Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις μου ήρθε και το USB OTG που περίμενα και η θηκούλα που παρήγγειλα μια απλή TPU σε διάφανο μωβ,μια χαρά...τώρα να έρθουν και τα screen protector και το κινητάκι θα είναι σούπερ ντυμένο :lol:

το usb πάντως εξυπηρετικότατο και δεν το πιάνει το μάτι σου,ήδη τα backup μου μεταφέρθηκαν οπότε κανένα πρόβλημα με τη χωρητικότητα!!

περιμένω το Σ/Κ για να φλασάρω την πρώτη rom :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις μου ήρθε και το USB OTG που περίμενα και η θηκούλα που παρήγγειλα μια απλή TPU σε διάφανο μωβ,μια χαρά...τώρα να έρθουν και τα screen protector και το κινητάκι θα είναι σούπερ ντυμένο :lol:

το usb πάντως εξυπηρετικότατο και δεν το πιάνει το μάτι σου,ήδη τα backup μου μεταφέρθηκαν οπότε κανένα πρόβλημα με τη χωρητικότητα!!

περιμένω το Σ/Κ για να φλασάρω την πρώτη rom :p

Κλαιρη να υποθεσω acer73?

Παναγιωτης

Κλαιρη να υποθεσω acer73?

ναι..αυτή λέω να βάλω πρώτα...αλλά βγήκε και άλλη :D

Ηλία,το widget για τον καιρό πιο είναι??

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

ναι..αυτή λέω να βάλω πρώτα...αλλά βγήκε και άλλη :D

Ηλία,το widget για τον καιρό πιο είναι??

Android Weather

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα,

υφίσταται θέμα με το autofocus της κάμερας, indoor σε κανονικό φωτισμό? Σε μερικές (ελεύθερες) δοκιμές εντός με τον κλασικό φωτισμό του Πλαισίου, δυσκολευόταν να κάνει λήψη και το αποτέλεσμα (όταν έκανε focus) δεν ήταν ανάλογο αυτών που ακούω από χρήστες για την ποιότητα της κάμερας...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Λοιπόν, παιδιά, μετά από αρκετή σκέψη (και ακολουθώντας τον ενθουσιασμό του manos the greek), παρήγγειλα πριν 2 λεπτά το G2 σε μαύρο (32GB) στα 410 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από τον ίδιο ebay seller. Για να δούμε πότε θα παραλάβω..

Το ίδιο έκανα και εγώ πριν λίγο ρίσκο αλλά γλιτώνουμε κάποια χρήματα. :)

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Βρηκε κανεις ,κανενα τροπο να εχουμε διαφανη tasbar και softkey background με το nova launcher; Οπως ειναι στον original launcher της lg δηλαδη.. Σε μαυρο φαινεται πολυ χειροτερο ..

Δοκιμασα καποια κολπα με το xposed framework, τοσο με gravity box, οσο και με xblast tools modules, αλλα καθε φορα brickαρει το ui... :( Δεν ξερω αν φταιει που εχω βαλει το τροποποιημενο framework που εμφανιζει 50% μικροτερο μεγεθος των softkey..

Βρηκε κανεις ,κανενα τροπο να εχουμε διαφανη tasbar και softkey background με το nova launcher; Οπως ειναι στον original launcher της lg δηλαδη.. Σε μαυρο φαινεται πολυ χειροτερο ..

Δοκιμασα καποια κολπα με το xposed framework, τοσο με gravity box, οσο και με xblast tools modules, αλλα καθε φορα brickαρει το ui... :( Δεν ξερω αν φταιει που εχω βαλει το τροποποιημενο framework που εμφανιζει 50% μικροτερο μεγεθος των softkey..

Καλησπέρα. Το έχω δοκιμάσει, xposed framework και τροποποιημενο framework που εμφανιζει 50% μικροτερο μεγεθος των softkey δεν συμπαθιούνται και δημιουργούν προβλήματα.

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Καλησπέρα. Το έχω δοκιμάσει, xposed framework και τροποποιημενο framework που εμφανιζει 50% μικροτερο μεγεθος των softkey δεν συμπαθιούνται και δημιουργούν προβλήματα.

Πολύ λογικό μιας και τα 2 αλλάζουν το framework...:)

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά με ενδιαφέρει η αγορά του G2 θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις και αν το gps του κλειδώνει γρήγορα χωρίς να χάνει το σήμα. Κάτι ακόμη που με ενδιαφέρει είναι και το περιβάλλον του mail application είναι καλό. Ευχαριστώ

καλησπερα εχω ενα προβλημα και δεν ξερω αν εχει τυχει και σε κανεναν απο εσας.οταν βαζω την ωρα στο αυτοματο το ρολοι δουλευει κανονικα οταν το βαζω στο χειροκινητο και το βραδυ που παω να κοιμηθω και το κλεινω παντα,το πρωι εχει παει 30 με 40 λεπτα πισω.τι μπορει να φταιει

[ATTACH]36891[/ATTACH] xposed framework+modules xblast κανει τη δουλεια που θελεις

Edited by pafimal
Παναγιωτης

[ATTACH]36891[/ATTACH] xposed framework+modules xblast κανει τη δουλεια που θελεις

Thanks! Εμενα brickαρει η συσκευη οταν βαζω το xblast αλλα, οπως γραφουν και οι υπολοιποι λογικα θα φταιει που εβαλα τροποποιημενο framework για να μικρυνουν τα softkey..

Το κακο ειναι οτι τωρα ψαχνω να βρω το original να δοκιμασω αλλα εξαφανιστηκε μυστηριωδως.. Αυτα ειναι τα κακα της ελειψης sd. Ειχα κρατησει backup.

Αν καποιος εχει το original και μπορει να το ανεβασει καπου..

Το παραπανω που γραψεις δουλευει για την taskbar φανταζομαι ε? Δε νομιζω να υπαρχει κατι και για τα softkey.

Thanks! Εμενα brickαρει η συσκευη οταν βαζω το xblast αλλα, οπως γραφουν και οι υπολοιποι λογικα θα φταιει που εβαλα τροποποιημενο framework για να μικρυνουν τα softkey..

Το κακο ειναι οτι τωρα ψαχνω να βρω το original να δοκιμασω αλλα εξαφανιστηκε μυστηριωδως.. Αυτα ειναι τα κακα της ελειψης sd. Ειχα κρατησει backup.

Αν καποιος εχει το original και μπορει να το ανεβασει καπου..

Το παραπανω που γραψεις δουλευει για την taskbar φανταζομαι ε? Δε νομιζω να υπαρχει κατι και για τα softkey.

Για τα softkeys χρησιμοποιω το gmd ayto hide soft keys

Παναγιωτης

Φίλε σε περίπτωση βλάβης, θα πρέπει να το στείλεις πισω; πόσο καιρό θα σου πάρει;

Λοιπόν, παιδιά τα πράγματα με τον πωλητή από το ebay είναι λίγο ιδιαίτερα. Αν προσέξετε στις σελίδες του αναφέρει πως δίνει 1 έτος Αυστραλιανή εγγύηση, ενώ έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών με την προϋπόθεση να πληρώσεις το κόστος επιστροφής και τα είδη να είναι σε κατάσταση που να μπορούν να ξαναπακεταριστούν (resealable).

Σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αφού μάλιστα τα κινητά που δίνει έχουν Hong Kong firmware, αλλά 400 ευρώ για κινητό με 32Gb Snapdragon 800 και fullHD οθόνη δεν βρίσκεις αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Και μη μου πείτε για κινέζικα, γιατί έχω πικρή πείρα π.χ. από το tablet PiPo Μ1 Μax, το οποίο ευτυχώς κατάφερα να ξεφορτωθώ σε κάποιον που δεν τον ένοιαζε η ασυμβατότητα, τα συνεχή κολλήματα και η άθλια κάμερα. Δυστυχώς πολλές φορές παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό των συνφορουμιτών και κάνουμε επιεικώς απαράδεκτες αγορές. :p

Για τα softkeys χρησιμοποιω το gmd ayto hide soft keys

Ok thanks, αφου σου δουλευει εσενα το xblast αρα φταιει που εχω τροποποιημενο framework..

Καλησπέρα παιδιά με ενδιαφέρει η αγορά του G2 θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις και αν το gps του κλειδώνει γρήγορα χωρίς να χάνει το σήμα. Κάτι ακόμη που με ενδιαφέρει είναι και το περιβάλλον του mail application είναι καλό. Ευχαριστώ

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει?

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει?

Φιλε μου αυτά που ρωτάς είναι αυτονόητα για τις ναυαρχίδες κάθε εταιρίας.

Φυσικά κάνει βιντεοκλησεις και gps κλειδώνει αμεσα.

Όσο για το περιβάλλον mail,αυτό είναι υποκειμενικό.Μια χαρά μου φαίνεται εμένα, αλλά αν δε σου αρέσει υπάρχουν πολλές εφαρμογές mail στο market που σίγουρα θα σε καλύψουν.

Follow me on XDA

Φιλε μου αυτά που ρωτάς είναι αυτονόητα για τις ναυαρχίδες κάθε εταιρίας.

Φυσικά κάνει βιντεοκλησεις και gps κλειδώνει αμεσα.

Όσο για το περιβάλλον mail,αυτό είναι υποκειμενικό.Μια χαρά μου φαίνεται εμένα, αλλά αν δε σου αρέσει υπάρχουν πολλές εφαρμογές mail στο market που σίγουρα θα σε καλύψουν.

Ευχαριστώ. Όταν λες για βιντεοκλήσεις δεν αναφέρεται σε skype κ.τ.λ αλλά για απευθείας 3g βιντεοκλήση, σωστά?

Αν δεν κάνω λάθος (και δεν έχω χάσει επεισόδια) βιντεοκλήσεις μέσω 3G στον κόσμο των Android μπορούν να κάνουν μόνο τα κινητά της Samsung. Για όλα τα υπόλοιπα μιλάμε για κλήσεις μέσω applications τύπου Skype κλπ..

Το πιο τίμιο τηλέφωνο σε Android που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου...

Η συνύπαρξη του πλέον με το νοτελι 3 είναι γεγονός...

Έδιωξα από πάνω μου το s4 και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλώς τον. Το ίδιο και εγώ. Λίγο για το one μετάνιωσα αλλα λίγο.

Καλως τον Νικολα ερωτας ε?να υποθεσω λευκο 32αρι

Παναγιωτης

Καλώς τον. Το ίδιο και εγώ. Λίγο για το one μετάνιωσα αλλα λίγο.

Εμένα πάντως το σχόλιο του Skoj στο thread του HTC One (και το γεγονός ότι διέκρινα πως έχει σωστή κρίση ελέω εμπειρίας στο συγκεκριμένο θέμα), ήταν αυτό που με έπεισε να απομακρυνθώ από το One, το οποίο ήμουνα έτοιμος να αγοράσω.. :)