Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας .. δεν ξέρω αλλά μήπως όλο αυτό έχει να κάνει με το τι ρολο βαραει η κάθε μας συσκευή και όχι τόσο με το αν κουμπώνει η όχι η αναβάθμιση.. δεν λέω καλο είναι να γίνονται όλα αυτά τα προγενέστερα πριν την οποιαδήποτε αναβάθμιση αλλά στην τελική μήπως είναι πολύ ντόρος για το τίποτα .. πχ ο ανιψιός μου του ήρθε ειδοποίηση και έκανε αναβάθμιση μέσο WIFI… ενώ ήταν στην καφετερία και έπινε καφέ σημειωτέον Με όλα μέσα sim sdcard το τηλ ανοιχτό.. ότι νάνε… τον ρώτησα για τα τι και τα πως και το μονο που μου είπε είναι ότι σε όλο το διάστημα της αναβάθμισης δεν προέκυψε το παραμικρό και ότι το τηλ στην κυριολεξία εκτοξεύτηκε. Επιμένοντας χθες το βραδυ μου το έφερε για να το δω, το δούλεψα αρκετά και με αρκετά app που του είχε βάλει και πραγματικά δεν είδα κάτι το μεμπτό είτε ιδέα κολλήματος.

Καλημέρες,

κάποιες φορές η εγκατάσταση ή η αναβάθμιση δεν "κάθεται" καλά :( Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ;)

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων νομίζω είναι η καλύτερη λύση (αν μιλάμε για non-rooted συσκευή).

Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκω widget για το APN :( (μάλλον θα χρησιμοποιήσω nfc tag για να ξεμπερδεύω)

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκω widget για το APN :( (μάλλον θα χρησιμοποιήσω nfc tag για να ξεμπερδεύω)

Ναι και μένα δεν παίζουν τα παλιά widgets..το nfc? δε το πιασα αυτό τι εννοείς;

Ναι και μένα δεν παίζουν τα παλιά widgets..το nfc? δε το πιασα αυτό τι εννοείς;

To WiFi λειτουργεί :) (απο παλιά widget)

Υπάρχει και σε αυτό το φόρουμ ένας οδηγός για nfc αλλά βρήκα πρόχειρο αυτόν

:hypno::hypno::hypno:

To WiFi λειτουργεί :) (απο παλιά widget)

Υπάρχει και σε αυτό το φόρουμ ένας οδηγός για nfc αλλά βρήκα πρόχειρο αυτόν

:hypno::hypno::hypno: τώρα μς ψάρωσες!! χαχα αυτά είναι!!

:hypno::hypno::hypno:

:hypno::hypno::hypno: τώρα μς ψάρωσες!! χαχα αυτά είναι!!

έλα βρε :)

και κάποιο sbh (δεν θυμάμαι πιο) εχει nfc.

Αυτά τα σκ@τουλάκι@ είναι τελικά πολύ χρήσιμα. Μας γλυτώνουν χρόνο και δακτυλισμούς :lol: :lol: :lol:

Το βρήκα: Τι είναι το NFC; Τι χρειάζομαι; Πως προγραμματίζεται;

Edited by faji

έλα βρε :)

και κάποιο sbh (δεν θυμάμαι πιο) εχει nfc.

Αυτά τα σκ@τουλάκι@ είναι τελικά πολύ χρήσιμα. Μας γλυτώνουν χρόνο και δακτυλισμούς :lol: :lol: :lol:

Το βρήκα: Τι είναι το NFC; Τι χρειάζομαι; Πως προγραμματίζεται;

Ωραίος! Τώρα το πιασα για τα καλά. Και έχεις πάρει τέτοια tags ε; Για να πώ την αλήθεια δε νομίζω να πάρω αλλά ότι είναι τρελή gadget-τία είναι! Ναι έχει το sbh52 σίγουρα.

Καλημέρα. Ρε συ Νίκο κάνε το καλό να μου πεις πως να κάνω ακριβώς όπως έκανες εσύ την αναβάθμιση!!

Εγώ έφερα το τηλ στις εργοστασιακες ρυθμίσεις/έκλεισα το τηλ(χωρίς να βγάλω σιμ και μνήμη)την μνήμη την έκανα ένα φόρματ/έτρεξα ττο pc companion\μέσα από το companion έτρεξα την αναβάθμιση/έκανα τα βήματα που σου λέει στο pc/πάτησα το volume ddown συνδεσα το καλώδιο/φόρτωμα /μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πάλι και τέλος!!

Τώρα αν πιστεύεις ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπει ποιο σωστά σε παρακαλώ γράψτον εδω γιατί εγώ νομίζω ρώτησα εδώ αλλά απάντηση δεν πήρα!! Και το έκανα όπως μου είπε η σονυ!!

Θα σου ήμουν ευγνώμων.

Δεν νομίζω πως έκανες κάτι λάθος. Απλά επανέλαβε την διαδικασία. Reflash δηλαδή μέσω PC Companion.

Καλημερες :) στο νήμα, λοιπόν έγινε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων χωρίς όμως διαγραφή δεδομένων, σύνδεση στο pc και κατέβασμα lollipop και εκ νέου επαναφορά και στήσιμο, στο Facebook όπου δεν είμαι και φαν για λίγο που το δούλεψα ήταν τραγικο:blink: πρόβλημα στο άνοιγμα σελίδων στον chrome και έχω και 50αρη vdsl:O και έχανε την σύνδεση στο wifi..... Το έκανα πάλι επαναφορά και μέχρι στιγμής δείχνει ανάκαμψη, εάν υπάρχει καλύτερος τρόπος ευχαρίστως να τον κανω:happy:

Ελπίζω να μην έχεις θέμα.

Η αρχική εγκατάσταση έγινε αφού έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν είχα αφαιρέσει Sim και κάρτα μνήμης.

Χθες το βράδυ έκανα επιδιόρθωση λογισμικού με το Pc Companion και σήμερα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Πάντως το θέμα με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος παραμένει, αλλά καταλήγω ότι φταίνε τα policies του σέρβερ μας και η stock εφαρμογή email ths Sony. Και στο Ζ1 που αναβάθμισα σήμερα το ίδιο συμβαίνει. Έχει γίνει και σχετικό θέμα για το Ζ3 στο support forum της Sony, όπου όλοι κράζουν και κάποιος "αρμόδιος" ανέφερε οτι έτσι πρέπει να είναι και δεν υπάρχει πρόθεση αλλαγής.

Με την εφαρμογή email Nine, όλα δουλέυουν τέλεια.

Τελικά δεν είναι bug, αλλά απουσία feature. ;)

Καλημέρα! Απότι βλέπω βγαίνουν σιγά σιγά τα προβλήματα ε. Προσωπικά παρατήρησα ότι όντως ο launcher ξαναφορτώνει τα thumbnails κάθε φορά και το ρολόι της Sony τρώει κάτι σπασίματα και δεν φαίνεται καλά. Κατα τ'άλλα από απόδοση όλα είναι smoooth.

Δεν νομίζω πως είναι προβλήματα. Τουλάχιστον με reflash φαίνεται πως όλα είναι ΟΚ. Είναι αυτό που λέει ο faji στο επόμενο quote.

Καλημέρες,

κάποιες φορές η εγκατάσταση ή η αναβάθμιση δεν "κάθεται" καλά :( Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ;)

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων νομίζω είναι η καλύτερη λύση (αν μιλάμε για non-rooted συσκευή).

Αυτό.

Γενικά δεν μπορώ να βρω μειονέκτημα στην Lollipop. Μόνο θετικά. Και μετά από τόσες μέρες χρήσης, σίγουρα στην περίπτωσή μου, η αυτονομία έχει πιάσει ταβάνι! :)

Δυστυχώς την πατήσαμε :(

Δεν παίζει άλλο από το να το χρησιμοποιούμε όπως λέει :(

Edit: ούτε το NFC κάνει δουλειά. Θέλει root.

Edited by faji

Αν κάνουμε επιδιόρθωση μέσω pc companion, χάνουμε δεδομένα ή όλα καλά?

Ναι τα χάνεις όλα εκτός από όσα έχεις στην SD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή γραφίδα; Ερχομενος από note 3 και έχω ψιλοξενερωσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το κινητό βέβαια τα σπάει. Κυρίως στο θέμα της αυτονομίας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Παιδιά καλησπέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή γραφίδα; Ερχομενος από note 3 και έχω ψιλοξενερωσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το κινητό βέβαια τα σπάει. Κυρίως στο θέμα της αυτονομίας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Καλησπέρα στην παρέα :) Νικολαε η Sony ES22 είναι η γραφίδα του θηριου αλλά μιλάμε για απλοποιημενη χρήση και εγώ κάτοχος NoteIII ήμουν και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, εδώ συμβιβαζεσαι με τα βασικά :happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπέρα στην παρέα :) Νικολαε η Sony ES22 είναι η γραφίδα του θηριου αλλά μιλάμε για απλοποιημενη χρήση και εγώ κάτοχος NoteIII ήμουν και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, εδώ συμβιβαζεσαι με τα βασικά :happy:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω εάν χρησιμοποιείται κάτι συγκεκριμένο που να κάνει καλή δουλειά. Αγόρασα κάτι με 5 ευρώ αλλά..... Πραγματικά η έλλειψη εφαρμογής για σημειώσεις είναι απαράδεκτη. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει τη σειρά της Samsung με καταλαβαίνει.

My Phone Samsung Note 9

Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω εάν χρησιμοποιείται κάτι συγκεκριμένο που να κάνει καλή δουλειά. Αγόρασα κάτι με 5 ευρώ αλλά..... Πραγματικά η έλλειψη εφαρμογής για σημειώσεις είναι απαράδεκτη. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει τη σειρά της Samsung με καταλαβαίνει.

Καλημέρα,

απο περιέργεια, έχεις δοκιμάσει άλλες εφαρμογές; π.χ. notepad+, άλλα

Edited by faji

απο τα χαρακτηριστικα φενεται φοβερο αλλα πιστευω δεν θα ειναι τοσο λεπτο με τπτ με αυτη την μπαταρια στα 4000mah!!

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παίδες μου, ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Έχουμε καιρό μέχρι να δούμε -αν δούμε- κάποιον διάδοχο. Σίγουρα θα ανέβει άρθρο όπου θα μπορούμε να σχολιάσουμε εκεί.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξαναγυρισα και εγώ στο θηρίο μετά από 5μηνες.όπως το είχα αφήσει 4.4.4 κ root. Κοίταξα μήπως ήρθε αναβάθμιση για lollipop αλλά τίποτα. Ίσως την πάρω τελευταίος...

Ξαναγυρισα και εγώ στο θηρίο μετά από 5μηνες.όπως το είχα αφήσει 4.4.4 κ root. Κοίταξα μήπως ήρθε αναβάθμιση για lollipop αλλά τίποτα. Ίσως την πάρω τελευταίος...

Δεν είσαι ο μόνος που δεν έχεις πάρει ακόμα την αναβάθμιση, έχει πάρα πολλούς που δεν τους έχει έρθει. Σήμερα πήρα την Sony Hellas για να τους την πω. με άλλα λογια να αγαπιόμαστε μετά τις ανακοινώσεις στις 13 του μηνα θα αναβαθμιστούν σταδιακά όλες όσες συσκευές έχουν ανακοινωθεί …. Παρ το αυγό και κουρευτώ και με καράβι να την έφερναν αυτή την ριμάδα την αναβάθμιση θα είχε έρθει.

Καλημέρα,

απο περιέργεια, έχεις δοκιμάσει άλλες εφαρμογές; π.χ. notepad+, άλλα

εχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές και μάλιστα κάποιες απο αυτες τις έχω αγορασμένες. Εκτός απο evernote που είναι συμπαθητικό αυτό που χρησιμοποιώ πάρα πολύ είναι το onenote γιατι έχει πολύ καλή αξιοποιηση και απο τον φορητό μου (surface pro 2).

Θα το κοιτάξω παραπάνω και εαν βρω κατι θα ενημερωσω.

My Phone Samsung Note 9

καλημερα στην παρεα............

Τωρα δεν θελω να σας ξενερωσω αλλα τι να κανω θελω να το μοιραστω μαζι σας!!

Στην οθονη μου προχθες οταν το ανοιξα το κινητο,βγενει μια μαυρη οθονη πριν σου εμφανιση την εκκηνηση!!

Στην μαυρη οφονη παρατηρησα μια πρασινη τελεια κοντα στο κεντρο της οθονης!!

Τρελαθηκα κ αρχησα να βαζω μετα μαυρες οικονες κ καταλαβα οτι μαλλον ενα πιξελ το ειπε το ποιημα:cry::cry::cry:

ειναι βεβαια πολυ δυσκολο να το δεις κ να το καταλαβεις!! Μονο σε μαυρη οθονη κ το πιξελ αυτο ειναι πρασινο!

Τι κανουμε τωρα??????????????

το ρισκαρεις να σου ανοιξουνε ολοκαινουριο κινητο για να σου αλλαξουνε την οθονη???????

Edited by zxr

Προερχόμενος από z2 που στην 4.4.4 είχε close all στο θηρίο στην ίδια έκδοση υπάρχει κάτι αντίστοιχο η πρέπει να τις κλείνω μία μία τις εφαρμογές ??είμαικαι root ξέχασα να αναφέρω.

το ρισκαρεις να σου ανοιξουνε ολοκαινουριο κινητο για να σου αλλαξουνε την οθονη???????

Καλημέρα στο νήμα :) φίλε μου έκανες διαγνωστικό έλεγχο; είναι αρκετά εμφανές; ανέβασε screenshot, φαντάζομαι ασυυμφορη η επίσκεψη στο σέρβις και για ένα πιξελ δε σε καλύπτει και η εγγύηση, στο πρώτο μου ultra είχα πιξελ στο πάνω μέρος της οθόνης και το άφησα έτσι :happy:

@george_21 χρόνια σου πολλά:):) στο θηριο μετά την αναβάθμιση βγάζει τις εφαρμογές σε καρτέλες η οποίες κλείνουν μια μια και όχι όπως στο ροοτ που πατάς το Χ και φεύγουν όλες.

Edited by Arxontas71

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημέρα στο νήμα :) φίλε μου έκανες διαγνωστικό έλεγχο; είναι αρκετά εμφανές; ανέβασε screenshot, φαντάζομαι ασυυμφορη η επίσκεψη στο σέρβις και για ένα πιξελ δε σε καλύπτει και η εγγύηση, στο πρώτο μου ultra είχα πιξελ στο πάνω μέρος της οθόνης και το άφησα έτσι :happy:

.

αρχοντα καλημερα.........

και να ανεβασω ενα screenshot δεν ξερω αν θα φενετε στην εικονα ρε φιλε!? θα πρεπει να εχει πολυ μεγαλη αναληση!(νομιζω)

μπορω να κανω ενα διαγνωστικο ελεγχο μονος μου?? απο την επιλογη στο μενου εννοεις??

εμφανες ειναι οταν βαλεις μια μαυρη εικονα κ πλησιασεις πολυ στην οθονη! μονο τοτε φενετε!!!

Τωρα αν το καλυπτει η εγγυηση........γιατι ρε αρχοντα να μην το καλυψει????

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra