Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πάλι καλορίζικο φίλε μου:) πραγματικά οι πρώτες εντυπώσεις με το ultra είναι πολύ δυνατές, προσωπικά όπως και στις προηγούμενες συσκευές μου τις χαιρόμουν χωρίς θήκες προστασίες κλπ, έτσι θα επιθυμούσα και στο θηρίο αλλά το μέγεθος και η δυσκολία μεταφοράς επιβάλλει θήκη και εν προκειμένω χρησιμοποιώ αυτήν που παρείχε η συσκευασία, σχετικά με την ιδέα που σκέφτεσαι φίλε Ίμπιζα έχει και την πρακτική της, επίσης για άλλα αξεσουάρ για το Z ultra έχεις βρει;

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Θα δουλέψω με hands free ή Bluetooth με αναγνώριση κλήσης και ίσως με smart watch. Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες!

Βασικά πιστεύω ότι το έτερον ήμισυ του Z ultra είναι το sbh52:D επίσης για μέσα στο σπίτι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και με διπλή λειτουργία αξεσουάρ είναι το DK30 όπου φορτίζει και είναι σταντ, βέβαια το θέμα είναι ότι καμία φορά το κόστος των παρελκομενων φτάνει αυτό της συσκευής αλλά στην περίπτωση του ZU όπου προσωπικά θα το κρατήσω πολύ καιρό πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω :):)

hqdefault.jpg

Το πρόβλημα με το DK-30 είναι ότι πρέπει να το βγάζεις από την θήκη για να το φορτίσεις. Για bt θα βρω άλλη λύση.

Προχθές το έδωσα το συγκεκριμένο κινητό αρκετά καλό και γρήγορο και όμορφη οθόνη άλλα αυτο που με χάλαγε ήταν ο ήχος του και στο μεγάφωνο αλλά και στο ακουστικό πολύ χαμηλός, η μπαταρία του για να βγάλει μέρα έπρεπε να το έχω σε λειτουργία σταμινα που κλείνει τα πάντα όταν είναι σε αναμονή (WiFi 3G Κ.Τ.Λ.Π.)

παρακολουθω αυτο το θεμα γιατι ενδιαφερομαι πολυ για την αγορα του κινητου

υπεθεσα σαν sony οτι θα ειχε καλο speaker sound και in call sound αλλα με αυτα που διαβαζω απογοητευτηκα,αλλωστε μεγαλο τηλ.ειναι!

τοσο χαλια ειναι που το εδωσες?!!! μηπως φτιαχνει με καποια custom rom?

για να βγαλει μερα η μπαταρια επρεπε να να τα κλεισεις ολα?

θαρρω πως θα εχω θεμα... και με τα τρια,πολυ βασικα για την χρηση που το θελω.

καλα αυτο με τις ζελατινες το αφηνω ασχολιαστο...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2436366

Edited by akalos

υπεθεσα σαν sony οτι θα ειχε καλο speaker sound και in call sound αλλα με αυτα που διαβαζω απογοητευτηκα,αλλωστε μεγαλο τηλ.ειναι!

- Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει η συσκευή του φίλου!!!

- Έχω βαρηκοΐα 50% και το ακουστικό του το βρίσκω άψογο... για να μην πω τέλειο!!

- Το εξωτερικό μεγάφωνο όντως είναι υποδεέστερο σε ακουστικότητα... το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές, λόγω της υδατοστεγανοποίησης ίσως. Παρ αυτά, αν έχει μπροστά του κάποια επιφάνεια ώστε να ανακλάται ο ήχος, ακούς καλύτερα!

- Η μπαταρία του μου βγάζει μέχρι και 7 ώρες οθόνη!!! Με κανονική χρήση 3g, WiFi πάντα ανοιχτά και αρκετό browsing, φτάνω και 2 ημέρες... Μπορεί και παραπάνω με κατά βάση χρήση WiFi!!

- Επί τη ευκαιρία να αναφέρω ότι είναι η μόνη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου και ενώ ξεκίνησα από τον Απρίλιο να την πουλήσω, λόγω αγοράς άλλης.... Κάτι δεν με αφήνει!!! Είναι κάτι πολύ περίεργο που μου συμβαίνει όταν την χρησιμοποιώ... Εργαλείο σε όλα!! Δεν κόλλησε πότε ... κυλάει το Android νερό!!! Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν να περάσω την επίσημη ελληνική rom (είχε αγγλική μαμά) και έκτοτε περνει όλες τις ενημερώσεις σχετικά γρήγορα με τελευταία την 4.4.4 .

- Θα ήθελα να είχε μεγάφωνο μεγαλύτερο, όπως στα 10αρια ταμπλετς!!! ... και ένα φλας, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα .. :O κι έτσι όμως δέρνει κανονικά!!!

Φιλικά

- Stathis -

Αν δεις reviews και Ελληνικά και ξένα Όλοι λένε ότι έχει χαμηλό ήχο, η μπαταρία στο λέω πώς δεν κρατάει και έκανα πολύ σωστή φορτηση πάντα το άφηνα όλο το βράδυ να φορτησει ποτέ ενδιάμεσα προτιμούσα να μείνω από μπαταρία .

Καλά για την οθόνη και της ζελατινες είναι γνωστό το πρόβλημα σε όλο τον κόσμο όπως και στο λινκ που έβαλες.

Πραγματικά αυτό το θέμα με την εργοστασιακή μεμβράνη με προβλημάτισε και μένα αρχικά κυρίως καθώς είχα δει τότε ένα Ζ σε άθλια κατάσταση, στο ultra πάντως διανύοντας τον τρίτο μήνα χρήσης δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα:):) για τον ήχο θα συμφωνήσω απόλυτα έχοντας χάσει πολλές κλήσεις.....για φλας και κάμερες σε ότι κινητό είχα δεν ασχολήθηκα ποτέ πόσο μάλιστα στο ultra;)

hqdefault.jpg

Και πάλι καλορίζικο φίλε μου:) πραγματικά οι πρώτες εντυπώσεις με το ultra είναι πολύ δυνατές, προσωπικά όπως και στις προηγούμενες συσκευές μου τις χαιρόμουν χωρίς θήκες προστασίες κλπ, έτσι θα επιθυμούσα και στο θηρίο αλλά το μέγεθος και η δυσκολία μεταφοράς επιβάλλει θήκη και εν προκειμένω χρησιμοποιώ αυτήν που παρείχε η συσκευασία, σχετικά με την ιδέα που σκέφτεσαι φίλε Ίμπιζα έχει και την πρακτική της, επίσης για άλλα αξεσουάρ για το Z ultra έχεις βρει;

Eιχε θηκη η συσκευασια???Απο media markt το πηρα εγω(299),αλλα δεν ειχε μεσα τιποτα!!Ουτε θηκη ουτε χανς φρι...!!Οσο για τη μπαταρια-ισως γιατι ειναι ακομα με τη πρωτη πληρη φορτιση(το αφησα να κλεισει)-δε μου φαινεται να κραταει ιδιαιτερα και την εχω και σε stamina...

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Το δικό μου από την προσφορά που είχε αρχές Μαΐου η Vodafone με ακουστικά, γραφίδα, και δερμάτινη θήκη που γίνεται και σταντ:):)

hqdefault.jpg

Πήρα το c6833 που είχε θήκη, πενάκι και hands free. Έχουν και άλλα διαθέσιμα.

Από media με θήκη, πενάκι και ακουστικά! Έχουν και άλλα κομμάτια!! Έχω το 4G C6833!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Από media με θήκη, πενάκι και ακουστικά! Έχουν και άλλα κομμάτια!! Έχω το 4G C6833!!!

Ποσο το πηρες??299??Γιατι εμενα μου δωσαν το απλο 3g με 299 το C6802!!!Και δεν ειχε μεσα τιποτα!!

Apple iPhone 14 Pro Max

299!! Δεν έχουν όλα τα Media απόθεμα στο LTE. Από ποιο κατάστημα το πήρες και πότε?

Απο Πυλαια Θεσσαλονικης το Σαββατο,αλλα μονο αυτο ειχαν!!! :(

Apple iPhone 14 Pro Max

Πριν από αρκετές ημέρες μου είχε έρθει μαιλ από τα μίντια μαρκ για την εν λόγω προσφορά στο 4G μοντέλο, τώρα βλέπω στο σκτρουτζ έχει μόνο το απλό, οπότε ξεστοκαρισαν και έδωσαν στο φίλο μας το απλό, έχω την αίσθηση ότι μπορείς να το επιστρέψεις δηλώνοντας μη ικανοποιημενος από το προϊόν και ανάλογα πραξε.

hqdefault.jpg

Πριν από αρκετές ημέρες μου είχε έρθει μαιλ από τα μίντια μαρκ για την εν λόγω προσφορά στο 4G μοντέλο, τώρα βλέπω στο σκτρουτζ έχει μόνο το απλό, οπότε ξεστοκαρισαν και έδωσαν στο φίλο μας το απλό, έχω την αίσθηση ότι μπορείς να το επιστρέψεις δηλώνοντας μη ικανοποιημενος από το προϊόν και ανάλογα πραξε.

Λεω να το κρατησω!!Το 4G σαν υπηρεσια μου ειναι αδιαφορη προς το παρον...!!!Αλλα μια θηκη δε θα με χαλουσε,γιατι αναγκαστηκα και παρηγγειλα μια που γινεται και σταντ και κανει 17 ευρω περιπου...

Apple iPhone 14 Pro Max

:)Ωραία λοιπόν συμπολίτη και πάλι καλομιλητο και να το χαρείς :):)

hqdefault.jpg

Ξέρω μόνο για Αθήνα να σου πω. Μόνο το Περιστέρι το έχει.

ναι εχουν αλλα δεν στελνουν επαρχια

τεσπα,λιγο απογοητευση με το ηχο και καμερα, μπαταρια,ζελατινες....χμ...πολλα μαζευτηκαν:confused:

:)Ωραία λοιπόν συμπολίτη και πάλι καλομιλητο και να το χαρείς :):)

Να σαι καλα!!Ευχαριστω!! :)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι εχουν αλλα δεν στελνουν επαρχια

τεσπα,λιγο απογοητευση με το ηχο και καμερα, μπαταρια,ζελατινες....χμ...πολλα μαζευτηκαν:confused:

Με τον ηχο ναι,υπαρχει ενα θεματακι!!;) Αλλα με καμερα δε νομιζω!!Μερα βγαζει πολυ καλες φωτο(για μενα)!!!Και η μπαταρια δεν ειναι και ασχημη αν το εχεις σε stamina!!Οσο για της ζελατινες,δε βλεπω κατι στις 3 μερες που το εχω...Θα του βαλω βεβαια(σημερα)screen protector και θηκη και θα ειναι τζετ!!!!!!!!! :p ;)

Apple iPhone 14 Pro Max

[/color]

Με τον ηχο ναι,υπαρχει ενα θεματακι!!;) Αλλα με καμερα δε νομιζω!!Μερα βγαζει πολυ καλες φωτο(για μενα)!!!Και η μπαταρια δεν ειναι και ασχημη αν το εχεις σε stamina!!Οσο για της ζελατινες,δε βλεπω κατι στις 3 μερες που το εχω...Θα του βαλω βεβαια(σημερα)screen protector και θηκη και θα ειναι τζετ!!!!!!!!! :p ;)

μα φιλε μου αμα το εχουμε σε stamina τοτε παραμενω και σε X5 pro,αμα το παρω θα το λοιωσω,για αυτο θελω Phablet,υποκαταστατο του tab που δεν εχω και αναβαθμιση ταυτοχρονα του κινητου που εχω

ευχαριστω ολους θερμα για τις απαντησεις σας παιδια :happy::happy:

μα φιλε μου αμα το εχουμε σε stamina τοτε παραμενω και σε X5 pro,αμα το παρω θα το λοιωσω,για αυτο θελω Phablet,υποκαταστατο του tab που δεν εχω και αναβαθμιση ταυτοχρονα του κινητου που εχω

ευχαριστω ολους θερμα για τις απαντησεις σας παιδια :happy::happy:

- Φίλε μου την αδικείς πολύ τη συσκευή. Σε σταμινα το έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δηλαδή σε σταμινα τι παθαίνει;

- Είναι κακό που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις οικονομική χρήση όταν την χρειάζεσαι;

- Δείξε μου μια άλλη επώνυμη συσκευή αυτής της κατηγορίας (6,5") με παρόμοια κατασκευή,λειτουργικοτητα και ποιότητα (6,5 χίλ. πάχος περίπου), με 300€ :wacko: που θα την λιώνεις και θα σου βγάζει 2 μέρες. Να αρχίσω να μαζεύω ευρώ!!!

- Είπαμε,...!!! το μόνο πρόβλημα είναι η χαμηλή ανοιχτή ακρόαση και κατ επέκταση το κουδουνισμα, το φλας είναι πιστεύω δευτερεύουσας σημασίας. Οι φίλοι που το έχουν το χρησιμοποιουν με κάποιο hands free και δεν έχουν πρόβλημα!!!

Φιλικά

- Stathis -

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra