Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου έκανε εντύπωση πόσο άμεσα κλειδώνει

Οντως κλειδωνει ταχυτατα. Και επισης για το 95% δε νομιζω να αντιμετωπισει κανενα θεμα. Πχ στο παρμπριζ του αυτοκινητου με navigon μια χαρα δουλευει.

Οποιος ασχολειται με ποιο ζωρικες καταστασεις πχ τρεξιμο, κλπ οπου χρειαζεται μεγαλη ακριβεια, να μη χανει καθολου το δρομο για να υπολογιζει σωστα ταχητητες, χρονους κλπ, εκει συζηταμε αν εχει θεμα. Σε τετοια κατασταση που το δοκιμασα, γραφω και παρσπανω, εχανε ολοκληρες στροφες. Πηδαγε απο τη μια στροφη στην αλλη. Την εκανε ευθεια λες και περναγα μεσα απο κτηρια. Αντιθετα πχ το s2 ποτε δεν παθαινει κατι τετοιο.

Ξαναλεω μονο οποιος ασχολειται με γυμναστικη εχει θεμα.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα GPS, αλλά με το φτωχό μου το μυαλο σκέφτομαι το εξής...

Η δουλειά της συσκευής είναι να κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους και να μη τους "χάνει".Σωστα;

Από τη στιγμή που αυτό γίνεται,γιατί φταίει ο δέκτης της συσκευής και όχι το πρόγραμμα πλοήγησης;

Συσκευή με αργό δεκτή GPS έχω δει/ακούσει,αλλά να φταίει η συσκευή που δείχνει το software άλλα αντί άλλων,πρώτη φορά ακούω...:confused:

Εκτός αν,ξαναλέω, χάνει τους δορυφόρους, κάτι που μου φαίνεται περίεργο να μη τους χάνει σε ταχύτητες αυτοκινήτου και να τους χάνει στο τρέξιμο!Εκτός αν είσαι ο Bold!:p

Δοκιμάσατε με άλλο πρόγραμμα πλοήγησης;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Και σημερα παλι μου εφαγε 5% στη διαρκεια της νυχτας:(

Ξηλωσα το nova prime και βλεπουμε αν με μαμα δω βελτιωση

Παντως η συνεργασια με bt της Sony δεν ειναι η ιδανικη και μου κανει νερα και με nova και με μαμα launcher.

Αρκετες φορες οταν παω να πατησω pause απο το bt δεν ανταποκρινεται και συνεχιζει να παιζει μουσικη,το ιδιο και οταν ειναι να ξεκινησω να παιζω μετα απο ενα διαστημα μη ακροασης μουσικης.

Με Nokia,Sony και Samsung ακομα και Apple δεν ειχα ποτε θεματα με bt handsfree της Sony.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οντως κλειδωνει ταχυτατα. Και επισης για το 95% δε νομιζω να αντιμετωπισει κανενα θεμα. Πχ στο παρμπριζ του αυτοκινητου με navigon μια χαρα δουλευει.

Οποιος ασχολειται με ποιο ζωρικες καταστασεις πχ τρεξιμο, κλπ οπου χρειαζεται μεγαλη ακριβεια, να μη χανει καθολου το δρομο για να υπολογιζει σωστα ταχητητες, χρονους κλπ, εκει συζηταμε αν εχει θεμα. Σε τετοια κατασταση που το δοκιμασα, γραφω και παρσπανω, εχανε ολοκληρες στροφες. Πηδαγε απο τη μια στροφη στην αλλη. Την εκανε ευθεια λες και περναγα μεσα απο κτηρια. Αντιθετα πχ το s2 ποτε δεν παθαινει κατι τετοιο.

Ξαναλεω μονο οποιος ασχολειται με γυμναστικη εχει θεμα.

Θα το δοκιμάσω τις προσεχείς ημέρες με endomodo και θα δώ..

Σήμερα το πρωί πάντως που το άνοιξα στο αεροπλάνο ,καμπάνα και δεν έχανε σήμα με τίποτα παρόλα τα 530 χλμ ταχύτητας!

Επίσης, τράβηξα μερικές φωτο τον μικρό οταν ηταν στις κούνιες με την λειτουργία ¨αθληματα¨.πολυ γρήγορο focus και λήψη.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα GPS, αλλά με το φτωχό μου το μυαλο σκέφτομαι το εξής...

Η δουλειά της συσκευής είναι να κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους και να μη τους "χάνει".Σωστα;

Από τη στιγμή που αυτό γίνεται,γιατί φταίει ο δέκτης της συσκευής και όχι το πρόγραμμα πλοήγησης;

Συσκευή με αργό δεκτή GPS έχω δει/ακούσει,αλλά να φταίει η συσκευή που δείχνει το software άλλα αντί άλλων,πρώτη φορά ακούω...:confused:

Εκτός αν,ξαναλέω, χάνει τους δορυφόρους, κάτι που μου φαίνεται περίεργο να μη τους χάνει σε ταχύτητες αυτοκινήτου και να τους χάνει στο τρέξιμο!Εκτός αν είσαι ο Bold!:p

Δοκιμάσατε με άλλο πρόγραμμα πλοήγησης;

Θα ανεβασω φωτο και απο τις 2 συσκευες αν μπορεσω και θα δεις οτι το ιδιο προγραμμα με 2 διαφορετικες συσκευες εχει μεγαλη διαφορα, δε γινεται να φταιει μονο η εφαρμογη οταν ειναι η ιδια και στα 2, ιδια διαδρομη.

Λοιπον εβγαλα ακρη στο παραπανω θεμα που συζητησαμε αρκετα πριν. Επειδη ειμαι και γκαντεμης δοκιμασα 3 μεθοδους recovery, και αυτος που δουλευε, ηταν ο μονος που δεν ειχα δοκιμασει.. :lol: Βγηκε ομως και κατι καλο απο αυτο. Βρηκα τελικα με το δυσκολο τροπο, το μονο τροπο που δουλευει, οποτε οποιος θελει κατι τετοιο, ας μη παιδευεται με τους υπολοιπους.

Ευχαριστω τη luciferia, για τον κοπο της και εδω και στο xda. Αμα δεν το ειχε πετυχει αυτη, δε θα το εψαχνα, αφου δεν δουλευε οταν το πρωτοδοκιμασα, και στο xda, μαλλον προς το δε γινεται σε προσανατολιζουν.

Λοιπον η εκδοση που δουλευει ειναι η semi-touch version english απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2468858

Ειναι οντως η μονη που σου εμφανιζει την επιλογη install to external sd ή backup to/fom external sd, εκτος απο την κλασικη επιλογη της internal sd.

Οταν συνδεσεις φλασακι usb λοιπον το βλεπει εκει, σαν να ειχες δευτερη sd καρτα.

Δοκιμασα 2 usb φλασακια. Ενα 64 gb το οποιο το βλεπει μια χαρα, και ενα παλαιο 512 mb το οποιο ΔΕΝ βλεπει, ισως επειδη θελει μεγαλυτερη ταση ή κατι τετοιο. (Αναβει το led και σε αυτο. Επισης μεσα απο το λειτουργικο το βλεπει κανονικα και αυτο. Μονο στο recovery δεν το βλεπει). Οποτε αν καποιο usb δεν το βλεπει, δοκιμαστε αλλο.

Καλο θα ηταν να αντιγραφει αυτο ή καποιο link στο αλλο θεμα με τις τροποποιησεις ωστε να το βρισκει οποιος ψαχνει.

Λοιπον εβγαλα ακρη στο παραπανω θεμα που συζητησαμε αρκετα πριν. Επειδη ειμαι και γκαντεμης δοκιμασα 3 μεθοδους recovery, και αυτος που δουλευε, ηταν ο μονος που δεν ειχα δοκιμασει.. :lol: Βγηκε ομως και κατι καλο απο αυτο. Βρηκα τελικα με το δυσκολο τροπο, το μονο τροπο που δουλευει, οποτε οποιος θελει κατι τετοιο, ας μη παιδευεται με τους υπολοιπους.

Ευχαριστω τη luciferia, για τον κοπο της και εδω και στο xda. Αμα δεν το ειχε πετυχει αυτη, δε θα το εψαχνα, αφου δεν δουλευε οταν το πρωτοδοκιμασα, και στο xda, μαλλον προς το δε γινεται σε προσανατολιζουν.

Λοιπον η εκδοση που δουλευει ειναι η semi-touch version english απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2468858

Ειναι οντως η μονη που σου εμφανιζει την επιλογη install to external sd ή backup to/fom external sd, εκτος απο την κλασικη επιλογη της internal sd.

Οταν συνδεσεις φλασακι usb λοιπον το βλεπει εκει, σαν να ειχες δευτερη sd καρτα.

Δοκιμασα 2 usb φλασακια. Ενα 64 gb το οποιο το βλεπει μια χαρα, και ενα παλαιο 512 mb το οποιο ΔΕΝ βλεπει, ισως επειδη θελει μεγαλυτερη ταση ή κατι τετοιο. (Αναβει το led και σε αυτο. Επισης μεσα απο το λειτουργικο το βλεπει κανονικα και αυτο. Μονο στο recovery δεν το βλεπει). Οποτε αν καποιο usb δεν το βλεπει, δοκιμαστε αλλο.

Καλο θα ηταν να αντιγραφει αυτο ή καποιο link στο αλλο θεμα με τις τροποποιησεις ωστε να το βρισκει οποιος ψαχνει.

Αν σου είναι εύκολο γράψε τα βήματα εγκατάστασης στις ''τροποποιήσεις'' και θα το προσθέσω...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα..

Πριν λίγο διάβασα την απάντηση του Heatshiver...το μόνο περίεργο είναι (βέβαια δεν ασχολούμαι περαιτέρω,ούτε και εσύ) οτι το δικό μου cwm δεν είναι touch,ούτε semi ούτε τίποτα,όλα τα κάνω με τα κουμπιά :)

Τέσπα,το θέμα είναι ότι δουλεύει,οπότε no problem!!

Τελικά το πέρασες με την μέθοδο του RSA fingerprint?

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Καλημερα ! Εχει δοκιμασει κανεις το κινητο με plantronics να μας πει συμβατοτητα ;
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλημερα ! Εχει δοκιμασει κανεις το κινητο με plantronics να μας πει συμβατοτητα ;

Εδώ με το plantronics voyager δουλεύει κανονικά και απροβληματιστα...

Είναι συνδεδεμένο και στα 2 τηλέφωνα ταυτόχρονα (note 3 and g2) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Υπαρχει μια εφαρμογη στο play store για plantronics σου βγαζει ενδειξη μπαταριας οπως στο iphone μπορει καποιος να την δοκιμασει ; Στο s4 ενος φιλου λεει οτι δεν ειναι συμβατο...
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

παιδιά αν είχε κάποιος από εσάς htc one πριν πάρει το lg g2 θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η μετάβαση σε αυτό..... κυρίως η ποιότητα της οθόνης με ενδιαφέρει και το πάχος της συσκευής
technoholic maniac reviewer

Εδώ με το plantronics voyager δουλεύει κανονικά και απροβληματιστα...

Είναι συνδεδεμένο και στα 2 τηλέφωνα ταυτόχρονα (note 3 and g2) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Μια που έχεις και τα δύο κάνε μας μια μίνι σύγκριση.....

Καλημερα παιδια...υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε περισσοτερες εφαρμογες.στο Qslide??με βολευε αφανταστα στο s4 να εχω ανοιχτα youtube και facebook π.χ....αν δεν υπαρχει αυτο που λεω,υπαρχει κατι παρομοιο ισως??

Μια που έχεις και τα δύο κάνε μας μια μίνι σύγκριση.....

Πραγματικά καμία διαφορά στην λειτουργία και στα δυο τηλέφωνα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Όταν πάρει και το G2 4.3 τότε ίσως και να εχει κάποια μικρή διαφορα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αν σου είναι εύκολο γράψε τα βήματα εγκατάστασης στις ''τροποποιήσεις'' και θα το προσθέσω...:)

Οπως εγραψα και πριν

1. Να εισαι ηδη root

2. Κατεβαζουμε την Semi-Touch D802 Recovery for English (6.0.4.4) απο εδω

http://www.androidfilehost.com/?fid=23185166327349270

3. Το ξεζιπαρουμε σε ενα φακελο στο pc

4. Παμε στο "επιλογες προγραμματιστη στο κινητο, το οποιο πρεπει να εχουμε ενεργοποιησει) και απο τις επιλογες που εχει εκει ξετσεκαρουμε το "εντοπισμος σφαλματων usb) και ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. Θα πεταχτει ενα παραθυρο στο κινητο, οπου παταμε Ναι σε οτι γραφει.

5. Συνδεουμε τωρα με το καλωδιο το pc με το κινητο, θα βγαλει το κινητο καποια μενου να επιλεξουμε, τα αγνοουμε, παταμε το κεντρικο κουμπι να βλεπουμε το lancher. (Αυτο μπορει και να μη χρειαζεται, εγω ετσι το εκανα παντως)

6. Παταμε απο το φακελο που εχουμε στο pc, αυτο που εχει καταληξη . bat , οποτε πεταγεται το παραθυρο dos, και γραφει κατι, το οποιο τα μισα ειναι κατι σαν κινεζικα, δεν βλεπεις τι γραφει.

Βλεπεις ομως τον κερσορα να αναβοσβηνει, οποτε παταμε enter για να συνεχισει η διαδικασια.

Θα ξαναγραψει καποια πραγματα και θα αναβοσβηνει ξανα ο κερσορας. Ξαναπαταμε enter, και το κινητο θα κανει boot αυτοματα και θα ξεκινησει σε cwm recovery.

Αυτο ηταν.. Προσωπικα επειδη πριν ειχα βαλει και την touch εκδοση, σε εκεινη εγραφε στα αγγλικα στο παραθυρο dos τι κανει καθε φορα που πατας enter, οποτε ηξερα περιπου τι γινεται.

Εδω ειναι τυφλο συστημα, και θα πρεπει να ακολουθησετε αυτα που γραφω.

Υποψιν, δε φερω ουδεμια ευθυνη. Τελος μπορει να γραφει semi-touch, αλλα εγω βλεπω πως μονο με τα πληκτρα μετακινησε. Γι αυτο μπερδευτικε η lusiferia, και νομιζε οτι ειχε βαλει την no-touch. Ολοιδιο cwm recovery βαζουν και οι 2 με τη διαφορα οτι εδω υπαρχει η επιλογη για external sd, οπου και δουλευει το usb.

Ετσι μπορουμε να κραταμε backup στο usb, και να εχουμε τη σιγουρια αν παει κατι στραβα, οτι μπορουμε να επαναφερουμε τη συσκευη μας γρηγορα και απλα. Αν κρατας το backup στην εσωτερικη sd, εκτος οτι σου τρωει πολυ χωρο, και δεν ειναι κατι που θα χρησιμοποιησεις καθε μερα, μπορει μετα απο factory reset, ή περιεργες custom rom, να διαγραφει και αυτο.

Οποτε η παραπανω λυση ειναι εξαιρετικα χρησιμη.

Κι εγώ έκανα την υπέρβαση και πάτησα με λίγο τρεμάμενο χέρι το "Buy it now"... Και λέω τρεμάμενο γιατί σήμερα είδα τη νέα Team Electron DN3 ROM για το Note2 και δελεάστηκα να το κρατήσω τελικά, έχουν μεταφέρει τα πάντα από Ν3 τα άτομα... Αλλά ο λόγος που φεύγω παραμένει, το μέγεθος με κούρασε, όπως και τα σχόλια περί παντόφλας όποτε το αποκαλύπτω (το ξέρω είμαι ευαισθητούλης :p). Όχι ότι το G2 είναι μικρό, αλλά Note δεν είναι. Ελπίζω μόνο να μην έχει πολλές παιδικές ασθένειες, και όποιες έχει να λυθούν γρήγορα για να μπορώ να το φχαριστιέμαι :rolleyes:

παιδιά αν είχε κάποιος από εσάς htc one πριν πάρει το lg g2 θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η μετάβαση σε αυτό..... κυρίως η ποιότητα της οθόνης με ενδιαφέρει και το πάχος της συσκευής

Οθόνη και πάχος καλύτερα στο one

Οθόνη και πάχος καλύτερα στο one

Σοβαρά το One έχει καλύτερη οθόνη? Δεν το ήξερα.

Πάντως διαβάζω πολλά θετικότατα σχόλια για την οθόνη του LG G2 σε όλο το διαδίκτυο.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αφου αυτές είναι οι προτεραιότητες σου ,κάτσε εκει που είσαι.Δεν αξίζει η μετάβαση.

Καλησπερα παιδια,μην πεσετε να με φατε ειχα το ΟΝΕ ενα μηνα στα χερια μου,καταπληκτικη συσκευη πολυ ποιοτικη αλλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης των δυο σε θεματα οθονης,η οθονη του G2 για εμενα προσωπικα ειναι χαρμα οφθαλμων ,η μακραν κορυφαια οθονη που εχουν δει τα ματια μου,δεν μπαινω στο τριπακι ποιοτικης συγκρισης των δυο συσκευων γιατι πιστευω οτι το ΟΝΕ ειναι μακραν η κορυφαια σε ποιοτητα συσκευη!!!
Παναγιωτης

από τα διάφορα βίντεο που είδα στο ίντερνετ συγκριτικά πάντα, μου άρεσε το μέγεθος του g2 (όχι το πλαστικό όμως) που καταφέρανε 5,2" σε ίδιες πάνω κάτω διαστάσεις. γιατί δουλεύω πολύ το ίντερνετ στη συσκευή. τα χρώματα θυμίζουν super amoled αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό.

αλλά μάλλον δεν αξίζει προς το παρών αργότερα θα πέσει η τιμή ίσως το ξανασκεφτώ

technoholic maniac reviewer

Καλησπερα παιδια,μην πεσετε να με φατε ειχα το ΟΝΕ ενα μηνα στα χερια μου,καταπληκτικη συσκευη πολυ ποιοτικη αλλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης των δυο σε θεματα οθονης,η οθονη του G2 για εμενα προσωπικα ειναι χαρμα οφθαλμων ,η μακραν κορυφαια οθονη που εχουν δει τα ματια μου,δεν μπαινω στο τριπακι ποιοτικης συγκρισης των δυο συσκευων γιατι πιστευω οτι το ΟΝΕ ειναι μακραν η κορυφαια σε ποιοτητα συσκευη!!!

Off topic αλλά θα πρέπει να το πω. Την ίδια φωτογραφία την είχα ταυτόχρονα στο one στο LG και σε μια eizo coloredge 24 για γραφίστες καλιμπραρισμενη που έχω στο σπίτι. Μόνο το one πλησίαζε σε χρώματα. Το lg έχει πολύ ψυχρά χρώματα.αλλα το βλέπω μόνο εγώ μάλλον πού είναι η δουλειά μου. Αλλά δεν παύει να είναι καλύτερη του one.