afilopou Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 http://www.ebay.com/itm/221285528552?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Αυτό είναι το link που έχουν αγοράσει αρκετοί από το forum ! Οσοι αγοραζετε ενα τηλεφωνο για να το κρατησετε (1 χρονο +) θα σας ελεγα να αποφυγετε τετοιες αγορες.Συμφωνοι οτι ο πωλητης ειναι οκ αλλα αν η lg hellas εισαγει το 32αρι και το δικο σας ειναι εκτος EU θα εχετε θεμα με το service.Σκεφτειτε το..,.καλυτερα 32αρι EU παρα απο ebay Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Έτσι ειναι ρε παιδιά,αν ειναι να χάσετε την ευρωπαϊκή εγγύηση,τουλάχιστον αγοράστε το κορεάτικο...Και ίδιο με το Ευρωπαϊκό,και χωρις εγγύηση δεν λέει,και ας ειναι φτηνότερο. Ας πω και κάτι που είδα στο μεντια μαρκτ,και μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση.Ηταν ένας κύριος που δεν είχε και πολύ ιδέα από από κινητα..και ένας τυπάκος που δούλευε για την Σονυ,ήθελε να του πασάρει κινητο 2 πύρινο στο 1γιγα,για καλύτερο από το νεξους 4...Στο τσακ ημουν να μιλήσω..Ευτυχώς ο τύπος από ότι εδειξε το κατάλαβε,και την έκανε με ελαφρα ψιλό νευριασμενος. Edited October 26, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Μπορεί κάποιος να μας πει το όνομα από το video που έχει μέσα το κινητό ή και να το ανεβάσει για να κάνουμε κι εμείς μια σύγκριση, αν και λογικά δεν υπάρχει σύγκριση με την οθόνη του g2. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Οσοι αγοραζετε ενα τηλεφωνο για να το κρατησετε (1 χρονο +) θα σας ελεγα να αποφυγετε τετοιες αγορες.Συμφωνοι οτι ο πωλητης ειναι οκ αλλα αν η lg hellas εισαγει το 32αρι και το δικο σας ειναι εκτος EU θα εχετε θεμα με το service.Σκεφτειτε το..,.καλυτερα 32αρι EU παρα απο ebay Επικοινωνησα με τον συγκεκριμενο πωλητη, μου ειπε οτι το καλυπτει με εγγυηση το μαγαζι του για 1 χρονο. Το θεμα ειναι οτι η τιμη ειναι ακρως δελεαστικη και οποιος το παρει απο εκει (εγω μολις το τσιμπησα) καλο ειναι να χει και μια μπακατελα καβατζα γιατι ποτε δεν ξερεις. Εχει και 14 μερες DOA σε ψιλοκαλυβει και απο εκει σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντος. Αν με ρωτησεις αν αξιζουν 100 ευρω λιγοτερα και να μην εχω εγγυηση για ενα χρονο, πιστευω οτι αξιζουν. Και ας ψιλοταλαιπωρηθω (αν ειμαι γκαντεμης). Γνωμη μου παντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Πάντως σχετικά με την εγγύηση για το 32αρι υπάρχει ήδη περίπτωση παιδιού που του έδωσαν καινούργια συσκευή στο πλαίσιο του doa Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 επισης η ζημια που μπορει να σε παθει μετα τον πρωτο χρονο θα ειναι 99% κατω απο 100€ οποτε... ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε άσπρο δείχνει ποιοτικό και του ταιριάζει απόλυτα. Σε μαύρο δείχνει φτηνιάρικο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Κι εγώ από αυτόν το αγόρασα τελικά (το Expansys.ae θαλασσωσε την παραγγελία) αλλά μένω εκτός Ευρώπης και εδώ που είμαι δεν είναι καθόλου εμπορευσιμο το LG.. Αν ήμουν Ελλάδα δύσκολα θα το επιχειρουσα. Από την άλλη δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι σε συσκευή out of the box, ας ελπίσουμε να μην σπάσει τώρα το σερί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εγώ το παρήγγειλα από expansys μέσω καλού φίλου άσπρο 32άρι αλλά η γκαντεμιά υπάρχει μιας και μόλις το παρήγγειλα σε λίγες ώρες έπεσε η τιμή του 50€!!!! Χαλάλι του πάντως και μακάρι να είναι καλό όπως το περιμένω και να μείνω μαζί του Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ρε παιδιά στο expanses εχει 2 τιμές τι παίζει ; Ποια είναι η σωστή και τι διάφορες έχουν ; Ξέρει κανένας ; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Να σαι καλά Μάνο...:) Κι εγώ χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που δεν είναι κολλημένοι με μια εταιρία και προσπαθούν να δουν αντικειμενικά τα πράγματα. Είμαστε μια παρέα απο παιδιά που το ψάχνουμε πολύ το θέμα. Εκτός απο μένα ο afilopou απο πάνω, o efthimis31, o pandrits, o pamifal, o costsa41, o Χριστόφορος μιλάμε καθημερινά σε δικό μας γκρουπάκι στο whatssapp και βρισκόμαστε τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα για καφέ απλώνοντας τις συσκευές μας. Επίσης με τον sotmax αλλά και τον motomoto έχω την ίδια σχεδόν επικοινωνία για να δούμε λίγο πιο...εσωτερικά τις συσκευές. Στο γκρουπάκι τέλος που έχω στο FB για τη Samsung μιλάω καθημέρινα με χρήστες διαφόρων συσκευών, plus ότι δουλεύω σε κατάστημα με κινητά...:) Η άποψη λοιπόν ότι το G2 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορει δεν ήρθε βλέποντάς το 10 λεπτά στο Πλαίσιο.Ήρθέ μετά απο πολλές συζητήσεις και έρευνα. Λίγοι επιφυλακτικοί μείνανε, αλλά νομίζω ότι σίγουρα θα υποκύψουν...:) Όπως λέει λοιπόν κι ο Αργύρης απο πάνω, το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η LG να στηρίξει τη συσκευή της.Αν το κάνει, όχι μόνο θα βγει κερδισμένη (το nexus με 2300mAh μπαταρία???WTF???), αλλά θα ανέβει επίπεδο και θα κρατήσει μεγάλη αβάντα στις επόμενες συσκευές της. Τώρα αν δε το κάνει, κακό του κεφαλιού της. Α ρε Λιακο τι ωραια που τα γραφεις,να ξερετε παιδια οτι ο Ηλιας ηταν ο πρωτος που το πηρε απο την παρεα και ακολουθησαμε οι υπολοιποι και βεβαια δεν το μετανοιωσε κανεις μας!!! Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εγώ το παρήγγειλα από expansys μέσω καλού φίλου άσπρο 32άρι αλλά η γκαντεμιά υπάρχει μιας και μόλις το παρήγγειλα σε λίγες ώρες έπεσε η τιμή του 50€!!!! Χαλάλι του πάντως και μακάρι να είναι καλό όπως το περιμένω και να μείνω μαζί του Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί τους και να ζητήσεις τη νέα τιμή, αλλιώς ακύρωσε την παραγγελία και ξαναπαράγγειλέ το! Κατά τα άλλα, για όσους λένε ότι το μαύρο δε βλέπεται, προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο - φταίει ότι κλέβει την παράσταση και οθονάρα του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες και άσχημο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Άσχημο δεν ειναι,άπλα ειναι αδιάφορο (προσωπική άποψη πάντα),όταν το είδα σήμερα στο πλαίσιο,δεν το κατάλαβα το κινητο από την όψη,μόνο όταν είδα την ταμπελίτσα :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παιδια λευκο ειναι ολα τα λεφτα,το μαυρο απλως ειναι .... μαυρο!! Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Άσχημο δεν ειναι,άπλα ειναι αδιάφορο (προσωπική άποψη πάντα),όταν το είδα σήμερα στο πλαίσιο,δεν το κατάλαβα το κινητο από την όψη,μόνο όταν είδα την ταμπελίτσα :lol: Έτσι την πάτησα κι εγώ: Ρωτάω τον πωλήτή "πότε θα φέρετε κάποιο δείγμα G2?" και μου λέει "Αυτό εδώ δε σου κάνει?" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Η αλλιώς ο καθένας ανάλογα με την ηλικία του, το επάγγελμα του, το στυλ του, τα ρούχα του κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Μην συνεχίζουμε τη κουβέντα τύπου "ξανθιές ή μελαχρινές". Και τα 2 χρώματα είμαι πολύ όμορφα και εντελώς υποκειμενικης ομορφιάς.Άλλωστε μια Οθονη είναι η συσκευή.Εγώ έχω μαύρο με θηκη μαύρη λευκή που το μεταμορφώνει.Αντίστοιχα θα πήγαινε και μια λευκή θηκη στο μαύρο μιας και περιθώρια είναι ελάχιστα μπροστά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Χαίρετε σε όλη την παρέα.Σας παρακολουθώ διακριτικά εδώ και λίγο καιρό και χαίρομαι με αυτά που διαβάζω για το G2 :-).αναμένω βασικά το nexus 5 για να δω τι θα κάνω με νέα συσκευή και κυρίως το αν θα βγει σε 32αρι με 3000mh μπαταρία.Αλλιώς θα με καλώς ορίσετε στην οικογένεια σας.ειδικά αφού πάει καλά η συσκευή και από xda υποστήριξη, και από cm όλα καλά.θα περιμένω λίγο να πέσει και η τιμή του στο expansys για να πάρω το 32αρι και όλα οκ! Μία διευκρίνηση θέλω μόνο αν μπορείτε.διαβάζω παντού τα καλύτερα για την αυτονομία του.με χρήση μόνο Wi-Fi γυρισμένο στο 2g και από 7,30 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ θα έχω στο περίπου ένα 6ωρο sot? Με auto brightness και sync on στα πάντα, Facebook ,2 mail, viber, Skype και κανένα μισάωρο κλήσεις? Με το nexus με franco συνήθως πιάνω 5ώρο το πολύ με περίπου 12 ώρες χρήσης και με αφήνει πάντα στο τέλος και ψάχνω φορτιστή.αν ανοίξω καιdata με 3g ακόμα χειρότερα...Και κάτι ακόμα, το OIS κάνει δουλειά στο video, έστω και λίγη?? Ευχαριστώ guys και dsorry αν σας κούρασα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί τους και να ζητήσεις τη νέα τιμή, αλλιώς ακύρωσε την παραγγελία και ξαναπαράγγειλέ το! Δε ξέρω αν γίνεται γιατί το έχει παραγγείλει φίλος με εταιρικό ΑΦΜ, έχει γίνει shipment και δε θέλω να τον εκθέσω για ένα 50ρικο. Θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι και θα το μεταφέρω έτσι σα απλή ενημέρωση Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Δε ξέρω αν γίνεται γιατί το έχει παραγγείλει φίλος με εταιρικό ΑΦΜ, έχει γίνει shipment και δε θέλω να τον εκθέσω για ένα 50ρικο. Θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι και θα το μεταφέρω έτσι σα απλή ενημέρωση Που είδες ότι έπεσε ένα 50€; Στείλε Λινκ Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Που είδες ότι έπεσε ένα 50€; Στείλε Λινκ Μπαίνω από tapatalk k δεν είμαι σε pc τώρα αλλά λίγα μηνύματα πιο πίσω αν πας υπάρχει και link. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 εγω παντως παιδες κοντρα στο ρευμα μ'αρεσει περισσότερο το μαυρο απο το ασπρο.. προσωπικα ψηνομαι απεριγραπτα αλλα θα περιμένω την εκδοση με τα 32 να κυκλοφορησει ευρεως. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Σε όλα τα άλλα πάρε το άφοβα,ειδικά από θέμα αυτονομίας και κάμερας θα είσαι η μέρα με τη νύχτα με το nexus. Δυστυχώς αυτά τα 2 είναι και όπως φαίνεται θα είναι τα μεγάλα μείον του καθαρού Android by nexus. Γι αυτό κι εγώ πήρα το G2, αλλιώς δε θα άλλαζα το smooth απροβληματιστο δούλεμα και την ελευθερία που σου δίνει το "καθαρό". Πιστεύω όμως πως και με το G2 δε θα απογοητευτώ και που ξέρεις ίσως γίνει κάνα θαύμα και βγάλει και καμιά version η Google του nexus 5 στα 32 με 3άρα μπαταρία και ois στη κάμερα οπότε θα πάρω ξανά άμεση μεταγραφή για εκεί :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Κι εγώ αυτό το...θαύμα περιμένω μήπως και το νέο nexus βγει όπως λες,πράγμα που δεν πιστεύω, και φυσικά την LG εδώ να φέρει το 32άρι G2. Δε θα έπαιρνα ποτέ ένα τηλέφωνο που θα έπρεπε να φέρω τον κόσμο Ανάστα για να επισκευαστεί. Η LG για μένα πρέπει να το φέρει το 32άρι καθώς το G2 της έχει βγει λύρα 100 με 1 μεγάλο μείον, το χώρο αποθήκευσης μιας και τα 10 και κάτι ελεύθερα gb του μικρής version είναι οριακά επαρκή και μόνο σε αυτούς που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις χώρου. Και το 2ο είναι να το προσέξει στα updates και για να κλείσει στόματα λόγο και του ΜΗ προτέρου έντιμου βίου σε αυτό το τομέα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Η LG για μένα πρέπει να το φέρει το 32άρι καθώς το G2 της έχει βγει λύρα 100 με 1 μεγάλο μείον, το χώρο αποθήκευσης μιας και τα 10 και κάτι ελεύθερα gb του μικρής version είναι οριακά επαρκή και μόνο σε αυτούς που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις χώρου. Και το 2ο είναι να το προσέξει στα updates και για να κλείσει στόματα λόγο και του ΜΗ προτέρου έντιμου βίου σε αυτό το τομέα. Πολυ σωστα! Οσον αφορα στις αναβαθμισεις, μαλλον θα κανει skip την 4.3 και θα παει κατευθειαν για 4.4. Δυστυχως προχτες αποχωριστηκα το G2 για χαρη ενος Lumia 1020, αλλα η αυτονομια του τελευταιου ειναι πραγματικα για γελια... :X Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts