Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι φήμες οπότε δεν υπάρχει λόγος να το.συζητάμε στο παρόν νήμα. Όταν με το καλό γίνει επίσημο θα ανεβάσουμε τα αντίστοιχα θέματα. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι φήμες οπότε δεν υπάρχει λόγος να το.συζητάμε στο παρόν νήμα. Όταν με το καλό γίνει επίσημο θα ανεβάσουμε τα αντίστοιχα θέματα. :)

Ε φημες ειναι ναι αλλα αμα η τιμη του θα ειναι τοσο ακριβη καηκαμε!!! :p

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εχω Σουηδική έκδοση τηλεφώνου. Αναβάθμιση μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει. Το τηλέφωνο είναι unlocked και δεν είναι branded απο πάροχο...

Εχω Mac και η εφαρμογή για το Mac (Mac Bridge ονομάζεται) δεν έχει βρει αναβάθμιση ουτε φυσικά και ΟΤΑ.

Αντε μου φαίνεται μέχρι εδώ ήταν οι αναβαθμίσεις... Προς το παρών δεν χαλιέμαι και ιδιαίτερα διότι είμαι ρουτ και ισως βγει κάποιο εύκολο ρουτ για το γλυφιτζούρι. Αλλα αν τελειώσει και ο Μάϊος και δεν πάρω αναβάθμιση τι μπορώ να κάνω? Θα μου το αναβαθμίσει η αντιπροσωπεία δωρεάν?

Facebook:https://www.facebook.com/MrTheoprofil

YouTube:http://www.youtube.com/user/MrTheoprofil

Pinterest:http://www.pinterest.com/theoprofil

Εχω Σουηδική έκδοση τηλεφώνου. Αναβάθμιση μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει. Το τηλέφωνο είναι unlocked και δεν είναι branded απο πάροχο...

Εχω Mac και η εφαρμογή για το Mac (Mac Bridge ονομάζεται) δεν έχει βρει αναβάθμιση ουτε φυσικά και ΟΤΑ.

Αντε μου φαίνεται μέχρι εδώ ήταν οι αναβαθμίσεις... Προς το παρών δεν χαλιέμαι και ιδιαίτερα διότι είμαι ρουτ και ισως βγει κάποιο εύκολο ρουτ για το γλυφιτζούρι. Αλλα αν τελειώσει και ο Μάϊος και δεν πάρω αναβάθμιση τι μπορώ να κάνω? Θα μου το αναβαθμίσει η αντιπροσωπεία δωρεάν?

Yeap, αρκεί να είναι από ΕΕ όπως το δικό σου. Δεν πρέπει όμως να είναι root.

Συγνώμη που ρωτάω κάτι που σίγουρα έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά με ενδιαφέρει η αγορά του κινητού.αξιζει η αγορά του σήμερα στην τιμή που κυκλοφορεί;;

Συγνώμη που ρωτάω κάτι που σίγουρα έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά με ενδιαφέρει η αγορά του κινητού.αξιζει η αγορά του σήμερα στην τιμή που κυκλοφορεί;;

Φίλε μου από θέμα ταχύτητας δεν θα σε απογοήτευσει. Από θέμα μεγέθους είναι συνήθεια. Η μπαταρία είναι πολύ καλή και θα την βγάλεις σίγουρα τη μέρα. Σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις τηλ με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Είναι και αδιάβροχο

Στα λέω αυτά ερχομενος από την σειρά note της Samsung.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Καλημέρα στην παρέα :) αγαπητέ όπως ακριβώς τα λέει ο Νικόλαος :) αξίζει η αγορά του θηριου :happy: και σε αυτά τα χρήματα παίρνεις και ένα ακόμη για το σπίτι :lol: το κλειδί είναι το μέγεθος, εάν προσαρμοστεις τότε θα κολλήσεις με το ultra :rolleyes:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Με το μέγεθος θα προσαρμοστώ εύκολα νομίζω,το θέλω για δεύτερη συσκευή.έχω ένα iphone 6 plus και δύο πράγματα μπορεί να με προβληματίσουν μόνο,το lag και η μπαταρία.Αν δεν έχει θέμα με αυτά το πήρα όχι τιποτα αλλο,μου αρέσει και πολύ η εμφάνιση του

Καλημέρα :) για lag στο ultra όπως και στο δικό μου :rolleyes: μετά την αναβάθμιση υπήρξαν αλλά κάνοντας εκ νέου την εγκατάσταση έχουν εξαληθφει, για το θέμα της μπαταρίας πιστεύω είναι καθαρά θέμα χρήσης, το φορτιζω καθημερινά αλλά το χαίρομαι στο έπακρο, wifi και 4g, βίντεο, ποδόσφαιρο, κλπ, εφόσον το θέλεις για δεύτερη συσκευή παρτο άφοβα πρόσεχε μόνο μην κολλήσεις με το θηρίο και γίνει το iPhone δεύτερο :p:p

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημέρες,

από καθυστέρηση δεν θα απογοητευτείς όπως έγραψε και ο άρχοντας. Είναι συσκευή που αξίζει κάθε € που έδωσες. Επίσης τη χρησιμοποιώ καθημερινά και τη φορτίζω απο το 40-80 καθημερινά. Συμπληρώνω δηλαδή όσο χρειάζεται για να "συνεχίζει".

Edited by faji
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Και κάτι ακόμη!μπορεί κανείς με pm να μου προτείνει κάποιο κατάστημα για αγορά?Και για να κλείσω,λευκό ή μαύρο??:p

Κοίταξε στο

Best price .gr Έναρξη από 232,99 €

skroutz ‎Έναρξη από 232,99 €

Πάρε το μώβ είναι συλλεκτικό :p

:offtopic: το amazon appstore δίνει πάλι δωρεάν εφαρμογές που ίσως είναι χρήσιμες ;)

Edited by faji
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Δεν βλέπω να έρχεται κάποια λύση τύπου easyroot για το Ultra.

Πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να κάνω όλη τη διαδικασία και θα χρειαστεί

διάβασμα και πολύ προσοχή μην κάνω καμιά "πατάτα", δεν το έχω ξανακάνει.

Το ultra είναι το δεξί μου χέρι, έχει υποκαταστήσει υπολογιστή, tablet και βεβαιώς τηλέφωνο

αλλά και το rooting μου είναι απαραίτητο.

Εχω βρει κάποια links στο xda-developers αλλά οποιαδήποτε βοήθεια... δεκτή...

Οπως έγραψα πριν, φοβάμαι μη κάνω καμιά ζημιά στο κινητό.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

@stivakos δεν έχω βρει και εγώ κάποια εύκολη λύση για αυτό δεν το κάνω ακόμα.

Μήπως ξέρετε κάποια λύση για split οθόνη όπως το note. Είναι κρίμα να μην το κάνουμε με τέτοια οθοναρα

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

@stivakos δεν έχω βρει και εγώ κάποια εύκολη λύση για αυτό δεν το κάνω ακόμα.

Μήπως ξέρετε κάποια λύση για split οθόνη όπως το note. Είναι κρίμα να μην το κάνουμε με τέτοια οθοναρα

Καλησπέρα φίλε αυτό που ζητάς λέγεται xhalofloating windows και είναι module στο xposed μαζί με την εφαρμογή του halo.

Δυστυχώς παιδιά για σας (γιατί εγώ παραμένω kk σοκολατίτσα ) δεν δουλεύει σωστά ή και καθόλου ( απ' ότι λένε άλλοι χρήστες, στην έκδοση 2.38 κουτσοδουλεύει, ενώ στην τελευταία 2.40 ΟΧΙ ) σε lollipop.

Επίσης υπάρχει και xmultiwindow που είναι κάτι παρόμοιο αλλά όχι τόσο παραμετροποιήσιμο ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ LOLLIPOP.

Αν κάποιος είναι σε kit kat και θέλει να τα δοκιμάσει είναι έτσι:

[ATTACH]60876[/ATTACH]

Για την ώρα παιδιά μου φαίνεται καλύερα η kk γιατί η L έχει θεματάκια.

Για την ώρα παιδιά μου φαίνεται καλύερα η kk γιατί η L έχει θεματάκια.

Κανένα θεματάκι δεν έχει η L. Μόνο root, δεν μπορούμε να κάνουμε με ένα κλικ να τελειώνουμε.

Έχει τόσες πολλές βελτιώσεις, που δε θα γύριζα πίσω με τίποτα.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Κανένα θεματάκι δεν έχει η L. Μόνο root, δεν μπορούμε να κάνουμε με ένα κλικ να τελειώνουμε.

Έχει τόσες πολλές βελτιώσεις, που δε θα γύριζα πίσω με τίποτα.

Καλησπέρα, ρε φίλε καταρχήν αν ξέρεις το Compile των εφαρμογών γίνεται πλέον με τον Art και όχι με Dalvik. Επομένως αυτό είναι πρόβλημα γιατί πολλές εφαρμογές δεν είναι έτοιμες ή δεν υποστηρίζουν και καθόλου το Lollipop. Αν αυτό δε το θεωρείς πρόβλημα τότε τι να το κάνεις το root αφού ακόμη και το xposed δεν λειτουργεί απολύτως σωστά;

Επίσης η lollipop έχει και θέμα με memory leak στις 5.0 και 5.0.1 και πιθανόν και στη 5.0.2 .

Για μένα αυτά τα προγράμματα παίζουν μεγάλο ρόλο διότι με το ultra κάνω πολλά πράγματα και έχει αντικαταστήσει μέχρι και τον υπολογιστή μου σε ένα μεγάλο βαθμό.

Καλησπέρα, ρε φίλε καταρχήν αν ξέρεις το Compile των εφαρμογών γίνεται πλέον με τον Art και όχι με Dalvik. Επομένως αυτό είναι πρόβλημα γιατί πολλές εφαρμογές δεν είναι έτοιμες ή δεν υποστηρίζουν και καθόλου το Lollipop. Αν αυτό δε το θεωρείς πρόβλημα τότε τι να το κάνεις το root αφού ακόμη και το xposed δεν λειτουργεί απολύτως σωστά;

Επίσης η lollipop έχει και θέμα με memory leak στις 5.0 και 5.0.1 και πιθανόν και στη 5.0.2 .

Για μένα αυτά τα προγράμματα παίζουν μεγάλο ρόλο διότι με το ultra κάνω πολλά πράγματα και έχει αντικαταστήσει μέχρι και τον υπολογιστή μου σε ένα μεγάλο βαθμό.

Φίλε μου δεν είμαι ειδικός στο android, ψάχνοντας πάω.

Η αδυναμία εύκολου root-αρίσματος είναι σοβαρό θέμα για μένα, δε θα διαφωνήσω μαζί σου, να μάθω θέλω. Με έβαλες σε σκέψεις για rollback, να το ξέρεις.

Εδώ δεν ήξερα τι είναι το xposed, έψαξα και έμαθα.

Ευχαριστώ πάντως.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

+1 κ μενα μου τριγυριζει σοβαρα σαν σκεψη να κανω rollback στην κιτ κατ,γιατι η L τρωει κολληματα,κ πρεπει να φτιαχτηκε στο ποδι. ενω δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση που να αξιζε την "αναβαθμιση".μπορω να πω οτι ειναι κ πιο αργο τωρα.πχ μπαινω μενου κ με περιμενει μια αδεια ταπετσαρια για κανα 2'' μεχρι να ξεβουλωσει κ να εμφανισει τα εικονιδια.χωρια το αισθητικο της κομματι,που πλεον δεν ειναι το ultra που γνωρισα κ συμπαθησα.πιο πολυ σαν samsung μοιαζει.φτουφτου σκορδα :lol:

αν υπαρχουν καπου σαφεις οδηγιες για rollback κ δεν ειναι κοπος να τις ποσταρει καποιος,ειμαι παραπανω απο υποχρεος.το ultra μου ειναι στοκ γερμανικο.αν περναγε κ την ελληνικη ρομ ακομα καλυτερα.(να φτιαξει η στοκ σμς εφαρμογη με τους 70χαρ)

+1 κ μενα μου τριγυριζει σοβαρα σαν σκεψη να κανω rollback στην κιτ κατ,γιατι η L τρωει κολληματα,κ πρεπει να φτιαχτηκε στο ποδι. ενω δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση που να αξιζε την "αναβαθμιση".μπορω να πω οτι ειναι κ πιο αργο τωρα.πχ μπαινω μενου κ με περιμενει μια αδεια ταπετσαρια για κανα 2'' μεχρι να ξεβουλωσει κ να εμφανισει τα εικονιδια.χωρια το αισθητικο της κομματι,που πλεον δεν ειναι το ultra που γνωρισα κ συμπαθησα.πιο πολυ σαν samsung μοιαζει.φτουφτου σκορδα :lol:

αν υπαρχουν καπου σαφεις οδηγιες για rollback κ δεν ειναι κοπος να τις ποσταρει καποιος,ειμαι παραπανω απο υποχρεος.το ultra μου ειναι στοκ γερμανικο.αν περναγε κ την ελληνικη ρομ ακομα καλυτερα.(να φτιαξει η στοκ σμς εφαρμογη με τους 70χαρ)

Τελικά έκανα χθες το rollback στην 4.4.4. Τελικά είναι όντως πιο smooth η kk.

Μου ήταν απαραίτητο το root δε μπορούσα άλλο.

Εύκολη η διαδικασία του downgrade πάντως.

Θα σου στείλω το απόγευμα οδηγίες.

Και αυτό το xposed. Και μόνο για αυτό αξίζει η μανούρα. ΦΟΒΕΡΟ!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Παιδιά σχετικά με τη λειτουργία του μολυβιου/στυλό :

1. Το χρησιμοποιείτε; Σας έχει βολέψει;

2. Κρατάτε με αυτό σημειώσεις ή είναι μόνο για ζωγραφιές και σχέδια;

3. Δουλεύει κανονικά με Kitkat και Lollipop;

4. Αναγνωρίζει τον ελληνικό γραφικό χαρακτήρα όταν πας να γράψεις sms ή μόνο αγγλικά, όπως δείχνουν τα reviews στο YouTube;

Ευχαριστώ.

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra