csk4023 Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Ειπώθηκε και μερικές σελίδες πίσω αλλά το υπενθυμίζω επειδή ίσως πολλοί απ'τους ενδιαφερόμενους το προσπέρασαν... Προχθές κυκλοφόρησε το RAM Νοεμβρίου με το cd του sp2 για Ελληνικά XP... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Mια απλή λύση για τα security patches των SP2 είναι με την αποσυμπίεση του αρχείου exe με κάποιο πρόγραμμα ,και από τον κατάλογο ι386 να κάνει κανείς install με δεξι click από τον windows explorer, όλων των inf με αρχικά ie*.inf και οε*.inf .-Αν δεν λείπουν αρχεία από τον HY,μετά την επανεκίνηση θα έχει κανείς Internet Εxplorer και Outlook SP2 ,χωρίς των επιπλέον αμφίβολων βελτιώσεων όπως firewall2 κλπ -Mετά windows update για τα υπόλοιπα....Σε καμια περίπτωση δεν ζητείται CD-Key. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 re paidia mporw na valw to sp2 se piratika windows??? an nai me simferi na ta valw i den tha me voithisei se tpt??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 mia moufa kai misi einai to service pack 2...otan to vazw blockarontai oi irda mou sto pc mou...giafto to evgala kai eida tin igia mou...ase pou sernetai me to sp2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bezoss (25 Οκτ. 2004 , 17:51) mia moufa kai misi einai to service pack 2...otan to vazw blockarontai oi irda mou sto pc mou...giafto to evgala kai eida tin igia mou...ase pou sernetai me to sp2 Φιλε μου, εγω που το εβαλα με καθαρη εγκατασταση δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Ουτε σερνεται ουτε τιποτα. Απλως καποια προγραματα θελουν update για να δουλεψουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Περασα το SP2 απο το cd του RAM (ΧΡ HOME GR).Ολα δουλευουν καλα ισως λιγο πιο γρηγορη εκκινηση ,προβλημα με το ΒΤ αλλα εφταιγε το nVIEW .Exω καταργησει τους οδηγους της WIDCOMM και εχω τους οδηγους της MS και μεχρι στιγμης δουλευει ρολοΐ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill33 (25 Οκτ. 2004 , 21:58) Περασα το SP2 απο το cd του RAM (ΧΡ HOME GR).Ολα δουλευουν καλα ισως λιγο πιο γρηγορη εκκινηση ,προβλημα με το ΒΤ αλλα εφταιγε το nVIEW .Exω καταργησει τους οδηγους της WIDCOMM και εχω τους οδηγους της MS και μεχρι στιγμης δουλευει ρολοΐ. Με clean Install η απλα το "φορεσες σαν καπελο" απο επανω; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Εγώ το πέρασα απο επάνω και πηγαίνει μια χαρά! Κάποιο καλό παιδί έχει να μου δώσει το patch για το πρόβλημα με τις συνδέσεις που περιορίζονταν σε 10 μετά το sp2? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (25 Οκτ. 2004 , 22:43) Με clean Install η απλα το "φορεσες σαν καπελο" απο επανω; Το περασα απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 εγω το μετάνιωσα που το έβαλα στον υπολογιστη μου στο σπίτι, γιατί δεν χρησιμοποιώ και πολύ το Ιντερνετ στο. Στη δουλεια το έχω και το βρίσκω πολύ ενοχλητικό, ένταξει να βάζει τα pop-ups αλλα γιατί να μην με αφήνει να δώ Javascript ? Αλλα δεν το έχω ψάξει και ιδιείτερα... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billyavl (26 Οκτ. 2004 , 12:17) εγω το μετάνιωσα που το έβαλα στον υπολογιστη μου στο σπίτι, γιατί δεν χρησιμοποιώ και πολύ το Ιντερνετ στο. Στη δουλεια το έχω και το βρίσκω πολύ ενοχλητικό, ένταξει να βάζει τα pop-ups αλλα γιατί να μην με αφήνει να δώ Javascript ? Αλλα δεν το έχω ψάξει και ιδιείτερα... αυτό είναι όντως πολύ ενοχλητικό... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 paidia gia na rwtisw kat katghe fora pou anoigw to pc to firewall tous einai apenergopoiimeno...giati??enw ton kleinw exontas to energo otan to anoigw pali einai off! why? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 μου ηρθε μολις τωρα ενημερωση απο το windows update το .............. service pack 2 .............. να το εγκαταστησω ή θα εχω προβληματα. Γιατι κατι ειπατε εδω οτι δεν...κλπ. Τι να κανω; help Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 εμένα κατέβηκε απο το update, ξεκινάει η εγκατάσταση αλλά μετά απο λίγο εμφανίζει μήνυμα λάθους και κάτι λέει ότι το key κάτι έχει , κάτι δε ταιριάζει , δε θυμάμαι και το κειμενάκι ακριβώς... Λέτε να με προστατεύει ο θεός για να μη το κάνω εγκατάσταση? :p Πάντως αν είναι να το κάνω, δε ξέρω τι γίνεται και τι φταίει ακριβώς με το key Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 mia voitheia se pm parakalo giato ti na kano se spasmena wind. efoson exei egatastathei to sp2 gia to activation Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Λογικά μετά την εγκατάσταση του SP2, δεν θα πρέπει να μου εμφανίζει, κάτω, δεξιά στην μπάρα εργασιών, ένα μικρό εικονίδιο με την μορφή ασπίδας ή κάνω λάθος;;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (31 Οκτ. 2004 , 21:56) Λογικά μετά την εγκατάσταση του SP2, δεν θα πρέπει να μου εμφανίζει, κάτω, δεξιά στην μπάρα εργασιών, ένα μικρό εικονίδιο με την μορφή ασπίδας ή κάνω λάθος;;; Και εμενα δεν το εμφανιζει,υπαρχει ομως το εικονιδιο μεσα στο πινακα ελεγχου. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Και εμένα δεν εμφανίζεται στο taskbar αλλά κανονικά στο control panel. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται γιατί διάλεξα να έχω την επιλογή στο antivirus protection να χρησιμοποιώ το δικό μου πρόγραμμα. Νομίζω... :worry: :) Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (31 Οκτ. 2004 , 21:56) Λογικά μετά την εγκατάσταση του SP2, δεν θα πρέπει να μου εμφανίζει, κάτω, δεξιά στην μπάρα εργασιών, ένα μικρό εικονίδιο με την μορφή ασπίδας ή κάνω λάθος;;; Αν δεν κάνω λάθος αυτό θα σου το εμφανίσει μόνο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το firewall το antivirus ή τις αυτόματες ενημερώσεις Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (31 Οκτ. 2004 , 18:47) εμένα κατέβηκε απο το update, ξεκινάει η εγκατάσταση αλλά μετά απο λίγο εμφανίζει μήνυμα λάθους και κάτι λέει ότι το key κάτι έχει , κάτι δε ταιριάζει , δε θυμάμαι και το κειμενάκι ακριβώς... Λέτε να με προστατεύει ο θεός για να μη το κάνω εγκατάσταση? :p Πάντως αν είναι να το κάνω, δε ξέρω τι γίνεται και τι φταίει ακριβώς με το key Μηπως αυτο μας γινεται γιατι εχουμε σπασμένα τα win xp; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Ρε παιδια εχω ενα προβλημα.Κατεβασα απο το techteam.gr πριν απο κανα μηνα τα SP2 Ελληνικα.Ολα καλα.Τις τελευταιες 3 μερες ομως μου βγαζει ενα μυνημα καθε φορα που ανοιγω το PC οτι πρεπει να τα εχω ενεργποιησει μεσα σε 4 μερες.Παταω ναι αλλα θελει και το Serial Number.Δεν τον εχω μιας και τα XP Pro μου τα ειχε περασει ενας τεχνικος.Τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Δες στα πλαινα ή στο πισω μερος της κεντρικης μοναδας. Λογικα θα υπαρχει ενα χαρτακι κολυμενο οπου επανω θα εχει εναν κωδικο. Αυτος ειναι και ο κωδικος των windows. Δοκιμασε το και πες μου τι εγινε :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Δεν εχει δυστηχως... :cry: .Τι αλλο μου απομενει να κανω?Να κλαψω? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 kala... exw paraggeilei apo to site ths microsoft tzampe to service pack. perasane 3 evdomades kai akoma erxete! to phre kaneis apo thn microsoft? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Kάτι απλό....να ζητήσεις το key από τον τεχνικό που σου τα έβαλε! Αλλιώς... :X Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts