Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι σωστα οπως τα λες...

Το θεμα ειναι να βρουμε απο τον ανταγωνισμο το ιδιο ικανη σε ολα συσκευη,διοτι φοβαμαι οτι οταν θα μπει το μικροβιο της αλλαγης δεν θα εχουμε επιλογη και θα μας εξαναγκασει η LG να κατσουμε στα αυγα μας....χα χα :P

Θα έχουμε επιλογή.. Από το G2 στο G3 κτλ.. Αντε και κάνα ταμπλετακι ενδιαμεσως να ξεχαρμανιαζουμε!! Θα το γυρίσω πάλι στα ρολόγια χειρός το χόμπι :D

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ok, μόλις μου έπεσε από την τζέπι σήμερα και η οθόνη έγινε κομμάτια. Μονο για 3 μέρες το χάρηκα. Ούτε καν το touch δεν δουλεύει. Παρήγγειλα καινούργια μόλις τώρα από ebay 150euro.

Προσοχή παίδες βάλτε επείγοντος θήκη στο κινητό, είναι ΠΟΛΥ εύκολο να σπάσει η οθόνη.:!::!::!:

Πωωω ρε φιλε,στεναχωριθηκα τωρα...τι να κανεις ομως τωρα,εγινε...δεν θα πεθανουμε και για ενα κινητο τωρα...

Και μενα μου επεσε στις 3 μερες αλλα ευτυχως το ειχα σε θηκη και μου εκανε μια πολυ μικρη ζημια στην αριστερη γωνια...στο τσακ την γλυτωσα και εγω...ασε και εγω ειχα στεναχωρηθει...ολο ομως ξεπερνιουνται,υγεια και καλη καρδια και ολα γινονται!:)

Παίδες μια ερώτηση επειδή σκέφτομαι να παραγγειλω exoskin το μαύρο δερμάτινο αλλά έχει σαν επιλογές είτε lg g2 at&t είτε lg g2 T Mobile ποιο είναι το δικό μας?

Πάντως το σερφάρισμα έχοντας βάλει πίττα είναι το κάτι άλλο σε ολόκληρη την οθόνη του τηλεφώνου.

Κωστή δεν βολεύει λέμε

Παναγιωτης

Ok, μόλις μου έπεσε από την τζέπι σήμερα και η οθόνη έγινε κομμάτια. Μονο για 3 μέρες το χάρηκα. Ούτε καν το touch δεν δουλεύει. Παρήγγειλα καινούργια μόλις τώρα από ebay 150euro.

Προσοχή παίδες βάλτε επείγοντος θήκη στο κινητό, είναι ΠΟΛΥ εύκολο να σπάσει η οθόνη.:!::!::!:

Κρίμα φίλε μόνο τρεις μέρες!!!για αυτό και εγώ το προσέχω σαν τώρα μάτια μου μιλάμε :p έχω παραγγέλλει μια Θήκη αλλά θα την έχω σε κανένα μήνα μάλλον:(

Πάντως το τηλέφωνο είναι όλα τα λεφτά παίδες δεν το μετανιώνω καθόλου μα καθόλου για την αγορά του!!!!!

Βλέπω ασχολείστε αρκετά με antutu!!!δεν έχει σημασία αν κάποιος βγάζει μεγαλύτερο σκορ από τον άλλον!!οποιοδήποτε αν θέλει ας τρέξει το antutu τρεις η παραπάνω φορές θύρα δείτε ότι τα σκορ θα είναι όλα διαφορετικά οπότε μην σας ενδιαφέρει και πολύ αν βγάζετε με το ζόρι 33000 και οι άλλοι 36000!!!!!

Αφου με μιατασανε την εμφανιση και το κτυπησα,ευτυχως παρα πολυ λιγο,ματιασα και την γρηγορη φορτιση που ειχε...δεν ξερω τη φλασια εχει φαει τωρα αλλα φορτιζει πολυ αργα...οκ δεν το ειχα κουμπωσει καλα στην αρχη,το usb στον ανταπτωρα, αλλα και απο εκει και περα παει με ρυθμους χελωνας:mad:.Βεβαια εδω βρεχει καταραχτοδως,ειχα μια διακοπη ρευματος και φοβαμαι μηπως επαθε τιποτα ο φορτιστης...:mad:

Κωστή δεν βολεύει λέμε

Σωστο!Δεν κανει για την ηλικια σου.Θελει σταθερο χερι ;-)

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αφου με μιατασανε την εμφανιση και το κτυπησα,ευτυχως παρα πολυ λιγο,ματιασα και την γρηγορη φορτιση που ειχε...δεν ξερω τη φλασια εχει φαει τωρα αλλα φορτιζει πολυ αργα...οκ δεν το ειχα κουμπωσει καλα στην αρχη,το usb στον ανταπτωρα, αλλα και απο εκει και περα παει με ρυθμους χελωνας:mad:.Βεβαια εδω βρεχει καταραχτοδως,ειχα μια διακοπη ρευματος και φοβαμαι μηπως επαθε τιποτα ο φορτιστης...:mad:

σκορδο φιλε μου η παρε κανενα ματάκι:p

πάντως απο την πρώτη μερα εγω το φορτιζω το τηλεφωνο μέσω pc και κανει απο μηδεν 6 με 7 ωρες να φορτίσει!!!!ακομα δεν το εχω φορτίσει με τον φορτιστή του!!

σκορδο φιλε μου η παρε κανενα ματάκι:p

πάντως απο την πρώτη μερα εγω το φορτιζω το τηλεφωνο μέσω pc και κανει απο μηδεν 6 με 7 ωρες να φορτίσει!!!!ακομα δεν το εχω φορτίσει με τον φορτιστή του!!

Tοσες πολλες ωρες κανει μεσω pc? Καλα πως την παλευεις...εμενα φορτιζε σε 1ωρα και 45 λεπτα με τον φορτιστη του...παλια ε! :(

Παιδιά να κάνω 2ερωτήσεις

1)ο μαμα dialer γίνεται με κάποιο τρόπο να υποστηρίξει Τ9 για εύρεση επαφών ;

2)είδα στη διαχείριση εργασιών του κινητού πως χωρίς καμία εφαρμογή ανοιχτεί τρώει μνήμη ραμ 1,2gb χρήση με610mb ελεύθερη.

Είναι δυνατόν να έχει μόνο τόσο λίγο ελεύθερη μνήμη;

Παιδια τη βοηθεια σας. Κανω αναζητηση με το μικροφωνακι του google search και ενω αναγνωριζει την ερωτηση, δεν απανταει τα αποτελεσματα με φωνη, παρα μονο δειχνει τα αποτελεσματα σα να ειχα κανει google αναζητηση πληκτρολογωντας .. Εχω φαει τον τοπο, φαινεται ολα τα σχετικα με φωνη να ειναι ενεργοποιημενα αλλα τιποτα ..

Παιδιά να κάνω 2ερωτήσεις

1)

2)είδα στη διαχείριση εργασιών του κινητού πως χωρίς καμία εφαρμογή ανοιχτεί τρώει μνήμη ραμ 1,2gb χρήση με610mb ελεύθερη.

Είναι δυνατόν να έχει μόνο τόσο λίγο ελεύθερη μνήμη;

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κινητά, δεν έχουν όλη την μνήμη ram ελεύθερη και δεσμεύουν μόνο όταν ανοίγεις κάποια εφαρμογή. Το ίδιο το σύστημα καταναλώνει ένα ποσοστό πάντα.

Edited by FJ_12

Tοσες πολλες ωρες κανει μεσω pc? Καλα πως την παλευεις...εμενα φορτιζε σε 1ωρα και 45 λεπτα με τον φορτιστη του...παλια ε! :(

φιλε το βαζω παντα μονο το βραδυ οποτε ολα καλα !!μεχρι στιγμής:D

Aν θυμάμαι καλά άλλαξε τη γλώσσα σε Αγγλικά και θα σου...μιλήσει κανονικά. Τουλάχιστον σε κάποια άλλα αυτό ήθελε.

Και να ενεργοποιήσεις το Text-to-Voice που υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις του Google Now ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει .. Εβαλα παντου english, ακουγονται οι γνωστοι ηχοι οταν πατας το mic και το κελαιδισμα οταν επιστρεφει αποτελεσματα, αλλα απο φωνη μουγκα ...

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει .. Εβαλα παντου english, ακουγονται οι γνωστοι ηχοι οταν πατας το mic και το κελαιδισμα οταν επιστρεφει αποτελεσματα, αλλα απο φωνη μουγκα ...

Ενεεγοποιησε το qvoice engine και qvoice speech pack πιθανος το απενεργοποιησες η το αφερεσες σαν bloatware

technoholic maniac reviewer

Παιδια μια ερωτηση. Ποσα μικροφωνα εχει το g2? 2 ή 3 ?

Είμαι 99.9% σίγουρος πως έχει 3...ας το επιβεβαιώσει και κάποιος κάτοχος...

κανας φορτιστης αυτοκινητου υπαρχει που να φορτιζει το κινητο γρηγορα οπως αυτος της κανονικης μπριζας ?

τι γνωμη εχετε για αυτον... ? http://www.mobilefun.com/39366-avantree-high-power-31a-dual-usb-universal-car-charger.htm

Φαινεται να κανει τη φορτιση γρηγορα....

κατι αντιστοιχο με το πανω λογικα ειναι και αυτος http://www.ebw.gr/el/product/94603/Fortisti%CF%82-Aytokinitoy-Universal-3A-3-100mAh-2-Thyre%CF%82-USB-Mayro%CF%82-Symvato%CF%82

Edited by Floyd

Ενεεγοποιησε το qvoice engine και qvoice speech pack πιθανος το απενεργοποιησες η το αφερεσες σαν bloatware

Αναφερομαι στην ομιλια του google search στην μπαρα της google στην αρχικη οθονη κι οχι στο q voice. q voice εννοεις το voice mate, σωστα ?

Παιδια μια ερωτηση. Ποσα μικροφωνα εχει το g2? 2 ή 3 ?

2 μικροφωνα

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

καλημερα παιδια, σημερα το πρωι που ανοιξα το κινητο(το ειχα κλεισει για φορτιση) η ωρα εδειχνε 5 ενω ηταν 9 παρα, κατευθειαν μπηκα ιντερνετ και το εκανα συγχρονισμο βεβαια... τι λετε να εγινε..?

Μέσω υπολογιστή γίνεται αργή φόρτιση, στα περισσότερα κινητά.

Μόνο με τον δικό του φορτιστή και σε πρίζα φορτίζει γρήγορα.

Xiaomi Mi5 White 32GB

παιδιά καλημέρα,

είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S3 και επειδή με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ η Samsung με τις βλακείες της λέω να αλλάξω κινητό. Έχω δει πολλά reviews και comparisons και πήγα και στο Πλαίσιο να δω μερικά από κοντά και με βλέπω να καταλήγω στο LG G2. απλά έχω κάποιες ερωτήσεις και θέλω αν μπορεί κάποιος κάτοχος να μου τις λύσει:

1) έχει καθόλου lags ή bugs; γιατί ακόμη και η 4.1.2 του S3 που θεωρείται "σταθερή" έχει τα χάλια της τα μαύρα. γενικά θέλω το κινητό που θα πάρω να πετάει από θέμα λογισμικού.

2) δεν είχα ποτέ LG και θέλω να ξέρω αν με τα updates αργεί η LG.

3) στο 16Gb, πόσα Gb πραγματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις; (αν είναι να πάρω το 32 Gb)

4) ο ήχος από τα ακουστικά (στη μουσική κυρίως) πώς είναι; είναι αρκετά δυνατός και καθαρός; και αν παίξεις με το equalizer, δημιουργεί εύκολα παραμόρφωση του ήχου; (είμαι μανιακός με τον ήχο, γι αυτό ρωτάω)

5) πόση ώρα περίπου κάνει να φορτίσει με τον δικό του φορτιστή πχ από 10% σε 100%;

6) θα το πάρω από skroutz. πρέπει να ρωτήσω κάτι πριν το πάρω; πχ χώρα προέλευσης κλπ;

Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για το τεράστιο post, απλά καταλαβαίνετε ότι είναι μεγάλη απόφαση και μόνο από κάποιον κάτοχο μπορείς πραγματικά να μάθεις τα αρνητικά του κινητού (στα reviews τα ψιλοκρύβουν...)

1.Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο.Θα ελεγα η top συσκευη της σειρας του.Το UI της LG δεν το μπορω με τιποτα και εχει αντικατασταθει εν μερει με nova launcher.Γενικα bugs ή lags δεν εχω δει.Το s3 για παραδειγμα το θεωρω αθλιο τηλεφωνο (αποψη μου)

2. Ο καιρος θα δειξει.Γενικα ειναι αργη

3 Νομιζω 10.6gb.To 32αρι ειναι γυρω στα 24.5-25gb

4 Δεν εχω τρελα αλλα τον βρισκω μια χαρα

5 Περιπου 2 ωρες

6 Οποια χωρητικοτητα και αν παρεις φροντισε να ειναι για την ευρωπαϊκη ενωση