ParafronGR Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλώς σας βρήκα στην παρέα. Μετά από 4 μήνες απουσίας από το Android και παίζοντας με iOS/Windows Phone, γύρισα στην παρέα με την Ζετάρα! :up: Ελπίζω να φανεί σύντομα η 5.1.1 και ως OTA γιατί ένα μεγάλο μείον των Sony είναι ότι δεν δίνει άμεσα τις αναβαθμίσεις (έχω ένα Z3c που εδώ και πόσες βδομάδες έχει βγάλει ενημέρωση και θέλει μόνο υπολογιστή) και χρειάζεται PC. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλησπέρα στην παρέα:) επίσης καλομιλητο φίλε μου το θηρίο :) φίλε faji ευχαριστώ για την απάντηση στα προηγούμενα ποστ, για αναβάθμιση το είχα πάει στο σέρβις στην δωδεκανησου και σε κάνα δίωρο το είχα κομπλέ, για την νέα αναβάθμιση θα την πάρουμε μέσω οτα ή θα χρειαστεί pc; και σε εμάς πότε θα είναι διαθέσιμη Μόλις μίλησα με το σέρβις. Το στέλνουν Αθήνα. Θέλει 5-6 εργάσιμες ημέρες και δεν δίνουν συσκευή αντικατάστασης. Υπάρχει άλλο κατάστημα εδώ Θεσσαλονίκη που ασχολείται και να γίνει εδώ; Δεν είναι ανάγκη να πάει Αθήνα για αλλαγή για το καπάκι usb. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μόλις μίλησα με το σέρβις. Το στέλνουν Αθήνα. Θέλει 5-6 εργάσιμες ημέρες και δεν δίνουν συσκευή αντικατάστασης. Υπάρχει άλλο κατάστημα εδώ Θεσσαλονίκη που ασχολείται και να γίνει εδώ; Δεν είναι ανάγκη να πάει Αθήνα για αλλαγή για το καπάκι usb. Καλημέρες, στείλε μου σε πμ το e-mail σου αν θές να σου προωθήσω τα εξουσιοδοτημένα κέντρα. Μόλις έβαλα την αναβάθμιση (customized baltic) έγινε μια χαρά και επίσης η πρώτη αίσθηση είναι πως πάει γρηγορότερα. Κάτι που πρόσεξα αρχικά, είναι πως δεν περιμένει το enter μόλις βάλεις το pin :lol: Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Μόλις μίλησα με το σέρβις. Το στέλνουν Αθήνα. Θέλει 5-6 εργάσιμες ημέρες και δεν δίνουν συσκευή αντικατάστασης. Υπάρχει άλλο κατάστημα εδώ Θεσσαλονίκη που ασχολείται και να γίνει εδώ; Δεν είναι ανάγκη να πάει Αθήνα για αλλαγή για το καπάκι usb. Πιθανόν να πάει Αθήνα ώστε να γίνει και ο έλεγχος σταγανοποιησης (ίσως να μην μπορούν να κάνουν τον έλεγχο στην θεσ/νικη) γιατί δεν είναι μόνο η αλλαγή αλλά και ο έλεγχος ότι το Ζ συνεχίζει και είναι αδιάβροχο. Αν το αλλάξεις εδώ χωρίς όλα τα υπόλοιπα και κάποια στιγμή σου πάρει νερό ίσως δεν θα σε καλύπτει η εγγύηση. Edited September 16, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ελπίζω να τα καταφέρω το βράδυ να φτιάξω έναν οδηγό για το πως γίνονται οι αναβαθμίσεις μέσω Flashtool (δεν χρειάζεται root πρόσβαση). Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ελπίζω να τα καταφέρω το βράδυ να φτιάξω έναν οδηγό για το πως γίνονται οι αναβαθμίσεις μέσω Flashtool (δεν χρειάζεται root πρόσβαση). Καλησπερα στην παρεα:) ενα μεγαλο μπραβο Νικητα για τον κοπο και την προσπαθεια:) ειπαμε το νημα του θηριου εχει τα καλυτερα παιδια:) Λοιπον πριν λιγο και ενω ξεκινουσα μια αλλη διαδικασια ηρθε η πολυποθητη:rolleyes: αναβαθμιση, αριθμος εκδοσης 14.6.Α.0.368 και το 5.1.1 ετοιμο:rolleyes: εντυπωσεις στην πορεια. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Καλησπερα στην παρεα:) ενα μεγαλο μπραβο Νικητα για τον κοπο και την προσπαθεια:) ειπαμε το νημα του θηριου εχει τα καλυτερα παιδια:) Λοιπον πριν λιγο και ενω ξεκινουσα μια αλλη διαδικασια ηρθε η πολυποθητη:rolleyes: αναβαθμιση, αριθμος εκδοσης 14.6.Α.0.368 και το 5.1.1 ετοιμο:rolleyes: εντυπωσεις στην πορεια. Αυτό κι αν είναι νέο!!! Μια χαρά πάει. Μάλλον δεν χρειάζεται και ο οδηγός. Απο τη χρήση πάντως είναι καλύτερα. Φαίνεται πιο γρήγορο στην ανταπόκριση. Οι διαφορές ειναι κοσμητικές μέχρι στιγμής :) Η πλάκα είναι πως ήρθε και email από τη Sony πως υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για το κινητό μου :) Οπότε προσπαθήστε... Edited September 16, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Καλημέρες, έχω φτιάξει ένα οδηγό για την αναβάθμιση μέσω του flashtool. Το φόρουμ όμως "γκρινιάζει" για το μέγεθος, οπότε όποιος τον θέλει ας το γράψει που να το στείλω :) Δοκιμάστε να το κατεβάσετε απο εδώ. Αν έχετε κάποια παρατήρηση ευχαρίστως να την διαβάσω :) Edited September 18, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Για σας. Πάω να στείλω SMS και με λίγες λέξεις που γράφω στην δεύτερη σειρά με βγάζει ότι στέλνω 2 μήνυμα. 160 γράμματα είναι κανονικά ένα SMS. Το έστειλα με agglika και έκανα την δουλειά μου. Υπάρχει καμία εφαρμογή για SMS καλή για το xperia η να δοκιμάσω hangouts η viber για SMS; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Για σας. Πάω να στείλω SMS και με λίγες λέξεις που γράφω στην δεύτερη σειρά με βγάζει ότι στέλνω 2 μήνυμα. 160 γράμματα είναι κανονικά ένα SMS. Το έστειλα με agglika και έκανα την δουλειά μου. Υπάρχει καμία εφαρμογή για SMS καλή για το xperia η να δοκιμάσω hangouts η viber για SMS; Καλησπέρα, εγώ χρησιμοποιώ την Handcent ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπερες .. σιγά μήν περίμενα να έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση. XperiFirm στα γρήγορα και ανακάτεμα με το Flashtool και τσουπ έτοιμη η Customized GR 14.6.A.0.368 / R3D.. τα υπόλοιπα μετά το καθιερωμένο ψαχούλευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπερες .. σιγά μήν περίμενα να έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση. XperiFirm στα γρήγορα και ανακάτεμα με το Flashtool και τσουπ έτοιμη η Customized GR 14.6.A.0.368 / R3D.. τα υπόλοιπα μετά το καθιερωμένο ψαχούλευμα. Για να πάρει την 5.1.1 είναι απαραίτητο λάπτοπ η θα την πάρει κανονικά από το κινητό όταν βγει; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Καλησπερες .. σιγά μήν περίμενα να έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση. XperiFirm στα γρήγορα και ανακάτεμα με το Flashtool και τσουπ έτοιμη η Customized GR 14.6.A.0.368 / R3D.. τα υπόλοιπα μετά το καθιερωμένο ψαχούλευμα. καλώς το "μάγειρα" μας :lol: Βρε φίλε βρήκες και τρόπο για root; @ CjGeorgio μέσω φορητού θα την κάνεις (χρειάζεται εγκατάσταση του Pc companion). Διαφορετικά μέσω του Flashtool. Λίγο πιο πάνω υπάρχουν οδηγίες για το πως. Edited September 18, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλώς το "μάγειρα" μας :lol: Βρε φίλε βρήκες και τρόπο για root; μπα που τέτοια μεγαλεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλώς το "μάγειρα" μας :lol: Βρε φίλε βρήκες και τρόπο για root; μπα που τέτοια μεγαλεία Kingoroot ίσως; Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Kingoroot ίσως; Το είχα κάνει όλο αυτό στην προηγούμενη αναβάθμιση και όλα είχαν πάει πολύ καλά.. θα παραμείνω για λίγο έτσι και μετά βουρρρρ αν μέχρι τότε δεν έχει βρει τίποτε άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Το είχα κάνει όλο αυτό στην προηγούμενη αναβάθμιση και όλα είχαν πάει πολύ καλά.. θα παραμείνω για λίγο έτσι και μετά βουρρρρ αν μέχρι τότε δεν έχει βρει τίποτε άλλο Δεν ξέρω μέσω του flashtool αν γίνεται ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλώς το "μάγειρα" μας :lol: Βρε φίλε βρήκες και τρόπο για root; @ CjGeorgio μέσω φορητού θα την κάνεις (χρειάζεται εγκατάσταση του Pc companion). Διαφορετικά μέσω του Flashtool. Λίγο πιο πάνω υπάρχουν οδηγίες για το πως. Επειδή δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία αν περιμένω να την πάρω από το κινητό δεν θα την βγάλει; Μόνο μέσω λάπτοπ γίνονται αναβαθμίσεις στα xperia; Αν πάω με το λάπτοπ μου τι ακριβώς πρέπει να κατεβάσω και γίνει κανονικά η αναβάθμιση και όχι με Flashtool. Έχει εφαρμογή στο Google που λέγεται pc companion; Έχω να πάρω Sony 10 χρόνια. Με τα άλλα κινητά έκανα της αναβαθμίσεις από το κινητό για αυτό και δεν ξέρω.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο φορτιστής του κινητού είναι 1.5Α. Αν πάρω έναν πιο μεγάλο 1.8-2Α θα έχει πρόβλημα το κινητό; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Επειδή δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία αν περιμένω να την πάρω από το κινητό δεν θα την βγάλει; Μόνο μέσω λάπτοπ γίνονται αναβαθμίσεις στα xperia; Αν πάω με το λάπτοπ μου τι ακριβώς πρέπει να κατεβάσω και γίνει κανονικά η αναβάθμιση και όχι με Flashtool. Έχει εφαρμογή στο Google που λέγεται pc companion; Έχω να πάρω Sony 10 χρόνια. Με τα άλλα κινητά έκανα της αναβαθμίσεις από το κινητό για αυτό και δεν ξέρω.. Κάποιες έρχονται ΟΤΑ, κάποιες μέσω PC. Αναλόγως καθυστερούν. Σε major updates ακόμα και ΟΤΑ να σου έρθει, καλύτερα να κάνεις την "καθαρή" εγκατάσταση που λέμε. Δηλαδή μέσω PC Companion. Το PC Companion είναι εφαρμογή που κατεβάζεις στο PC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπερα στην παρεα:) την συγκεκριμμενη αναβαθμιση ετυχε να εχω διαθεσιμο λαπτοπ στο σπιτι και την εκανα περιπου στο 15-20 λεπτο:) μεχρι στιγμης μια χαρα, παει σφαιρα το θηριο:D την λολλιποπ μου την περασε το σερβις στην δωδεκανησου χωρις καποια επιβαρυνση:rolleyes: ηπια ενα φραπεδακι και περασα και το πηρα, οποτε οποιος φιλος αντιμετωπιζει θεμα μπορει με μια επισκεψη σε σερβις sony να αναβαθμισει το ultra του.;) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπερα στην παρεα:) την συγκεκριμμενη αναβαθμιση ετυχε να εχω διαθεσιμο λαπτοπ στο σπιτι και την εκανα περιπου στο 15-20 λεπτο:) μεχρι στιγμης μια χαρα, παει σφαιρα το θηριο:D την λολλιποπ μου την περασε το σερβις στην δωδεκανησου χωρις καποια επιβαρυνση:rolleyes: ηπια ενα φραπεδακι και περασα και το πηρα, οποτε οποιος φιλος αντιμετωπιζει θεμα μπορει με μια επισκεψη σε σερβις sony να αναβαθμισει το ultra του.;) Πόση ώρα κάνουν να το αναβαθμίσουν; Πας με την απόδειξη αγοράς; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πηγα κατοπιν συννενοησης με τηλεφωνημα την προηγουμενη ημερα:) μεχρι τις τεσσερις ειναι εαν δεν κανω λαθος, στην λολλιποπ εκαναν ενα διωρο χρονος λογικος εφοσον μιλαμε για σερβις που ασχολειται με αρκετες περιπτωσεις, δεν μου ζητησαν κατι απλα μου δημιουργησαν καρτελα πελατη,το θηριο ηταν μεσα σε ενα ωραιο κλειστο κουτακι sony οποτε εκανα και νεο unboxin:lol::lol: λογικα καμμια ωρα θα χρειστει για την αναβαθμιση αυτη:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πηγα κατοπιν συννενοησης με τηλεφωνημα την προηγουμενη ημερα:) μεχρι τις τεσσερις ειναι εαν δεν κανω λαθος, στην λολλιποπ εκαναν ενα διωρο χρονος λογικος εφοσον μιλαμε για σερβις που ασχολειται με αρκετες περιπτωσεις, δεν μου ζητησαν κατι απλα μου δημιουργησαν καρτελα πελατη,το θηριο ηταν μεσα σε ενα ωραιο κλειστο κουτακι sony οποτε εκανα και νεο unboxin:lol::lol: λογικα καμμια ωρα θα χρειστει για την αναβαθμιση αυτη:happy: Μακάρι να ήταν ολοκληρωμένο σέρβις. Εγώ για το καπάκι του usb που τους ζήτησα με είπαν θα το στείλουν Αθήνα γιατί εκεί μπορούν να κάνουν τον κατάλληλο έλεγχο για Στέγανοππιηση της συσκευής αφού την κλείσουν. 2 βδομάδες Δλδ χωρίς κινητό Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εξαιρετική φαινεται η αναβαθμιση σε 5.1.1 εκ πρωτης οψεως. Την εκανα μεσω PC companion, ερχομενος απο 5.0.2 και χωρις "καθαρη" εγκατασταση. Το κινητο σαφως πιο γρηγορο και κυριως χωρις τα ενοχλητικα και χρονοβορα redraws του μαμα launcher που ειχε αποκτησει με την 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyCool Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Φτου φτου να μην το ματιασω αλλά όπως λέει και ο harisma23 τα redraws φαίνεται πως εξαφανιστηκαν και πάει σφαίρα! Να προσθέσω μόνο πως σε εμένα δεν ήταν μόνο στον μαμά launcher αλλά σε όλους. Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι ότι τρώει γερό σκαλωμα ο tsf 3d shell αλλά μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts