Jump to content

Samsung Galaxy Express (I8730)

djpace
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-express-gray.jpg

Οθόνη: 4.5" S-AMOLED+ (800x480)

CPU: Dual Core 1.2GHz Krait

GPU: Adreno 305

RAM: 1GB

Mνήμη: 8GB (+microSD)

Μπαταρία: 2000mAh

GSMArena Battery Life Test: 59h

GSMArena link

Ένα από τα φθηνότερα 4G κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα (~240€). Με την ανάπτυξη του LTE στην Ελλάδα, θα μας απασχολήσει αρκετά.

Edited by djpace
http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 268
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το εχω στα χερια (ενος φιλου) και εχω να πω οτι ειναι ωραιο και γρηγορο σε ολα. Μοιαζει με το s3 σε εμφανιση αλλα και σε χαρακτηριστικα δεν παει πισω. Αν και δεν ξερω πολλα νομιζω οτι εχει καλυτερη καρτα γραφικων και ειναι και 4g. Θεωρω ειναι πολυ καλο value for money κινητο. Στο gsm arena λεει οθονη Super AMOLED Plus και θελω να συγκρινω την ποιοτητα με αλλο κινητο με την ιδια αναλυση, πχ s3 mini, να δω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο το Plus. Παντως εμενα μου φαινεται καλη η εικονα. Edited by omnian

Λογικα αυτο το τηλεφωνο με 4G που ξεκινάει απο 233 ευρω στο skroutz ,επρεπε να ηταν number-one και ομως βλεπω δεν εχει κινηση το παρων thread. Edited by weather1967

Εχει εξαιρετικα specs. Ωραια συσκευη.

Ωστοσο ποση καλυψη 4g εχει η χωρα? μηπως θα μου ειναι αχρηστο?

Και επισης, αντε και εχει γεμισει η χωρα 4g, τι να το κσνω εγω το 4g στο κινητο? να κατεβαζω ταινιες? ή να σνοιγω πιο γρηγορα την ιστοσελιδα της google?

μια χαρα βολευομαι με το 3g σλλα ελα που σε καποιες περιοχες εχει ακομο μονο 2g

Το ιδιο πραγμα λεμε αλλα με διαφορετικο τροπο. Δηλαδη το κινητο φαινεται να εχει εξαιρετικα χαρακτηριστικα και το 4g να μην ειχε παλι θα ηταν ανταγωνιστικο στην αγορα, αλλα εχει και απο αυτο και αχρειαστο να ειναι. Δηλαδη ενας υποψηφιος αγοραστης καλο ειναι να το ριξει μια ματια. Ειναι φρεσκο μοντελο για αυτο δεν το ξερουν πολλοι στην αγορα και δεν το εχουν φερει ολα τα καταστηματα απο οτι ειδα εγω τουλαχιστον. Μεχρι στιγμης απο αυτονομια μπαταριας παει καλα αλλα θα δειξει μετα την πρωτη φορτιση.

Παίζει και Crazy Sundays αυτή την εβδομάδα, οπότε μάλλον θα τραβήξει τα βλέμματα αρκετών.

Το αγόρασα σήμερα για τη γυναίκα μου, πολύ συμπαθητικό!!!

Θα ασχοληθώ αρκετά μαζί του, μου φαίνεται.

:rolleyes:

Το αγόρασα σήμερα για τη γυναίκα μου, πολύ συμπαθητικό!!!

Θα ασχοληθώ αρκετά μαζί του, μου φαίνεται.

:rolleyes:

Καλοριζικο,εκανες την καλυτερη αγορα απο θεμα value for money αυτην την χρονικη περιοδο,οποτε μπορεσεις πες μας γενικα απο θεμα αυτονομιας μπαταριας και χρησης αυτης,πως βλεπεις το 4G αν εχεις βεβαια 4G στην περιοχη σου,αν εχει κολληματα,εντυπωσεις απο την οθονη,και γενικα τα υπερ και τα κατα που ειδες.

Edited by weather1967

Μεχρι στιγμης, μετα την πρωτη φορτιση η μπαταρια πεφτει με πολυ αργους ρυθμους σε σχεση με ενα ace2 που βλεπουμε. Επιβεβαιωνεται πιστευω το καλο battery endurance rating που δινει το gsmarena. Δειτε και ενα ωραιο βιντεο.

Προσεξτε και στο 4:42 την μπαρα των γραφικων 3d ειναι μεγαλυτερη ακομα και απο s3 και note2!

Μεχρι στιγμης, μετα την πρωτη φορτιση η μπαταρια πεφτει με πολυ αργους ρυθμους σε σχεση με ενα ace2 που βλεπουμε. Επιβεβαιωνεται πιστευω το καλο battery endurance rating που δινει το gsmarena. Δειτε και ενα ωραιο βιντεο.

Προσεξτε και στο 4:42 την μπαρα των γραφικων 3d ειναι μεγαλυτερη ακομα και απο s3 και note2!

Είναι αρκετά κάτω από το S3 και το Note 2 αλλά ψηλότερα από το S2 και το Note 1.

Τα benchmarks στο GSMArena το βγάζουν άνω του μετρίου και σίγουρα το καλύτερο στα λεφτά του: LINK

το 4G δουλεύει αρκετά καλά, εδώ που είμαι. Να πω την αλήθεια σε browsing φάση, δεν πολυκαταλαβαίνεις τη διαφορά ούτε με το ΝΟΤΕ 2 , ούτε με το S3 που έχω παράλληλα.

Μπαταρία, αφού κάνω πρώτη φόρτιση κλπ, θα ενημερώσω. Για πρώτη μέρα, καλά συμπεριφέρεται, δεν εχω δει κολλήματα ιδιαίτερα το έχω "πουσάρει" να πω την αλήθεια συνηθισμένος από τον Νότη2 αρκετά...

Όσον αφορά την οθόνη, μια χαρά είναι για τα λεφτά της. Τέλος το κινητό αυτό είναι value for money! Σε σχέση με το μινι S3 που σκεφτόμουν, μέρα με νύχτα...

.5 ίντσα μεγαλύτερη οθόνη και 500mAh παραπάνω μπαταρία με σχεδόν ίδια τιμή (20 παραπάνω).

Επειδή ξέχασα να το αναφέρω, άσπρο το πήρα στη γυναίκα. Πρώτη φορά αγοράζω άσπρο...

Edited by rebel1

rebel1 σε ευχαριστω για τις πληροφοριες,οντως το μινι S3 δεν λεει τιποτα μπροστα του.Ποσο το αγορασες και απο ποιο καταστημα ? Edited by weather1967

Πολυ αναλυτικο το review στο video.

οmnian απο ποιο κατάστημα το αγορασες και ποσο ? το ειχε ετοιμοπαραδοτο ?

Απο birdphone 235 για ενα φιλο. Ηταν ετοιμοπαραδοτο αλλα τωρα οχι απο οτι βλεπω. Εγω ακομα ομνια εχω αλλα δεν την παλευω για πολυ. Μπορει να παρω το ιδιο.

rebel1 σε ευχαριστω για τις πληροφοριες,οντως το μινι S3 δεν λεει τιποτα μπροστα του.Ποσο το αγορασες και απο ποιο καταστημα ?

Από birdphone 235, αλλά βλέπω ότι τους τέλειωσε. Παρασκευή νομίζω κάνουν παραλαβές.

Edited by rebel1

Η Ελληνικη αντιπροσωπεια το φερνει;

Αν δεν το φερνει, εχουμε προβλημα με το σερβις παιδια;

Νίκο η επισημη αντιπροσωπεια το εχει στο site της,αλλα ακομα δεν βλεπω να το εχουν φερει μεγαλες αλυσιδες καταστηματων,παρα μονο η vodafone το εχει στα 399 ευρω,αρα υπολογισε οταν και εαν το φερουν οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων θα το φερουν πιθανον καπου εκει γύρω στα 399 ευρω.

Γνωριζω τα παρακάτω απο θεμα εγγυησεων ,αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος 100% ,αν δεν ειναι σωστα ας με διορθωσει καποιος φιλος.

Αν ειναι απο Ευρωπαικη Ενωση η εισαγωγη και εχει καλυψη Ευρωπαικης εγγυησης δεν υπαρχει προβλημα το καλυπτει η εδω αντιπροσωπεια,αν η εισαγωγη ειναι απο οποιαδηποτε αλλη χωρα εκτος Ευρωπαικης ενωσης,η απο χωρα της Ευρωπαικης ενωσης αλλα δεν εχει Ευρωπαικη εγγυηση δεν το καλύπτη η εδω αντιπροσωπεια.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο χωρα εκτος Ευρωπαικης ενωσης αλλα να εχει παγκοσμια εγγυηση και τοτε λογικα να το καλυπτη η εδω αντιπροσωπεία.

Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου. Οποτε, πριν την αγορα ρωταμε αν καταλαβα καλα, αν το τηλ εχει Ευρωπαικη εγγυηση και προφανως ζηταμε κσι το παραστστικο που μας καλυπτει υποθετω.

Με το που θα το φερει το καταστημα που εμπιστευομαι (αυτο με τα περισσοτερα review, για να μην κανω διαφημιση, αλλα το ονομα εχει ειπωθει στο forum αυτο), και σε λευκο, το βλεπω να το "χτυπαω". Τετοιο τηλεφωνο στα 235 ειναι πολυ καλη αγορα.

Παιδες το παρηγγειλα κι εγω απο Birdphone(εχω ξαναπαρει κινητο προσφατα απο κει)!!Πιστευω να ειναι EU...Αν και συνηθως ειναι.Το προηγουμενο(ενα LG),ητανε.Εξ'αλλου λεει οτι εχει Ελληνικες οδηγιες κλπ.!!!Η τιμη του παντως ειναι σπεσιαλ νομιζω!!!Ηθελα να παρω το S3 μεταχειρισμενο,αλλα νομιζω οτι δεν υστερει πολυ...Κι αν σκεφτουμε οτι ενα S3 κατω απο 270 δε το βρισκεις(3-12 μηνων!!),τοτε καταλαβαινεται...

Apple iPhone 14 Pro Max

Και πολυ καλα εκανες.Και εγω εψαχνα για μεταχειρισμενο s2 αλλα σε αγγελιες εβλεπα κατι σαραβαλα με 200 και ευρω χωρις εγγυηση. Το θεμα ειναι οτι αυτοι που τα αγοραζουν δεν ξερουν οτι πλεον υπαρχει το express. Και σε σχεση με το s3 εκτος απο την αναλυση οθονης, το express κανει περισσοτερα πραγματα, 4g, nfc κλπ. Αν δειτε ειναι πολυ κοντα με το s4 mini σε χαρακτηριστικα. Edited by omnian

Λοιπον,μιλησα μαζι τους(birdphone.gr)και μου ειπαν οτι ειναι Ευρωπαικης προελευσεως με εγγυση κανονικα απο τη Samsung και DOA 7 ημερων!!Αν ολα πανε καλα,αυριο το μεσημερι θα το εχω!!!Στα μεγαλα μαγαζια απ'οτι καταλαβα θα το εχουν 350-400€!!!!Οποτε,ειναι πολυ καλη αγορα πιστευω(234€ χωρις τα μεταφορικα,240 με αντ/βολη)...

Apple iPhone 14 Pro Max

Λοιπον,μιλησα μαζι τους(birdphone.gr)και μου ειπαν οτι ειναι Ευρωπαικης προελευσεως με εγγυση κανονικα απο τη Samsung και DOA 7 ημερων!!Αν ολα πανε καλα,αυριο το μεσημερι θα το εχω!!!Στα μεγαλα μαγαζια απ'οτι καταλαβα θα το εχουν 350-400€!!!!Οποτε,ειναι πολυ καλη αγορα πιστευω(234€ χωρις τα μεταφορικα,240 με αντ/βολη)...

Αχ ρε Petran, με προλαβες!

Τωρα δεν το έχει το bird! Δεν προλαβα!

Καλοριζικο φίλε μου και πες μας εντυπωσεις ΟΚ?

Μόλις το ξαναφερουν θα το "χτυπήσω" και εγώ!

Καλοριζικο Πετράν,πες μας και εσυ εντυπώσεις.

Μέσα σε 3 μερες απο την Παρασκευη που το εφερε το birdphone σημερα εξαντληθηκε παλι,προβλεπω αν συνεχιστη ετσι η ζητηση να το πανε 270-290 ευρω αέρα,οποιος προλάβει βλεπω ειναι η φάση.

Edited by weather1967

• The title was changed to Samsung Galaxy Express (I8730)