yannisg Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 einai simbata ta programmata afta pou valate me ta WSE? Oi perisoteroi kataskeuastes exoun vgalei anavathmiseis.... As mas pei kapoios poia programmata doulevoun? o Murdof mipos gnorizei kati? Telika mallon den tha to paro... :wacko: meta apo ola afta pou diavazo :wacko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (10 Ιαν. 2005 , 22:37) Το ίδιο έπαθα κι εγώ... -Βάζω το Battery Pack 2004 v5.3.1 κάνω 10 soft reset,το τηλέφωνο δεν ανταποκρινόταν με τίποτα...1ο hard reset ... -Βάζω το Battery Pack Pro v1.1.10 κάνω 10 soft reset,το τηλέφωνο δεν ανταποκρινόταν με τίποτα...2ο hard reset ... -Βάζω το Spb Pocket Plus v2.2 κάνω 10 soft reset,το τηλέφωνο δεν ανταποκρινόταν με τίποτα...3ο hard reset ... Να δω για πόσο θα συνεχιστεί αυτό το βιολί... Υ.Γ:Το ίδιο πρόβλημα το είχα και με την προηγούμενη έκδοση αλλά και με την τωρινή που υπάρχει στο site της Qtek.. Βρε παιδιά.... Μήπως έχουν αλλάξει κάτι στο hardware του 9090 και ο τρόπος που διαβάζουν το υπόλοιπο της μπαταριάς όλες αυτές οι εφαρμογές δημιουργεί πρόβλημα; Χωρίς τα παραπάνω προγράμματα από όσο καταλαβαίνω δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως θα πρέπει κάποιος να απευθυνθεί σε αυτές τις εταιρίες και να ρωτήσει εαν το έχουν ελέγξει στο 9090; Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (10 Ιαν. 2005 , 22:40) Thanks,αλλά το προβληματάκι που όταν βάζω για ήχο κλήσης ένα .wav και με καλούν και δεν ακούγεται αυτός αλλά ένας απλός προεγκατεστημένος ήχος πώς λύνεται..; Τί ήθελα κι άφησα το UIQ...;! :p Προφανώς θα έχει κάποιο περιέργο encoding μέσα το wav. Η κάντο WMA με τον Media Encoder ή βάλτο στο winamp και επέλεξε στα properties του στο Output το nullsoft disk writer plugin. Θα στο γράψει σε άλλο WAV αρχείο. Βάλε αυτό στο 9090. Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yannisg (11 Ιαν. 2005 , 08:09) einai simbata ta programmata afta pou valate me ta WSE? Oi perisoteroi kataskeuastes exoun vgalei anavathmiseis.... As mas pei kapoios poia programmata doulevoun? o Murdof mipos gnorizei kati? Telika mallon den tha to paro... :wacko: meta apo ola afta pou diavazo :wacko Τώρα είδα το μήνυμα σου ;) Το οτι μια εφαρμογή είναι ελεγμένη σε WSE δε σημαίνει ότι θα δουλεύει και σε όλες τις συσκευές! Για αυτό βγαίνουν και τα updates και οι προγραμματιστές κάνουν τα "workarounds" ανά συσκευή! Από ότι βλέπω όλα είναι προγράμματα που διαβάζουν το status της μπαταρίας (σημ. hardware Κομμάτι που μπορεί να θέλει διαφορετικό τρόπο διαβάσματος/polling σε σχέση με άλλο pda) Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 KANO PALI PROTASI: AS ANOIKSI KAPOIOS ENA NEO THREAD ME TA PROGRAMMATA POU DOULEVOUN STO 9090.. THA ITAN ARKETA XRISIMO... ps: murdof efxaristo gia tin apantisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (11 Ιαν. 2005 , 08:57) Βρε παιδιά.... Μήπως έχουν αλλάξει κάτι στο hardware του 9090 και ο τρόπος που διαβάζουν το υπόλοιπο της μπαταριάς όλες αυτές οι εφαρμογές δημιουργεί πρόβλημα; Χωρίς τα παραπάνω προγράμματα από όσο καταλαβαίνω δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως θα πρέπει κάποιος να απευθυνθεί σε αυτές τις εταιρίες και να ρωτήσει εαν το έχουν ελέγξει στο 9090; Δυστυχώς αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω μιας και δεν είχα άλλο ppc πριν για να δω αν λειτουργεί σ'εκεινό κι αν όντως υπάρχει κάποια hardware διαφορά σε σύγκριση με το 9090. Κρίμα γιατί το Pocket Plus 2.2 φαινόταν πολλά υποσχόμενη εφαρμογή. :( Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (11 Ιαν. 2005 , 08:59) Προφανώς θα έχει κάποιο περιέργο encoding μέσα το wav. Η κάντο WMA με τον Media Encoder ή βάλτο στο winamp και επέλεξε στα properties του στο Output το nullsoft disk writer plugin. Θα στο γράψει σε άλλο WAV αρχείο. Βάλε αυτό στο 9090. Τhanks θα το προσπαθήσω κι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (11 Ιαν. 2005 , 11:33) Κρίμα γιατί το Pocket Plus 2.2 φαινόταν πολλά υποσχόμενη εφαρμογή. :( Ίσως η λύση να έρθει με το Pocket Plus 2.3. Αλλά κάποιος πρέπει να τους αναφέρει το πρόβλημα. Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (11 Ιαν. 2005 , 11:35) Ίσως η λύση να έρθει με το Pocket Plus 2.3. Αλλά κάποιος πρέπει να τους αναφέρει το πρόβλημα. Τους έστειλα ένα mail με το πρόβλημα που δημιουργείται. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (11 Ιαν. 2005 , 12:14) Τους έστειλα ένα mail με το πρόβλημα που δημιουργείται. Ίδωμεν... giati de dokimazete to today panel pro mipws doulevei kalitera? link panta se syndyasmo me to ilauncher link einai poli mikrotera apo to spb pocket plus, kai poli grogora kai ta dyo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Μηπως εχει κανεις ακουσει τιποτα για πιθανη ημερομηνια κανενος PDA2K/9090 κ.λ.π me VGA οθονη ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (11 Ιαν. 2005 , 17:18) Μηπως εχει κανεις ακουσει τιποτα για πιθανη ημερομηνια κανενος PDA2K/9090 κ.λ.π me VGA οθονη ? exoune pei oti tha vgei to carbonado, alla apo emfanisi einai na pareis kai ena mistri kai na arxiseis na xtizeis (me to touvlo :D )!! mporeite na to deite edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Οκ,θα την κάνω την ερώτηση αν και μου φαίνεται κάπως "γελοία". :p Πώς μπορώ να γράψω ελληνικά με το hardware qwerty keyboard του Qtek; Δε βρήκα κάποια επιλογή. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makpi Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 sto qtek 9090 trexei to destinator? genika trexoun ola ta apps gia pocket pc? pia i diafora windows mobile 2003 premium me phone edition? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (11 Ιαν. 2005 , 22:14) Οκ,θα την κάνω την ερώτηση αν και μου φαίνεται κάπως "γελοία". :p Πώς μπορώ να γράψω ελληνικά με το hardware qwerty keyboard του Qtek; Δε βρήκα κάποια επιλογή. :confused: Aπο το http://www.qtek.gr "Qtek 9090 - Συχνές Ερωτήσεις Πως μπορώ να γράψω με Ελληνικά με το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο; Για να αλλάξετε από Ελληνικά<->Αγγλικά πιέστε Shift,Space. Για να βάλετε τόνους πιέστε Q,(γράμμα). π.χ. Q+a=ά " ;) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Α ναι μπράβο και δε θυμόμουν που το είχε πάρει το μάτι μου! ;) Μετά από μερικές μέρες ενασχόλησης με το 9090 έχω απογοητευτεί πλήρως!! Δε ξέρω αν φταίει η rom της Ace που μάλλον αυτό είναι ή το hardware του ppc αλλά πραγματικά μου έχει φάει όλο το χρόνο μου...ακόμη δεν έχω βρει μία εφαρμογή που να λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο-εκτός του Destinator-μέσα σε 5 μέρες έχω κάνει πάνω από 10 hard reset καθημερινώς,προσπαθώ να βάλω μία εφαρμογή κάνω soft reset,ξανακάνω,ξανακάνω,ξανακάνω,ναι ναι σωστά μαντέψατε και ξανακάνω μπας κι ανταποκριθεί η οθόνη ή λειτουργήσει το power button αλλά μάταια...μάλιστα σήμερα φτάσαμε και στο στάδιο του αυτόματου hard reset!! Ακόμη και το Sprite Backup μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα!! Οι εφαρμογές αυτές είναι οι γνωστότερες κι είναι εις τον αριθμόν πάνω από 20,αν θέλετε μπορώ να τις αναφέρω για μελλοντικές προφυλάξεις! Δε ξέρω αν έχει κανείς άλλος τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα αλλά κρίμα τα 920 ευρώ που δώσαμε...κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 κανε το εξης.βαζε μια με δυο την φορα τις εφαρμογες να δεις τι συμβαινει...καποια μπορει να το σκαει. πχ εχω βαλε weather panel,destinator,sprite,adobe reader,resco explorer,betaplayer,spb plus 2.2,memaid, phm tweaks. τις επομενες ημερες θα στησω προσθετα.Το τηλ.αυτη την στιγμη παει αψογα! βεβαια εχω imate pda2k οποτε μπορει να εχει αρκετες διαφορες στο software απ' οτι η Qtek. ψαξτο παντως. Σιγα σιγα.μην τα βαζεις ολα μονοκοπανια.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (12 Ιαν. 2005 , 02:57) Α ναι μπράβο και δε θυμόμουν που το είχε πάρει το μάτι μου! ;) Μετά από μερικές μέρες ενασχόλησης με το 9090 έχω απογοητευτεί πλήρως!! Δε ξέρω αν φταίει η rom της Ace που μάλλον αυτό είναι ή το hardware του ppc αλλά πραγματικά μου έχει φάει όλο το χρόνο μου...ακόμη δεν έχω βρει μία εφαρμογή που να λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο-εκτός του Destinator-μέσα σε 5 μέρες έχω κάνει πάνω από 10 hard reset καθημερινώς,προσπαθώ να βάλω μία εφαρμογή κάνω soft reset,ξανακάνω,ξανακάνω,ξανακάνω,ναι ναι σωστά μαντέψατε και ξανακάνω μπας κι ανταποκριθεί η οθόνη ή λειτουργήσει το power button αλλά μάταια...μάλιστα σήμερα φτάσαμε και στο στάδιο του αυτόματου hard reset!! Ακόμη και το Sprite Backup μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα!! Οι εφαρμογές αυτές είναι οι γνωστότερες κι είναι εις τον αριθμόν πάνω από 20,αν θέλετε μπορώ να τις αναφέρω για μελλοντικές προφυλάξεις ! Δε ξέρω αν έχει κανείς άλλος τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα αλλά κρίμα τα 920 ευρώ που δώσαμε...κρίμα... tha voithouse para poli.. alla tha itan kalo na pari thesi kai i ACE HELLAS, gia to thema afto, giati vlepo oti osoi to piran apo allou den exoun provlima..... Den iparxi kapoia episimi thesi tis...??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 @porcupine Σε αυτή τη λύση έχω καταφύγει αλλά και πάλι μάταια...φυσικά οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά στο τηλέφωνο μέχρι να γίνει το πρώτο soft reset οπότε παρδίδει πνεύμα και ψυχή... @yannisg Αρχίζουμε...(όρεξετε να έχετε να διαβάζετε) - PockerMusic Bundle v3.10 > πρόβλημα - VITO SOUND EXPLORER v4.0 > πρόβλημα - Resco Picture Viewer > πρόβλημα - Destinator 3 > λειτουργεί άψογα - Omega.Battery.Pack.Pro.v1.1.1. > πρόβλημα - Spb.Pocket.Plus.v2.2 > πρόβλημα - DinarSoft Handy Menu v2.6 Multilanguage > πρόβλημα - Tweaks2ks.NET.v2.7 > πρόβλημα - DINARSOFT HANDY SWITCHER v2.0.0.1 > πρόβλημα - POCKET.MECHANIC.V.1.49 > πρόβλημα - DinarSoft MemMaid v1.41 > πρόβλημα - Sprite.Backup.Premium.Edition.v3.0 > μετά κόπων και βασάνων λειτουργεί - Resco.Keyboard.Pro.v4.0 > πρόβλημα - XCPUSCALAR.2004.V2.82 > πρόβλημα Απ'ότι καταλαβαίνετε όλες οι εφαρμογές είναι οι top rated σε pdagear.com και σε handango.com παραταύτα το μόνο που έχουν καταφέρει είναι αλεπάλληλα κι αυτόματα hard reset. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 -οταν κανεις soft reset το εχεις σε landscape mode?(εχει νομιζω...) -ισως,αυτο να δημιουργει προβλημα.... καπου το ειδα αλλα δεν ξερω που.... -αυτο μου θυμιζει λιγο μια αναβαθμιση του NOKIA 6600,μετα την οποια επρεπε,για να περασεις και να βγαλεις ενα προγραμμα, να το γυρισεις στα αγγλικα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsthanos Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 1) kserei kapoios pws mporw na valo diko mou ixo (midi, wav, mp3, amr) sta minimata kai stin eiserxomeni klisi? 2) kserei kapoios kapoio kalo video player kai kapoio programma gia na pezei amr arxeia (gia PPC)? (an hdh iparxei thema steilte mou to link) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 @bill viper. εικαζω πως θα πρεπει να flashαριστει εκ νεου το ppc σου μιας και μπορει να εχει παθει corruption η rom. κατι αντιστοιχο μου αναφερθηκε απο ενα συμφορουμιτη του οποιου του πουλησα το XDA II που ειχα.Οταν το πηρε,παρολο που εκανε hard reset αδυνατουσε να δει camera και αλλα πραγματα το τηλεφωνο... παρ'ολο που οταν το ειχα εγω παιζανε ολα. οποτε ισως θα ηταν καλο να κατεβασεις την rom και να προσπαθησεις να το ξαναφλασαρεις ή να το δωσεις στο service. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsthanos Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 mporei na mou pei kapoios akrivws ta vimata gia na kanw firmware update? exw hdh katevasei tin v1.22.00 ap'to site tis ace-hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsthanos (12 Ιαν. 2005 , 12:31) mporei na mou pei kapoios akrivws ta vimata gia na kanw firmware update? exw hdh katevasei tin v1.22.00 ap'to site tis ace-hellas. Κανε συγχρονισμο με το Outlook. (για να μη χασεις επαφες και ημερολογιο). Φορτισε το κινητο στο 100%. Βαλε το στο cradle, και τρεξε το *.exe που εχεις κατεβασει απο την Ace Hellas. Μετα ακολουθα τις on screen πληροφοριες. ;) Οταν τελειωσει η αναβαθμηση, κανε Hard Reset και μετα ακολουθα τις λειτουργιες που θα σου πει το 9090. (soft reset κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 και Γιώργο έχεις τα ελληνικά τσάμπα? :) ακόμα και σε imate? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 μολις παρελαβα την θηκη (καθετη) Krusell και ενα screen protector Brando. νιωθω καπως ποιος ασφαλης πλεον βλεποντα οτι το clip της θηκης κουμπωνει με ασφαλεια επανω μου και οτι η οθονη δεν θα γδαρθει με το παραμικρο :) http://www.executivepda.com/s.nl/sc.7/category.367/it.A/id.1489/.f Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts