Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9090 (T-Mobile MDA III / Xda 3)

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
αυτο το αρχειο το τρεχω απο το λαπτοπ με συνδεμενο το 9090 ..

Πάντα και με το ActiveSync ενεργοποιημένο. Αλλά διάβασε μήπως έχει και τίποτα οδηγίες εκεί που βρήκες τη ROM.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντα και με το ActiveSync ενεργοποιημένο. Αλλά διάβασε μήπως έχει και τίποτα οδηγίες εκεί που βρήκες τη ROM.

την ρομ την βρηκα εκει που μου ειπε ο γιαννη πιο πανω

Guest lagoudakis
οπως στα λεει ο φιλος Γιαννης,αν και για πιο σιγουρια θα σου ελεγα να την βαλεις πρωτα εσυ την συσκευη σε bootloader και να την συνδεσεις μετα με το καλωδιο και να τρεξεις το αρχειο που κατεβασες(απο οτι ειδα ειναι no id οποτε λογικα ολα θα πανε καλα) καλη επιτυχια

• Administrators
αν και για πιο σιγουρια θα σου ελεγα να την βαλεις πρωτα εσυ την συσκευη σε bootloader και να την συνδεσεις μετα με το καλωδιο και να τρεξεις το αρχειο που κατεβασες

Gia na min mplextei akoma perissotero o filos, tha proteina na dokimasei me ton klassiko tropo kai ean antimetwpisei problima, as dokimasei meta mesw bootloader. :rolleyes:

Modpic.gif

Guest lagoudakis
απλα το ειπα επειδη δεν ξερω καθολου την συμπεριφορα του 9090 μην του βγαλει κανενα error εκεινη την στιγμη και τα χασει,πχ στο 3600 αν το ετρεχες το αρχειο σου εβγαζε error και επρεπε οπως εισαι χωρις να το βγαλεις απο το καλωδιο να το τρεξεις ξανα για να μπει σε bootloader και να αρχισει να περναει η ρομ

παιδια θα δοκιμασω αυριο που θα εχω το τηλ στα χερια μου και θα επανελθω να σας πω αποτελεσματα.ευχαριστω πολυ.

• Administrators
απλα το ειπα επειδη δεν ξερω καθολου την συμπεριφορα του 9090 μην του βγαλει κανενα error εκεινη την στιγμη και τα χασει,πχ στο 3600 αν το ετρεχες το αρχειο σου εβγαζε error και επρεπε οπως εισαι χωρις να το βγαλεις απο το καλωδιο να το τρεξεις ξανα για να μπει σε bootloader και να αρχισει να περναει η ρομ

Kala kaneis kai to anafereis. :rolleyes:

Modpic.gif

• 2 months later...

Πωλείται το XDA iis γνωστο ως και Qtek 9090 σε τέλεια κατάσταση με περασμένα WM6 αγγλικά.Αγορασμένο απο Αγγλία αλλα δουλευει με όλα τα ελληνικά κ ξένα δικτυα.Μαζί δίνω μια SD 2GB 150x Transcend.Kαθώς κ αρκετά προγράμματα wifi :-).Στο κουτί του με φορτιστή κ hands free..δινεται μαζί με δερμάτινη θηκη,το cradle του.

Δωρο Bluetooth GPS δέκτης Qstarz BT-Q920 σαν καινούριος.

http://www.qstarz.com/Products/GPS%20Products/BT-Q920-F.htm

ΠΜ για περισοτερες πληροφορίες k fotos

gogos125@hotmail.com

************ TIMH 130 ************

http://www.gsmarena.com/o2_xda_iis-933.php

• 3 weeks later...

Λιγο τα φωτα σας παιδια ..

ειμαι καινουργιος στα ppc και οι συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μου μεχρι στιγμης ειναι htc 3300 kai 3600 .Moυ εδωσε ενας γνωστος ενα xda iis O2 το οποιο εχει προβλημα στο office και μερικες φορες κολαει .Αυτο φοραει πανω wm6 .πως μπορω να το κανω φορματ ?Στα htc εχει μια επιλογη εκκαθαριση μνημης αλλα αυτο δεν εχει .Ακομη μπορω να βρω τα office η μονο στις ρομς υπαρχουν ;;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• Administrators
πως μπορω να το κανω φορματ ?

Hard Reset

Hold down the Power button (Top Right corner) and at the same time put your Stylus pen in the hole where it says “Reset” (Lower Left corner).

Hard Reset will delete all data you have put on the device, Programs, Settings, Mail, SMS, MMS, etc., so be careful and make a backup before doing this.

After a hard reset, you will have a complete clean new install of Windows Mobile on your device.

Things that are not deleted

* Data on \Storage Card

* Data in \Storage folder

Modpic.gif

το δοκιμασα πολλες φορες αλλα δεν κανεις φορματ. Το κινητο δεν φοραει μαμα ρομ επανω .αλλα μια με 6,1 .μηπως εχει αλλο συνδυασμο πληκτρων ;;
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• Administrators

Όχι, ένας είναι ο τρόπος για να γίνει hard reset στη συσκευή και είναι αυτός που περιγράφεται παραπάνω. Σίγουρα έχεις κάνει σωστά τη διαδικασία;

Επίσης... αφού έχεις WM6.1 δεν υπάρχει η επιλογή Clear Storage στις ρυθμίσεις της συσκευής; Το ίδιο πράγμα κάνει και αυτό.

Modpic.gif

ναι ,το δοκιμασα απειρες φορες αλλα δεν ...

η πλακα ειναι οτι ηθελα να το κανω για να δουλεψει το word γιατι δεν δουλευε.

δεν εβγαλα ακρη και το παρατησα ενω ξαναεκανα εγκατασταση το office παλι ..

• 3 months later...
παιδια καλησπερα μολις μου εκαναν δωρο ενα 9090 κλειστο καινουριο και ειπα μιας και ειναι ACE ας κανω μια αναβαθμηση με την τελευταια ρομ της ACE,κατεβαζω την τρεχω και μου βγαζει country id error 17-17-9-17-17 περνω τηλ.την ACE και μου λενε να το παω στο σερβις ,υπαρχει καμια λυση για να μην τρεχω Αγ.Παρασκευη,η συσκευη ειναι της ace
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Guest lagoudakis
παιδια καλησπερα μολις μου εκαναν δωρο ενα 9090 κλειστο καινουριο και ειπα μιας και ειναι ACE ας κανω μια αναβαθμηση με την τελευταια ρομ της ACE,κατεβαζω την τρεχω και μου βγαζει country id error 17-17-9-17-17 περνω τηλ.την ACE και μου λενε να το παω στο σερβις ,υπαρχει καμια λυση για να μην τρεχω Αγ.Παρασκευη,η συσκευη ειναι της ace
εχει τυχει και σε αλλους,για δες αυτο

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6907

εχει τυχει και σε αλλους,για δες αυτο

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6907

Γιαννη το εχω δει,λυση δεν εχει μαλλον πρεπει να τρεχω Αγ.Παρασκευη:(:mad: ευχαριστω για τις απαντησεις:)

:dash::dash:παιδια καλησπερα μια βοηθεια γιατι την εκανα την μ.....α μου περασα μια ρομ και τωρα μου βγαζει no gsm τι κανω απο εδω και περα δεν ξερω,καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω,λειτουργουν ολα εκτος απο το τηλεφωνο:dash:

Γιαννη καλησπερα εχει ραδιο,οταν κανω soft reset κατω δεξια μου βγαζει no gsm

Guest lagoudakis
δεν παει καπου το μυαλο μου γιατι δεν ετυχε να ασχοληθω καθολου με το 9090:Oμηπως στην ρομ που κατεβασες λενε τιποτα επι του θεματος;δεν δοκιμαζεις καποια αλλη;καλο ειναι οταν περνας ρομ να μην εχεις μεσα ουτε καρτα ουτε σιμ