efstratios_1982 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Το μόνο που θα ήθελα-ζήλευα από το S4 Mini ειναι η μνήμη Ram. Η απουσία micro SD δεν με πειράζει αφού σε καμία περίπτωση δεν ειναι γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη από την εσωτερική μνήμη. Αν θέλω μεγαλύτερο χώρο παίρνω ένα USB on the go από eBay και βάζω πάνω οτι USB stick θέλω. Οσον αφορα την ενενσωματωμένη μπαταρία το θεωρώ πλεονέκτημα κ οχι μειονέκτημα από τη στιγμή που έχει 2 χρονια εγγύηση έναντι των 6 μηνών που δίνει η Samsung και οι περισσοτερες εταιρείες κινητών τηλεφώνων. Άλλωστε η μια ειναι Lipo (One Mini) ενώ το αλλο έχει Lion (S4 Mini) δηλαδή μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο (One Mini). Θέλω βέβαια να δω κ να πιάσω το One Mini πριν πάρω τη τελική μου αποφαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 HTC ONE mini απο μενα γιατι η HTC εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης(μεταλλο) και οι πιο πολλοι το προτιμουν και ας χανει λιγο σε χαρακτηριστικα.Και φυσικα μεγαλο συν ειναι το HTC Sense! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 S4.. Δώστε ΡΑΜ τσιγκούνιδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) HTC ONE mini απο μενα γιατι η HTC εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης(μεταλλο) και οι πιο πολλοι το προτιμουν και ας χανει λιγο σε χαρακτηριστικα.Και φυσικα μεγαλο συν ειναι το HTC Sense! Μέταλλο ναι ποιότητα κατασκευής OXI...Όποτε βλέπω το ονε στα καταστήματα γελάω με την μάπα συναρμολογηση τις HTC...Αλλού νταλου λεμε.Το τζαμι από την επάνω μεριά είναι ψηλότερα και από την κάτω χαμηλότερα από τα ηχεια...Από επάνω είχε κενά μεταξύ αλουμινίου και πλαστικού,και απο την μια πλευρά του ηχείου το κενό ήταν μεγαλυτερο.Αλλα κατα τα άλλα είναι ποιοτικό...πως να το κάνουμε :confused: Σε όσα καταστήματα έχει τύχη να το δω ολα έχουν τα ιδια προβλήματα...ΜΗΝ συνδέετε την ποιότητα με το υλικό και μόνο...Δείτε το 4αρi και δείτε τι συναρμολογηση έχει το κινιτο.Καμια σχέση με το HTc..Όποιος έχει αμφιβολίες ας πάει σε ένα κατάστημα και ας κοιτάξει ότι είπα και μετά ας έρθει να μου πει... Edited July 23, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iplait Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 HTC one mini, μακράν καλύτερη οθόνη, πιο συμπαγής κατασκευή, καλύτερη τεχνολογία στην κάμερα και στον ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 καλύτερο hardware το s4 mini... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstratios_1982 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μέταλλο ναι ποιότητα κατασκευής OXI...Όποτε βλέπω το ονε ματα γελάω με την μάπα συναρμολογηση τις HTC...Αλλού νταλου λεμε.Το τζαμι από την επάνω μεριάερα και από την κάτω χαμηλότερα από τα ηχεια...Από επάνω είχε κενά μεταξύ αλουμινίου και πλαστικού,και απο την μια πλευρά του ηχείου το κενό ήταν μεγαλυτερο.Αλλα κατα τα άλλα είναι ποιοτικό...πως να το κάνουμε :confused: Σε όσα καταστήματα έχει τύχη να το δω ολα έχουν τα ιδια προβλήματα...ΜΗΝ συνδέετε την ποιότητα με το υλικό και μόνο...Δείτε το 4αρi και δείτε τι συναρμολογηση έχει το κινιτο.Καμια σχέση με το HTc..Όποιος έχει αμφιβολίες ας πάει σε ένα κατάστημα και ας κοιτάξει ότι είπα και μετά ας έρθει να μου πει... Δε θέλω να δημιουργήσω flame αλλά μήπως τα παραλες? Αν είχε όλα αυτά τα προβλήματα θα είχε βουιξει όλο το ιντερνετ και iPhone έχω δει με εκδορές και S3,S4 να έχει ξεβαψει το γύρω γύρω. Από τη στιγμή που το τηλέφωνο ειναι "κουμπωτο" μέσα,ειναι αναμενομενο λιγο αυτό που λες.Τα παιδιά από το ifixit πάντως όταν το έλυσαν ανέφεραν πως ειναι από τα πιο "καλοδεμενα" αλλά συνάμα κ πιο δύσκολο στο "λυσιμο" κινητά. Για να μην παρεξηγηθώ ή χαρακτηριστω fanboy δεν λέω οτι είναι το τέλειο τηλέφωνο (άλλωστε τα Nokia κατέχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου από θέμα ποιότητας) αλλά χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μήπως κοιταμε τη λεπτομερεια της λεπτομέρειας κ χάνουμε την ουσία? Έχω δουλέψει τα αθάνατα για μένα p3300 & HD2 (της ίδιας εταιρείας) και οτι έχουν πάθει εξωτερικα ειναι καθαρά από δική μου υπαιτιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 @arfi-gorgona Προφανώς στα Ελληνικά μαγαζιά φέρνουν τα σαπάκια και σα να μην έφτανε αυτό τα βάζουν και στις βιτρίνες. Από 2 γνωστούς που τα έχουν πάρει από εδώ δεν έχω διαπιστώσει προβλήματα συναρμογής. Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό διότι τα δυο HTC One που έχω τα αγόρασα από Amazon Prime και γενικά έχω πάαααρα πολλά χρόνια να ψωνίσω κάτι από Ελληνικό μαγαζί. Για να μη βγαίνουμε off-topic αν όντως υπάρχουν τέτοια προβλήματα ας τα γράψουν οι κάτοχοι HTC One. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αναμφίβολα το Ητc εχει καλυτερη ποιότητα κατασκευης και ειναι καλυτερο σε εσωτερική μνημη αλλα σε ολα τα αλλα ειναι από κάτω..Το S4 ειναι απο πανω σε Κάμερα,Οθόνη, μικρότερο,ελαφρύτερο,λεπτότερο, micro sd, NFC, Ραδιόφωνο, μεγαλύτερη Ram, αποσπωμενη μπαταρία. Samsung απο μένα ανάμεσα στα 2 αλλα γενικώς σε αυτα τα μεγεθη θα περίμενα πρώτα το Moto X που τα έχει και τα 2 για πρωινό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) @arfi-gorgona Προφανώς στα Ελληνικά μαγαζιά φέρνουν τα σαπάκια και σα να μην έφτανε αυτό τα βάζουν και στις βιτρίνες. Από 2 γνωστούς που τα έχουν πάρει από εδώ δεν έχω διαπιστώσει προβλήματα συναρμογής. Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό διότι τα δυο HTC One που έχω τα αγόρασα από Amazon Prime και γενικά έχω πάαααρα πολλά χρόνια να ψωνίσω κάτι από Ελληνικό μαγαζί. Για να μη βγαίνουμε off-topic αν όντως υπάρχουν τέτοια προβλήματα ας τα γράψουν οι κάτοχοι HTC One. Δεν έχω δει από παιδί εδώ να το ελέγξω (θα το κάνω αν βρω ευκαιρία..έτσι για να μου φύγει η απορια.Οποιος πιστός είναι κοντά ας προσέλθει :lol: ),άλλα στα μαγαζιά κανε μια βόλτα και μετά μου λες αν έχω δίκιο...Πάντως και κάποιοι από εδώ το είχαν πει για τα κινητά τους. efstratios κανε μια βόλτα σε μερικά μαγαζιά εκεί που είσαι και κοίταξε οτι ειπα.Μεχρι τώρα είναι 4 στα 4....Έχω πάει σε 3 Media και ένα germanos.Ε τώρα αν είμαι τόσο "τυχερός" να πετύχω 4/4 τι να πω... Edited July 23, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Οταν υπαρχει αυτο τα 2 συγκεκριμενα δεν εχουν λογο υπαρξης παρα μονο σε καμια κορνιζα:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369417 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstratios_1982 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Οταν υπαρχει αυτο τα 2 συγκεκριμενα δεν εχουν λογο υπαρξης παρα μονο σε καμια κορνιζα:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369417 Άντε με το καλό να έρθει! Τόσα κ τόσα ακούμε τόσο καιρό...ελπίζω μόνο να μην μείνουμε με την χαρά ή το δούμε καμιά 600άρα + εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musitsa Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 σε όλα υπερτερεί το Samsung εκτός της ανάλυσης, αλλά η αλουμινένια κατασκευή του HTC είναι πολύ καλή και πολύ όμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Καλά δε τίθεται θέμα σύγκρισης, το S4mini είναι σαφώς ανώτερο. Μόλις η τιμούλα του πέσει στα 200€ σε 4 μήνες, θα είναι ότι πρέπει! Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 κανενα απο τα 2.στα ιδια χρηματα θα προτιμουσα το xperia sp. κλασεις ανωτερο κατα την γνωμη μου. Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 There's only ONE Htc ΟΝΕ λόγο πολύ καλής κατασκευής και εμφάνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν ειχε το ΟΝΕ, θυρα καρτας sd, το αγοραζα χθες.. αλλα με τα τρεχοντα δεδομενα και την μεγιστη αποδοση μπαταριας, παει η ψηφος στο s4 mini.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 HTC καθαρά λόγο Sense Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 s3 mini για micro sd και ram που είναι ανανγκαια στο android one για ποιότητα ηχεία οθόνη καλογραμμένο λογισμικό (μονο launcher είναι αίσχος θα προτιμούσα κάνα apex) στα 500 κανένα δεν αξίζει πάντως όταν πέσουν κατ από 300 ευρύ το συζητάμε τώρα αν ήταν να πάρω κάτι θα έπαιρνα sp ένα root debloating και είμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μου κανει τεραστια εντυπωση που αυτη τη στιγμη τα 2 κινητα ισοψηφουν. Αν και γουσταρω παρα πολυ την htc, μιας και το desire που εχω αξιζει μεχρι τελευταιας δεκαρας, δε μπορω να μην παραδεχθω οτι το s4 mini ειναι ανωτερο απο το one mini και μαλιστα οταν πεσει η τιμη του κατω απο τα 300 θα ειναι και το επομενο κινητο μου. Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αν και το S4 mini στα χαρτια ειναι καλυτερο, με το δυνατοτερο σημειο την επεκταση μνημης, προτιμω το One mini λογω σχεδιασμου και ποιοτητας. Αλλωστε θελει και ομορφια η ζωη μας...;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 HTC One mini δαγκωτό από μένα λόγω αλουμινίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 O μόοοοοοοοονος λόγος που δεν ψηφίζω το HTC είναι γιατί δεν είναι mini. Τι εννοεις δεν ειναι mini?Και ειναι το S4 mini? Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Galaxy S4 mini από μένα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Τι εννοεις δεν ειναι mini?Και ειναι το S4 mini? s4 mini: 124.6 x 61.3 x 8.9 mm 4.3in s4 : 136.6 x 69.8 x 7.9 mm 5in one : 137.4 x 68.2 x 9.3 mm 4.7in one mini :132 x 63.2 x 9.3 mm 4.3in Mini με την λογική μικρών διαστάσεων δεν είναι κανένα. Mini εκδόσεις των μεγάλων πιο πετυχημένα μπορεί να θεωρηθεί το s4 mini μιας και έχει σε μεγαλύτερο βαθμό πιο μικρές διαστάσεις από τον μεγάλο αδερφό του. edit: Πάντως η καλύτερη σε αυτό τον τομέα είναι η motorola με το droid mini : 122.1 x 61.2 x 8.6 mm και δυνατά specs. Edited July 24, 2013 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts