσωπία.

Συνεπώς για τα 16αρια δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Για τα 32αρια από ΕΕ αν έχουν το ανταλλακτικό πρέπει να τα επισκευάσουν αμέσως. Διαφορετικά η το παραγγέλνουν αυτοί με σίγουρη την καθυστέρηση η το στέλνεις εσύ στο ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα που το αγόρασες.

Αυτά που προέρχονται από ebay και προορίζονται για Ασιατικές χώρες δεν έχουν καμία εγγύηση στην Ευρώπη.

Το ίδιο και οι συσκευές που ανήκουν σε πάροχο ευρωπαϊκής χώρας. Έχουν δικό τους software το οποίο δεν διαθέτει η ελληνική αντιπροσωπία και θα πρέπει να σταλούν στον πάροχο αυτό για να τις προωθήσει στο επίσημο service της χώρας του.

Άρα μην ανησυχούν όσοι αγοράζουν από Ευρώπη 16αρια και 32αρια αρκεί να είναι βέβαιοι ότι προορίζονται για χώρες της ΕΕ και δεν είναι branded.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι γραφει 4g κανονικα.

Μπαίνω στο service menu (γιατί δεν υπάρχει επιλογή LTE πουθενά στο Δίκτυα), επιλέγω LGE/CDMA/GSM αλλά δεν...Τι να πω, είμαι Σύνταγμα και δεν αλλάζει από Η...:blink:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Πάνο θα σου πω τι πραγματικά ισχύει. Είναι πληροφορίες που μου είχε δώσει ο υπεύθυνος του service της Samsung Hellas, με αφορμή μία δική μου περίπτωση.

Το 2010 είχα ένα Samsung Nexus S αγορασμένο απο Αγγλικό e shop.

Ήταν η έκδοση με amoled η οποία δεν εισαγονταν στην Ελλάδα.

Όμως στο βιβλιαράκι της εγγύησης ανέφερε την Samsung Hellas για την Ελλάδα.

Μου είχε χαλάσει ο sim reader και το πήγα στην smartek.

Αρνήθηκαν και με παρεπεμψαν στην Samsung.

Εκεί μου είπαν το εξής:

Εφόσον η συσκευή είναι ευρωπαϊκή, δεν είναι branded ακόμα και αν δε εισάγεται, ακριβώς το ίδιο μοντέλο, έχουν την υποχρέωση να τα επισκευάσουν.

Αν το πρόβλημα βρίσκεται σε κοινό ανταλλακτικό η επισκευή γίνεται άμεσα. Αν πχ αφορά τη οθόνη που είναι διαφορετική, θα την παραγγείλουν και θα την αλλάξουν όταν έλθει.

Αν δεν εισάγεται καθόλου στην Ευρώπη, η προέρχεται από χώρα εκτός ΕΕ, αν είναι αγορασμένο από πάροχο ακόμα και χώρας που ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση δεν έχουν καμία υποχρέωση να το επισκευάσουν.

Όλα αυτά μου τα εξήγησε γνωρίζοντας ότι θα γραφτούν στο φόρουμ αφού του είχα πει ότι είμαι moderator (ήμουν τότε ) και θέλω να ξεκαθαριστεί τι ισχύει και τι όχι.

Αυτά ισχύουν γενικώς για όλες τις συσκευές και δε έχουν να κάνουν με την Samsung μόνο.

Στην προκειμένη περίπτωση για το G2 ισχύουν τα εξης:

16αρια και 32αρια που έχουν εισαχθεί επισήμως στην ΕΕ, είναι υποχρεωμένοι να τα επισκευάσουν. Ρίξτε μια ματιά στο βιβλιαράκι εγγύησης. Κανονικά οι συσκευές που είναι αγορασμένες πχ από expansys αν γράφουν διευθύνσεις service για κάθε ευρωπαϊκή χώρα, θα πρέπει να αναφέρουν και την ελληνική αντιπροσωπία.

Συνεπώς για τα 16αρια δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Για τα 32αρια από ΕΕ αν έχουν το ανταλλακτικό πρέπει να τα επισκευάσουν αμέσως. Διαφορετικά η το παραγγέλνουν αυτοί με σίγουρη την καθυστέρηση η το στέλνεις εσύ στο ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα που το αγόρασες.

Αυτά που προέρχονται από ebay και προορίζονται για Ασιατικές χώρες δεν έχουν καμία εγγύηση στην Ευρώπη.

Το ίδιο και οι συσκευές που ανήκουν σε πάροχο ευρωπαϊκής χώρας. Έχουν δικό τους software το οποίο δεν διαθέτει η ελληνική αντιπροσωπία και θα πρέπει να σταλούν στον πάροχο αυτό για να τις προωθήσει στο επίσημο service της χώρας του.

Άρα μην ανησυχούν όσοι αγοράζουν από Ευρώπη 16αρια και 32αρια αρκεί να είναι βέβαιοι ότι προορίζονται για χώρες της ΕΕ και δεν είναι branded.

Κωστα το εξαιρετικο σερβις της samsung το γνωριζω.Οπως εγραψα μενω και κοντα στην σμαρτεκ.Στο παρελθον εχω παει μπρικαρισμενη συσκευη και μου την φτιαξανε,κινητο χωρις αποδειξη και μου το φτιαξανε κτλ.Της LG ομως δεν το γνωριζω γι'αυτο και προσπαθω μεσω τηλεφωνου να καταλαβω τι παιζει.Νομικα με καλυπτουν για συσκευη εντος ΕΕ. Αλλα αν ειναι να μου βγαλουν το λαδι για ενα sim reader π.χ. και να με τρεχουν λες κι εχω παει στην εφορια ε με κανει να το ξανασκεφτομαι να δωσω 400-500 ευρω.

Θα το ψαξω λιγο παραπανω και θα ενημερωσω αν μαθω τιποτα νεο.