Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9090 (T-Mobile MDA III / Xda 3)

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (12 Νοέ. 2004 , 01:47)

sto 9090 me resco keyboard an grafo me kefalaia ellhnika ston metrhth xarakthron moy grafei 160 eno an ksekinhso na grafo me mikra ellhnika o metrhths amesos gyrnaei sta 70 ...

ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ Α ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ 70 το 160

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (12 Νοέ. 2004 , 01:32)

Eisai sigouros oti den xreonesai parapano? :p ;)

Σιγουρότατος και μάλιστα με οποιοδήποτε Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Έχει γίνει και παλαιότερη συζήτηση επί του θέματος.

Για περισσότερα ρίξε μια ματιά εδώ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (12 Νοέ. 2004 , 02:13)

Σιγουρότατος και μάλιστα με οποιοδήποτε Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Έχει γίνει και παλαιότερη συζήτηση επί του θέματος.

Για περισσότερα ρίξε μια ματιά εδώ.

Αν και μονο στον λογαριασμο μπορεις να το δεις αυτο αν ισχυει εσυ μιλας για το 2020. Στο 9090 αν γραψεις κεφαλαια καποιον χαρακτήρα που είναι ίδιος στα ελληνικά με τα αγγλικά αμέσως λέει 70 (ΑΒΖΗΙΚΜΝΟΡΤΥΧ)

Des kai to proteleutaio post tou geovass edo kai tha deis oti mallon exeis adiko! Den mporei kati pou eftiaksan sto 2020 na to xalasan sto 9090

Ναι γα...το μολις πατησω το Α κεφαλαιο .....παει 70 ...

πολυ ωραιαααα .....

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (12 Νοέ. 2004 , 02:48)

Ναι γα...το μολις πατησω το Α κεφαλαιο .....παει 70 ...

πολυ ωραιαααα .....

Κανε το δευτερο κολπο που εδωσα παραπανω προσωρινα ωσπου να λυθει το προβλημα μεσω της Resco

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (12 Νοέ. 2004 , 02:42)

Αν και μονο στον λογαριασμο μπορεις να το δεις αυτο αν ισχυει εσυ μιλας για το 2020. Στο 9090 αν γραψεις κεφαλαια καποιον χαρακτήρα που είναι ίδιος στα ελληνικά με τα αγγλικά αμέσως λέει 70 (ΑΒΖΗΙΚΜΝΟΡΤΥΧ)

Des kai to proteleutaio post tou geovass edo kai tha deis oti mallon exeis adiko! Den mporei kati pou eftiaksan sto 2020 na to xalasan sto 9090

Για το 9090 δεν ξέρω αλλά για το 2020 είναι σίγουρο με την 1.72 Rom.

Είναι με κάρτα το νούμερο οπότε δεν χρειάστηκε να περιμένω λογαριασμό. Ο έλεγχος ήταν άμεσος και έχει γίνει εδώ και καιρό.

Πάντως μην αμφιβάλεις ότι επειδή δουλεύει στο 2020 αποκλείεται να μην δουλεύει στο 9090. Μας έχουν ψιλογραμμένους βλέπεις. Και στο 2020 μπορεί καταλάθος να το φτιάξανε! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a621 (27 Οκτ. 2004 , 17:00)

Molis pareigeila to diko mou apo to http://www.handit.com kai as exei AC UK den me apasxolei auto giati to kostos tou htan 697.50 kai epeidh exo epaggelmatiko AFM mou afairesan kai to VAT ara mou erxete 601.30 syn ta metaforika. Gia opoion den viazetai 17.01 euro ta metaforika gia opoion viazetai san emena next day paradosi 97.18 euro ta metaforika. H expansys kai alloi den kanoun ayto me to VAT opote den me symfaire na agoraso apo allou. Vevai tha to exo thn paraskeyh giati ayrio einai 28h oktobriou. GRRRR

Ego pantos me 698.48 tha to exo se 1 mera!!!

To kalo tou katasthmatos einai oti eksipiretoun amesa kai apo to email kai apo to thlefono. To diapistosa giati ipirkse ena problima me thn xreosi sthn karta mou (xreosan 2 fores to poso xoris th ekptosi tou VAT) kai tous pira thlefono kai mou esteilan email oti thn paraskeyh tha exoun hdh aposteilei ta lefta sthn karta mou (pragma pou den me anysixei giati mporo na kano amfisvitisi synallagis an den to kanoun). Pantos zhthsan xilia sygnomi (an kai en merei eftaiga kai ego giati mou evgale ena mhnyma sta germanika kai meta ksanaedosa thn paraggelia kai gia ayto h diploxreosi).

Ta apotelesmata tha sas ta po thn paraskeyi.

καλημερα

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το imate. Μπήκα στο site της Handit, ανοιξα λογαριασμό , και έκανα μια εικονική παραγγελία , αλλα σε κανενα στάσιο σεν μου ζήτησε ΑΦM για να μου μειώσει την τιμή όπως ισχυρίζεσαι. Κανω κάτι λάθος?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (12 Νοέ. 2004 , 11:06)

Επισημο apo thn I-mate Patch gia to Bluetooth στο 9090

Αψογος !! :D

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

i-mate exi eggiisi Pouliadis? ti diorthwni to patch?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (12 Νοέ. 2004 , 14:48)

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

φαινεται να διορθωνει το προβλημα μη επικοινωνιας με ΒT hands free οταν "κοιμοταν" για αρκετη ωρα το PDA...

Αρχικό Μήνυμα από geovass

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (12 Νοέ. 2004 , 14:48)

φαινεται να διορθωνει το προβλημα μη επικοινωνιας με ΒT hands free οταν "κοιμοταν" για αρκετη ωρα το PDA...

dokimases to car kit me allo kinito?

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (12 Νοέ. 2004 , 15:34)

φαινεται να διορθωνει το προβλημα μη επικοινωνιας με ΒT hands free οταν "κοιμοταν" για αρκετη ωρα το PDA...[/b]

dokimases to car kit me allo kinito?

οχι... ;)

Ωχ μην μου πειτε πως θα τραβαω τα ιδια που τραβαγα με το 6600!!! :mad:

Ελπιζω να βρουμε την λυση... :)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

? τι 'τράβαγες' με το 6600?

ίσως αυτό το πρόγραμμα σας βοηθήσει να γράφετε ελληνικά από το keyboard. δεν το έχω δοκιμάσει.

AEKMap - Hardware Keyboard Mapper for Windows Mobile

λινκ: http://ae.inc.ru/aekmap_t.html

Alex = the best!

Τελικές εντυπώσεις των κατόχων μετά από κάποιες μέρες/εβδομάδες χρήσης? Διάρκεια ζωής μπαταρίας? Τελικά αξίζει τα (πολλά) λεφτά του?

Από ταχύτητα πώς πάει? Αλήθεια, έχει τρέξει κανείς Quake ή Quake II (beta) σε αυτό το τηλέφωνο να μας πει πως τρέχουν? Αυτά.... :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FiberGeorge (15 Νοέ. 2004 , 23:34)

Τελικές εντυπώσεις των κατόχων μετά από κάποιες μέρες/εβδομάδες χρήσης? Διάρκεια ζωής μπαταρίας? Τελικά αξίζει τα (πολλά) λεφτά του?

Από ταχύτητα πώς πάει? Αλήθεια, έχει τρέξει κανείς Quake ή Quake II (beta) σε αυτό το τηλέφωνο να μας πει πως τρέχουν? Αυτά.... :cool:

Μετα απο 2 περιπου εβδομαδες λειτουργιας του εχω να πω τα παρακατω.

Σαφως χρειαζεται νεο s/w, και λογικο ειναι. Ακομα ειναι πολυ νεο το s/w για να περιμενω να κανει οτι και η 1.72 στο 2020. Ειναι ομως αρκετα σταθερο ( 1 φορα μου εχει hard reset) και γενικα δεν θελει συχνα soft reset. Με το BT εχουν καποιο προβλημα μερικοι αλλα εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα σοβαρο.

Η μπαταρια του ειναι πολυ δυνατη. Κραταει πανω απο μια μερα!

Γρηγορο ιντερνετ μεσο GPSR και βεβαια το WLAN παιζει μια χαρα ! :D

Αξιζει τα 700 ευρω. ΟΧΙ ομως τα 950 του Πουλιαδη ! :mad:

Εγω μετα απο 10 μερες συμβιωσης δεν εχω κανει κανενα hard reset και με το bluetooth μεχρι στιγμης τα παμε μια χαρα οπως και στο wifi ...

Το μονο που με χαλει λιιιγο ειναι η ευχρηστια του σαν τηλεφωνο ....κατα τα αλλα ειναι κορυφαιο PDA και σαφως τα 700 τα αξιζει ,αλλα ΟΧΙ τα 950 του Πουλιαδη(ακου 950!!!) οπως ειπε προηγουμενος και ο φιλος μας geovass..

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (16 Νοέ. 2004 , 11:47)

Εγω μετα απο 10 μερες συμβιωσης δεν εχω κανει κανενα hard reset και με το bluetooth μεχρι στιγμης τα παμε μια χαρα οπως και στο wifi ...

Το μονο που με χαλει λιιιγο ειναι η ευχρηστια του σαν τηλεφωνο ....κατα τα αλλα ειναι κορυφαιο PDA και σαφως τα 700 τα αξιζει ,αλλα ΟΧΙ τα 950 του Πουλιαδη(ακου 950!!!) οπως ειπε προηγουμενος και ο φιλος μας geovass..

χμ ασχετο , εγω περιπου τοσα εσκασα για το 2020 (885)

Σας ευχαριστώ.

Αν και είδα το thread για το -φθηνότερο και μικρότερο- MDA compact εξακολουθεί να μ' αρέσει καλύτερα το 9090 λόγω μεγέθους οθόνης (θα ήθελα π.χ. να βλέπω μεγάλα τα γράμματα όταν στήνω ένα excelloφυλλο ή βλέπω χάρτες μέσω navigator), λόγω πληκτρολογίου (τεράστιο Plus για μένα) αλλά και ενσωματωμένου wifi. Περιμένω βέβαια και απόψεις των πρώτων κατόχων του Compact να πάρω κι απο κει γνώμες. Εσείς τι θα προτείνατε σε έναν PDA newbie?

Παιδιά μιά ερώτηση μιάς και έχω βάλει πλώρη να αγοράσω το 9090,

Ελληνικά menu υπάρχουν?? κι αν ναι, με ποιόν τρόπο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmanda (16 Νοέ. 2004 , 16:50)

Παιδιά μιά ερώτηση μιάς και έχω βάλει πλώρη να αγοράσω το 9090,

Ελληνικά menu υπάρχουν?? κι αν ναι, με ποιόν τρόπο??

Μονο οταν το φερει η ACE HELLAS θα εχει Ελληνικα Μενου :rolleyes:

Στη moderntalking μου είπαν πως έχει!!! Δεν ξέρω αν ισχύει όμως!!!

Που μπορεί να το βρει κάποιος σε ΚΑΛΗ τιμή, αλλά και με εγγύηση?

boris na koitaksis gia i-mate kiolas. exun eggiisi puliadi nomizw.

Alex = the best!