geil Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ω δεν το ξερα αυτό! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Επειδή έχω ένα πρόβλημα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, και με δείχνει εκτός δικτύου με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν να γυρίσω το τηλέφωνο στο 3G και όχι στο 4g τουλάχιστον μέχρι να το λύσουν... θα ήθελα να μου πείτε Ποια από τις 3 επιλογές είναι το 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Η τρίτη "Μόνο WCDMA" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Πληροφοριακα, αν και δεν αναφερεται στα χαρακτηριστικα, η συσκευη δοκιμασμενα υποστηριζει τη λειτουργια usb on the go. Συγνωμη, αλλα δεν την ξερω αυτη τη λειτουργία. Να ρωτησω λοιπόν, πρακτικά τι σου επιτρεπει να κανεις αυτη η λειτουργια; Σου επιτρεπει πχ απλά να συνδέσεις το κινητο με το PC μεσω USB και να μπεις πχ στο internet μεσω USB tethering; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Με εναν ανταπτορα που μετατρεπει τη θυρα σε usb (μεγαλη) μπορεις να συνδεεις φλασακια, ποντικια, πληκτρολογια κλπ. Κανε αναζητηση στο youtube για περισσοτερες λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλημερούδια Παιδιά... μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν μπορεί να έχει λήξει-διακοπή το widget του καιρό που έχει το κινητό από την samsung; σήμερα μου το βγάζει Έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλυτερο ειναι ετσι...πες μας πως εγινε να το κανουμε κι'εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπερα Θα παρει κανα update το κινητο? Ετσι λεγαν στην αρχη αλλα τελικα δεν βλεπω κατι (Με αυτην την samsung δεν μπορω αλλο.. τα ιδια λεγαν και στο S advance) Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μπορεί να πάρει... δεν είναι κάτι σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εγω πάντως βλεπω με λυπη μου ότι το κινητο μας προ πολλου πλέον δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά (skroutz). Εξαιρειται βεβαια η Vodafone που το εχει, αλλα δυστυχως στην... εξαιρετικη τιμή των 330 Ευρώ. Οπότε αστο. Και ειναι κακο να μην υπάρχει στην αγορα το Express, διότι τα παρελκόμενα (θηκες, ζελατινες κλπ) είναι πιο δυσευρετα... Από την αλλη βεβαια, εγω νιώθω πολυ τυχερός που το "τσιμπησα" πριν 3 μηνες στα 240 Ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Επειδή έχω ένα πρόβλημα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, και με δείχνει εκτός δικτύου με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν να γυρίσω το τηλέφωνο στο 3G και όχι στο 4g τουλάχιστον μέχρι να το λύσουν... θα ήθελα να μου πείτε Ποια από τις 3 επιλογές είναι το 3g. Παιδιά έχει κάνεις αυτό το πρόβλημα γιατί παλεύω με το εταιρεία δικτύου και Δεν ξέρουμε αν είναι πρόβλημα κινητόυ Η εταιρίας.... κάποιος ας απαντήσει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δοκιμασε και μια καρτα απο αλλη εταιρεια να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Καλημερούδια Παιδιά... μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν μπορεί να έχει λήξει-διακοπή το widget του καιρό που έχει το κινητό από την samsung; σήμερα μου το βγάζει Έτσι Σταμάτησε να δουλεύει το widget γι αυτό το δείχνει έτσι. Ξανά περνα το widget. Edited December 6, 2013 by giagkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Δεν ξέρω μπορεί να είναι.Και ελαττωματική η συσκευή... Αλλά όταν το βάζω το κινητό σε 2G Δεν έχω κανένα πρόβλημα... Όταν είναι 3g I 4g εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.. (άρα δεν έχει πρόβλημα το κινητό) τι να κάνω; εντωμεταξύ κοίταξα στο φόρουμ Και είδα ότι και άλλο άτομο έχει και αυτός ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα... Αλλά σε άλλο δίκτυο. Edited December 8, 2013 by nekt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=611&page=178 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδια πουλαω το express μου με θηκη σιλικονης και 4 antiscratch screen protectors. Ειναι σαν αχρησιμοποιητο Απλα μου ρθε μεγαλη επιδοτηση και παω μαλλον για iphone.οποιος ενδιαφερεται ας στειλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εγω πάντως βλεπω με λυπη μου ότι το κινητο μας προ πολλου πλέον δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά (skroutz). Εξαιρειται βεβαια η Vodafone που το εχει, αλλα δυστυχως στην... εξαιρετικη τιμή των 330 Ευρώ. Οπότε αστο. Και ειναι κακο να μην υπάρχει στην αγορα το Express, διότι τα παρελκόμενα (θηκες, ζελατινες κλπ) είναι πιο δυσευρετα... Από την αλλη βεβαια, εγω νιώθω πολυ τυχερός που το "τσιμπησα" πριν 3 μηνες στα 240 Ευρώ... Το Ebay εχει τα παντα. Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Με 300 euro βεβαια αν μιλαμε για ευρωπη και οχι απο κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,samsung,android%7Cad-50348082.html Οποιος ενδιαφερεται παιδια ας στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καμια αναβαθμιση θα παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μαλλον θα παμε κατευθειαν σε Kit kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μαλλον θα παμε κατευθειαν σε Kit kat. Τι θες να πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Απο οσο ξερω ειναι η νεα εκδοση android που θα βγει. Διαφορετικο μενου και λογικα περισσοτερες δυνατοτητες. Αναμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τελικά δεν νομίζω να αναβαθμιστεί το express,με βάση το κατάλογο που έχει βγεί απο την samsung για το ποιες συσκευές θα πάνε σε 4.4.2 το 2014.... Παλί καλά που ετοιμάζετε custom rom,και υπάρχει είδη clockworkmod recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Γιατί είναι τόσο καλό το KitKat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts