Nikos1972 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλοριζικο Πετράν,πες μας και εσυ εντυπώσεις. Μέσα σε 3 μερες απο την Παρασκευη που το εφερε το birdphone σημερα εξαντληθηκε παλι,προβλεπω αν συνεχιστη ετσι η ζητηση να το πανε 270-290 ευρω αέρα,οποιος προλάβει βλεπω ειναι η φάση. Ευτυχως υπάρχει και ο ανταγωνισμός με τιμες στα 235 κάπου Ευρώ. Αλλιώς θα γίνει όπως το περιγραφεις δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemoz Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Παιδιά το gps του τί λέει? Lockαρει γρήγορα ή καθυστερεί? Έχει σταθερό σήμα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Έχει λίγες μέρες που έχω στα χέρια μου το κινητό. Πολύ καλό... Θέλω να ρωτήσω κάτι για την μπαταρία. Δύο πλήρης φορτήσεις που έκανα κράτησαν 4 ώρες η μία. Τόσο πολύ αργεί για να φορτήσει?? Και η μπαταρία γενικά πως σας φαίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Καλοριζικο Πετράν,πες μας και εσυ εντυπώσεις. Μέσα σε 3 μερες απο την Παρασκευη που το εφερε το birdphone σημερα εξαντληθηκε παλι,προβλεπω αν συνεχιστη ετσι η ζητηση να το πανε 270-290 ευρω αέρα,οποιος προλάβει βλεπω ειναι η φάση. Αχ ρε Petran, με προλαβες! Τωρα δεν το έχει το bird! Δεν προλαβα! Καλοριζικο φίλε μου και πες μας εντυπωσεις ΟΚ? Μόλις το ξαναφερουν θα το "χτυπήσω" και εγώ! Ευχαριστω παιδια!!!Μολις το παρω και το δουλεψω καμια μερα θα σας πω...:);) Edit:Το παρελαβα τελικα πριν 3-4 ωρες!!!Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος!!!Δεδομενου οτι εχουν περασει απο τα χερια μου,το S3 και το Note 2,το βρισκω αρκετα γρηγορο,οθονη αψογη και μπαταρια παρα πολυ καλη!!!Οταν το ανοιξα ειχε 61% και το σεταρα(ιντερνετ καμια ωρα),2-3 κλησεις του 5λεπτου,δοκιμες καποιων εφαρμογων,κλπ.και τωρα ειναι στο 47%!!!Μου αρεσε η επιλογη μου οπωσδηποτε!!!Και η τιμη του ιδιαιτερα!!!Οσο για το Birdphone.gr,αψογη εξυπηρετιση!!Α!!Ειναι Γερμανικο!!!!Αλλα εχει μεσα και Ελληνικες οδηγιες!!Το ανεφερε και στο σαιτ...!! Edited August 20, 2013 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ευχαριστω παιδια!!!Μολις το παρω και το δουλεψω καμια μερα θα σας πω...:);) Edit:Το παρελαβα τελικα πριν 3-4 ωρες!!!Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος!!!Δεδομενου οτι εχουν περασει απο τα χερια μου,το S3 και το Note 2,το βρισκω αρκετα γρηγορο,οθονη αψογη και μπαταρια παρα πολυ καλη!!!Οταν το ανοιξα ειχε 61% και το σεταρα(ιντερνετ καμια ωρα),2-3 κλησεις του 5λεπτου,δοκιμες καποιων εφαρμογων,κλπ.και τωρα ειναι στο 47%!!!Μου αρεσε η επιλογη μου οπωσδηποτε!!!Και η τιμη του ιδιαιτερα!!!Οσο για το Birdphone.gr,αψογη εξυπηρετιση!!Α!!Ειναι Γερμανικο!!!!Αλλα εχει μεσα και Ελληνικες οδηγιες!!Το ανεφερε και στο σαιτ...!! Τι εγινε, το παρέλαβες? Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τι εγινε, το παρέλαβες? Εντυπώσεις? Ναι,αναφερω ακριβως απο πανω!!!:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλοριζικο και παλι Πέτρο Οι Ελληνικες οδηγιες ειναι μεσα στο κουτι ? η εξω απο το κουτι ,και απο πανω ολο το σετ ( Κουτι - Ελληνικες οδηγιες ) εχει πλαστικη ζελατίνα ? Ελληνικα γραμματα εχει κανονικα στο μενου στις εφαρμογες και γενικα στo πληκτρολογιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλοριζικο και παλι Πέτρο Οι Ελληνικες οδηγιες ειναι μεσα στο κουτι ? η εξω απο το κουτι ,και απο πανω ολο το σετ ( Κουτι - Ελληνικες οδηγιες ) εχει πλαστικη ζελατίνα ? Ελληνικα γραμματα εχει κανονικα στο μενου στις εφαρμογες και γενικα στo πληκτρολογιο ? Σ'ευχαριστω.:) Οι Ελλην.οδηγιες ηταν εξω απο το κουτι και ολο το πακετο ηταν σε ζελατινα!!Φυσικα εχει Ελληνικα παντου.Απλως ειναι Γερμανικο το αρχικο λειτουργικο του κι αυτο ειναι θετικο!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αναμενομενο μπηκα και εχω στο κλαμπ. Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα. Ψαρωνει κοσμος οταν το βλεπει και ακουει τιμη, οπως και εγω αλλωστε και το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Αναμενομενο μπηκα και εχω στο κλαμπ. Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα. Ψαρωνει κοσμος οταν το βλεπει και ακουει τιμη, οπως και εγω αλλωστε και το πηρα. Αντε καλως ορισες κι εσυ!!!Μεγια σου!!!:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ευχαριστω πολυ! Εχοντας τη φωτεινοτητα της οθονης στο φουλ, βλεπω στα στατιστικα της μπαταριας τα εξης. 50% αποφορτιση 1η 3ω Οθονη 55% Χρονος λειτουργιας οθονης 3 ωρες και 30 λεπτα. Ειναι καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ευχαριστω πολυ! Εχοντας τη φωτεινοτητα της οθονης στο φουλ, βλεπω στα στατιστικα της μπαταριας τα εξης. 50% αποφορτιση 1η 3ω Οθονη 55% Χρονος λειτουργιας οθονης 3 ωρες και 30 λεπτα. Ειναι καλα? Μια χαρα εισαι!!!Και σε μενα με 1η ακριβως ειναι 53%,με 2,5 ωρες οθονη,αλλα και με αρκετο wifi,λγοτερο gps,καμια 15 λεπτα βιντεο και με 2 ωρες περιπου κλεισεις...Με μια πληρες φορτιση(πρωτη)... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Αντε να παιρνουμε και αλλοι σειρα! Μολις το "χτυπησα" και εγω στο "bird". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Αντε να παιρνουμε και αλλοι σειρα! Μολις το "χτυπησα" και εγω στο "bird". Μεγεια σου και σενα!!:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μεγεια σου και σενα!!:) Ευχαριστω. Τη Δευτερα θα το εχω. Αληθεια τι κανατε για την SIM? Εννοώ τι κάνατε, επειδή το τηλ παίρνει τις μικρές SIM. Φτιάξατε άλλη? Την κόψατε? Πήρατε twin για να μπορείτε εναλλακτικά να την βάλετε στο παλιο σας τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ευχαριστω. Τη Δευτερα θα το εχω. Αληθεια τι κανατε για την SIM? Εννοώ τι κάνατε, επειδή το τηλ παίρνει τις μικρές SIM. Φτιάξατε άλλη? Την κόψατε? Πήρατε twin για να μπορείτε εναλλακτικά να την βάλετε στο παλιο σας τηλέφωνο? Eγω ειμαι Wind F2G και επειδη αλλαζω συχνα καρτες(λογω συχνης αλλαγης κινητων :p)τις παιρνω δωρεαν,γιατι εχουν εγγυηση 3 μηνες!!!Τεσπα,τωρα φισικα την micro και εχω και ανταπτωρακι για να γινεται κανονικη!!;)Θα την αλλαξω παλι μονο αν παρω iphone 5αρι που παιρνει nano sim!!!Αλλα δε το νομιζω...Ξεχασα να σου πω κατι που μαλλον θα το ξερεις :) Η αλλαγη καρτας(εκτος wind στη περιπτωση που ειπα),κοστιζει 5€... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Eγω ειμαι Wind F2G και επειδη αλλαζω συχνα καρτες(λογω συχνης αλλαγης κινητων :p)τις παιρνω δωρεαν,γιατι εχουν εγγυηση 3 μηνες!!!Τεσπα,τωρα φισικα την micro και εχω και ανταπτωρακι για να γινεται κανονικη!!;)Θα την αλλαξω παλι μονο αν παρω iphone 5αρι που παιρνει nano sim!!!Αλλα δε το νομιζω...Ξεχασα να σου πω κατι που μαλλον θα το ξερεις :) Η αλλαγη καρτας(εκτος wind στη περιπτωση που ειπα),κοστιζει 5€... Oh yes, το ξερω οτι δεν ειναι δωρεαν. Θα προτιμησω πιθανότατα τη λυση της μικρής + adaptor. (μηπως χρειαστεί - αχρείαστο- να ξαναγυρίσω στο προηγούμενο κινητο μου) Nα ανταστείς ότι η καρτα SIM που έχω είναι 10ετίας! Εχει πανω της το παλιο λογοτυπο της Cosmote. Τα έβγαλε τα λεφτα της να υποθέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Εμενα μου την κοψανε (με ενα εργαλειο σε καταστημα wind) σε micro sim αλλα κρατησα και το υπολοιπο τμημα που στην ουσια ειναι ανταπτορας οποτε ουτε γατα ουτε ζημια. (Νικο ασχετο αλλα επειδη εχω παραγγειλει και εγω καποια αλλη φορα απο bird ημερα παρασκευη, πηγα την επομενη μερα δηλαδη σαβατο μονος μου στην κουριερ και παρελαβα.) Edited August 23, 2013 by omnian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εμενα μου την κοψανε (με ενα εργαλειο σε καταστημα wind) σε micro sim αλλα κρατησα και το υπολοιπο τμημα που στην ουσια ειναι ανταπτορας οποτε ουτε γατα ουτε ζημια. (Νικο ασχετο αλλα επειδη εχω παραγγειλει και εγω καποια αλλη φορα απο bird ημερα παρασκευη, πηγα την επομενη μερα δηλαδη σαβατο μονος μου στην κουριερ και παρελαβα.) Σ ευχαριστω. Και εννοειται οτι δεν κρατιεμαι να το παρω στα χερια μου. Θα λειψω ομως το Σ/Κ οποτε υποχρεωτικα Δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Στατιστικα μπαταριας πριν τη νεα φορτιση. 10% αποφορτιση 2η 5ω και 30 λεπτα Οθονη 50% Χρονος λειτουργιας οθονης 5 ωρες και 30 λεπτα. Εννοειται οτι στις 5μιση ωρες που ηταν ανοικτη η οθονη το σκαλιζα αρκετα μπορω να πω. Edited August 24, 2013 by omnian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemoz Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Παιδιά από όσους το έχετε πάρει μπορεί κάποιος να μου πει αν το gps του είναι καλό? Δηλαδή αν lockάρει γρήγορα αν κρατάει καλά το σήμα κ.λ.π. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Παιδιά από όσους το έχετε πάρει μπορεί κάποιος να μου πει αν το gps του είναι καλό? Δηλαδή αν lockάρει γρήγορα αν κρατάει καλά το σήμα κ.λ.π. Σας ευχαριστώ πολύ! Το Sygic που εχω εγω παει σφαιρα!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Lockαρει σε περιπου 15-20 δευτερολεπτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemoz Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ petran66 & geil για τις απαντήσεις σας! Το παρήγγειλα και εγώ από birdphone... Δευτέρα θα το έχω μάλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αντε μεγια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts