Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω κάνει unlock τον bootloader..Έχω βαλει custom rom την stoneui hd κ το κινητό σπέρνει με αυτή την ρομ.άλλη δεν δοκίμασα προς το παρών!

Kαλησπερα φιλε μου, ευχαριστω για απαντηση

Εχω κανει backup TA parition για καλο και για κακο

και σκεφτομαι να βαλω Custom.

Η Stone UI εχει τις μικροεφαρμογες?Γενικα ειναι σαν την στοκ απλα πιο smooth kai fast?

Ψηνομαι και για CM12 αλλα με τις μικροεφαρμογες και την απροβληματιση λειτουργια της στοκ με bluetooth κτλ το σκεφτομαι σοβαρα.

Ευχαριστω

Y.Γ. Πηρα μεταχειρισμενο σφραγισμενο ομως απο ινσομνια to SBH52 και ειναι φοβερο οντως.

Αλλα το εχω 1 μερα και η μπαταρια κραταει μολις 5 ωρες,ειναι δυνατον?

Δοκιμασα και εκανα firmware update μεσω pc companion.

Ειναι απο πλαισιο.να το παω για service εκει?

καποια προταση?

ευχαριστω

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Kαλησπερα φιλε μου, ευχαριστω για απαντηση

Εχω κανει backup TA parition για καλο και για κακο

και σκεφτομαι να βαλω Custom.

Η Stone UI εχει τις μικροεφαρμογες?Γενικα ειναι σαν την στοκ απλα πιο smooth kai fast?

Ψηνομαι και για CM12 αλλα με τις μικροεφαρμογες και την απροβληματιση λειτουργια της στοκ με bluetooth κτλ το σκεφτομαι σοβαρα.

Ευχαριστω

Y.Γ. Πηρα μεταχειρισμενο σφραγισμενο ομως απο ινσομνια to SBH52 και ειναι φοβερο οντως.

καποια προταση?

ευχαριστω

οτι εφαρμογη εβγαλε απο τις στοκ τις εχει να τις κατεβασεις ξεχωριστα οπως κ τις μικροεφαρμογες!!τωρα το σ/κ θα ανεβασει την version ΗD4.πηγαινει σφαιρα με την συγκεκριμενη rom κ μαζι με xposed δεν χρειαζεσαι τπτ αλλο!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

καποια προταση?

ευχαριστω

Καλησπέρα στην παρέα!

Μεταχειρισμένο ή σφραγισμένο; Επίσης 5 ώρες χρήσης ραδιο ή απλά stand-by; Δώσε μερικές πληροφορίες να συγκρίνουμε με τα δικά μας. Πάντως κάτω απο 1 μέρα δε μου έχει κρατήσει η μπαταρία του sbh52. Αυτή τη στιγμή πχ κλείνει 2 μέρες χωρίς φόρτιση.

Btw έφτασε το tempered glass απο glass4M(MOCOLO) που είχα παραγγείλει μέσα Γενάρη. Σαν εφαρμογή εύκολη, καμία σχέση με ζελατίνες. Επίσης με λίγο τεστάρισμα δεν έχει χάσει απόκριση η αφή. Το μόνο(γνωστό) πρόβλημα το λογότυπο της SONy που εκεί δεν εφαρμόζει καλά. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξω το θηρίο όπως προτείνουν σε xda για να το αφαιρέσω! Το αγαπώ πολύ για να κάνω κάτι τέτοιο, αν είναι ας φύγει το tempered glass καλύτερα :P Τελικά δεν έβαλα την πίσω όψη ακόμα μιας και η θήκη με έχει βολέψει πολύ για ταινίες και χρήση στο γραφείο.

Καλησπέρα στην παρέα!

Μεταχειρισμένο ή σφραγισμένο; Επίσης 5 ώρες χρήσης ραδιο ή απλά stand-by; Δώσε μερικές πληροφορίες να συγκρίνουμε με τα δικά μας. Πάντως κάτω απο 1 μέρα δε μου έχει κρατήσει η μπαταρία του sbh52. Αυτή τη στιγμή πχ κλείνει 2 μέρες χωρίς φόρτιση.

Btw έφτασε το tempered glass απο glass4M(MOCOLO) που είχα παραγγείλει μέσα Γενάρη. Σαν εφαρμογή εύκολη, καμία σχέση με ζελατίνες. Επίσης με λίγο τεστάρισμα δεν έχει χάσει απόκριση η αφή. Το μόνο(γνωστό) πρόβλημα το λογότυπο της SONy που εκεί δεν εφαρμόζει καλά. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξω το θηρίο όπως προτείνουν σε xda για να το αφαιρέσω! Το αγαπώ πολύ για να κάνω κάτι τέτοιο, αν είναι ας φύγει το tempered glass καλύτερα :P Τελικά δεν έβαλα την πίσω όψη ακόμα μιας και η θήκη με έχει βολέψει πολύ για ταινίες και χρήση στο γραφείο.

Καλημέρα μάλλον έχει πρόβλημα. Ούτε 1 ώρα δεν κρατάει με κλήσεις και μουσική να.παίζει.

Το.έβαλα να φορτίζει όλο το.βράδυ.

Επίσης παρατήρησα πως αφού το έβγαλα και χωρίς να το ανοίξω κάν ήδη είχε χάσει μπαταρία. Πως γίνεται αυτό.;

Σφραγισμένο το πηρα αλλά από αγγελία. Ήταν από πλαίσιο αγορασμένο.

Το πήγα στο Service του πλαισίου αλλά πρέπει να το στείλουν Αθήνα στην Sony και αυτοί να αποφανθουν. Οπότε θα το πάω δευτέρα στο Service Θεσσαλονίκη.

Δοκίμασα και επαναφορά που έχει αλλά τα ίδια. :(.

Τόσο ατυχία γμτο. Και δείχνει να με καλύπτει απόλυτα σε αυτό που έψαχνα.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλημέρα μάλλον έχει πρόβλημα. Ούτε 1 ώρα δεν κρατάει με κλήσεις και μουσική να.παίζει.

Το.έβαλα να φορτίζει όλο το.βράδυ.

Επίσης παρατήρησα πως αφού το έβγαλα και χωρίς να το ανοίξω κάν ήδη είχε χάσει μπαταρία. Πως γίνεται αυτό.;

Σφραγισμένο το πηρα αλλά από αγγελία. Ήταν από πλαίσιο αγορασμένο.

Το πήγα στο Service του πλαισίου αλλά πρέπει να το στείλουν Αθήνα στην Sony και αυτοί να αποφανθουν. Οπότε θα το πάω δευτέρα στο Service Θεσσαλονίκη.

Δοκίμασα και επαναφορά που έχει αλλά τα ίδια. :(.

Τόσο ατυχία γμτο. Και δείχνει να με καλύπτει απόλυτα σε αυτό που έψαχνα.

Χμμ όντως κ'ατι δεν πάει καλά. Απόδειξη αγοράς δηλαδή με ημερομηνίες κλπ έχεις; Και είσαι σίγουρος ήταν σφραγισμένο με το αυτοκολλητάκι του; Σα λειτουργίες θα σε καλύψει σίγουρα, δοκίμασε την τύχη σου με το service αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσεις για αντικατάσταση.

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις αγόρασα το θηρίο κ έχω την εξής απορία: πως μπορώ να βάλω τη συσκευή σε recovery mode? έναν οδηγό που διάβασα στο Internet που λέει ότι μόλις ανάψει το led παταω επανειλημμένα το volume up ή down δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω διότι δεν μου ανάβει καθόλου το led. Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφορία.

Και σε έμενα το ίδιο κάνει εξ αρχής αλλά με το που βγει το λογότυπο SONΥ στην οθόνη συνεχίζω και πατώ volume up οπου αυτόματα το Led γίνεται μοβ και με βάζει σε recovery mode.. συνέχισε να πατας το volume up και μονο αυτό

Χμμ όντως κ'ατι δεν πάει καλά. Απόδειξη αγοράς δηλαδή με ημερομηνίες κλπ έχεις; Και είσαι σίγουρος ήταν σφραγισμένο με το αυτοκολλητάκι του; Σα λειτουργίες θα σε καλύψει σίγουρα, δοκίμασε την τύχη σου με το service αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσεις για αντικατάσταση.

Ναι έτσι ακριβώς. Κλεισμενο με αυτοκόλλητο.

Αγορασμένο παραδόξως είναι 09/2014

Το πλαίσιο δεν κάνει τίποτα μου είπανε. Το στέλνουν Sony

Οπότε θά το πάω εγώ καλύτερα και ίσως μου το αλλάξουν και άμεσα.

Δυστυχώς σαν το Service

SAMSUNG & LG Στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν υπάρχει.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Έχει εγκαταστήσει κανείς στο θηρίο xbmc για να μας πει εντυπώσεις;

Σκέφτομαι να το βάλω και σε συνδυασμό με το MHL to HDMI Adapter IM750 να βλέπω ταινίες και αθλητικά στην τηλεόραση μου.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Έχεις κάποιο link φίλε μου?

http://www.ebay.com/itm/131380661085

Εδώ φίλε μου.

Γνήσιο εξάρτημα 100%, το έβαλα στο δικό μου κ όλα ΟΚ.

Αν σου χαλάσει αυτό δεν καλύπτεται από εγγύηση σου ζητάνε πολλά για να στο αλλάξουν,σιγά μην τους τα έδινα.

Edited by ins0mniak

Le Max 2 X829 4/64

Le Max 2 Pro X820 6/64

Καλημέρα,

έχει βρει κανείς σε ανταλλακτικό το πάνω πλαίσιο, γιατί μου έχει κάνει ένα σημαδάκι στη φωνία και μου τι δίνει στα νεύρα. Όσο και αν έψαξα βρίσκω μόνο το κάτω...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Και σε έμενα το ίδιο κάνει εξ αρχής αλλά με το που βγει το λογότυπο SONΥ στην οθόνη συνεχίζω και πατώ volume up οπου αυτόματα το Led γίνεται μοβ και με βάζει σε recovery mode.. συνέχισε να πατας το volume up και μονο αυτό

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα, σε μένα δεν πιάνει.

Και δεν μπόρεσα να βρω και κάτι στο ΝΕΤ για την περίπτωση μου.

Να σημειώσω πως το τηλέφωνο είναι τελείως μαμά, όπως βγήκε απ´το κουτί του.

Σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά εγώ, αλλά δεν ξέρω τι.

Να πω και κάτι που ίσος είναι και βλακεία. Μήπως δεν μπαίνει αν είναι τελείως απείραχτο;

Edited by polog40

Σήμερα ανακάλυψα ότι το proximity sensor δεν λειτουργεί. Το τηλέφωνο μένει ανοιχτώ στη διάρκεια μιας κλήσεις. Είναι από το κουτί του δεν το έχω δουλέψει ούτε 5 μέρες. Εχει κανένας καμία ιδέα. Έχω κάνει τα πάντα από update from PC companion μέχρι restore. Τίποτα.

Σήμερα ανακάλυψα ότι το proximity sensor δεν λειτουργεί. Το τηλέφωνο μένει ανοιχτώ στη διάρκεια μιας κλήσεις. Είναι από το κουτί του δεν το έχω δουλέψει ούτε 5 μέρες. Εχει κανένας καμία ιδέα. Έχω κάνει τα πάντα από update from PC companion μέχρι restore. Τίποτα.

Απ' οτι καταλαβα ειναι ολοκαινουργιο ετσι?Γιατι δε το δινεις πισω να παρεις αλλο?Τι προβληματιζεσαι αδικα?:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Καλησπέρα, επειδή κι άλλο παιδί είχε το ίδιο πρόβλημα σε παλαιότερα post, το πρόβλημα του τελικά ήταν το film προστασίας που είχε βάλει και πατούσε πάνω στον αισθητήρα. Αν έχεις βάλει κάποια μεμβράνη από πάνω δοκίμασε να την βγάλεις και δοκίμασε ξανά, ειδάλλως κάνεις αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω (αν και δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αισθητήρα). Ελπίζω να μην είσαι τόσο <<lucky>>:confused:

Δυστυχώς ούτε το φιλμ είναι, o αισθητήρας απλά δεν λειτουργεί και το πήγα για σέρβις στον Αρβατο.Το κινητό είναι από το κουτί του μόνο που από το Σεπτέμβρη τώρα το έβγαλα να το παρουσιάσω. :banghead: Edited by Alexandros2666

Νέος κάτοχος Z Ultra κι εγώ.

Το πρώτο κομμάτι που πήρα βγήκε με ελαττωματικό μικρόφωνο (στο 80% των κλήσεων δεν με άκουγαν, ενώ από hands-free και bluetooth δεν υπήρχε πρόβλημα) από την πρώτη μέρα! Επιστράφηκε στις 4 μέρες από την αγορά του, στο Media Markt και έγινε η ανταλλαγή του με νέο άμεσα.

Καλησπέρα στην παρέα! Είπα να γράψω εντυπώσεις από το tempered glass που έχει κλείσει τώρα καμιά 10αριά μέρες στην κατοχή μου.

Για αρχή μιλάμε για το Mocolo Premium Tempered Glass Screen Protector for Sony Xperia. Ακριβό δε λέω, ειδικά αν πάρεις μπρός πίσω προστασία. Όπως είχα πεί όμως και την μέρα που το τοποθέτησα η διαδικασία είναι γελοία. Δε μένουν μέσα φυσαλλίδες όπως στις ζελατίνες αλλά "κομμάτια αέρα" τα οποία φεύγουν με 1-2 περάσματα με τα δάχτυλα, δε χρησιμοποίησα καθόλου πλαστική κάρτα. Μόνο σημείο μη καλής εφαρμογής το λογότυπο της SONY όπου και μπορείς να δείς ότι έχει μείνει ελάχιστος αέρας γύρω από τα γράμματα(δε φαίνεται παρά μόνο με σβησμένη την οθόνη και σε συγκεκριμένη γωνία). Παρόλαυτα δεν είχα κανένα πρόβλημα ξεκολλήματος μέχρι στιγμής.

Στη λειτουργία της αφής τώρα: Όσον αφορά τη λέιτουργια τηλεφώνου και εφαρμογών γενικής χρήσης δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μοναδική εξαίρεση ένα παιχνίδι που παίζω που έχει soft key για μοχλό, ο οποίος πρεπει να είναι πατημένος συνέχεια και να σέρνεις τον αντίχειρα στην κατεύθυνση που θες να πας. Εκεί λοιπόν είχα θέμα στην αφή γιατί η επιφάνεια του tempered glass δεν είναι τόσο λεία όσο του μαμίσιου γυαλιού με αποτέσμα κάποιες φορές να κολλάει ο αντίχειρας. Άρα δε θα έλεγα ότι είναι τόσο θέμα αφής όσο της επιφάνειας του γυαλιού.

Τέλος ενώ πήρα μπρός-πίσω έβαλα μόνο το μπροστά και το έχω ακόμα στη flip θήκη του γιατί με βοέλέυει να στήνεται το κινητο στο γραφείο αλλά και για ταινίες-σειρές κλπ. Δεν δοκίμασα λοιπόν αν χωράει στη θήκη μαζί με το πίσω tempered glass εγκατεστημένο.

Γρατζουνιές τίποτα, δαχτυλιές πολύ λιγότερες από το μαμίσιο γυαλί του θηρίου(αυτό έλειπε!).

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

edit: Ξέχασα να πώ ότι το προιόν έρχεται από Hong Κong με ΕΛΤΑ συστημμένο. Για να φτάσει Βόλο έκανε 20 μέρες. Η συσκευασία ήταν απείραχτη και το γυαλί ολάκερο.

Edited by rad

Καλησπέρα,

συνεχίζοντας την κουβέντα για προστασία οθόνης βρήκα τυχαία πως υπάρχει και το PaintBull 9H.

Το 9H είναι ένα μοναδικό προϊόν που εφαρμόζεται πάνω στην οθόνη οποιουδήποτε smartphone ή tablet και δημιουργεί μία διάφανη προστασία στην οθόνη η όποια είναι μόνιμη. Διαθέτει μία προηγμένη σύνθεση με νανοτεχνολογία που κάνει το digitizer/touch της οθόνης 10 φορές πιο ανθεκτικό στα πεσίματα, στις γρατζουνιές, στα χτυπήματα και στις υψηλές θερμοκρασίες. Η ποιότητα της οθόνης δεν αλλοιώνεται καθόλου και η οθόνη του τηλεφώνου εκτός από την υψηλή ανθεκτικότητα που αποκτάει, γίνεται και υδροφοβική. Δεν μπορεί να απορροφήσει κανένα είδος υγρασίας κι αν πέσει νερό πάνω της απλά γυρνάς το τηλέφωνο και φεύγει.

Η εφαρμογή είναι μόνιμη, συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση 2 ετών. Χρόνος που χρειάζεται για την εφαρμογή 2 ώρες.

Το βρήκα στο σκρουτζ στα 20€ οπότε υπολογίζω να κυμαίνεται κάπου εκεί η τιμή αγοράς/εφαρμογής.

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

καλησπέρα στην παρεα......

παιδια εγω για προστασια μετα από πολύ ψαξιμο παρηγγειλα αυτό..

http://www.amazon.co.uk/Brando-Rounded-Edition-Tempered-Protector/dp/B00J6VYT4W

ας ελπισουμε να βγει καλο κ να μην με βγαλει την παναγια στο βαλσιμο!!

ερωτηση αυτό ρε παιδια το γκλας το βαζουμε όπως είναι πανω από την οθονη ετσι?????

κ μετα σκευτομαι να βαλω αυτό το μαγνιτικο.......τι λετε?? για να παιζω ανετα παιχνίδια χωρις να εχω το καλωδιο USB

http://www.amazon.co.uk/Magnector-X-202-Performance-Xperia-Charging/dp/B00H2EEB4S/ref=pd_sim_sbs_ce_1?ie=UTF8&refRID=0N8BYJ2CTKAE5GH4PAXC

Το "γυαλί" στέκεται βρε φίλε να το βάλεις. Δεν είναι σαν τις μεμβράνες. Το ακουμπάς πάνω στο τηλέφωνο και κολλάει. Μετά ίσως χρειαστεί να κάνεις μερικά περάσματα με πίεση για να φύγουν οι φυσαλίδες. Πρόσεξε να πέσει ακριβώς στις γωνίες και όχι να περισσεύει απο κάποια.

Ο φορτιστής που λες δυστυχώς δεν κάνει για τη χρήση που θες. Δεν κολλάει καλά με αποτέλεσμα (μάλλον) να αυξήσει τον εκνευρισμό σου όταν παίζεις :)

Ενα τελευταίο νέο:

Αν και ολίγον τι εκτός θέματος.. επειδή ξέρω πως πολλοί rooted χρήστες παρακολουθούν το συγκεκριμένο θέμα.. βγήκε Xposed for Lollipop!! :cool:

Με ΠΟΛΥ προσοχή γιατί πρόκειται για Alpha Build, όχι για x64bit συσκευές και μόνο μέσω recovery!

Απαντήσεις και συγκινήσεις στα νήματα σας όμως παρακαλώ! :p

Ναι, όλα κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Edited by faji
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Η συσκευή θα αναβαθμιστεί επίσημα σε 5.x Lollipop;

Ναί ήταν μέσα στη λίστα που θα αναβαθμιστούν. Θεωρητικά μέσα στο Φλεβάρη πρέπει να μας έρθει.

Ναί ήταν μέσα στη λίστα που θα αναβαθμιστούν. Θεωρητικά μέσα στο Φλεβάρη πρέπει να μας έρθει.

Αυτό γίνεται ota ή μέσω pc companion?

Υ.Γ. Επιτέλους μετά από διάβασμα 2 ημερών ολοκλήρου του νήματος σας πρόλαβα.

Χθες απέκτησα ένα λευκό z ultra και διάβασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ εδώ μέσα!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra