Nicolas_D Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Hello, Shipping is free to Greece. We sell only 32gb model. Ystävällisin terveisin, Digivire Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@digivire.com http://www.digivire.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 το πηρα σημερα, λευκο 32αρι, με γεια μου μετα απο παρα πολλα χρονια iPhone ελπιζω να βολεψει καλυτερα Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 το πηρα σημερα, λευκο 32αρι, με γεια μου μετα απο παρα πολλα χρονια iPhone ελπιζω να βολεψει καλυτερα απο ποιο site? μεγιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 το πηρα σημερα, λευκο 32αρι, με γεια μου μετα απο παρα πολλα χρονια iPhone ελπιζω να βολεψει καλυτερα Μεγειά σου... απλά το ερώτημα είναι αν θα συνηθἰσεις το android :) αλλά αν ρωτήσεις εμένα,πολύ πιο απλό,πιο λειτουργικό και αν ασχολείσαι και λίγο με το android κάνεις τα πάντα όλα :D Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 518 το 16αρι, και 533 το 32αρι. Πλησιαζουμε με γρηγορους ρυθμους σρο ψυχολογικο οριο των 500 ευρω. Μαλλον καπου εκει θα το χτυπησω κ εγω :) Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) vnp το πηρα, ευχαριστω. κανενα bumperακι ξερουμε? αρχισαμε τις λαλακιες, το βαζω στον μακ και δεν αναγνωριζει τπτ, ουτε φαινετε να υπαρχει λυση για αυτο :mad::mad::mad: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 14, 2013 by athanaso77 Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 αρχισαμε τις λαλακιες, το βαζω στον μακ και δεν αναγνωριζει τπτ, ουτε φαινετε να υπαρχει λυση για αυτο :mad::mad::mad: Υπάρχει ένα πρόγραμμα για mac λέγεται Android file transfer Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 εισαι μεγαλος! problem solved.. Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Όντως το G2 είναι η κορυφαία συσκευή αυτή την στιγμή. Όμως όπως και πέρυσι που το πρώτο G ήταν επίσης καλύτερο, δεν της δίνει την ώθηση που θα έπρεπε στις πωλήσεις. Κατά την γνώμη μου οι συσκευές της βγαίνουν αργά. Από την μία έχει την δυνατότητα να βάλει το πιο πρόσφατο hardware και να ένα βήμα μπροστά, αλλά από την άλλη οι περισσότεροι έχουν ήδη αγοράσει συσκευή, πολύ πριν τον Οκτώβριο. Εγώ πάλι πιστεύω πως σωστά πράττει και βγάζει σε διαφορετικό χρόνο το κορυφαίο μοντέλο της. Οι περίπου έξι μήνες που μεσολαβούν από τις κυκλοφορίες της Samsung είναι αρκετός χρόνος για να δημιουργηθεί ζήτηση συν ότι δεν μπαίνει στην διαδικασία να συγκριθεί άμεσα με την Samsung πράγμα αρκετά εύκολο λόγο των αρκετών αντιγράφων που κάνει στο software. Με απλά λόγια η lg μου δίνει την εντύπωση πως δεν θέλει να κονταροχτυπηθει με την Samsung την ίδια περίοδο και προσπαθεί σε νεκρό χρόνο να περάσει τις πιο ψημενες προτάσεις της. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδιά είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από την πλευρά της LG και βαρέθηκα μην σας πω το αν το G2 32G είναι μέσα στην εγγύηση η όχι, τόσες μέρες προσπαθώ να βγάλω άκρη από διάφορα site αλλά τίποτα, πείρα τηλ… στο expansys και μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη αν το καλύπτει το 32G εδώ στην Ελλάδα πάντως από την Αγγλία που τα περούνε θα είναι όλα οκ αλλά αν το πάρω και πάθει κάτι θα πρέπει να το στείλουν έξω και θα είναι χρονοβόρο αρκετά, τουλάχιστον μου είπε την αλήθεια και δεν με τα μασούσε, φαντάζομαι και με το VNP το ίδιο θα γίνεται, και μετά απο όλα αυτά θα πάω να πάρω το Samsung G.N.3 και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο φυσικά από σκρουτζομάγαζο τώρα που έχει πέσει και πάρα πολύ η τιμή του, έλεγα και για το Sony Z1 αλλά αυτό το μπάχαλο που επικρατή με την οθόνη του το απέτρεψα κατευθείαν. Η LG ειναι πραγματικα απογοήτευση με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της στο θέμα εγγύηση. Πραγματικα το κινητο το σκέφτομαι πολυ σοβαρά αλλα σε 32αρι,αλλη στην ουσια η LG με διώχνει απο μελλοντικό πελάτη της:wacko: Εδώ η συνομιλία μου με το expansys στο θέμα εγγύησης. Κοινός κλαφτα Χαράλαμπε αν σου τύχει τίποτα η συσκευη και δεν στο καλύψει η εδώ τραγελαφικη αντιπρόσωπια.:ninja: "Αγαπητέ πελάτη Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη συσκευή που σας ενδιαφέρει στο παρακάτω link http://www.expansys.com.gr/lg-optimus-g2-black-252419/ οι συσκευές έρχονται από το εξωτερικό (Αγγλία) και η εγγύηση δίνεται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την LG Ελλάδος LINK ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ http://www.lg.com/gr 801 11 200 900 & από κινητό 2104800564 LIVE CHAT / EMAIL / SKYPE Η εγγύηση δίνεται από τον κατασκευαστή και ισχύει για ένα χρόνο. Εφ’ όσον έχετε αγοράσει τη συσκευή σας από εμάς, εμείς σας καλύπτουμε σε περίπτωση που χρειαστεί επισκευή εντός εγγύησης και δεν μπορείτε να επισκευάσετε στην Ελλάδα, μπορούμε να στείλουμε τη συσκευή εκ μέρους σας στον κατασκευαστή στο εξωτερικό. Ωστόσο, παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα και μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 2 μήνες για την επιστροφή της συσκευής σας. Με εκτίμηση, EXPANSYS:(:( From: ********************** Sent: 13 October 2013 06:30 To: eXpansys Greece Subject: Αποριες LG G2 32GB Καλημερα ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη συσκευη της LG το G2 στην εκδοση με τα 32GB και θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που η αντιπροσωπια της LG Hellas δεν καλυπτει το συγκεκριμενο μοντελο στην Ελλαδα σε θεματα εγγυησης,τοτε ποιος αναλαμβανει την υποστηριξη της συσκευης σε θεματα service σε περιπτωση βλαβης αν γινει αγορα απο το καταστημα σας Ευχαριστω." Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 518 το 16αρι, και 533 το 32αρι. Πλησιαζουμε με γρηγορους ρυθμους σρο ψυχολογικο οριο των 500 ευρω. Μαλλον καπου εκει θα το χτυπησω κ εγω :) Από τη στιγμή που παίζει στο amazon.de στα 477 ευρώ, δεν θα αργήσει να πέσει η τιμή του. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Η κάλυψη του από την ελληνική αντιπροσωπία είναι θέμα χρόνου. Μόλις γίνει η επίσημη εισαγωγή θα του παρέχει υποχρεωτικά εγγύηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Η κάλυψη του από την ελληνική αντιπροσωπία είναι θέμα χρόνου. Μόλις γίνει η επίσημη εισαγωγή θα του παρέχει υποχρεωτικά εγγύηση. Δυστυχώς δεν απαντούν αν θα το φέρουν ή όχι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Η κάλυψη του από την ελληνική αντιπροσωπία είναι θέμα χρόνου. Μόλις γίνει η επίσημη εισαγωγή θα του παρέχει υποχρεωτικά εγγύηση. Μη παίρνεις και όρκο γι αυτό.. , αν και είναι πιθανό. Και μονο που κόβει υποψηφίους πελάτες με την πολιτικη της η lg προκαλει ζημία στον εαυτό της.. Μέχρι, να φέρει το 32αρι, και αν το φέρει, πόλοι μπορεί να έχουν πάρει άλλο κινητό ή να περιμένουν κάποιο άλλο. Και για το galaxy 5 που κάποιος μου απάντησε οτι θέλει 6 μηνες ακόμη, υπαρχουν πολύ βάσιμες φήμες οτι έρχεται πολύ νωρίτερα, Ιανουάριο κοντά, ακριβώς γιατι ο ανταγωνισμός αυξήθηκε σημαντικά, και το s4 δεν πουλάει όσο περιμένανε. Επειδή το τελευταιο είναι βέβαιο, είναι σχεδόν βέβαιο οτι το s5 έρχεται νωρίτερα οντως. Επίσης όλοι περιμένουν κάτι πολύ καλυτερο αύτη τη φορά απο τη samsung. Τα γράφω αυτά, για να τονίσω, οτι οτάν σαν εταιρία σκοτώνεις τις πωλησεις σου, θέτωντας τους πελάτες σου σε αναμονή αγορας όταν εχεις το πλεονέκτημα, τι να περιμένεις οτάν το χάσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπέρα...Σήμερα παρήγγειλα κι εγώ απο VNP το 32αρι λευκό..πρώτη φορά λευκό...Όσοι το εχετε πειτε μου λίγο...ερωτεύσιμο? :P Εγγύηση καλύπτει 2 χρόνια η αντιπροσωπεία της LG..αυτο μου ειπαν αυτο σας λεω...Προέρχομαι από Galaxy S4 και γενικα Galaxy s1,s2, s3..όλα τα μοντέλα..ελπίζω να έκανα καλή επιλογή!! Πείτε μου και οι χρήστες που το έχετε τι θα ήταν καλό να προσέξω..Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 G2 32gb στα 540 ή Note 3 στα 575 ??? πφφφφφ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αν αντέχεις το μεγάλο μέγεθος πας σε νότε 3.Αν και τα 2 έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Α, κάτι ξέχασα, ρε παιδιά που θα βρω θήκη για το κινητό? Δεν θέλω να πιανει γυρω γυρω. Θέλω να μπαινει μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αν βρεις πες μου και έμενα...Δεν έχω δει να εχει κανένας που να γνωρίζω τουλάχιστον.Στο τέλος θα αναγκαστώ να πάρω απο εξωτερικό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εδω εχει οπως βλεπω πολυ καλες θηκες σε διαφορα χρωματα. http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss/276-8220030-5622853?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Skinomi%C2%AE%20TechSkin%20-%20LG%20G2 Αλλα με τα καπριτσια της LG αμφιβολλω αν θα τιμησω καποια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Πρωτη φορα παιδια διαβασω ενα θεμα για συσκευη καινουργια κ δεν βλεπω αναφορες για προβληματα. Α να το πω κ εγω η μπαταρια εχει τον ατελειωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 G2 32gb στα 540 ή Note 3 στα 575 ??? πφφφφφ :confused: Που το έχουν τόσο το lg g2 32gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Που το έχουν τόσο το lg g2 32gb? Vnp http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/lg/lg-g2-32gb-d802.html Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ok υπαρχουν πολλες εναλλακτικες αλλα πραγματικα απορω με την lg πως καταδεχεται να εχει τετοιο ασχημο ui. Βλεπω το G2 στα βιντεο εξωτερικα, μου αρεσει υπερβολικα αλλα μολις ανοιγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Γιατί 1 χρόνο εγγύηση το expansys? H διάβασα λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts