sosimple2 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σήμερα εφαγε την 1η δυνατή πτώση. . Απο τραπέζι καφετέριας σε πατωμα μάρμαρο. Παει, δε θα μείνει τιποτα ειπα... Χωρίς θηκη. Εκανε ενα θορυβο πέφτοντας. . Εσκασε ομως κατα περίεργο τροπο καθετα με την οθονη. Οχι σε γωνία. Προς μεγαλη κολοφαρδια δεν έχει ουτε γρατσουνια. Θα μπορουσε να γινει κομμάτια. . :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σήμερα εφαγε την 1η δυνατή πτώση. . Απο τραπέζι καφετέριας σε πατωμα μάρμαρο. Παει, δε θα μείνει τιποτα ειπα... Χωρίς θηκη. Εκανε ενα θορυβο πέφτοντας. . Εσκασε ομως κατα περίεργο τροπο καθετα με την οθονη. Οχι σε γωνία. Προς μεγαλη κολοφαρδια δεν έχει ουτε γρατσουνια. Θα μπορουσε να γινει κομμάτια. . :Xπουυυυυυυυυυλακι μουυυ.......!παιξε και κανα λοττο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σήμερα εφαγε την 1η δυνατή πτώση. . Απο τραπέζι καφετέριας σε πατωμα μάρμαρο. Παει, δε θα μείνει τιποτα ειπα... Χωρίς θηκη. Εκανε ενα θορυβο πέφτοντας. . Εσκασε ομως κατα περίεργο τροπο καθετα με την οθονη. Οχι σε γωνία. Προς μεγαλη κολοφαρδια δεν έχει ουτε γρατσουνια. Θα μπορουσε να γινει κομμάτια. . :X Ανατρίχιασα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ξέρει κανείς αν το Κορεάτικo firmware σε σχέση με το ευρωπαϊκό. ...έχουν διαφορετικά modems,kernels κτλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδια διαβασα στο xda οτι το ρουταρισμα με το tripping root χανεις την εγγυηση του κινητου ακομα και αν το κανεις unroot. Αυτο ισχυει και στις international συσκευες? Δεν βρηκα ξεκαθαρη απαντηση Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Προσπάθησα να λειτουργήσω το wireless storage αλλά σε Mac δυστυχώς δεν λειτουργεί, βγάζει μήνυμα για μη επαρκή χώρο αποθήκευσης.. Η επόμενη λύση είναι το Wifi File Transfer (απαιτείται η αγορά του PRO για αρχεία άνω των 5mb, 1,32$). Σε Windows δεν το δοκίμασα αλλά σίγουρα είναι μια πολύ καλή λύση μεταφοράς αρχείων μέσω Wifi και μάλιστα εγγενής στο σύστημα της συσκευης, thumbs up κι εδώ για την LG ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Ενα μικρο δειγμα τις μπαταριας με αρκετη χρηση και wifi με data συνεχως ανοικτα http://s8.postimg.org/osgpxfdi9/Screenshot_2013_11_09_17_36_41.jpg' alt='Screenshot_2013_11_09_17_36_41.jpg'> Ειναι δυναμη...του χρονου δλδ φανταστειτε να βγαλει καποιος με 5000 μπαταρια ε ? πολεμος ! :ninja: Υ Σ. φορτιση απο το 50% μεχρι full σε 30 λεπτα ;) Edited November 9, 2013 by Djdeltavita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Ενα μικρο δειγμα τις μπαταριας με αρκετη χρηση και wifi με data συνεχως ανοικτα αν καταφέρουν να φτάσουν 4000mah μπαταρία χωρίς να υπάρχει αντίτιμο στο πάχος της συσκευής, με δεδομένο το χρόνο φόρτισης νομίζω θα είναι καλά..... δοκιμάστε και να πάτε ρυθμίσεις γενικες προσβασιμοτητα και πατηστε αντιστροφη χρώματος! ωραίο εφέ! Edited November 9, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Εφόσον η αποστολή είναι με τη Fedex θα τον ξεσκίσουν στο τελωνείο. Εάν μπορεί να το στείλει με USPS, κατά 90% δε θα περάσει τελωνείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Προσπάθησα να λειτουργήσω το wireless storage αλλά σε Mac δυστυχώς δεν λειτουργεί, βγάζει μήνυμα για μη επαρκή χώρο αποθήκευσης.. Η επόμενη λύση είναι το Wifi File Transfer (απαιτείται η αγορά του PRO για αρχεία άνω των 5mb, 1,32$). Σε Windows δεν το δοκίμασα αλλά σίγουρα είναι μια πολύ καλή λύση μεταφοράς αρχείων μέσω Wifi και μάλιστα εγγενής στο σύστημα της συσκευης, thumbs up κι εδώ για την LG ;) Στα windows δουλεύει άψογα... ούτε καλώδια ούτε ιστορίες,τίποτα...απλά το συνδέεις και ξεκινάς τη μεταφορά :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά παίζει κανα λινκ για το 16αρι σε λευκο σε καλη τιμη ευρωπαικό; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδια διαβασα στο xda οτι το ρουταρισμα με το tripping root χανεις την εγγυηση του κινητου ακομα και αν το κανεις unroot. Αυτο ισχυει και στις international συσκευες? Δεν βρηκα ξεκαθαρη απαντηση Ισχυει και για την international εκδοση...οτι και να κανεις εχεις χασει την εγγυηση σου..!!μεχρι τωρα ομως...αν και νομιζω θα βρεθει λυση και θα το σπασουν και αυτο! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ισχυει και για την international εκδοση...οτι και να κανεις εχεις χασει την εγγυηση σου..!!μεχρι τωρα ομως...αν και νομιζω θα βρεθει λυση και θα το σπασουν και αυτο! Δηλαδη αν παθει κατι τζιφος ε? Χαλαστικα τωρα..... δεν νομιζω να διορθωθει σε οσους εχουν κανει ηδη root απλα μπορει να βγει στο μελλον root για οσους δεν εχουν κανει.root να μην καταλαβει ποτε η συσκευη οτι εγινε... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Φίλοι καλησπέρα!!!! Μόλις πούλησα το galaxy s4 μου και ψήνομαι άγρια να πάρω το g2 σε λευκό, το χειρίστηκα για λίγο στο Πλαίσιο και έπαθα πλάκα!!! Έχω κάποιες ερωτήσεις κ ελπίζω να μη γίνω κουραστικός διότι προφανώς θα έχουν απαντηθεί οι ίδιες σε προηγούμενες σελίδες.....Ξεκινάω λοιπόν!!!! A)Γνωρίζετε αν το κινητό θα υποστηρίζεται επαρκώς από την LG όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, όπως έκανε η sammy με το S4; B) Έχει ακουστεί πότε κυκλοφορεί η αναβάθμιση σε 4.3; Γ) Όσοι το έχετε αγοράσει σε λευκό, μπορείτε να μου πείτε αν γρατζουνίζεται εύκολα; Δ) Έχετε εμπειρία από την εξυπηρέτηση του επίσημου service της LG; To αντίστοιχο της sammy, η smartec ήταν μια χαρά.....Αυτό το ρωτάω διότι σε περίπτωση που θα χρειαστώ επισκευή να μη μου βγάλουν το λαδάκι:p Αυτά τα λίγα είχα να ρωτήσω, συγγνώμη αν επανέλαβα ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δηλαδη αν παθει κατι τζιφος ε? Χαλαστικα τωρα..... δεν νομιζω να διορθωθει σε οσους εχουν κανει ηδη root απλα μπορει να βγει στο μελλον root για οσους δεν εχουν κανει.root να μην καταλαβει ποτε η συσκευη οτι εγινε... Φιλε μου δεν με απασχολησε ποτε το θεμα εγγυησης...!:lol: Οταν παιρνω κατι το παιρνω για να το χαιρομαι...και το προσεχω φυσικα οσο να ναι...τωρα αν πεσει κατω το κινητο και σπασει..ετσι και αλλιως θα το πληρωσω διοτι δεν εχει εγγυηση..!τα υπολοιπα αν κατι μπλοκαρει στο λογισμικο και μπλα μπλα ευτυχως τα ξερω απο μικρο παιδι να τα κανω και μονος μου..!τωρα αν μια στο ενα εκατομμυριο μου καει στην οθονη ενα πιξελακι η δεν δουλευει το ηχειο ε δεν βαριεσαι θα το πληρωσω...μεχρι τοτε απολαμβανω ολα τα καλα του το να εχεις μια τετοια συσκευη και να το φτανεις ομορφα στα ορια του... :happy: Εγω by the way το εχω root απο την δευτερη μερα κιολας ..δεν μπορω κινητο android χωρις root..!! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Φιλε μου δεν με απασχολησε ποτε το θεμα εγγυησης...!:lol: Οταν παιρνω κατι το παιρνω για να το χαιρομαι...και το προσεχω φυσικα οσο να ναι...τωρα αν πεσει κατω το κινητο και σπασει..ετσι και αλλιως θα το πληρωσω διοτι δεν εχει εγγυηση..!τα υπολοιπα αν κατι μπλοκαρει στο λογισμικο και μπλα μπλα ευτυχως τα ξερω απο μικρο παιδι να τα κανω και μονος μου..!τωρα αν μια στο ενα εκατομμυριο μου καει στην οθονη ενα πιξελακι η δεν δουλευει το ηχειο ε δεν βαριεσαι θα το πληρωσω...μεχρι τοτε απολαμβανω ολα τα καλα του το να εχεις μια τετοια συσκευη και να το φτανεις ομορφα στα ορια του... :happy: Εγω by the way το εχω root απο την δευτερη μερα κιολας ..δεν μπορω κινητο android χωρις root..!! Το θέμα είναι ότι πολλοί έφυγαν από Samsung και προτίμησαν το G2 γιατί με το knox δεν μπορούσες να επαναφέρεις το κινητό σαν να μην έχει φλασαριστεί ποτέ αν για οποιοδήποτε λόγο το έστελνες στο Service. Αν είναι λοιπόν να συμβαίνει το ίδιο και με το G2, ποια η διαφορά (εννοείται πια η διαφορά, αναφαίρεται πάνω στο θέμα "κλειδωμάτων" και όχι στους δυνατότητες της συσκευής)? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το θέμα είναι ότι πολλοί έφυγαν από Samsung και προτίμησαν το G2 γιατί με το knox δεν μπορούσες να επαναφέρεις το κινητό σαν να μην έχει φλασαριστεί ποτέ αν για οποιοδήποτε λόγο το έστελνες στο Service. Αν είναι λοιπόν να συμβαίνει το ίδιο και με το G2, ποια η διαφορά (εννοείται πια η διαφορά, αναφαίρεται πάνω στο θέμα "κλειδωμάτων" και όχι στους δυνατότητες της συσκευής)? Καμια διαφορα..τα ιδια ειναι ;) Ολοι εκει θα γυρισουν το παιχνιδι...htc,lg,samsung,sony etc...ως προς συμεφερον τους!για αυτο επαψα με το θεμα εγγυηση..ειναι σαν να το κανουν επιτηδες ωστε να μην εχουμε με το ζορι εγγυηση..ενα τετοιο πραμα δηλαδη..! Για αυτο οποιος εχει θεμα με ολα αυτα παει για nexus.. Δεν βαριεσαι..ολα καλα..η συσκευη πεταει,ειναι απροβληματιστη και δεν νιωθει απο lags..αυτο χαιρομαι τωρα και την τελεια μπαταρια του! :) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 και την τελεια οθονη του.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Και το όχι τόσο τέλειο GPS του. Στο δικό μου εκεί που τη μία όλα λειτουργούν μια χαρά, ξαφνικά χάνει το σήμα για αρκετή ώρα, έρχεται στιγμιαία και μετά πάλι ξαναχάνεται. Πριν λίγο που το δοκίμασα ξανά, λειτούργησε άψογα...Τι να πω :wacko: Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Και το όχι τόσο τέλειο GPS του. Στο δικό μου εκεί που τη μία όλα λειτουργούν μια χαρά, ξαφνικά χάνει το σήμα για αρκετή ώρα, έρχεται στιγμιαία και μετά πάλι ξαναχάνεται. Πριν λίγο που το δοκίμασα ξανά, λειτούργησε άψογα...Τι να πω :wacko: Το εχει ενας φιλος μου και δουλεψαμε το gps του αψογο. Μαλλον πρεπει να αλλαξεις προγραμμα πλοηγησης... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Ισχυει και για την international εκδοση...οτι και να κανεις εχεις χασει την εγγυηση σου..!!μεχρι τωρα ομως...αν και νομιζω θα βρεθει λυση και θα το σπασουν και αυτο! Καλημερα,αν φλασαριστει stock rom και προφανως γινει unrooted (στο download mode γραφει unrooted) πού ακριβως γραφει οτι το τηλεφωνο εχει ρουταριστει;Μιλαω για την international εκδοση. Αν έχετε κάποιο αξιοπιστο link μπορείτε να μας το βαλετε για να διαβάσουμε; Edited November 10, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το εχει ενας φιλος μου και δουλεψαμε το gps του αψογο. Μαλλον πρεπει να αλλαξεις προγραμμα πλοηγησης... Έχω δοκιμάσει με 2, sygic και το don't panic. Και στα 2 το ίδιο πρόβλημα. Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Καλημερα,αν φλασαριστει stock rom και προφανως γινει unrooted (στο download mode γραφει unrooted) πού ακριβως γραφει οτι το τηλεφωνο εχει ρουταριστει;Μιλαω για την international εκδοση. Αν έχετε κάποιο αξιοπιστο link μπορείτε να μας το βαλετε για να διαβάσουμε; +1.. Επίσης να προσθέσω ότι σιγουρα υπάρχουν τα μέσα για να δει η οποιαδήποτε εταιρία αν έχει τροποποιηθεί ένα τηλέφωνο στο παρελθόν ή όχι.Άλλο που κλείνουν τα μάτια.Άρα είναι διαφορετική περίπτωση (αν ισχύει) με τη Samsung (που αναφέρθηκε) που όταν πλέον τροποποιηθεί η συσκευή ''πετάει'' μηνύματα και γράφει ο Bootloader, χωρίς επιστροφή. Κάποιο link να ενημερωθούμε πάνω στο θέμα υπάρχει???Όσο κι αν GoogleIt δε βρήκα κάτι...:) Edited November 10, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Έχω δοκιμάσει με 2, sygic και το don't panic. Και στα 2 το ίδιο πρόβλημα. Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα. Δοκιμασε με navigon...tomtom Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Στο xda καπου διαβασα οτι ενας το εκανε unroot την international. Εκδοση και στο download mode δεν εγραφε κατι για root. Επισης σε αλλα.τηλεφωνα γραφει στο about οτι ειναι root νομιζω σε αυτα της verizon. Πιθανώς να μην εχει εξελιχθει ακομα καλα η ασφαλεια της lg τυπου knox Οπως και να εχει παντως το root ειναι απαραίτητο... μονο και μονο που απενεργοποιησα το bloatware και εκρυψα το navigation bar φτανει... για να μην αναφαιρω καιτο greenify Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts