Muck Smith Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 back 2 good days :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisarts Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Kai kati allo an thes na gnoriseis tin mageia tou 9090 tha sou proteina ena BT GPS kai to Destinator 3! Ekei apla tha ksexaseis osa ikseres os tora me ta proigoumena gadgetakia sou. An xreiasteis kati sigkekrimeno apla pm me! ;) Super Thanks Katsj! Gia to Bluetooth handsfree den ginete tipota e? Den tha mporeso na to doulepso me tin mixani..... :( PS. an thimitheis tin lisi gia ta ringtone tha sou eimai ipoxreos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Super Thanks Katsj! An kai idi to eixa vrei. Gia to Bluetooth handsfree den ginete tipota e? Den tha mporeso na to doulepso me tin mixani..... :( an thimitheis tin lisi gia ta ringtone tha sou eimai ipoxreos... Gia to handsfree den ksero giati apla den exo dokimasei pote! Mixani den exo :D opote.... Gia to ringtone tha to psakso molis bro kai ego ligo xrono kai katso sto PC mou sto spiti ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis_kirk Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 παιδες έβαλα την 1,40 στο pda2k και θελω να ρωτησω 2 πραγματακια¨ 1. οταν στο dialpad παταμε το speed dial , η το clear (το βελος) ακουγεται ενας διαφορετικος ηχος (ν τ ι ν) απο οτι στην παλια εκδοση? 2. γιατι να μην υπαρχει η ωραια phone application που υπαρχει στο σ100 και στο 2020ι που οταν πατας τα πρωτα νουμερα σου βγαζει ονοματα απο τις επαφες σου που αρχιζουν με το συγκεκριμενο γραμμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 @koulis_kirk οντως,το παρατηρησα και εγω κανει ενα ντιιιιιν περιεργο :P εριξα ομως αλλη μαγειρεμενη extended rom και ηρεμησα :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 2. γιατι να μην υπαρχει η ωραια phone application που υπαρχει στο σ100 και στο 2020ι που οταν πατας τα πρωτα νουμερα σου βγαζει ονοματα απο τις επαφες σου που αρχιζουν με το συγκεκριμενο γραμμα.... Δωσε μου το email σου !! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Δωσε μου το email σου !! :cool: endiaferei kai ena filo moy ayto me ths epafes :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa_1 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 etsi sta grigora paidia ton kalitero audio player pion lete ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Friend Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ξέρει κανείς: 1. Πως βάζουμε απόκρυψη στο Qtek 9090 2. Πόσα χρόνια είναι η εγγύηση της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ξέρει κανείς: 1. Πως βάζουμε απόκρυψη στο Qtek 9090 Πατάς 1 φορά το εικονίδιο για την ένταση σήματος, στην πάνω μπάρα > settings > services > caller ID > get settings > Provide my caller id: "No one" > OK Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ξέρει κανείς: 1. Πως βάζουμε απόκρυψη στο Qtek 9090 2. Πόσα χρόνια είναι η εγγύηση της συσκευής2 χρονια δινει η ACE ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas ntinos Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Ο ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ 2ΠΟΛΙΚΟ ΒΙΣΜΑ ΣΕ 22πιν για να φορτισουμε το 9090 (εκτος της βασης συγχρονισμου) eιναι ο ιδιος που χρησημοποιει το ΗP 5450 ή 5550? Ειχα ενα 5450 κι μου εχει περισσεψει 1 ανταπτορας , κανει? Παράθεση __________________kostas ntinos______________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Friend Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 agiorgiti και lagoudaki σας ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Θέλω να κανω αναβαθμιση με την νεα version firmware 1.40 στο PDA2K. Μετά την αναβάθμιση αν περάσω όλα μου τα προγραμματα με το sprite backup θα τρέξει κανονικά ή θα πρέπει να τα εγκαταστησω όλα απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapadopoulos Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 San siskeui to 9090 einai stivari kataskeui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Θέλω να κανω αναβαθμιση με την νεα version firmware 1.40 στο PDA2K. Μετά την αναβάθμιση αν περάσω όλα μου τα προγραμματα με το sprite backup θα τρέξει κανονικά ή θα πρέπει να τα εγκαταστησω όλα απο την αρχή. Οχι, καλο ειναι να περασεις ολα σου τα προγραμματα απο την αρχη. Καθαρο install απο την αρχη για να μην αντιμετωπισεις προβληματα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Οχι, καλο ειναι να περασεις ολα σου τα προγραμματα απο την αρχη. Καθαρο install απο την αρχη για να μην αντιμετωπισεις προβληματα! ;) ok Ευχαριστώ Ξερει κανεις που μπορω να βρω πενάκια και ποσο κάνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 απο οτι ξερω εχει η ace ειναι στην Α.Παρασκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa_1 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 mipos mporei na moy pei kapios ths rithmisis gia na stelno mms kai na mpaino internet mai to pda2k i-mate me syndesi tim ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 mipos mporei na moy pei kapios ths rithmisis gia na stelno mms kai na mpaino internet mai to pda2k i-mate me syndesi tim ? thanks Settings (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpravo65 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Πήρα πρόσφατα το Blutooth Jabra BT800 αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα τόσο στο άνοιγμα εισερχόμενης κλήσης (ανοίγει όποτε θέλει) όσο και στην αναγνώριση κλήσης (δεν λειτουργεί). Σ.Σ. Το δοκίμασα με ericsson δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa_1 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 :) eyharistv poly tha prospathiso na ths valo kai tha do an eho apotelesma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el00140 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Τα qtek δεν υποστηρίζουν μαλλον το προφιλ bluetoοth handsfree που εινα απαραίτητο για να λειτουργησει η αναγνωριση κλήσης στο ακουστικο. Γενικα στο 8080 που εχω εγω η υλοποιση του bluetooth ειναι χαλια. Λυπαμαι που απο οτι φαινεται ειναι γενικοτερο φενομενο στα κινητα της εταιριας. Παράθεση Just me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Στο 8020 μου, το Jabra BT800 δουλεύει μια χαρά πάντως. Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgs69 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Δοκιμάστε το, στο δικό μου τουλάχιστον λειτουργεί. Συχνά πυκνά, το 9090 κολαει και δεν ανταποκρίνεται η οθόνη και το πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει Hard reset στο μηχάνημα. Δοκιμάστε να κάνετε soft reset και κρατήστε πατημένο μέχρι να σηκώσει το λογισμικό το κεντρικό πλήκτρο απο το πλήκτρο πλοήγησης. Σε μένα λειτουργεί κανονικά :w00t: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts